2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

doktorum büyük ihtimal kız dedi.2 li tarama testinde kıza benzetiyoru mdedi bundan iki hafta önce gittiğimdede pipi falan göremiyorum ben kıza benzetiyorum gene dedi.haftaya gene gidicez o zamn kesin belli olur şimdilik kız :) o topiğin linki nedir canım cinsiyetler.sen kaçıncı haftada öğrendin pipiloşu ayy çok sevdim bu kelimeyi pipiloş sağlıkla al inşallah oğluşunu kucağına

benim eşimde bazen anlamıyor bbeni kzııyor bağırıyor nadirde olsa bende kırılıyorum sonra 10 dakika sonra pişman olupp geliyor özür diliyor sinir ediyor beni napıcaksın canım hoşgörmeye calısıyorum herkeste hata kusur var bende mukemmel değilim sırf bebeğim yıpranmasın diye ağlamıyorumda ertesi gün geciyor unutuyorum

uzakmışsınız allah kavuştusun yaavrunuzla ....
anne kuzzu baba kuzu kuzu kuzu buluşun inşallah

saol canım sende güle güle büyüt bebeğini inşallah:) valla onu ben yoktum dedem vefat etmişti o zaman açmışlar sanırım çok farkında değilim ben de bilmiyorum diğer arkadaşlardan yardım iste sen:)

ama ama sen dün bizim arkamızdan niltle çekiştirmişsinn ondan öpmedim ama neymiş dün dündür bugün bugündürrr o yüzden öpüyorummmmmmm

başınız sağolsun canım.bir bilen yardımcı olur sanırım

esra ben seni ilk tanıdımda bu topiğe yeni yazmaya başladığımda sen gene böyle atışmıştın eşinle ve telefonlarına çıkmamıştın
2 gün gözükmedin seni hepimiz merak ettik 2 gün sonra mesaj yazmıştın eşimle beraberim keyif yapıyorum diye onu görünce yelkenler suya indi demeiştin
eminim eşin gelince gene aynısı olacak onu göreceksin için pır pır diyecek ve kendine onun gözlerine gülerken bulacaksın
üzüldüğün içinde kendine çok kızacak ve bebişinden özür dileyeceksin

ooo baya katılım var ama ben doktora gitmiyorum hala testi geçtim doktorum haziranın 16 sına kadar izin almış 21 haziranda ise ayrıntılı usg var bu yüzden benden 21 gün haber yok :26:
demek eşinin hoşuna gitti de ondan tekrarlayıp duruyor

ayy ayy bende çok sevdim bu uğur böcek işini sanada çok yakışmıştır kırmızılarrrrrr ay ne güzel hamişlikk bari böyle tadını çıkaralım değil ama

pipiloşşşş gelll canım mı diyoo
bende eşime dedim dün güldü one öyle diyor

ayy canım yaa üzüldümm, onunda heheleri gelmiş uzaklık zor, birde hamişlik, ama annenin dediği gibi adam ordan anlayamıyorda, sıkma canını üzülme, cidden tayininin çıkmasını çok istiyorum cnm

ben 12 haftalıkken öğrendim ve değişmedi :) hoşgeldin bu arada

hoş geldin canımm, sen neler yaptınn

yaaaaa çatlıycazz belki ama çok şişmesekk yinede vücut hantallaşıcakk iyice kuzum yaa

ayy aysun hakkikaten topiğin neşesisin kuzum kanbersiz olmazz gitme

ya canım sen bizi çıldırtacakmısınnnnnn hemen pazartesi için başka doktora randevu alıyorsun ve bu bacılarını artık merakta bırakmıyorsunnnnn

bulemsunun bebeği sendeee açıyorsun pipini yada kukunu gösteriyorsun teyzeemmmm

hoşbuldum canım.senin cinsiyet ne

ufff ne biliyim canım... mesaj atsın affet beni, hatalıyım biliyorum, özür dilerim... desin affederim belki :26::26::26:

