2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
=moonsun88Kayınvalidenle kayınpederin numunelikmiş, ne o öyle ya, el ele geredeğe sokmak, sırtına da yumruk vuracaklar mıymış???

Aynı tarihte gidiyoruz doktora....
Yaramazlık yapmazlar da görürüz inşallah...

olası emınönu alışverısıne kımler katılıcak hanı ısım olarak belırleyelım ılk önce.bıde orası pazar gunu kapalı oluyor haftasonu gıdılcekse tek cumartesı kalıyor yanı.burda kaynamasın konu ıstersenız.böyle bı organızasyon olursa kımler katılmak ısterse bana özel msj atsınlar bıde hangı tarıhlerde gıtmeyı dusunduklerını yazsınlar olurmu

kızım kocan bağırsın sen niye bağırıyorsunnn

benimm 3 gun kanamam oldu tam kesildi devam dedik ilişkide yeniden olmuscasına kanadı

Heheee napıyım yaaa nasıl dayanıcaktım yaaa 10 gün kardeş kardeş yatmakkk 6 yılın hasretiii

ben o ilk iki gün hergün kan gördüm, artık midem bulanıyodu kan görmekten..meğersem tam birleşme olmamış ilkinde ondanmış

1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız

kız ağır basıyoo bakalım doktor amca ne dicekk

erkek erkek bana güven

ayy manyaklara bakkk yuhh bi de kanlı çarşavı verseymişin de tam olsaymış cahillik yaa başka bişey değil

ayy sorma, benim ki deli... geliyo sabah istiyo, bi de akşamın hesabını da yapıyo sabahtan valla bilmiyorum inşallah azalmaz... ben azalırsa kendimi kötü hissederim, azalmaması için de elimden geleni yapıciim

kuzum sana zor geçtiyse kocan napsın yazık
ben hiç acı çekmyenlerdenim oldu da bitti maşallah yani

kızlarr kız ismi olarak gökçe çok hoşuma gdiyor sizce nasılll

maşallahh ne güzel, acısız

o beni teseli etmekten, isteğini unutmuş olabilir

gökçe ismi çok güzelmiş canım, ne demek?

burda konusun da bizde görelim canımm ben bursada oturuyorum kocişimi kandırırırsam iyi olurdu gelip siizinle tanısmak o gün vakit geçirmek

1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-esra-erkek

ankara,
33,
61 kg 1,72
çalışıyorum
ikinci çocuk olacak inş.
sat: 9 Şubat
16 kasım da doğum görünüyor canım

Son düzenleme:

kayınvalidem sabah geldi bana laf soktu bende cok cahilce dedim ne cahilliiği dedi banada kayınvalidemler yaptı dedi bende onların yaptıgını bize mi yapıyorsun dedim daha bana gelinliğimle o gece yemek pişirtcekmişş onada yapmıslarmışşş Allah akıl fikr versinnn ben bunlarla ugrasıyorum düşünnnn

aslında onun amacı kayseride kendi yataklarında beni gerdeğe sokmaktı bursadaki düğün önceydi diğeriyle arasında 5 gün vardı ben kendi evimde olsun hayatta annenlerin evde olmaz dedim eşimede mantıklı geldi kadının mantıgına bak bizim yatagımızda gerdek oldular diye millete hava basacaktı gerçi herkese öyle demiş neyse gerçegını biz biliyoruz yaaaa

burda konusun da bizde görelim canımm ben bursada oturuyorum kocişimi kandırırırsam iyi olurdu gelip siizinle tanısmak o gün vakit geçirmek

cok guzel olur valla kandırırsın ınsallah.ozaman bana heryer parıs arkadaslar ben her cumartesı emınönuye gelebılcek kapasıteye sahıbım:))) herkes yazsın bakalım havalar tam ısınmadan gıdılmelı oleyse ama daha cınsıyetı tam kesınlesmeyenler de var hazıranın 2.veya 3.cumartesısı olabılır dıye dusunuyorum kendı fıkrımce.önerı ve teklıflere acıgız

hoşgeldin canım... 12.hafta tahminine pek güvenme canım... 16 dolmadan hatta bence güvenme... hele kız dediyse hiç güvenme

tövbee yaaa, tahrik mi olmuşlarr acaba

bi de erken gitmek lazım, ay biz muhabbetten alışverişi unuturuz yaaa

bende yazmadım aslında bunları tam tanışmış sayılmayız , dün eşlerinizin nereli olduğnunuzdan bahsetmişsiniz misal benim eşimde konyalı :)

milona gökçe ismi güzel canım ama bana melik gökçeki hatırlattı nedense
moonsun senin kaynana bakmış benim eşimin halası baktı babannesi tembihlemiş eşimi gecenin delilini görmezsem inanmam demiş seni seven başkasını sever misali eşim le bana o gece kabustu yaş küçük kimsede bişey anlatmadı eşim beni sakinleştirse bile sabaha karsı oturup ağlarken geldi kanamam çok kötüydü o gece çook kaynanm hiç karışmadı sen bildikten sonra banane oğlum dedi ama o babanne var ya bana az çektirmedi eşimi benden kıskandı
eşim evlenmeden onla yatarmışda beni alınca onun yanında hiç yatmamış da al babanne tepe tep kullan torunun sana gelmiyorsa ben ne yapayım dedim
yani bende 1 tane kaynana yoktu 2 taneydiler
mervecik deden baya hızlıymış denilir başka bişeyde denmez

Son düzenleme:
bende isterim yakınım ama nasıl olur nasıl buluşacaz bir kere

hehe yakamıza kırmızı gul nasıl olur:)) ya orda meydan gıbı bı yer vardır mutlaka zaten herkes göbeklı olacagından bırbırımızı tanımamız acısından kolay olur tabı telefon numaralarını alıp vermemız lazımkı bulusulacak gun bı aksılık olmasın.mesela 5 kısı oluruz bukadarız der alısverıse baslarız 6.gelınce yazık olur bakr bakar kımseyı göremes

görünce bir taraflarımı artıyor anlamıyorum ben kız olmasaydımda kocam kabul ettikten sonra kimseyi ilgilendirmiyor Allaha şükür öyle birsey yoktu ama olsada kime ne değil mii saçmalık

süper yaaa kırmızı gül takalımmm ay süpersniz kızlar yaaa

evt erken gıtmek lazım zaten cok kalabalık oluyo ve tam öglen sıcagında zor gezerız ben pendıkten gelcem mesela:) moonson da bursadan gelse anca aynı zamanda emınönude oluruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…