2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hamilelerin duası kabul olurmus ya bızde esınle kavusman ıcın dua edıyoru zsureklı konusuyoruz ya burda ıns olur canım :16:

hosgeldın canım özledık gecmıs olsun:38:

üzülme canım ya esın hemen heveslenmemek ıcın oyel tepkı vermıstır hamıleyız ya sende ondan alındın belkıde :26:

anammm:52::53::53::53:kız denilip erkek dogan cok duydum da boyle erkek denıp kız dogdu denınce cok sasırıyorum ya
eskıden daha cok guvenırıdm bu ultrasonlara benım bebıste de kesınlık olmayınca ben de dogana kadar beklıycem sanırım bu gıdısle:31:
hoşbuldummm canım:29:bende özledim sizleri arkadaşın evin de gözüm pc de idi ama ayıp olur diye gelemedim yanınıza gelsemde sohbetten bişey anlamıyacaktım
evet canım oluyor vakalar benim büyük kız için de erkek dediler kız oldu:9:

evet canım ama fakültede çocukları korkutmuyorlar diğer dişcilerden daha rahat oluyor çocuklar fakültede bu yüzden tercihim orası oluyor
benim büyük kızıda erkek dedilerde kız doğdu ya şekerim:9:ama dediğin gibi usg ler o kadar ilerde değildi ben şimdi olanlara çok şaşırıyorum

bende görmüyorum canım veya denk gelmiyorum

canım artık ayrıntılıda herbir yanı ortada ben inceledim de internetten

Merhaba cici anne adayları...Uzun süredir giremiyordum. Sıkıntılarım vardı çok şükür kanamam kesildi en sonunda..Ama plesenta previa durumu yaşıyorum yani plesenta rahim ağzını kısmen kapatıyor sanırım kanamalarda bundan kaynaklandı. Aylar geçtikçe bebek büyüdükçe plesenta yukarı çıkarmış rahim ağzını açarmış inşallah öyle olur. Kızımı normal doğurdum bunuda öyle doğurmak istiyorum.Eğer bebek yukarı çıkmazsa büyük ihtimalle sezeryan yaparlar. Salı gittim dr.a bebeğim iyi çok şükür 15 cm 150 gr olmuş bebeğim diyorum çünü cinsiyetini öğrenemedik emin olamadı o nedenle bişey demedi. Bu c.tesi kendi dr.uma gidicem bu ara iki dr.a birden gittimde..bakalım neler dicek kendi dr.um..Dörtlü test yapabilir ikili test yaptırmadım çünkü.İnşallah iyi haberlerle döneriz..

Neyse fıstıklar ben kaçıyorum,yarın ki dörtlü sonucum için dualarınızı esirgemeyin...

Öpüyorum kocaman...

:46::46::46::46:

ne iyi kalpli bir insanımm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn :33::33::33::33:

Kız keşke başka bişey dileseydin,biri sustursun dedin sustu :1:

Ama bu Adana'dan be anacım buralarda böyle acısını içmedim ben hiç..
Aynen yaa bi parça içelim bi yerimiz şişmesin sonra :34:

ay kızlar çok kötüsünüz yaaa aşk olsunnn :19: gittim işteee küstüm sizeeee :63::63::63::63::58::58::58:

arkadşlar merhaba ben ekim annesiyim birşey sormak için sizleri ziyaret ettim öncelikle allah hepinizin yavrusunu bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar:
soruma gelince ;2li tarama test sonucunuz ne çıktı benim ki 2040 ta 1 çıktı doktor da normal dedi ama etrafımdakilere göre düşük olunca karşılaştırma yapmak istedim sizlerin kaç çıktı... şimdidedn teeşkekürlerrr:16::16::16::16:

canım nasılsın ben moonsun ergiinsena zayıflama topiğinden sık sık gel beklerizzzz :16: değerin normal canım doktoruna güven :49::34:

Merhaba cici anne adayları...Uzun süredir giremiyordum. Sıkıntılarım vardı çok şükür kanamam kesildi en sonunda..Ama plesenta previa durumu yaşıyorum yani plesenta rahim ağzını kısmen kapatıyor sanırım kanamalarda bundan kaynaklandı. Aylar geçtikçe bebek büyüdükçe plesenta yukarı çıkarmış rahim ağzını açarmış inşallah öyle olur. Kızımı normal doğurdum bunuda öyle doğurmak istiyorum.Eğer bebek yukarı çıkmazsa büyük ihtimalle sezeryan yaparlar. Salı gittim dr.a bebeğim iyi çok şükür 15 cm 150 gr olmuş bebeğim diyorum çünü cinsiyetini öğrenemedik emin olamadı o nedenle bişey demedi. Bu c.tesi kendi dr.uma gidicem bu ara iki dr.a birden gittimde..bakalım neler dicek kendi dr.um..Dörtlü test yapabilir ikili test yaptırmadım çünkü.İnşallah iyi haberlerle döneriz..
geçmiş olsun canım inş normale döner senin için herşey
Neyse fıstıklar ben kaçıyorum,yarın ki dörtlü sonucum için dualarınızı esirgemeyin...

