iyi sayılırım canım... iyiyim desem yalan olur. dün ağlamaktan sabah gözllerim şişmiş, gören ne oldu sana diyor... uyuyamadım diyorum ben de...
yarın gelicek o. ama hiç hevesim yok şuan.
maşallahın var kuzum ama dikkat et bana kötü örnekler verdirme lütfen düzenli uyu. hem senin uyku düzenine alışıyor bebek doğumdan sonra da zorlanırsın tatlım:)
valla maşallahın var kuzum gez gez iyi olur:)
amin kuşummmm:)
valla ya benim bebek bile sevmiyor pazartesi sendromu yaşıyor her pazartesi...
yesinler bandını ve cicilerini bende kırmızı hamile tişörtü ve kırmızı uğur böcekli taç ve uğur böcekli küpe aldım bugün onu taktım çok şirin duruyor:)
maşallahın var kuzum ama dikkat et bana kötü örnekler verdirme lütfen düzenli uyu. hem senin uyku düzenine alışıyor bebek doğumdan sonra da zorlanırsın tatlım:)
yesinler bandını ve cicilerini bende kırmızı hamile tişörtü ve kırmızı uğur böcekli taç ve uğur böcekli küpe aldım bugün onu taktım çok şirin duruyor:)
dün eşin çok hevesli davranmamıştı..kızgınlıgın onamı devam ediyor?biraraya gelince halledersinizz esrammm sen merak etmee
kızz yoksaaa aklıma gelenmı oldu? eşin istanbula gelmekmı ıstemıyor? tayını çıkacak olsaaa bileee:26: ayy inşallahhh öylee degıldırr bebegımmm:26:
esra kuzum ne oldu neden ağladın
kıyamam ben sanabu kadar üzmesin seni kocişin ya biz seni çok seviyoruz üzülme sen de minişin de üzülmesin anneciği:)
esra ne oldu kuzum sana? neden ağladın?
sabahlamışsın bile bacım galibası kalmamışHU HUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
anammmmmmmmmm biz hala kocişle çalışıyoruz, 2 saat kadar uyduk sonra çalışmaya başladık.
galiba sabahlayacağız bu gece
sağolasın canım tansiyon değil bebiş yer değiştirince olmuş arkadaşım öyle söyledi bebeğin ani yer değişikliğinde annenin bünyesi değişiyor nefes almakta zorlanıyormuş ve ağrısı oluyormuş anneninbulemsuuuuuuuuuuu geçmiş olsun canım. okudum korktum valla. heralde yoruldun sen canım, tansiyonun oynadı. dikkat et kendine bak çok kızarım
bu arada tahmin listesi baya uzadı. güncel hali işyerimdeki pc de sabahtan buraya yapıştırırım. oğlanlar önde ama dediğin gibi, herkes seni çok seviyor etkilenmiş olabilirler.
demin eşime listeni gösterdim. pipiloşları gördü. dedim oğlanlara öyle yazıyorum dedi ki kızlara niye kukuş yazmıyorsun :))))
ohhhhhh gece ne güzelmiş burası, aysun yok, kafamı dinliyorum. ayyy ne o öyle car car car. gelin kızlar biz aysun yattıktan sonra buluşup konuşalım. :))))))))
evet canım anahtar teslim olmamış bugun burcu sabah kadar burdaymışgünaydın ben açıyım dedim ama burcu hiç kapatmamış ki:)
kendi işlerinde yorulman bitti sıra eşinin işlerinemi geldi:)))))))))) evet canım ya, bu gece topik hiç kapanmadı. maalesef sabaha kadar çalıştım. birazdan işe gidicem.
bazen oluyor öylebenim yazım senden alıntı yapıp da nasıl daha üste geçebilir ki?
inandık artıkişkolikim demiştim inandınız mı şimdi :))))))))
eşime yardımcı oldum. bugün önemli bir denetimi var. trilyonluk malları var, piyasaya süremiyorlar, bende kendi uzmanlık konularımda yardımcı oldum. neyse hallettik.
