2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben beğendim güzel kuzum al:)

hayatbanagüzel almış civilden cicileri dün şeytan banada gir civile al bebişe cicileri dedi ama zor tutdum kendimi:18::18::18:

öğren cinsiyetini de al:)

bebişimin üstüne mi atimmm ama yaa

hamişliğimi kullanim demi affeder belkimm

Allah affetsin kullan kuzum napalım

Merhaba kızlar, bugün cuma...
Hadi hep birlikte amin diyelim....
Allah'ım sen evlatlarımızı koru, onlara zarar verecek şeylerden bizleri koru kolla...
Sen nasip ettin, sen acısını gösterme Rabbim...
Sağ sağlim kucağımıza alıp, sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip et...
Allah'ım sen evlatlarımızı eli,ayağı sağlam, aklı, bedeni, organları tam sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eyle...
Yüz akıyla, imanla, Allah yolunda, harama el uzatmadan, edepli, terbiyeli, büyüklerine , ailesine saygılı, eğitimli, iş güç sahibi, huzurlu, ahlaklı olarak yetiştirmeyi nasip eyle...

Kızlar Merhaba,

15+5 dr. kontrolüm var cinsiyeti belli olur mu sizce?
ondan sonraki 1 hafta tatile gideceğiz döndükten sonra 2 hafta eğitimlerim olacak
bayaa uzayacak dr. gitmem :S

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn.. ağzına sağlık canım:)

Kızlar Merhaba,

ondan sonraki 1 hafta tatile gideceğiz döndükten sonra 2 hafta eğitimlerim olacak

bebek gösterirse kesin olur canım :)

aminnnnnnnnnn

Kızlar Merhaba,

olabilirrr tatlım, bir tahminde bulunurr

2 hafta önce tahminde bulundu aslında ama bana herkes erkek diyo :)

bir tek drumuz kıza benzetti :)

üffffffff ya yarın denize gircem daha mayom yok (((

akşam bakayım bir yerlerden. bizim orda bikini dükkanı görmüştüm vardır belki hamile mayosu.

Biz 16+3 te gidiyoruz doktora acaba cinsiyeti öğrenebilir miyiz, saklarsa diye sürekli aklımda...

sorma canım yaa hakikaten hamişlik yapıyorr

Tatlım ben neler yapıyorum bu unutkanlık yüzünden bir bilsen.. Dün telefonu evde unutmuşum tam çıkış saati yağmur da yağınca evime gidemedim eşimi aramam lazım haber vermem lazım, ee telefonda yok. Yolda benim asistana rastladım aldım çocuğun telefonu eşimi aradım durumu anlattım anneme gidiyorum dedim, sonra çocuğun arabasını aldım anneme gittim yani hem telefonunu aldım hem arabasını.. Çocuk sabah gidip annemden almış bütün el koyduğum mallarını Allahtan çok severler beni de ses çıkarmıyorlar bu halime gülüp geçiyorlar

maşallah, sen unutkanlıkta çığır aşmışsın. çocuğun arabası yanlışlıkla almış olamazsın heralde

Kızlar Merhaba,

olur gibi canım 4 ay dolmuş zaten 2 günün kalmış...

aminn aminnn aminnnnn

Biz 16+3 te gidiyoruz doktora acaba cinsiyeti öğrenebilir miyiz, saklarsa diye sürekli aklımda...

ay canım öğrenirsin artık... senin 4 ayın da bitmiş...

ayy inanmıyorum sana yaaaaa, adamın telefonu yetmedi arabasınıda mı gaspettin

üffffffff ya yarın denize gircem daha mayom yok (((

akşam bakayım bir yerlerden. bizim orda bikini dükkanı görmüştüm vardır belki hamile mayosu.

enemm nereye gidiyorsunuzz denize bakimm canım çekti benimdeee yaaa 2 haftam kaldı benimde denizle buluşmamaaa
aman giy bikinini yaa göster göbüşünüüü ne kadarr güzelll

ayy ciddimisinnn bir telefonunu kullanabilirmiyim deyip çocuğu soymuşunn ama bak yolunu bulmuşşsun aferim gıı

bende unutkanımm benzer şeyler yapıyorumm eşimde hamilelik senin aklını başından aldı diyorr

o kadar çok meyve yiyorum ki kendimi maymun gibi hissetmeye başladım

Hiiiççç öyle hissetme canım.. Annem bana hamileyken deli gibi meyva yiyormuş. 1 kg elmayı bir oturuşta yermiş o derece yani.. Bende çok güçlü doğmuşum ve hiç hasta olmamışım bebekken. hala da kolay kolay hasta olmam.. Sende meyvayı çok yedim ondan böylesin diyor annem.. Tipimde hamile kalana kadar fitti yani meyva bebeğe çok iyi geliyormuş keşke bende bol bol yiyebilsem ama fazla meyvayı içim almıyor

evet canım onun durumu daha vahımdı özel kalemı arayıp bılgı verdı o da ama güldüler baya

aminnnn canım senın dualara bayılıyorum

Kızlar hadi doğumdan önce son tatil hayalleri kuralım...
Ben hep Maldivlere gitmek istedim ama 2 memur bütçesiyle imkansız, o nedenle hayalim öncelikle loto-kazı kazan-sayısal loto falan kazanmamla başlıyor...
Para işini hallettiğime göre iyi bir turizm firması ile anlaşıp Ağustos ayında gidiyorum Maldivlere, İyice çıkmış göbeğimdeki meleğim, kocam ve ben dolu dolu 10 gün geçiriyoruz Maldivlerde...
İlk defa göbeğimi saklamadan, kiloma aldırmadan bol bol resim çektiriyorum, tiril tiril yazlık elbiselerimle...

Not: aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…