kızlar nolur duanıza ihtiyacım var, eğer doğru bir haberse eşimin tayininin çıkmasına çok az bir zaman kaldı, yönetmelik çıkarsa hemen tayinini yapabilirler, o yönetmelikte yayınlandı diyorlar, dua edin kızlar, yayınlanmış olsun, gelsin eşim artık...
inş. olur gııı renkli gözlü mü istiyorsunnn
inş. canım yaaa inş. çıkar tayini kavurşursunuzzz bence çıkacakk hamile iç güdüsüüü
lavinyacımm bende istiyorumm tahminn
ben ela, eşim mavi,
benim annem kahve, babam mavi,
eşimin annesi mavi, babası ela
kardeşim yeşil,
eşimin kardeşi mavi
sence bebiş =
doktorum bana 2 liden sonra gerek yok dedi de ondan sordum cnm anladm için rahat olsunn
ben ela, eşim mavi,
kardeşim yeşil,
eşimin kardeşi mavi
sence bebiş =
tatlım renkli olacağı kesinde ne renk olur bilememben mavi diyeyim içimden geçen :)
nilciğim ben inanıyorum yarın müthiş haberlerle geleceksin burayadoktora gidecekmsin yoksa telefonda mı yorumlayacak?
:
ben geldimmmnasılsınız bakımmm canlarımmm
esramm hadi inşallahh canım dualarımız seninleee, bebeğinle:26:....umarım eşin yanınıza gelebilir tez zamanda...bakarsın evide taşırsınız hemen istanbula...doğumunu evinde yaparsın...
nilciğim ben inanıyorum yarın müthiş haberlerle geleceksin burayadoktora gidecekmsin yoksa telefonda mı yorumlayacak?
kızlarr yaaa internette sıkıntı vardı..bi yazamadım size doğru dürüst 1-2 saattir. çıkma zamanımız geldi bizim...babamıza aldıgımız cicileri gösterelim bakalım begencekmii kızçemin cicilerini
allahın izniylee yarın sabah kahvaltı yaparken geliirim yanınızaa
herkes kendisine sıpasına danasınaa iyi baksıınnn anacımmmmbenim sıpacıkkk sizi ellerinizden, bebeciklerinizin nanaklarından öpüveriyormuşş gariiii
ben ela, eşim mavi,
kardeşim yeşil,
eşimin kardeşi mavi
sence bebiş =
tatlım renkli olacağı kesinde ne renk olur bilememben mavi diyeyim içimden geçen :)
bence de yasemininki renkli ve mavi kız sen kuzey mi doğuracan yasemin alooo hııı tmm
yok ben özel bir istekte bulunmadım ama o hep renkli geliyor rüyama. ben şu yüz nakli olanları gördükten sonra diyorum ki "ALLAH ım senin yarattığın bazı insanlara çirkin mirkin diyoruz ama yine de çok güzelmiş senin yarattığın herkeste hiç olmazsa bir oran var senin yarattığın herşey meğer ne güzelmiş" diyorum onun için Allah zaten çirkin yaratmaz sadece sağlıklı olsunlar da tüm bebişlerimiz ben bişey istemiyorum
kızlar nolur duanıza ihtiyacım var, eğer doğru bir haberse eşimin tayininin çıkmasına çok az bir zaman kaldı, yönetmelik çıkarsa hemen tayinini yapabilirler, o yönetmelikte yayınlandı diyorlar, dua edin kızlar, yayınlanmış olsun, gelsin eşim artık...
bebişden yok haber canım sadece kızlarla ilgilendim bugun ama diş fakültesinde fenalaştım sabahleyin dekreterler beni içeri aldılar nasıl sancılandım ama fakülteden arkadaşıma geçtim bir baktım benim bebiş sağdan sola geçiş yapmış hemde evcek tüm şişkinliğim sola geçmişhoşgeldin canım var mı bize haberlerin:)
inş. olur gııı renkli gözlü mü istiyorsunnn
inş. canım yaaa inş. çıkar tayini kavurşursunuzzz bence çıkacakk hamile iç güdüsüüü
ben ela, eşim mavi,
kardeşim yeşil,
eşimin kardeşi mavi
sence bebiş =
doktorum bana 2 liden sonra gerek yok dedi de ondan sordum cnm anladm için rahat olsunn
bebişden yok haber canım sadece kızlarla ilgilendim bugun ama diş fakültesinde fenalaştım sabahleyin dekreterler beni içeri aldılar nasıl sancılandım ama fakülteden arkadaşıma geçtim bir baktım benim bebiş sağdan sola geçiş yapmış hemde evcek tüm şişkinliğim sola geçmiş
arkadaşım bebek böyle sağdan sola geçiş yapınca sancın tutmuş senin dedi öğleden sonraya kadar kendime gelemedim öğleden sonra gene eski mekana sağ tarafa geçiş yaptı bebişim şimdi daha rahatım
bebişden yok haber canım sadece kızlarla ilgilendim bugun ama diş fakültesinde fenalaştım sabahleyin dekreterler beni içeri aldılar nasıl sancılandım ama fakülteden arkadaşıma geçtim bir baktım benim bebiş sağdan sola geçiş yapmış hemde evcek tüm şişkinliğim sola geçmiş
arkadaşım bebek böyle sağdan sola geçiş yapınca sancın tutmuş senin dedi öğleden sonraya kadar kendime gelemedim öğleden sonra gene eski mekana sağ tarafa geçiş yaptı bebişim şimdi daha rahatım
kızlar ben çıkıyorum, canım sıkıldı.. eşime diyorum böyle bir duyum var diye, hiç heyecanlanmadı... çok kırıldım
yarın görüşürüzz kızlar
bulemsum yarın görüşürüz canım, öpüyorum hepinizi..
canım ben kendim için doktora gitmedim bugun kızları diş fakültesine götürdüm kendim için ne zamn gideceğim muallak galibaKız bekle bekle helak olduk anlatttt neler dedi dr...
bence de yasemininki renkli ve mavi kız sen kuzey mi doğuracan yasemin alooo hııı tmm
açıkçası içimden de öyle geçiyor ama bakalım bu arada kuzey demişken eşimi biraz benzetiyorlar kıvanç adı desem daha iyi biz evlenmeden önce çünkü şimdi biraz kilo aldıda
kız kuzey gibi yere bakan olmasın çok kaba
ben ela, eşim mavi,
kardeşim yeşil,
eşimin kardeşi mavi
sence bebiş =
bu arada benim dedem ve babaannemde mavi :) inş. hadi bakalım farketmez bnm için
hoşgeldin gülüm gittin mi doktoraa
kızlar ben çıkıyorum, canım sıkıldı.. eşime diyorum böyle bir duyum var diye, hiç heyecanlanmadı... çok kırıldım
yarın görüşürüzz kızlar
bulemsum yarın görüşürüz canım, öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?