ewet canım bir anda artık kız bebişlerimizin sayısı...kızlar biraz nazlı oluyorlar cinsiyetlerini sonradan gösterdiler:)))) çok sevindim canım. ne güzel kesinde konuşmuş doktorun. ne güzel bir sürü kızkardeş oldu :)))
ıyyykkkk ben kusarım içemem ki onuu
fıstık hangi hastanetatlım bu hastanede ablam gebeyken yanı 1 sene önce 200 tl civaıylı ama ben doğu yapcam ya develet babayla bı anşalma sağlamışlar sağolsunllar bana yaradı ahahh
durum çok kötü canım malesefbeysallll memleketımın ınsanları cokmu maduur acaba sesın soluğun yok bak senın işin yoğun olunca bana uzuntu cökkuyo
kızlar dr amcamızdan geldik cinsiyetimize %100 kız dedi:103::103::103::103::103::103:
Bence Sultanahmet'te takılalım bi süre :)))
Bu arada "annesininbirtanesi"sen nerelerdesin yahu,bak zeytin yedikçe aklımdasın hep:))
hemşoomm ben geldidmee sen yoksunn kuzuugeçen hafta baş agrısı mide bulantısı sancım oldu geçti Elhamdülillah Allah bağışlasın bebeklerimizi
saol şekeriminşAllah hep birlikte 40.haftaları görürüz
merwecik nerde yahuuuu annesininbirtanesi hemmşommmm
kızlar dr amcamızdan geldik cinsiyetimize %100 kız dedi:103::103::103::103::103::103:
fıstık hangi hastane
durum çok kötü canım malesef
ay çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun çok heyecanlıyım bende yaaaa
cok saol canım zahmet verdım bende yazımdan sonra lısteyı tekrar görünce benı görmedin sandım eline saglıkayy ben size kıyamıyorum, ayrı kalıyorsunuz, inşallah biticek.(( biz eşimle 10 gün ayrı kaldık mafoldum yaa, aciz bir yaratığa dönüştüm, size yazmadım ama 2 kere elimi yaktım, beceriksiz oluyorum o yokken. yalnızlık Allaha mahsus.
canım listeye ekledim, azcık biriksin öyle güncellerim demiştim. ama seni kıracak değilim, buyurrrrrrrr :))
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
bulemsuuuuuuuuuuuuu gel kız artık, pipiloşları kızları geçtiiiiiiiiiiiii(şunu belirtmeden edemicem, her pipiloş yazdığımda utanıyorum :))))
ben kaptım havuzdan mikrop((( o yüzden asla girmiyorum artık.
aaa ne guzel gözünüzaydın %100 demiş saglıkla gelsın ınskızlar dr amcamızdan geldik cinsiyetimize %100 kız dedi:103::103::103::103::103::103:
olabilirrrrr
merveömer de yok 2 gündür
sahinusta yok 2 gün felandır
ay havada bir açık bi kapalı uykummm geldii :105: akşamları nasıl tatlı geliyor uykuuu, ay gözümü açamıyorum, eşm kaldırıyor hadi aşkım meyva getirdim ye bak diyor kalkıyorum meyva yiyorum hopp yine uyuyorumm :78:
Sattılar bizi görüyo musun
Sattılar bizi görüyo musun
moonsun toplantıya girdi
evettttt, sorarız hesabını...
bugün baya sakin burası.. bulemsu da yok moonsunda toplantıdaa
ya ben uyku sendromunu atlattım sanırım... artık saat 10'a doğru uyuyorum, 6.30 da da bi kere de uyanıyorum...
ben evde akşam yemeğinden sonra başka hiç bişey yemiyorum, gündüz meyvemi kuruyemişimi yiyorum... ha bi de uyumadan bi saat öncesi su içmiyorum, yoksa uykumda tuvaletimi tutuyorum son ana kadar
sahinus burda
naber canım. yoktun bugün
Evet canım biliyoruuum çok sessiziz o yüzden baksana
Bakalım bulemsu'yu da çok merak ediyorum naaptı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?