Aman yok benim ki edepsizdir de yanımda bile çok afedersin borazan gibi öttürür hatta ben diyorum ki"yapacağım evet bir gün bende senin yanında böyle yapacağım"
Ama benim gaz sorunum geceleri oluyo,ayy bebiş gazlı mı olacak yoksaaa:26:
Bu arada kayısı kurusu değil de normal kayısılar çıktı artık,dün resmen cırcır etti beni afedersiniz..Bolca yiyin.
Allahım muhabbete bak
kızlar bende dün gece rüyamda bebeğimi gördüm kumral tatlı bir bebektihiç babasına çekmemiş kuzum aynı anasıydı birde üzerinde yeşil badi vardı bebeğimin maşAlllah inşAllah hayırlı sağlıklı olacak kuzum
grublaştık ya şekerim ondan sebebayy kızlar süpersiniizzzzzz osuruğumuza kadar konusuyoruz yaa ne diyeyim sizeeee hahahahahahaha
ya evde ben çok edepliyim yahuu ben lavabodan lavaboya hamilelikte onun yanında kaçırıyorum anlamıyorum bile ben tutarıım
onun maşAllahı var ne utanması salıyor adam sürekli ben kaçırıdıgım zamanda ay sizin gazınıza kurban olayım diyorrr adamın hoşuna gidiyor yahuuuu aşık olmak böyle olsa gerek hahahahhaha
ayy canım yaa yeşil hayırdır, hayırlı bi evlat olucak seninki...
maşallah inşallah maşallah maşallahhh
bende senın gıbıyım 12 gıbı uyuyp 7.30da kalkıp 9da tekrar uyuyorum 11.30da tekrar kalkıyorum ev dagınık elım hıcbıseye gtmıyo yemek bıle canım ısterse yapıyorum kociş gelene kadar tv kanepe uyku arasında gdıp gelıyorum tam daldıgımda telefonumun veya kapımın calmasına da uyuz oluyorum.:))
bazı hamileler 9 ay uyur tatlım tek değilsin emin olvalla rahatladım sayılır .en azından 1 kişi daha var . 17 . haftadayım artık düzelmeliyim diye düşünüyorum.
yine yatağa gitmemek için zor duruyorum. gidicem galiba kafam ağır geliyoryaaa o derece..
valla rahatladım sayılır .en azından 1 kişi daha var . 17 . haftadayım artık düzelmeliyim diye düşünüyorum.
yine yatağa gitmemek için zor duruyorum. gidicem galiba kafam ağır geliyoryaaa o derece..
ayy kızlar süpersiniizzzzzz osuruğumuza kadar konusuyoruz yaa ne diyeyim sizeeee hahahahahahaha
ya evde ben çok edepliyim yahuu ben lavabodan lavaboya hamilelikte onun yanında kaçırıyorum anlamıyorum bile ben tutarıım
onun maşAllahı var ne utanması salıyor adam sürekli ben kaçırıdıgım zamanda ay sizin gazınıza kurban olayım diyorrr adamın hoşuna gidiyor yahuuuu aşık olmak böyle olsa gerek hahahahhaha
canım bebiş hareket ediyor ya bagırsakları hareket ettiyor ve şıkıştırıyor bu yüzden oluyor gaz ve son aya kadar olacak bu sorun
grublaştık ya şekerim ondan sebeb
ayy kızlar süpersiniizzzzzz osuruğumuza kadar konusuyoruz yaa ne diyeyim sizeeee hahahahahahaha
valla rahatladım sayılır .en azından 1 kişi daha var . 17 . haftadayım artık düzelmeliyim diye düşünüyorum.
alışacaksın tatlımİşte tecrübeli anneciğimiz açığa kavuşturdu herşeyi
Hadi yaa,hele bi doğsun bak ben ona göstericem bağırsaklarımı sıkıştırmayı:)
Ayy demek son aya kadar işte en çok ta geceleri yaşıyorum bu durumu..Karnım öyle sertleşiyor ki,salmak istediğim halde salamadığım anlar oluyor o beni rahatsız ediyor işte...
bizim topik böylee şeker işteeee
aynı anası gıbı ay parcası olcak desene.
ay çookk alemsinizben çok utanıyorum kaçırmamak için hemen kaçıyorum o ortamdan ama benim eşim hiç yapmaz yanımda
alışacaksın tatlım
doğduktan sonra sıkıştıra sıkıştıra sev sen onu beni böylemi sıkıstırdın diye
bende salmam şekerim kocişimm hayret eder nasıl tutuyorsun diye sıkıştırır beni rahat ol diye ama yapmam daha dgrusu yapmazdım şimdiii hamilelikte gaz geliyr salınıyor nasıl oluyor anlamıyorummm
gelddim geldimde yine bi sürü sayfa ilerlemiş okuyorum napıyım ayrıca bende yedim ve yürüdüm kuzucum zaten yemekte güzel bişi yoktu çorba içtim yoğurt yidimbeysall hala yiyormusun yaaa kaç saat oldu şişşkooom
ay canım çok teşekkür ederimmmm
ismimin anlamı : Ay gibi parlak, çok güzel demek
inşAllah kızımda annesi gibi mutlu olur güzel oluray övdüm kendimi galibaaa ayıp oldu aysunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?