şimdi çıkıyorum. işte konuşuruz. bye bye
günaydın canım hala baş ağrın devam mı ediyor senin yarın gideceğin doktora sorsan ya bir ne yapabilirim bitkisel olarak diyegünaydın fıstıklar aysun kuzucum sen bakma onlara ben seni çok seviyorum konuş kız burcu da çatlasın
dün gece annemdeydik 12 gibi geldik kocacımla gevezeliğimiz tuttu o bu derken çok geç uyudum şimdi muhteşem bir baş ağrısı ile kahvaltı yapıyorum bu gece arkadaşımın kına gecesi var oraya gidicem yarın da yoğunum hadi bakalım hayırlısı
sakın kızı buldum diye olmasıngünaydınbugün içimde bi sevinçle başladım güne huzurluyum mutluyum çok çükür sanırım bugü cuma onunda etkisi var..
burcu sana maşallah diyorum ama dikkat et kendiene çok yorulma bu aksam istirahat et....
aysun canım senide öpyüyorum günaydın günün güzel geçsin
günaydın canımgünaydınnnnnn
ay bu gğn cuma cumaları çok severim tatilin habercisihaftasonu 2 gün yatıcaz kuzumla
bu gün havada çok güzel beyaz cicileri giydim göbek ve taç bandını taktımmm
anladım moonsun bu gece boş geçti sen ondan kızdın eşinegünaydın şekerimseni tembel seni hemen yatmayı düşünüyorrr
ben dün kocişe kızdım evi sildim süpürdüm banyoyu yıkadım
eminim sen çok güzel pipiloşunda çok yakışıklı olmuştur
ohh sefan olsun uykuyu sevince 5 dk bile çok değerli oluyor demi canımaminn aminnnn moonsun'umm 1000'lerce kez aminn
amanda maşallahhhhh...kıçını kaşı kızzz nazar olmasıngünaydınnnn şeker annişşşş
ayyy pek cici olmuşunuzdurrr bandınızlaaaa eminim pipiloşunnn ve senn annesiiii
kız senin pipiloştaaa içindee böyle taklalar atıyordurr şimdiihava güzell ohhhh, annem güzell ohhhhh diyeee
herkeşlereee günaydın efendim....guten morgen...good morning
bugun kızımlaa 45 dakika daha fazla uyuduk...bilerek uyuduk ama uyuyaklamışızz dedikk
anammmmm 45 dakika fazladan uyumak bilee öylee mi iyi gelirmişş adamabirazdan kahvaltımızı yapıcaz..bugun akşama muhtemelen babaannemize gidicezz
hayırdır canım dünden mi canın sıkkın sevinmedi diye :26:iyi sayılırım canım... iyiyim desem yalan olur. dün ağlamaktan sabah gözllerim şişmiş, gören ne oldu sana diyor... uyuyamadım diyorum ben de...
yarın gelicek o. ama hiç hevesim yok şuan.
yok canım eşim de artık çok sıkıldı tek başına olmaktan, tayinimiz değil istanbula, ardahana çıksa bile gelir... onla ilgili bir sorun yok.
dün biraz trip yaptım, o da beni kıracak bişey söyledi, ben de yüzüne teli kapadım. dediği de "esra trip yapıcaksan çıkma bi daha telefonuma"demesiydi... madem öyle bi daha çıkmam diyip yüzüne kapadım teli, aradı aradı açmadım... evi aramış, annem çıktı telefona... konuştular. anneciğim "oğlum noldu bu kız burda hüngür hüngür ağlıyo, yapmayın böyle hamile şimdi iyice hassaslaştı o" falan diye baya konuştu... ben de tabi durur muyum... annem konuştukça ben bağıra çağıra konuştum "istemiyorum seni, gelme, ne kadar tahammülsüz oldun sen, arama beni bi daha" diye ağlaya ağlaya bağırdım... annem beni sakinleştirmeye çalıştı. eşime sonra ara, esranın konuşacak hali yok dedi... sonra aradı açmadım teli... namaz kıldım, Kuran okudum biraz... sonra da uyumuş kalmışım. bi daha da konuşmadık. ararsa açmıcam zaten.
annem de bana "kızım hem senden uzak, hem baba olacağını bile yaşayamıyor o, senin psikolojini anlamaması normal, bi kaç aylık rapor ayarlayalım bi yerden git eşinin yanına, bu böyle olmaz" falan dedi...
