ohhh, aa biz tv izlerken yiyoruz cnm ya, ama akşam yemeğini 7,30 gibi yiyoruzz, ben de illa içerim yatmadan önce çok faydalıymış okumuştum bir yerde, eskiden 4-5 gibi kalkardım artık kalkmıyorum alıştı , uykularıda hava yapıyor ne güzel düzelmiştim :) ama havalar 1 haftadır kapalı yürüyüşe gidemiyoz yağmur yağıyorr yaa
nerdeee sahinusss nerdesin bakimmm gıı
ayy evet yaa topiğin neşesi o yaa,
bulensu doktoramı gidecekti ?
akşam yemeğini ben en geç 7 de yemiş oluyorum canım.... ondan sonra belki açık bi çay... yemekte fazla ayran içtiğim için midem şişmiş oluyor, ondan yiyemiyorum bişey.
ben güzel yürüyorum hergün yaa, servisten erken iniyorum, eve kadar yürüyorum
sahinus burda
naber canım. yoktun bugün
Aynen canım bence de..
Evet bulemsu'da dr a gidecekti merakla bekliyoruz..Yarın için de bana dua edin kızlar 4 lü sonucumu alacağım:18:herkese söylüyorum :))
maşallah erken yiyorsun cnm ne güzel yürümende, araba bende duruyor hep malesef yürüyemiyorum pekkhaftasonları çok yürüyorum ama, bakalım akşamları tam başladm yağmurlar geri geldi, çok iyimiş yürümekk yaa her derde devaa
canım dönem sonu olduğundan ancak hızlıca okuyup çıkıyorum ara ara iyiyim siz de iyiymişsiniz şükür. bu arada biri dadanmış türkçesi epey bozuk biri ona inanıp inanmama arasındayım acaba canım türkiyem de böyle insanlar var mı diye ki var çünkü belli ki türkçesi yazısı çok bozuk kgl den bahsediyorum ve üzülüyorum
Aynen canım bence de..
Evet bulemsu'da dr a gidecekti merakla bekliyoruz..Yarın için de bana dua edin kızlar 4 lü sonucumu alacağım:18:herkese söylüyorum :))
canım dönem sonu olduğundan ancak hızlıca okuyup çıkıyorum ara ara iyiyim siz de iyiymişsiniz şükür. bu arada biri dadanmış türkçesi epey bozuk biri ona inanıp inanmama arasındayım acaba canım türkiyem de böyle insanlar var mı diye ki var çünkü belli ki türkçesi yazısı çok bozuk kgl den bahsediyorum ve üzülüyorum
lavinyama bir sorum var ben hamile olduğumu bilmeden önce bile hep renkli gözlü erkek bebiş görüyorum mavi yeşil rüyamda şimdi ben ve eşim kahverengi gözlüyüz babam dedem halam ela gözlü eşime bugün sordum ailende renkli gözlü biri var mı diye çünkü onun annesi o çook küçükken ölmüş babasıda 8 yıl önce ölmüş dedesi mavi gözlüymüş bizim oğluşumuzun renkli göz olma olasılı ne bu arada ben buğdayım eşim ise sarışın sayılır tam kumral denilemez kaşları ve teni sarı saçı açık kahve
hadi bakalımmm... güzel haberler alırız inşallah canımmm...dualarımız seninlee
aaaaa ay bulemsu için heyecan yaptımm çok istiyorum erkek olmasını ama içimden de kız olacak gibi geliyor
aa canım hayırlısı olsun neden 4 lü ? 2 li yaptırmamışmıydınnn
lavinyama bir sorum var ben hamile olduğumu bilmeden önce bile hep renkli gözlü erkek bebiş görüyorum mavi yeşil rüyamda şimdi ben ve eşim kahverengi gözlüyüz babam dedem halam ela gözlü eşime bugün sordum ailende renkli gözlü biri var mı diye çünkü onun annesi o çook küçükken ölmüş babasıda 8 yıl önce ölmüş dedesi mavi gözlüymüş bizim oğluşumuzun renkli göz olma olasılı ne bu arada ben buğdayım eşim ise sarışın sayılır tam kumral denilemez kaşları ve teni sarı saçı açık kahve
kızlar nolur duanıza ihtiyacım var, eğer doğru bir haberse eşimin tayininin çıkmasına çok az bir zaman kaldı, yönetmelik çıkarsa hemen tayinini yapabilirler, o yönetmelikte yayınlandı diyorlar, dua edin kızlar, yayınlanmış olsun, gelsin eşim artık...
kızlar nolur duanıza ihtiyacım var, eğer doğru bir haberse eşimin tayininin çıkmasına çok az bir zaman kaldı, yönetmelik çıkarsa hemen tayinini yapabilirler, o yönetmelikte yayınlandı diyorlar, dua edin kızlar, yayınlanmış olsun, gelsin eşim artık...
tatlım senin ve onun göz renginiz kahverengi taşıyıcı olarak renkli göz taşıma ihtimaliniz var ama çekinik durumda. ikinizinde çekinik geninin bir araya gelmesi %25 ihtimal. erkek çocuk anne tarafını daha çok takip eder onu da bil.. rüyalarında görüyormuşsun kuzum neden olmasın:)
lavinyama bir sorum var.ben hamile olduğumu bilmeden önce bile hep renkli gözlü erkek bebiş görüyorum mavi yeşil gibi rüyamda. şimdi ben ve eşim kahverengi gözlüyüz babam dedem halam ela gözlü eşime bugün sordum ailende renkli gözlü biri var mı diye çünkü onun annesi o çook küçükken ölmüş babasıda 8 yıl önce ölmüş dedesi mavi gözlüymüş bizim oğluşumuzun renkli göz olma olasılığı ne ?bu arada ben buğdayım eşim ise sarışın sayılır tam kumral denilemez kaşları ve teni sarı saçı açık kahve
tatlım senin ve onun göz renginiz kahverengi taşıyıcı olarak renkli göz taşıma ihtimaliniz var ama çekinik durumda. ikinizinde çekinik geninin bir araya gelmesi %25 ihtimal. erkek çocuk anne tarafını daha çok takip eder onu da bil.. rüyalarında görüyormuşsun kuzum neden olmasın:)
Aminnn inşallah canımmm,o kadar meraktayım ki ama iyi düşünüyorum iyi olacak inşallah...
2'li yaptırdım canım iyiydi sonuç ama dr bana bıraktı istersen 4 lü de yapalım kafan rahatlar dedi.Bende yaptırdım öyle işte
Eşimin yengesi ve dayısı koyu kahve gözlüler ama 2 tane birbirinden güzel çocukları var maaşallah gözleri masmavi ikisininde.Yengenin babası masmavi gözlü çünkü dededen almışlar...
hepimizin dileği gibi önce sağlık gözleri sağlam olsunda bu da işin cilveleri işte...nilim nasılsın özledim sizi ben ya
ayy inşallah bebeğim inşallah :)
sınav olmadan hiç bir şey olmuyor hayatta onu anladım demek ki sizin sınavda bitmiş geliyor işte eşin inş her bebek annesi ve babasını yanında ister seninki de bak babasını yanına çağırmış:)
Ayyy canımmm hadi inşallah,yayınlanmıştır ve sonsuza dek ayrılmamacasına kavuşursunuz inşallahhhhhhhhhh...
inş. canım yaaa inş. çıkar tayini kavurşursunuzzz bence çıkacakk hamile iç güdüsüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?