2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yok kız yatmıcam gezicemmm

dün gece kıçım açıkta kalmış acaip rüyalar gördmm

sinirlenirce temizlik mi yapıyonnn ne güzel bir huyy niye kızdın adamaaa ?

ayy teşekkürler teyzesi pipiloşum bu bantla daha büyük görünüyor karnım pırtladı iş yerimden herkes bayıldı ay bizim zamanımızda bunlardan yok tu diyorlar

günaydın millet hayırlı cumalar herkese

günaydın cnm hayırlı cumalarrrrrrrr

ula nuoliii..
kimse beni tınlamiiimiiiiii...
gibe mibe demicem basıcam şimdi zılgıtı ona göre

hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun bebeğin oğluş oluyor sanırım

kendini tanıtırmısın bize

çalısıyormusun

SAT

beklenen doğum tarihi ayrıca nerelisin zılgıt diyince merak ettim

ewet bende cumaları seviyorum pazartesileride bi o kadar sevmiyorum....göbek ve saç bandını görmüştüm eminim çok tatlı olmuşşsundur onlarla...oh ne güzel hamileliğin tadını çıkaralım

Aynen güzelim pazt. :100::120:, teşekkür ederimm bi tanemmm evet güzel oldu sanırım eşimde çok beğendi, arkadaşlarda

[h=2]
[/h]
sahinus kullanıcısından alıntı

benim yazım senden alıntı yapıp da nasıl daha üste geçebilir ki?

bazen banada oluyor canım anlam veremedim bendee :44:

bende de oluyor ya alıştım artıkk :44:

sürekli elinde bilgisayar çıldırtıyor beniiiii

bebiş doğuncada sürekli onunla ilgilenir benim pabucum hep dama :2:

ay oğlan anasının karnı baya büyür hadi bakalım bizim zamanımız da yoktu heheeh

al elinden pc yi kaydır bir çıldırma numarası çak duygu sömürüsü yap gıı bıraksınn ama kocişşş senle ilgilensinn

bebişle ondan çok sen ilgilenicen bence, bu seferde o aynı şeyi düşünüyormuşş benimle hiç ilgilenmiyorr

ayy evet yaaa büyümesin o kadar korkuyorumm :18: , bakk hele yok mu du

aminn aminnnn moonsun'umm 1000'lerce kez aminn

amanda maşallahhhhh...kıçını kaşı kızzz nazar olmasın günaydınnnn şeker annişşşş
günaydınnnnnn
ay bu gğn cuma cumaları çok severim tatilin habercisi haftasonu 2 gün yatıcaz kuzumla

bu gün havada çok güzel beyaz cicileri giydim göbek ve taç bandını taktımmm

ayyy pek cici olmuşunuzdurrr bandınızlaaaa eminim pipiloşunnn ve senn annesiiii
kız senin pipiloştaaa içindee böyle taklalar atıyordurr şimdii hava güzell ohhhh, annem güzell ohhhhh diyeee

herkeşlereee günaydın efendim....guten morgen...good morning
bugun kızımlaa 45 dakika daha fazla uyuduk...bilerek uyuduk ama uyuyaklamışızz dedikk
anammmmm 45 dakika fazladan uyumak bilee öylee mi iyi gelirmişş adama birazdan kahvaltımızı yapıcaz..bugun akşama muhtemelen babaannemize gidicezz

BLUEmoon2009 kullanıcısından alıntı

ula nuoliii..
kimse beni tınlamiiimiiiiii...
gibe mibe demicem basıcam şimdi zılgıtı ona göre

hoş geldin cnm bu hızlı bir giriş oldu aslında nerdesinnnn

teşekkürler bi tanemm, o sizin prensesle güzelliğinizzz , hattaken sabah kahvaltıdan sonra hareketleniyor zaten bebişimm şuanda da hareketlii i, ayy annesini kıskanmasın buu
ohh ohh

maşallahh size uykucularr siziii, bende hep öyle diyorum güzelim nolurdu sanki işe yarım saat bir saat sonra gidilse değil mi ama

gidin tabii bebeişin ayağı alışsın babaaneyle hoş sohbet geçirsin inş.

ohhh işteyim. hayırlı cumalar hepimize.