öyle işte canım... çok zor bir gece geçirdim... annem nazar değdi size diyo... biz 7 yıldır hiç kavga etmemiştik çünkü
al elinden pc yi kaydır bir çıldırma numarası çak duygu sömürüsü yap gıı bıraksınn ama kocişşş senle ilgilensinn
bebişle ondan çok sen ilgilenicen bence, bu seferde o aynı şeyi düşünüyormuşş benimle hiç ilgilenmiyorr
ayy evet yaaa büyümesin o kadar korkuyorumm :18: , bakk hele yok mu du
aminn aminnnn moonsun'umm 1000'lerce kez aminn
amanda maşallahhhhh...kıçını kaşı kızzz nazar olmasıngünaydınnnn şeker annişşşş
ayyy pek cici olmuşunuzdurrr bandınızlaaaa eminim pipiloşunnn ve senn annesiiii
kız senin pipiloştaaa içindee böyle taklalar atıyordurr şimdiihava güzell ohhhh, annem güzell ohhhhh diyeee
herkeşlereee günaydın efendim....guten morgen...good morning
bugun kızımlaa 45 dakika daha fazla uyuduk...bilerek uyuduk ama uyuyaklamışızz dedikk
anammmmm 45 dakika fazladan uyumak bilee öylee mi iyi gelirmişş adamabirazdan kahvaltımızı yapıcaz..bugun akşama muhtemelen babaannemize gidicezz
Günaydın kızlar nasılsınız bugünnn
ohhh işteyim. hayırlı cumalar hepimize.
amanın sende az uyumuşsun ama ben bomba gibiyim bombaaaaaa
hee valla gece çok güzeldi meydan bana kalmıştı. yokluğun çok fark ediliyor canımmmmmm
yok canım eşim de artık çok sıkıldı tek başına olmaktan, tayinimiz değil istanbula, ardahana çıksa bile gelir... onla ilgili bir sorun yok.
dün biraz trip yaptım, o da beni kıracak bişey söyledi, ben de yüzüne teli kapadım. dediği de "esra trip yapıcaksan çıkma bi daha telefonuma"demesiydi... madem öyle bi daha çıkmam diyip yüzüne kapadım teli, aradı aradı açmadım... evi aramış, annem çıktı telefona... konuştular. anneciğim "oğlum noldu bu kız burda hüngür hüngür ağlıyo, yapmayın böyle hamile şimdi iyice hassaslaştı o" falan diye baya konuştu... ben de tabi durur muyum... annem konuştukça ben bağıra çağıra konuştum "istemiyorum seni, gelme, ne kadar tahammülsüz oldun sen, arama beni bi daha" diye ağlaya ağlaya bağırdım... annem beni sakinleştirmeye çalıştı. eşime sonra ara,sende esranın konuşacak hali yok dedi... sonra aradı açmadım teli... namaz kıldım, Kuran okudum biraz... sonra da uyumuş kalmışım. bi daha da konuşmadık. ararsa açmıcam zaten.
annem de bana "kızım hem senden uzak, hem baba olacağını bile yaşayamıyor o, senin psikolojini anlamaması normal, bi kaç aylık rapor ayarlayalım bi yerden git eşinin yanına, bu böyle olmaz" falan dedi...
öyle işte canım... çok zor bir gece geçirdim... annem nazar değdi size diyo... biz 7 yıldır hiç kavga etmemiştik çünkü
herkeslere kocaman günaydın bugun kızlar erken uyandılar kahvaltıyı yaptık evi topladık
herkesin cuması mübarek duası kabul olsun inşşşşşşş
sabahlamışsın bile bacım galibası kalmamış
anladım moonsun bu gece boş geçti sen ondan kızdın eşine
o zaman foto isteriz amaa merak ettım bennn
günaydıınnnn hayırlı cumalar
benımde haftasonu acıköğretim sınavlarım var ama sadece tek derse calıstım nasıl bıtırcem bılmem :18:dua edın kızlar
dün biraz trip yaptım, o da beni kıracak bişey söyledi, ben de yüzüne teli kapadım. dediği de "esra trip yapıcaksan çıkma bi daha telefonuma"demesiydi... madem öyle bi daha çıkmam diyip yüzüne kapadım teli, aradı aradı açmadım... evi aramış, annem çıktı telefona... konuştular. anneciğim "oğlum noldu bu kız burda hüngür hüngür ağlıyo, yapmayın böyle hamile şimdi iyice hassaslaştı o" falan diye baya konuştu... ben de tabi durur muyum... annem konuştukça ben bağıra çağıra konuştum "istemiyorum seni, gelme, ne kadar tahammülsüz oldun sen, arama beni bi daha" diye ağlaya ağlaya bağırdım... annem beni sakinleştirmeye çalıştı. eşime sonra ara, esranın konuşacak hali yok dedi... sonra aradı açmadım teli... namaz kıldım, Kuran okudum biraz... sonra da uyumuş kalmışım. bi daha da konuşmadık. ararsa açmıcam zaten.