tamam ben hassaslaştım ok ama ona ne oluyor? kendi mi hamile? kendi mi tüm gün bebeği düşünüyor, bebeği için yaşıyor... üzülürse bebek te üzülecek diye kendini son dakikaya kadar tutuyor? bunkadar rahat davranmaması lazım... gelmesin istemiyorum, hiç istemiyorum onu görmeyi... barışmak istemiyorum ben onla.. oh valla çocuk yaparken iyiydi, babalığı öğrenmek zor geliyo... rüyasında görür ikinci bebeği o

dün annemle konuştu işte "esra iyi değil sonra konuşursunuz" dedi... bi daha aramadı... hala aramadı.. arasa açmıcam zaten. hiç bişey yokmuş gibi konuşucak biliyorum, açmıcam.

yanımda olsa böyle olmaz eminim... ama ben napıyım, hamile olan benim. o alttan alsın.

uzakmışsınız allah kavuştusun yaavrunuzla ....
anne kuzzu baba kuzu kuzu kuzu buluşun inşallah

sağol canım.. amin... hevesim de kalmadı artık.

KIZLAR KIZLARRRRR BİLİN BAKALIM NE OLDU
kayganam kahvaltıya gelecekmiş beni arayamıyor ya telefonun kara listesinde olunca eltimi aramış bulemsuya kahvaltıya gidelim demiş eltim abla sen kahvaltı yaptın değil mi diyor
anne onlar artık erken yapıyorlar demiş kayganamda yapmazlar yatırlardır daha demiş illa gelecekmiş
gelmesin dedim öğleden sonra büşranın okul için kaydına gideceğim dedim
ablaları dün kıızm bir resim çekindi süper oldu çok fotojenik kızlarım var benim çoook hiç analarına çekmemişler hele babaalrına hiç çekmemişler

aysun bakalım ben seni dinliyip doktora gidiyorumda bebişim seni dinleyip gösterecekmi kendini görecez ne kadar ikna edebiliyosun yeğenini

canımmm sağlıklı olsunlarda napalımm düzeliriz zamanla

tatlım sizde öylesiniz sayenizde içim huzur doluyr Allaha hamd olsun ki sizler giibi cici kızlarla beni tanıstırdı

bazen yazık çocuguma diyorum baya hareketli neşeli annesi olucak benim bebekte babası gibi soğuk kanlı sabırlı sakin kişilik olup çıkıyormusss

kocişimde sabah akşam aşkım inşAllah bebeğimiz sana çeker hem çok güzel olur hemde çok neşeli diyor deliii ya böyle diye diye bebeği kendine benzetecek tam tersi olur ya hepp

ohh sefan olsun uykuyu sevince 5 dk bile çok değerli oluyor demi canım
ayyy vallaaa uykuu güzel bişeyyy
bak hemşoma sen hem uyuyorlar hemde uyuya kaldık diyorlar hihihih iyi yapmışsın kuzummm

kızzz hemşonn bi uykucu bi uykucu sormaa gitsinnn yavru ceylann iş yerindekilereee kızçemleee biraz daha yatak keyfi yapmak istedikk diyemedimmm
başınız sağolsun canım.bir bilen yardımcı olur sanırım

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/528903-2012-kasim-annelerinin-bebekleri.html

buyur canımm link burdaa

ben şimdiye kadar neşeliydimde şekerim kaynanadan haber gelince soldan soldan başıma bir zonklama geliyor gibi ben istemiyorum gitmiyorum hala istiyor birde ısrar ediyor

yok canım gitmeyeceğim başka doktora çünkü geçen sefer baska doktorlara gittim hiç memnun kalamadım doktorumdan başka doktora baktırmam artık

ayyy canımm benim çok teşekkür ederim.artık bende inşallah sık sık burdayım haftasonlar pek giremiyorum ama hafta arası burdayım kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…