hadi bakalım, pztesi öğrencez biz de, tutarsa kasım annelerinin kahini ilan edicem seni
kızlar öğle yemeklerinden sonra acıkıp ara öğün yapıyor musunuz?
ya meyve falan yiyorum bende sonra içim kıyılıyor illa ki tuzlu şeyler istiyor canım.. şirkette olunca da istediğimi yapamıyorumbir de hiç sevmem abur cubur illa ki güzelce yemek olacak ya da canımın çektiği şey onu yiyecem.. bir kaç gündür meyveli yoğurtla lifalif üstüne de biraz meyve yiyorum abartmayayım diye... sevindim herkez acıkıyormuş bende ben mi anormalim dedim:)
bulemsunun cinsiyeti
beysalın cinsiyeti
niltin sonuclarını cok merak ediyorummmmmm bana mesaj atın ban yoksa cok fena olurrr
kızlar öğle yemeklerinden sonra acıkıp ara öğün yapıyor musunuz?
ya meyve falan yiyorum bende sonra içim kıyılıyor illa ki tuzlu şeyler istiyor canım.. şirkette olunca da istediğimi yapamıyorumbir de hiç sevmem abur cubur illa ki güzelce yemek olacak ya da canımın çektiği şey onu yiyecem.. bir kaç gündür meyveli yoğurtla lifalif üstüne de biraz meyve yiyorum abartmayayım diye... sevindim herkez acıkıyormuş bende ben mi anormalim dedim:)
sık tabiiii doktor bi kerem pipiloş yok dediiii
neden ayıp yahuuu gerçek bunlar gerçekkkk
aaaaaa sen daha burda mısın? git yoksa bak ben gidicem :))))))
ben sana mesaj atcam canım, inşallah o an iyi tarafıma denk gelirde doğrusunu yazarım :))))))))
acıkmam mı, hemde nasıl. sadece meyve yiyorum. genelde muz.
12. haftada belirgin olmayabilir, doktor görememiştir minicik olduğu için
ama ama sen çok kötüsünnnnnnnnn
bak cadoloza bak sen senin attığın msjı dikkate almıcam doğruluğuna güvenemem artıkkkboşuna atmaaa
CADOLOZZkavgada sölenmezz
sabah bende görmüştüm bunları unnado'da...çok cicilerr yaaaa...paketler 10 lu tatlım 20 tane alsam diyordum
Ayy kız yaa sana diyorum valla ben dayanamayup bunu aldım eşimm benii ..
Eki Görüntüle 434613 Eki Görüntüle 434614
abooo valla billa dayanamazz hemşomm..kız atlarr konyaya gider biizm çılgın hamiş....bulemsuuuunun bebeğini cinsiyetini öğrenmek içinnayy canım bugün hiç sesim çıkmadı farkındaysan.... ne güzel ortam yapıyoduk kahkaha atıyoduk halbuki... inan hiiççç havamda değilim hala... malesef seni uçuramıcam
çatla meraktan... bulemsuya söyleyelim buraya yazmasın, senden gizli gizli bi topic yapalım oraya yazsın
Ben anneme demiştim ki düğün günü"anne sakın gözlerimin içine bakma"
bi patlarsam tam patlardım çünkü,annem çok düşkündür bizlere ve de ağlak bi yapıya sahiptir.Damadını çok sever ama yine de resimlerde annemin suratı hep asıktı
senin mesajını okurken elimde elma vardıı lavinyammmkızlar öğle yemeklerinden sonra acıkıp ara öğün yapıyor musunuz?
anammmm demek bana içinden kız geçiyordu hemşomm...bak kızz doğruu çıktı...bi U dönüşleeee hopp aysun teyzemizin hislerini doğruladıkkcanım daha önceki tahminlerim
esraya kız dedim kızı olucak inşAllah
burcuya kız dedim kızı olucak inşAllah
milanoya kız dedim kızı olucak inşAllah
kendime kız dedim kızım olucak inşAllah
annesininbirtanesine içimden kız geçmişti ama demeiştim onunda kızı olucak inşAllah
maşAllah kızları tutturmuşum heeeppp
sık tabiiii doktor bi kerem pipiloş yok dediiii
neden ayıp yahuuu gerçek bunlar gerçekkkk
bak cadoloza bak sen senin attığın msjı dikkate almıcam doğruluğuna güvenemem artıkkkboşuna atmaaa
13 + 4 de dedi yavrum ya olsaydı çıkardı pipiloşşhayırlısı olsun kendimi kızım diye çok alıştırdım birde erkek diyormus doktor yıkım olur herhaldee
tamam aşkitommm kusmeee
bende senin gibiyim çok acıkınka tuzlu bişiler olmadan doymam tatlım, diğer şeyler dahada acıktırır böyle zamanlarda kraker yiyorum hatta bazen bir parça simit ne bulursammm
kızım üzülme hiç, valla ben de aynı durumdayım, manyak bir iştah açıklığı var, acıkınca kimseyi görmüyorum, acıkınca yemek için çalıp çırpasım varo kadar yani, meyveymiş, meyveli yoğurtmuş kesmez oldu, tutuyorum ama kendimi, 100 kilo olucam yoksa
acıkmam mı, hemde nasıl. sadece meyve yiyorum. genelde muz.
Ben bazen yağsız makarna yiyorum acaip canım çekiyo yaa..
cicişler ben çıkıyorum Allaha emanet olun sizleri seviyorummmm Allaha emanet olunn
hadi kurtuldunuz bendeennnn
wayy kıyamammmmbenim ağlamam evden çıkmadan babam kırmızı kuşağımı bağlarken başladı:2:
kuşağı bağlarken dua etti babam..sonra bana nasihatta bulunuyordu...kızım yolun açık olsun falan diyorduu...o sıradaaaa 'hhhhhhhhhhhh' dedi bi iç çekti ve bende koptumm zatenn...bembeyaz oldu adamcagızz...bi sarıldı bana..bırakmıyor...bi ara foto atayım sizede bakınn:2:
düğün bitip 'hadi allahısmarladık' derkenn bi kopuş daha yasandı...kardeşlerim annem babam dedem herkes ağladı..o an gıcık olmuştum eşimeeeeve gidincee unuttummm tabi
cicişler ben çıkıyorum Allaha emanet olun sizleri seviyorummmm Allaha emanet olunn
hadi kurtuldunuz bendeennnn
ya evet makarna benimde canım çok istiyor deli gibi hemde.. karbonhidrat ihtiyacımız mı artıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?