2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bebişden yok haber canım sadece kızlarla ilgilendim bugun ama diş fakültesinde fenalaştım sabahleyin dekreterler beni içeri aldılar nasıl sancılandım ama fakülteden arkadaşıma geçtim bir baktım benim bebiş sağdan sola geçiş yapmış hemde evcek tüm şişkinliğim sola geçmiş
arkadaşım bebek böyle sağdan sola geçiş yapınca sancın tutmuş senin dedi öğleden sonraya kadar kendime gelemedim öğleden sonra gene eski mekana sağ tarafa geçiş yaptı bebişim şimdi daha rahatım

geçmiş olsun canım test sonuçların daha çıkmadı mı keşke hızlı trenle buraya gelseydin öğrenirdik şimdiye

kızlar ben çıkıyorum, canım sıkıldı.. eşime diyorum böyle bir duyum var diye, hiç heyecanlanmadı... çok kırıldım

yarın görüşürüzz kızlar

bulemsum yarın görüşürüz canım, öpüyorum hepinizi..
görüşürüz tatlım
üzülme eşin bilerek heyecanlamıştır senin daha heyecan yapmaman için olurda fos haber çıkarsa yıkılma diye
o istemez mi senin yanın da olmak
inşş mübarek günler yüzü hurmetine gönlünün muradı olur

Aaa seni doktora gittin biliyoruz biz ama ??
Neyse seninki dolaşmaya başladı desene, Benimki habire uyukluyor içerde tık hareket yok:1::1:
ben dişciye gideceğimi söylemiştim ama:26:yanlış anlaşıldı demek:26:
evet canım baya gezici bir çocuk büyüsün izci yapacağım ben onu çok gezdiği için :9:

bebişden yok haber canım sadece kızlarla ilgilendim bugun ama diş fakültesinde fenalaştım sabahleyin dekreterler beni içeri aldılar nasıl sancılandım ama fakülteden arkadaşıma geçtim bir baktım benim bebiş sağdan sola geçiş yapmış hemde evcek tüm şişkinliğim sola geçmiş
arkadaşım bebek böyle sağdan sola geçiş yapınca sancın tutmuş senin dedi öğleden sonraya kadar kendime gelemedim öğleden sonra gene eski mekana sağ tarafa geçiş yaptı bebişim şimdi daha rahatım

Aaa bizde bebiş için gittin sanıyoruz hee:1:

hatta geçmişi oku tahminde bile bulunduk senin için..

kızlar ben çıkıyorum, canım sıkıldı.. eşime diyorum böyle bir duyum var diye, hiç heyecanlanmadı... çok kırıldım

yarın görüşürüzz kızlar
Canım sıkma sakın canını belki de sürpriz falan yapar belli mi olur yüzyüzeyken bişeyler söyler erkeklerin sağı solu belli olmaz..
Benim eşim de bazen ben bursadayım gece 1 i bulur gelmem diyo tel.i kapatıp zile basıyo öyle bi deli :1:
üzme kendini tatlım..
Görüşürüz...

Son düzenleme:
açıkçası içimden de öyle geçiyor ama bakalım bu arada kuzey demişken eşimi biraz benzetiyorlar kıvanç a :1: dı desem daha iyi biz evlenmeden önce çünkü şimdi biraz kilo aldıda :1:
kız kuzey gibi yere bakan olmasın çok kaba :1:

:46: bu arada benim dedem ve babaannemde mavi :) inş. hadi bakalım farketmez bnm için

hoşgeldin gülüm gittin mi doktoraa :53:

ben kuzeyi hiç izlemiyorum ama eşim seviyor çocuk doğsun ona behzat ç ile kuzey i izleteceğim diyor biliyor ki ben la lulu dahi konuşmaya gelemiyorum boyuna ağzına biber sürerim walla keratanın

açıkçası içimden de öyle geçiyor ama bakalım bu arada kuzey demişken eşimi biraz benzetiyorlar kıvanç a :1: dı desem daha iyi biz evlenmeden önce çünkü şimdi biraz kilo aldıda :1:

:46: bu arada benim dedem ve babaannemde mavi :) inş. hadi bakalım farketmez bnm için

hoşgeldin gülüm gittin mi doktoraa :53:
yok canım ben gitmedim doktora :26:

geçmiş olsun canım test sonuçların daha çıkmadı mı keşke hızlı trenle buraya gelseydin öğrenirdik şimdiye
çıkmadı canım bende merak etmiyorum zaten haftaya giderim doktoruma çıkmadı kan sonucu derim muayenemi olurum 3 hafta olacak haftaya çünkü:10:
annem hiç istememişti bu kan testini onun gönlü olmayınca çıkmıyor galiba sonuç:26:

