2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
gıcık aysunnn gıcıkkk

hahaaa rüyanda görürsün sennn... hadi git gelmedi mi baban hala... seninki de benimki gibi mi ? bi ssate ordayım der 2 saatten önce gelmez

gitmiyorummmmmm gıcık esraaa gıcık esraaaa çaldırcak 10 dakika öncesinden gelen giden yok anacım

minnoşa da bak sen annesinin karnında seslerden rahatsız olurmuş ...keyfini bozduk bi göstertmedi bi taraflarını döndü poposunu yattı pek bi nazlıyız canım...

hislerin kuvvetli miydi senin tutuyor muydu daha önceki reel ve sanal tahminlerin :)) hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün Rabbimden en büyük armağan bu banaaa Amin

canım daha önceki tahminlerim

esraya kız dedim kızı olucak inşAllah
burcuya kız dedim kızı olucak inşAllah
milanoya kız dedim kızı olucak inşAllah
kendime kız dedim kızım olucak inşAllah
annesininbirtanesine içimden kız geçmişti ama demeiştim onunda kızı olucak inşAllah

maşAllah kızları tutturmuşum heeeppp

midem çok fena basımda agrıyor kötü oldum erken cıkıp dinlenicem biraz
git canım bi güzel dinlen hamilelik fazla yorulmaya gelmiyo bugün cuma son gün olsa gerek bende yoruldugumu hisstim artık
kızlar öğle yemeklerinden sonra acıkıp ara öğün yapıyor musunuz?

canım benimde yemekten sonra hemen acıkıyorum artık mutlaka meyve falan yiyorum aralarda...ama hala iştahsızlık var öyle herşeyi hazırlayıp yiyemiyorum...

kızlar öğle yemeklerinden sonra acıkıp ara öğün yapıyor musunuz?

ben de 2 saat sonra meyve yine bi iki saat sonra kuruyemiş yiyorum canım... akşama da yemek.

ben sana erkek diyorumm erkek olucak senin

gayet etli butlusun canımmmm aa küçümseme kendiniiii

aaa ne ayıpppp

maşşalh :) pztesiden önce bir tahmin bekliyorum senden o zaman, sence benim neyim olur?

yapıyorum canım meyve yiyorum

ya meyve falan yiyorum bende sonra içim kıyılıyor illa ki tuzlu şeyler istiyor canım.. şirkette olunca da istediğimi yapamıyorum bir de hiç sevmem abur cubur illa ki güzelce yemek olacak ya da canımın çektiği şey onu yiyecem.. bir kaç gündür meyveli yoğurtla lifalif üstüne de biraz meyve yiyorum abartmayayım diye... sevindim herkez acıkıyormuş bende ben mi anormalim dedim:)

şimdi activia yedim, onda önce elma yedim :)

sende ben gibi yapıyorsun:) ben yoğurdu kendim yapıyorum içine meyve reçel bal karıştırıp biraz da yulaf ezmesi koyuyorum bağırsaklarım çalışıyor:)

ben de 2 saat sonra meyve yine bi iki saat sonra kuruyemiş yiyorum canım... akşama da yemek.

hımmm senin taktikte güzel denebilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…