2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

burda herseyı rahatca konusabılmek cok guzel ama herkes aynı dertten muzdarıp oldugu ıcın kımse kımseyı yadırgamıyo:))

grublaştık ya şekerim ondan sebeb

ayy canım yaa yeşil hayırdır, hayırlı bi evlat olucak seninki...

maşallah inşallah maşallah maşallahhh

inşAllah canımmmm hayırlı sağlıklı olsunlarda hep erkeğe benziyor ruyamdaki bebekler :44: tersi çıkar derler yaaaaa tersi çıkacak miniş kızımız olucak

valla rahatladım sayılır .en azından 1 kişi daha var . 17 . haftadayım artık düzelmeliyim diye düşünüyorum.
yine yatağa gitmemek için zor duruyorum. gidicem galiba kafam ağır geliyoryaaa o derece..

valla rahatladım sayılır .en azından 1 kişi daha var . 17 . haftadayım artık düzelmeliyim diye düşünüyorum.
yine yatağa gitmemek için zor duruyorum. gidicem galiba kafam ağır geliyoryaaa o derece..
bazı hamileler 9 ay uyur tatlım tek değilsin emin ol

biz çoğumuz çalıstıgı için maalesef uyuyamıyorz gunduzleri eger bende evde olsaydım canım kesin uyurduummm

osuruga kurban olcak kadar aşık bı koca tebrık ederım;:)))nazar degmesın

canım bebiş hareket ediyor ya bagırsakları hareket ettiyor ve şıkıştırıyor bu yüzden oluyor gaz ve son aya kadar olacak bu sorun

İşte tecrübeli anneciğimiz açığa kavuşturdu herşeyi

Hadi yaa,hele bi doğsun bak ben ona göstericem bağırsaklarımı sıkıştırmayı:)

Ayy demek son aya kadar işte en çok ta geceleri yaşıyorum bu durumu..Karnım öyle sertleşiyor ki,salmak istediğim halde salamadığım anlar oluyor o beni rahatsız ediyor işte...

ay çookk alemsiniz ben çok utanıyorum kaçırmamak için hemen kaçıyorum o ortamdan ama benim eşim hiç yapmaz yanımda

hıc kasma valla bak burda calısan arkadaslar var onların yerıne bırılerının uyuması lazım:)) 5 ay sonra cok ararız bu gunlerı o yuzden kafa nereye sen oraya ol bence:)

alışacaksın tatlım
doğduktan sonra sıkıştıra sıkıştıra sev sen onu beni böylemi sıkıstırdın diye
bizim topik böylee şeker işteeee

ay çookk alemsiniz ben çok utanıyorum kaçırmamak için hemen kaçıyorum o ortamdan ama benim eşim hiç yapmaz yanımda

bende salmam şekerim kocişimm hayret eder nasıl tutuyorsun diye sıkıştırır beni rahat ol diye ama yapmam daha dgrusu yapmazdım şimdiii hamilelikte gaz geliyr salınıyor nasıl oluyor anlamıyorummm

alışacaksın tatlım
doğduktan sonra sıkıştıra sıkıştıra sev sen onu beni böylemi sıkıstırdın diye

Ayyy Allahımın izniyle inşallah o günleri görelim hayırlısıyla...Sağlıkla,huzurla...

Neyse fıstıklar ben 1 saat kadar yürüyüşe çıkayım.Sizde çene bitmez zaten

Dönüşte uğrarım mucksss...

kızlar ya hazır laf lafı acıyoken 2 gundur kafama takılan bıseyı daha önce anne olmus arkadaslara sormak ıstıyorum bız sımdı fanfınıfınfon yapmıyoruz bıze yasak.hoş yasak olmasada benım kocişe ters öle seyler çocuk benımle tanısmadan baska seyle mı tanıssın dıyor:))

benım sorum doğumdan sonra sayet normal doğum olursa ılk ilişkımı nasıl yasıcam ya zaten geredği bıle zarzor hallettmıstım hamıle kalmadan önce bıle kasılırdım o derece yanı.2 gundur delı gıbı bunu dusunuyom canım cok mu tatlı ne

bıkere doktora gtmıstım doktor vajınal usg bakcak kasıyorum kendımı bayan doktordu dıokı hadı bebegım ac bıraz benı tahrıkmı etmeye calısıyo napıyosa:)) dedım kusura bakmayın buen gerılıyorum evde de böle hastaneye özel deıl dedım yazık adama dıo.bacak kaslarım cok kvvetlıymıs 15 sene judo yaptım cunku

neyse kocıse dedım doktor böle dedı sana yazıkmıs dıe o da dıokı tabı yazık çin seddi geciyoz mubarek dıoo

velhasıl nolcak bu doğumdan sonrakı ılk ılıskı acı var mı acı

bende salmam şekerim kocişimm hayret eder nasıl tutuyorsun diye sıkıştırır beni rahat ol diye ama yapmam daha dgrusu yapmazdım şimdiii hamilelikte gaz geliyr salınıyor nasıl oluyor anlamıyorummm

ben popomdakını tutabılıyorumda bu ağzımdan cıkan nasıl gelıo ne ara cıkıyo anlamıyorum yanı

beysall hala yiyormusun yaaa kaç saat oldu şişşkooom
gelddim geldimde yine bi sürü sayfa ilerlemiş okuyorum napıyım ayrıca bende yedim ve yürüdüm kuzucum zaten yemekte güzel bişi yoktu çorba içtim yoğurt yidim

bu arada hani tahminler kuzular
1- Moonsun kız
2- burcu - Erkek
3-?
4-?

ay canım çok teşekkür ederimmmm

ismimin anlamı : Ay gibi parlak, çok güzel demek

inşAllah kızımda annesi gibi mutlu olur güzel olur ay övdüm kendimi galibaaa ayıp oldu aysunnnn

isim dusundunuzmu kıza bı aylın ısmı gecıyordu ama kımın bebegı ıcın onu cıkartamadım pek.aylin ismini bencde cok severım

aylin ayça gideri var sıze yanı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…