Son düzenleme:
canım ben kendim için doktora gitmedim bugun kızları diş fakültesine götürdüm kendim için ne zamn gideceğim muallak galiba:50:
bugun ne duydummm :52:gittiğim arkadasın komsunun gelini doğum yapmış her ay kontrol olmuş pipisini gördük söyle sevdik diyorlarmış dr erkek diyormuş dün gece gelin doğum yapmışş ve kızı olmuşşşş:30::30:
bunları duyunca dr gitsem bile cinsiyeti hiç sormasam mı acaba diyorum:26:

Evet bizde saf saf bekliyoruz hee,umarım kızlarda iyidir canım..

Ya var öyle istisnai durumlar.O nasıl dr muş öyle bee...Nerdeymiş bu dr İst.da mı?

canım ben kendim için doktora gitmedim bugun kızları diş fakültesine götürdüm kendim için ne zamn gideceğim muallak galiba:50:
bugun ne duydummm :52:gittiğim arkadasın komsunun gelini doğum yapmış her ay kontrol olmuş pipisini gördük söyle sevdik diyorlarmış dr erkek diyormuş dün gece gelin doğum yapmışş ve kızı olmuşşşş:30::30:

tatlım bir iki tane bu şekilde örnek boşver:)

Aaa bizde bebiş için gittin sanıyoruz hee:1:

hatta geçmişi oku tahminde bile bulunduk senin için..

Canım sıkma sakın canını belki de sürpriz falan yapar belli mi olur yüzyüzeyken bişeyler söyler erkeklerin sağı solu belli olmaz..
Benim eşim de bazen ben bursadayım gece 1 i bulur gelmem diyo tel.i kapatıp zile basıyo öyle bi deli :1:
üzme kendini tatlım..
Görüşürüz...
yok kız dün akşam yazmıştım kızları diçciye götüreceğimi akşama kadar gelmem demiştim hatta arkadaşa gitmeyi kafaya koymuştum zaten:10:
ee ne tahminler yaptınız bakalım benim için :29:
burcuxxxx anket ne durum da:23:

yok kız dün akşam yazmıştım kızları diçciye götüreceğimi akşama kadar gelmem demiştim hatta arkadaşa gitmeyi kafaya koymuştum zaten:10:
Ee ne tahminler yaptınız bakalım benim için :29:
Burcuxxxx anket ne durum da:23:

en son erkek sayısı öndeydi tatlım son durum burcuda sanırım :52::52:

Evet bizde saf saf bekliyoruz hee,umarım kızlarda iyidir canım..

Ya var öyle istisnai durumlar.O nasıl dr muş öyle bee...Nerdeymiş bu dr İst.da mı?
esranın 4 dişine dolgu yapıldı büşranın dişi haftaya kaldı ben hastalanınca orda kalmak istemedim
konyada canım ama arkadaşım baya tuhafına gitmiş durum durup durup söyleniyordu:9:

tatlım bir iki tane bu şekilde örnek boşver:)
evet canım bu son zamn da duyduğum 3. örnek

kız sen bir kuzey doğuracan belli mavi gözlü telefon tutuşuna dikkat et tek parmakla tutmasın telefonu oğluşun :52:

hehehe tutarmıı tutar teyzesii :52:

yarın görüşürüzz kızlar

canım takma belkii süpriz yapacakk , yapmasada havasıında değildir belki,
iyi akşamlar cnm a.e.o

canım geçmiş olsun a-a ne hareketli keretaa ?
bizde kadın doğuma çıkacaksın sandıkk ayol :52:
aa yuh hep sizin oralardan çıkıyoo bakk, hangi doktor bu :52:

ben kuzeyi hiç izlemiyorum ama eşim seviyor çocuk doğsun ona behzat ç ile kuzey i izleteceğim diyor biliyor ki ben la lulu dahi konuşmaya gelemiyorum boyuna ağzına biber sürerim walla keratanın

:1::1: ahh canım küfür bile edeceklerr, geçenlerde arkadaşın kızı bir kelime kullandı yazmıyim hepimiz utandık ama çocuklar duyuyor işte :52: kız bunu derse bizim keretaları düşünemiyomm