cinsiyetleri öğrenenlerin yazılmış cinsiyetleri gördüm şimdi.allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.kaçıncı haftalarda öğrendiniz.benimde doktorum son 2 kontrolümüzde kıza benziyor dedi ama haftaya gidicez tekrara o zaman kesşin belli olur herhalde
yazdım kızlar yaa. sinirim geçti ama çok çok kırgınım, görmek istemiyorum. görürsem hemen kendini affettiricek biliyorum ama ben affetmek istemiyorum.
canım benim kıyamam ben sana üzme kendini ne olur hormonlarımız çok değişiyor normal yaşadıklarımız üzmeyin birbirinizi
eşin nerdeydi hafta sonu yanına gelse bari biraz vakit geçirseniz...
zor ayrı ve hamile ...
yıpratmayın birbirinizi ....sen hamilesin üzme kendini
yok ya sen çalışma, sonra bana dua edin geçeyim de, e ben sabaha kadar çalışmasaydım da dua etseydim o zaman :))))
şaka ha, alınma sakın. Allah sağlık kuvvet versinde çalışalım. ben sabahtan beri eşim için dua ediyorum. senide ekliyim. inşallah iyi geçer sınavların canım.
sen bu ara zaten baş ağrından baya yıprandım canım. eşinde tuz biber olmuş, hatasını çoktan anlamıştır o. ama annen güzel konuşmuş, adam anlamıyor ki şu an babalıktan. inşallah kavuşursunuz yaa. tayın olayı varmış, Allah gönlünüze göre versin inşallah.
hoşgeldin. bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim. demin yayınladığım liste bizim bebeklerin cinsiyetleri değil. onun için ayrı bir topiğimiz var. oraya bak canım.
olsun yinede gör sen bi
esra ne oldu kuzum sana? neden ağladın?
ahhh canım ben zaten fazla uyumam ki, uykunun vakit kaybı olduğunu düşünürüm. mümkün olduğunca uyanık kalmaya çalışırım. eşim uyku düşkünü. inşallah bebişim bana çeker. kalk diyince kalkar. ben uykusuz gecelere razıyım yeter ki o uyuşuk bişi olmasın.
amanın sende pek şıksın bugün. bende yazayım dedimde düşündüm yazacak bişi bulamadım.yeni spor ayakkabılarımı giydim desem olur mu :))))))
o zaman foto isteriz amaa merak ettım bennn
günaydıınnnn hayırlı cumalar
benımde haftasonu acıköğretim sınavlarım var ama sadece tek derse calıstım nasıl bıtırcem bılmem :18:dua edın kızlar
ahaa bulemsu gelmiş. nerde benim listem bakim
ahanda burdaaaaaaaaaaaaa
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
kocama dün gece bu listeyi gösterdim ya pipiloş lafına takmış evde beni pipiloş diye çağırıyor yaaaaaa((((((
ben değilim o sensin diyorum gülüyor anlamıyorrrrr
kızlar günaydın listede bende varım ama bayadır uğramıyordum buralara.nasılsınız,bebişler nasıl?cinsiyet öğrenen var mı arkadaşlar
kızlar sormaya utanıyorum ama sorucam benim gibi olan varmı
4 aydır kociş benden kaçıyor.başlarda bende istemiyordum ama sonra tamam benimki hormonal ee onunki ne
biliyorum pek çirkinim kilo aldım ağdam tam değil .çok acıyordaa
ama yinedeeeeee
korkuyorum diyor bence yalan çünkü bu 2. çocuğumuz
ilkinde korkmuyorduda...
