2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

geçmiş olsun canım test sonuçların daha çıkmadı mı keşke hızlı trenle buraya gelseydin öğrenirdik şimdiye

görüşürüz tatlım
üzülme eşin bilerek heyecanlamıştır senin daha heyecan yapmaman için olurda fos haber çıkarsa yıkılma diye
o istemez mi senin yanın da olmak
inşş mübarek günler yüzü hurmetine gönlünün muradı olur

Aaa seni doktora gittin biliyoruz biz ama ??
Neyse seninki dolaşmaya başladı desene, Benimki habire uyukluyor içerde tık hareket yok
ben dişciye gideceğimi söylemiştim ama:26:yanlış anlaşıldı demek:26:
evet canım baya gezici bir çocuk büyüsün izci yapacağım ben onu çok gezdiği için

Aaa bizde bebiş için gittin sanıyoruz hee

hatta geçmişi oku tahminde bile bulunduk senin için..

Canım sıkma sakın canını belki de sürpriz falan yapar belli mi olur yüzyüzeyken bişeyler söyler erkeklerin sağı solu belli olmaz..
Benim eşim de bazen ben bursadayım gece 1 i bulur gelmem diyo tel.i kapatıp zile basıyo öyle bi deli
üzme kendini tatlım..
Görüşürüz...

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Evet bizde saf saf bekliyoruz hee,umarım kızlarda iyidir canım..

Ya var öyle istisnai durumlar.O nasıl dr muş öyle bee...Nerdeymiş bu dr İst.da mı?

tatlım bir iki tane bu şekilde örnek boşver:)

yok kız dün akşam yazmıştım kızları diçciye götüreceğimi akşama kadar gelmem demiştim hatta arkadaşa gitmeyi kafaya koymuştum zaten
ee ne tahminler yaptınız bakalım benim için
burcuxxxx anket ne durum da

en son erkek sayısı öndeydi tatlım son durum burcuda sanırım

Evet bizde saf saf bekliyoruz hee,umarım kızlarda iyidir canım..

Ya var öyle istisnai durumlar.O nasıl dr muş öyle bee...Nerdeymiş bu dr İst.da mı?
esranın 4 dişine dolgu yapıldı büşranın dişi haftaya kaldı ben hastalanınca orda kalmak istemedim
konyada canım ama arkadaşım baya tuhafına gitmiş durum durup durup söyleniyordu

tatlım bir iki tane bu şekilde örnek boşver:)
evet canım bu son zamn da duyduğum 3. örnek

kız sen bir kuzey doğuracan belli mavi gözlü telefon tutuşuna dikkat et tek parmakla tutmasın telefonu oğluşun

hehehe tutarmıı tutar teyzesii

canım takma belkii süpriz yapacakk , yapmasada havasıında değildir belki,
iyi akşamlar cnm a.e.o

canım geçmiş olsun a-a ne hareketli keretaa ?
bizde kadın doğuma çıkacaksın sandıkk ayol
aa yuh hep sizin oralardan çıkıyoo bakk, hangi doktor bu

Son düzenleme:

Ayy kıyamam canım yaaa daha bu yaşta 4 dolgu.Allahım yardımcısı olsun.
Diş çok zor bizler dayanamıyoruz ki minicik çocuklar nasıl dayansın
Çok geçmiş olsun canım...
-Benim üvey teyzem de çorlu'da 20 yıl önce yaşamıştı,ona da kız demişlerdi,pembe pembe oda yapmıştı ama erkek doğmuştu ki o zaman ki usg teknolojisi daha bi düşük...

en son erkek sayısı öndeydi tatlım son durum burcuda sanırım
demek erkeler önde benim baskım altında değil demi bu anket sonuçları:26:

evet baya hareketli malum tekne kazıntısı
yok canım kızlarla dolaşmak istemedim evet canım konya dan çıkıyorlar veya bana bu haberler denk geliyor

ya kızlar bu arada ben sercurunu yaklaşık iki haftadır göremiyorum siz gördünüz mü ara ara da olsa gelirdi ama hiç yok ortalıkta?

evet canım ama fakültede çocukları korkutmuyorlar diğer dişcilerden daha rahat oluyor çocuklar fakültede bu yüzden tercihim orası oluyor
benim büyük kızıda erkek dedilerde kız doğdu ya şekerimama dediğin gibi usg ler o kadar ilerde değildi ben şimdi olanlara çok şaşırıyorum

ya kızlar bu arada ben sercurunu yaklaşık iki haftadır göremiyorum siz gördünüz mü ara ara da olsa gelirdi ama hiç yok ortalıkta?
bende görmüyorum canım veya denk gelmiyorum

hamilelerin duası kabul olurmus ya bızde esınle kavusman ıcın dua edıyoru zsureklı konusuyoruz ya burda ıns olur canım
ben geldimmm nasılsınız bakımmm canlarımmm
hosgeldın canım özledık gecmıs olsun
üzülme canım ya esın hemen heveslenmemek ıcın oyel tepkı vermıstır hamıleyız ya sende ondan alındın belkıde :26:
anammmkız denilip erkek dogan cok duydum da boyle erkek denıp kız dogdu denınce cok sasırıyorum ya
eskıden daha cok guvenırıdm bu ultrasonlara benım bebıste de kesınlık olmayınca ben de dogana kadar beklıycem sanırım bu gıdısle

:)))aynen eşimle bende izliyoruz..Çok doğal oynuyorlar yaa hiçbir yapmacıklık yok...

onu ben de izliyorum yahu şimdi ercümentte gelecekmiş zaten renklenir iyice

piskopat ercümentt evettt ay ben bunların behzatla savcının evliliklerine hastayımm behzat eve gidiyor istediği saate sonra donla tv karşısına geçip bira açıyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…