Son düzenleme:
esranın 4 dişine dolgu yapıldı büşranın dişi haftaya kaldı ben hastalanınca orda kalmak istemedim
konyada canım ama arkadaşım baya tuhafına gitmiş durum durup durup söyleniyordu:9:

evet canım bu son zamn da duyduğum 3. örnek

Ayy kıyamam canım yaaa daha bu yaşta 4 dolgu.Allahım yardımcısı olsun.
Diş çok zor bizler dayanamıyoruz ki minicik çocuklar nasıl dayansın:50:
Çok geçmiş olsun canım...
-Benim üvey teyzem de çorlu'da 20 yıl önce yaşamıştı,ona da kız demişlerdi,pembe pembe oda yapmıştı ama erkek doğmuştu ki o zaman ki usg teknolojisi daha bi düşük...

en son erkek sayısı öndeydi tatlım son durum burcuda sanırım :52::52:
demek erkeler önde :52:benim baskım altında değil demi bu anket sonuçları:26:

hehehe tutarmıı tutar teyzesii :52:

canım takma belkii süpriz yapacakk , yapmasada havasıında değildir belki,
iyi akşamlar cnm a.e.o

canım geçmiş olsun a-a ne hareketli keretaa ?
bizde kadın doğuma çıkacaksın sandıkk ayol :52:
aa yuh hep sizin oralardan çıkıyoo bakk, hangi doktor bu :52:

:1::1: ahh canım küfür bile edeceklerr, geçenlerde arkadaşın kızı bir kelime kullandı yazmıyim hepimiz utandık ama çocuklar duyuyor işte :52: kız bunu derse bizim keretaları düşünemiyomm
evet baya hareketli malum tekne kazıntısı:9:
yok canım kızlarla dolaşmak istemedim :10: evet canım konya dan çıkıyorlar veya bana bu haberler denk geliyor

ya kızlar bu arada ben sercurunu yaklaşık iki haftadır göremiyorum siz gördünüz mü ara ara da olsa gelirdi ama hiç yok ortalıkta?

Ayy kıyamam canım yaaa daha bu yaşta 4 dolgu.Allahım yardımcısı olsun.
Diş çok zor bizler dayanamıyoruz ki minicik çocuklar nasıl dayansın:50:
Çok geçmiş olsun canım...
-Benim üvey teyzem de çorlu'da 20 yıl önce yaşamıştı,ona da kız demişlerdi,pembe pembe oda yapmıştı ama erkek doğmuştu ki o zaman ki usg teknolojisi daha bi düşük...
evet canım ama fakültede çocukları korkutmuyorlar diğer dişcilerden daha rahat oluyor çocuklar fakültede bu yüzden tercihim orası oluyor
benim büyük kızıda erkek dedilerde kız doğdu ya şekerim:9:ama dediğin gibi usg ler o kadar ilerde değildi ben şimdi olanlara çok şaşırıyorum

ya kızlar bu arada ben sercurunu yaklaşık iki haftadır göremiyorum siz gördünüz mü ara ara da olsa gelirdi ama hiç yok ortalıkta?
bende görmüyorum canım veya denk gelmiyorum

kızlar nolur duanıza ihtiyacım var, eğer doğru bir haberse eşimin tayininin çıkmasına çok az bir zaman kaldı, yönetmelik çıkarsa hemen tayinini yapabilirler, o yönetmelikte yayınlandı diyorlar, dua edin kızlar, yayınlanmış olsun, gelsin eşim artık...
hamilelerin duası kabul olurmus ya bızde esınle kavusman ıcın dua edıyoru zsureklı konusuyoruz ya burda ıns olur canım :16:
ben geldimmm :21::21::21:nasılsınız bakımmm canlarımmm:16::16::16::16:
hosgeldın canım özledık gecmıs olsun:38:

yarın görüşürüzz kızlar

üzülme canım ya esın hemen heveslenmemek ıcın oyel tepkı vermıstır hamıleyız ya sende ondan alındın belkıde :26:
anammm:52::53::53::53:kız denilip erkek dogan cok duydum da boyle erkek denıp kız dogdu denınce cok sasırıyorum ya
eskıden daha cok guvenırıdm bu ultrasonlara benım bebıste de kesınlık olmayınca ben de dogana kadar beklıycem sanırım bu gıdısle:31:

:)))aynen eşimle bende izliyoruz..Çok doğal oynuyorlar yaa hiçbir yapmacıklık yok...

onu ben de izliyorum yahu şimdi ercümentte gelecekmiş zaten renklenir iyice

piskopat ercümentt :27: evettt ay ben bunların behzatla savcının evliliklerine hastayımm :52: behzat eve gidiyor istediği saate sonra donla tv karşısına geçip bira açıyor yaa :52:

Back
X