çok üzülğyorum .etraftaki güzel kadınlara sinir oluyorum.
televizyondaki kadınlaara bakıyor.hissediyorum.uyuz oluyorum.
aayyy kadın olmak ne zor doğur ama kilo alma
emzir ama sarkma ...
yaşlan ama güzel ve genç ol...
ha bunlarıda çıkaranlar diğer kadınlar ..
15 sene önce varmıydı doğurup 3 ay sonra manken gibi olmak...
aç aç ağlayan çocuk baksınlar da o sinirlerinin nasıl harap olduğunu görelim offf
kociş üzüyosun beni....
şekerlerim bizim çıkış saatimiz de geldi yarın bol bol konusuruz inşAllah Allaha emanetsiniz öpüyorummmm
bulemsum seni özel öpüyorumm
burcuyla esra kıskansınnnnnn :)))))))
hanımlar merhaba.. bende yüksek ihtimal kasım annesi olucam benide yazıverin şu listeye yaaaa
ula nuoliii..
kimse beni tınlamiiimiiiiii...
gibe mibe demicem basıcam şimdi zılgıtı ona göre
canım internetten araştırdın mı bunu? Doktora da sor istersen… hamileliğe bağlı olacağını sanmıyorum.tükürük bezlerinle ilgili de bir sorun olabilir.akşam vakti kimseler kalmamış ama yine de sorayım, son zamanlarda uyurken çok salyam akıyor benim, resmen bu şekil oluyorum yani
hamilelikten dolayı olabilir mi acaba? normalde tükrüğüm artmış gibi değil ama ne hikmetse uyurken yastığı ıslatıyorumutandım valla yazarken, acaba yanlış pozisyonda mı yatıyorum da bu şekilde oluyor, yüzüstü yatarım genelde, ama yan yattığımda da karşılaşıyorum
iğrenç birşey oldum yaaa benden başka böyle bir problemi olan var mı merak ettim
Mrb hanimlar dun drdaydim kontrol icin.bize 3lu test isteyip istemedigimizi sordu ve devamindaki ihtimalleri soyldi,sizinde bildiginiz gibi aminyosentez ve onunda sonucunda kotu birsey olursa alinmasi gerekebilecegini soyledi sonucu kabul edip etmeyecegimizi sordu ben esimin istedigini dusunerek ve uzaktanda olsa bi akrabalik durumu oldugu icin arastirilmasini kabul ettim ve kan verdim dun ama dunden bu yana bi pismanlik var icimde cok uzuluyoruum aklima geldikce agliyorum sizlerde yaptinizmi bu testleri? Dunden bu yana ne olursa olsun dogurmaliyim die icten ice kendimi yiyiyorum,vicdanim kotu sanki ve dun bunun icin gereken bi kagidi imzaladim keske imzalamasaydim diyorum:'(
günaydın fıstıklar aysun kuzucum sen bakma onlara ben seni çok seviyorum konuş kız burcu da çatlasın
dün gece annemdeydik 12 gibi geldik kocacımla gevezeliğimiz tuttu o bu derken çok geç uyudum şimdi muhteşem bir baş ağrısı ile kahvaltı yapıyorum bu gece arkadaşımın kına gecesi var oraya gidicem yarın da yoğunum hadi bakalım hayırlısı
günaydınbugün içimde bi sevinçle başladım güne huzurluyum mutluyum çok çükür sanırım bugü cuma onunda etkisi var..
burcu sana maşallah diyorum ama dikkat et kendiene çok yorulma bu aksam istirahat et....
aysun canım senide öpyüyorum günaydın günün güzel geçsin
yok cnm işten ayrıldım eski aile hekimim iş yerimin oradaydı evimin oraya geçtik ondan sanırım dr'um yeni olunca tahlilleri yeni istedi.Aile hekimliğinde ebeler bebişlerin kalp atışlarını da alıyorlarmış ama bana daha nasip olmadı.Ultrasounda da hep ekranda atışını gördüm hiç sesini dinletmedilerOlsun sağsalim, sağlıklılar ya bu bize yeter cnm
günaydın canım biz iyiiyiz de sen helak etmişsin kendini
günaydın şekerimseni tembel seni hemen yatmayı düşünüyorrr
ben dün kocişe kızdım evi sildim süpürdüm banyoyu yıkadım
eminim sen çok güzel pipiloşunda çok yakışıklı olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?