2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tatlım kızın mı olacak sağlıkla al kucağına inş. link şu http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/528903-2012-kasim-annelerinin-bebekleri-5.html benimki pipiloşşş canım

oy kıyamamm olur öyle şeyler karı koca arasındaaa

başınız sağolsun canım.bir bilen yardımcı olur sanırım

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/528903-2012-kasim-annelerinin-bebekleri-5.html

kaynanan seni çok seviyoor gıı

ayy güzel kızını fotoğraf mı çekildi hanii bakamm, yerim onu

ama ama sen dün bizim arkamızdan niltle çekiştirmişsinn ondan öpmedim ama neymiş dün dündür bugün bugündürrr o yüzden öpüyorummmmmmm

bak işte o birdi... bu iki oldu... bulemsu çok kızıyorum, ben anneliğe nasıl hemen alıştıma o da alışsın babalığa... hatta ondan önce benim hamileliğime alışsın. çok zorlanıyorum artık... ailenin yanında hamilesin, inan utanıyorum babamın yanında koca göbekle oturmaya, çok sıkıldım artık. her defasında milletin sorusunu cevaplamaktan da bıktım..."ay nolcak sizin tayininiz, yazık size, eşin gelmek istemiyor mu, kesşke evlenmeseydin, hamileyken daha da zordur ayyyy ben olsam dayanamazdımm.....vs" canınız cehenneme diyesim var artık!

ayy canım yaa üzüldümm, onunda heheleri gelmiş uzaklık zor, birde hamişlik, ama annenin dediği gibi adam ordan anlayamıyorda, sıkma canını üzülme, cidden tayininin çıkmasını çok istiyorum cnm

evet o da sıkıldı biliyorum ama bunun hıncını benden çıkarmak zorunda değil. ya bi dedim canım yönetmelik çıkabilirmiş o kadar... (arıyo:26:)

sevgimden ölüyordur ya para istecek ya sigara isteyecek kesin
şimdi ekleyemem ablası öğleden sonra ekleyim

seni sevmem, sensiz duramam hesabı

eğer haftaya gittiğimizde pipisi çıkmamış olursa kız canım.doktorum iki seferdir kız diyor hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah...

bulemsuma katılıyorum esramm:) evet seni dört gözle bekliyoruz bulemsu başka doktor bul lütfen ben senin doktorunu hiç mi hiç sevmedim bu kadar bekletilir mi ya???

AMİNNNNNNNNNN

neden yazık olsun ne güzel mutlu bir bebek olur gıı, inş. sana çeker gııı ama kız olursa babaya derler erkek daha çok anne tarafına

sevgimden ölüyordur ya para istecek ya sigara isteyecek kesin
şimdi ekleyemem ablası öğleden sonra ekleyim

bende öyle tahminn ettim canım , aman iyi etmişsin başından salmışsın,

tmm cnm bekliyorum güzel kızımzı görelimmm

seven insan kötü olan kelamı duymaz şekerim sen bu stresdesin o konyada çok mu iyi sanki sıcak yemeğe bile hasret kalıyor
o seni anlıyor sende onu anlıyorsun anlamadığın yere bile anlıyormuş gibi yapıyorsun
senin bu patlaman ona kızdığın için değil ondan uzak olduğun için
ben eşimle aynı evin içindeyim bazen zombi gibi yemeği yer çayı içer biz yokmuş gibi davranır bende bir şekilde kavga ederim onunla

benim eşim de sakin sabırlı bi insandı ama hamileilğimle 180derece döndü :26:

neyse kızlar yaaa başınızı ağrıttım sabah sabah...

kızlar ben biraz çıkıyorum işlerimi biraz toparlıyayım gelicem.hepinizi ve bebeklerinizi çok öptüm

kızlar bu sekreter beni gıcık ediyor dövücem az kaldıııı

fiyat teklifi istedim bir firmadan teklifi faxlamışlar hanımefendi gelmedi diye ısrar ediyor yalancı kadını aradım faxladık onaylandı gönderildi eminim diyor gıcık oldum bilerek yapıyor Allaha havale ediyorum Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsınnnn

sekreter uyuzluk yapar işlerimizi halletmez amiri beni maillere koymaz toplantıya cagırmaz gıcıklığınaaaa böyle mi intikam alıyorlar hakkıma giriyorlarrr

haklısın canım... uzakta olmasak bu konu hiç bu kadar uzamazdı da... o sinirlense ben sırnaşırdım, ben sinirlensem o... hiç böyle olmazdı yanımda olsa...

ay bu kadından uzun zamandır bahsetmiyordun sen, ben artık uğraşmıyor sizle diye düşünüyordum... Allah bildiği gibi yapsın canım yaa... Bence ciddi bi şekilde uyarılması gerek bu kadının

saçmalama canım ne baş agrıtması boşver geçer elbet bugünlerdee beni eşim kızdırdıgında dur sen bebişimize ısırmayı ögretcem seni ısırcak saçlarını yolcak hatta altını bağlamıcam üstüne işicek diyorummm

seni sevmem, sensiz duramam hesabı
öyleyiz maleseffff

ben doktorumu seviyorum canım
ama görüntüleme merkezine gidebilirm

Son düzenleme:
ay bu kadından uzun zamandır bahsetmiyordun sen, ben artık uğraşmıyor sizle diye düşünüyordum... Allah bildiği gibi yapsın canım yaa... Bence ciddi bi şekilde uyarılması gerek bu kadının

ona kimler ne dediyse boş yukarıdan 2 müdürle torpilli bende patrondan torpilli oldugumdan böyle alttan gıcık yapıyorlar onlar kendilerini büyük sanıyorlar aama bu dünya Sultan süleymana kalmamış onlara hiç kalmazzz

aşkol ya öyle şey olur mu??? burda neden beraber, mutluluğumuzu, hüznümüzü, yaşadıklarımızı paylaşmak ve aynı durumda olduğumuz için birbirimize destek olmak için. bizi bizden daha iyi anlayacak birisi var mı bebeğim???

aayyyyy valla zaten cinler tepemde gelir boğarım o sekreteri... ayırıveririm bacaklarınıııı.....

valla bende deliriyorum canım hep böyle gıcıklık yapıyor eline ne geçiyor merak ediyorumm hakka girmektan başka yazık yani ben bide hamileyim Allah nasık biliyorsa öyle yapsın tez zamanda onlarada kalmasın bu fabrika inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…