amanın sende az uyumuşsun ama ben bomba gibiyim bombaaaaaa

bak yaaaaa car car haaaa aşk olsunnn burcuuu buluşun anam buluşun bende sizden kurtulurum kafamı dinlerimmm ohhh sefam olsunnnn

hee valla gece çok güzeldi meydan bana kalmıştı. yokluğun çok fark ediliyor canımmmmmm

canım benim sağol. valla senin huzurun bana yansıyor. çok mutlu oldum, sen bebeişin iyisiniz. çok şükür.

ben çok iyiyim merak etmeyin. vazifemi yapmış olmanın verdiği huzur ve mutluluk var içimde. eşim çok mutlu oldu, bin kere teşekkür etti napacağını şaşırdı veeeeee eşim geçen gün vazgeçmesine rağmen ödülümmmmmm h.sonu tatile gidiyoruzzzzzzz :))))))) bebişimizi yüzdürelim artık dedi. bu gece dinlencez (tabi ben bavul hazırlayacağım, hamile kreasyonumdan inciler koyacağım :)))) yarın sabah marmarise gidiyoruzzzzzzzzz yuppiiiiiiiii

günaydınnnnnn
ay bu gğn cuma cumaları çok severim tatilin habercisi haftasonu 2 gün yatıcaz kuzumla

bu gün havada çok güzel beyaz cicileri giydim göbek ve taç bandını taktımmm

ayyy çok şık olmuşsun belli canım. eeeee güzele ne yakışmaz, oğlan anaları başka bir güzel oluyor derler. tüh tüh tüh maşallahhhhhhhh

BURCUUUUUUUUUUUU sabaha kadar mı çalıştın saatlerine baktım 3 felan diyor kuzum yaa sen hamilesin çok yorma kendiniiiiii

heee sabahladım. bebişim annesine çok yardımcı oldu, bana enerji verdi. kendimi harika hissediyorum

iyiyizz teyzoşşş...sen nasılsınn? prensesin nasıl?
babanızz bugunn gelıyorr keyfınızee dıyecekk yokturr şimdi sizinnn

iyi sayılırım canım... iyiyim desem yalan olur. dün ağlamaktan sabah gözllerim şişmiş, gören ne oldu sana diyor... uyuyamadım diyorum ben de...
yarın gelicek o. ama hiç hevesim yok şuan.

Günaydın kızlar nasılsınız bugünnn

günaydın canım biz iyiiyiz de sen helak etmişsin kendini

sağol bi tanemm, sizin güzelliğinizzz

ayy kıymam sizeee, maşallh size kuzum yaa kız evladı annesine yardımcı olur zatennn

iyi sayılırım canım... iyiyim desem yalan olur. dün ağlamaktan sabah gözllerim şişmiş, gören ne oldu sana diyor... uyuyamadım diyorum ben de...

dün eşin çok hevesli davranmamıştı..kızgınlıgın onamı devam ediyor? biraraya gelince halledersinizz esrammm sen merak etmee
kızz yoksaaa aklıma gelenmı oldu? eşin istanbula gelmekmı ıstemıyor? tayını çıkacak olsaaa bileee:26: ayy inşallahhh öylee degıldırr bebegımmm:26:

:)))))))))) evet canım ya, bu gece topik hiç kapanmadı. maalesef sabaha kadar çalıştım. birazdan işe gidicem.

maşallahın var kuzum ama dikkat et bana kötü örnekler verdirme lütfen düzenli uyu. hem senin uyku düzenine alışıyor bebek doğumdan sonra da zorlanırsın tatlım:)

valla maşallahın var kuzum gez gez iyi olur:)

amin kuşummmm:)

paazartesileri sevene şaşarım zateeeennnnn

valla ya benim bebek bile sevmiyor pazartesi sendromu yaşıyor her pazartesi...

yesinler bandını ve cicilerini bende kırmızı hamile tişörtü ve kırmızı uğur böcekli taç ve uğur böcekli küpe aldım bugün onu taktım çok şirin duruyor:)

kıyamam ben sana bu kadar üzmesin seni kocişin ya biz seni çok seviyoruz üzülme sen de minişin de üzülmesin anneciği:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…