Öpüyorum kocaman...
allaha emanet ol canım:54:

evet cnm çıkar bencede, birde ultronu iyi olması lazım doktorun
gittiğim hastanede normal usg bile çok net ayrıntılı daha iyidir sanırım:26:

Çok geçmiş olsun canım.. Sıkıntıların geçmiş umarım bir daha tekrarlamaz. seninki nazlı cinsiyet göstermediğine göre sanada kız haberi verebilir doktor :16::16: umarım c.tesi gösterir kendini iyi haberlerini bekliyoruzzz :54::54:

canım geçmş olsun bebeğin iyimiş bakk çok sevindimm :46: sonuçlarında güzel gelince ohh, morakini yoksek tut.

Öpüyorum kocaman...

iyi akşamlar tatlım bizde öptükkk:54: iyi haberlerle gell
ay kızlar çok kötüsünüz yaaa aşk olsunnn :19: gittim işteee küstüm sizeeee :63::63::63::63::58::58::58:

canım nasılsın ben moonsun ergiinsena zayıflama topiğinden sık sık gel beklerizzzz :16: değerin normal canım doktoruna güven :49::34:

ayyy tatlım yokluğun çok hissedildiii :31:

geçmiş olsun canım inş normale döner senin için herşey

allaha emanet ol canım:54:

gittiğim hastanede normal usg bile çok net ayrıntılı daha iyidir sanırım:26:

o zaman sorun olmaz cnm yaaa

kızlar mustela kremim bitmişti tekrar sipariş verecektim eczaneyi aradım çok tatlı bir bayan vardı baya yardımcı oldu.lieracda mustela da çok iyi dedi. lierac jel formunda sürmesi biraz zor mustela ona göre daha kremsi ve nemli formüle sahip dedi. lieracı vücut daha kolay emiyormuş. mustela yeni yeni yayılıyor ve çok satılan bir ürün dedi. ikisini de kullanıpda çatladım diyen olmadı ikiside süper ürünler dedi. lierac en eski marka doktorlar daha çok biliyor ondan çok öneriliyor dedi. lierac 100 ml, mustela 150 ml aralarındaki farklardan biride bu. sadece karına değil çatlamaya meyilli tüm bölgelere sürün dedi, kolların içi, baldır, basen, kalça, bel, sırtınıza bile sürün dedi. bir de son aylarda kremi günde iki kez uygulayın kremin üzerine de vücut losyonu kullanın yetmiyor dedi. ben de bebe yağı daha nemli o olsa dedim, çok daha iyi olur dedi:) benden bilgiler bu kadar:)

kızlar sormaya utanıyorum ama sorucam benim gibi olan varmı
4 aydır kociş benden kaçıyor.başlarda bende istemiyordum ama sonra tamam benimki hormonal ee onunki ne
biliyorum pek çirkinim kilo aldım ağdam tam değil .çok acıyordaa
ama yinedeeeeee
korkuyorum diyor bence yalan çünkü bu 2. çocuğumuz
ilkinde korkmuyorduda...
çok üzülğyorum .etraftaki güzel kadınlara sinir oluyorum.
televizyondaki kadınlaara bakıyor.hissediyorum.uyuz oluyorum.
aayyy kadın olmak ne zor doğur ama kilo alma
emzir ama sarkma ...
yaşlan ama güzel ve genç ol...
ha bunlarıda çıkaranlar diğer kadınlar ..
15 sene önce varmıydı doğurup 3 ay sonra manken gibi olmak...
aç aç ağlayan çocuk baksınlar da o sinirlerinin nasıl harap olduğunu görelim offf
kociş üzüyosun beni....

kızlar mustela kremim bitmişti tekrar sipariş verecektim eczaneyi aradım çok tatlı bir bayan vardı baya yardımcı oldu.lieracda mustela da çok iyi dedi. lierac jel formunda sürmesi biraz zor mustela ona göre daha kremsi ve nemli formüle sahip dedi. lieracı vücut daha kolay emiyormuş. mustela yeni yeni yayılıyor ve çok satılan bir ürün dedi. ikisini de kullanıpda çatladım diyen olmadı ikiside süper ürünler dedi. lierac en eski marka doktorlar daha çok biliyor ondan çok öneriliyor dedi. lierac 100 ml, mustela 150 ml aralarındaki farklardan biride bu. sadece karına değil çatlamaya meyilli tüm bölgelere sürün dedi, kolların içi, baldır, basen, kalça, bel, sırtınıza bile sürün dedi. bir de son aylarda kremi günde iki kez uygulayın kremin üzerine de vücut losyonu kullanın yetmiyor dedi. ben de bebe yağı daha nemli o olsa dedim, çok daha iyi olur dedi:) benden bilgiler bu kadar:)

bilgi paylaşımın için teşekkürler canım

Back
X