2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar öğle yemeklerinden sonra acıkıp ara öğün yapıyor musunuz?

bende senin gibiyim çok acıkınka tuzlu bişiler olmadan doymam tatlım, diğer şeyler dahada acıktırır böyle zamanlarda kraker yiyorum hatta bazen bir parça simit ne bulursammm

bulemsunun cinsiyeti
beysalın cinsiyeti
niltin sonuclarını cok merak ediyorummmmmm bana mesaj atın ban yoksa cok fena olurrr

aaaaaa sen daha burda mısın? git yoksa bak ben gidicem :))))))

ben sana mesaj atcam canım, inşallah o an iyi tarafıma denk gelirde doğrusunu yazarım :))))))))

acıkmam mı, hemde nasıl. sadece meyve yiyorum. genelde muz.

kızım üzülme hiç, valla ben de aynı durumdayım, manyak bir iştah açıklığı var, acıkınca kimseyi görmüyorum, acıkınca yemek için çalıp çırpasım var o kadar yani, meyveymiş, meyveli yoğurtmuş kesmez oldu, tutuyorum ama kendimi, 100 kilo olucam yoksa

bak cadoloza bak sen senin attığın msjı dikkate almıcam doğruluğuna güvenemem artıkkk boşuna atmaaa

12. haftada belirgin olmayabilir, doktor görememiştir minicik olduğu için

ama ama sen çok kötüsünnnnnnnnn

13 + 4 de dedi yavrum ya olsaydı çıkardı pipiloşş hayırlısı olsun kendimi kızım diye çok alıştırdım birde erkek diyormus doktor yıkım olur herhaldee

tamam aşkitommm kusmeee

paketler 10 lu tatlım 20 tane alsam diyordum

Ayy kız yaa sana diyorum valla ben dayanamayup bunu aldım eşimm benii ..

Eki Görüntüle 434613 Eki Görüntüle 434614
sabah bende görmüştüm bunları unnado'da...çok cicilerr yaaaa... güle güle kullansın oğluşş

abooo valla billa dayanamazz hemşomm..kız atlarr konyaya gider biizm çılgın hamiş....bulemsuuuunun bebeğini cinsiyetini öğrenmek içinn

wayy kıyamammmm benim ağlamam evden çıkmadan babam kırmızı kuşağımı bağlarken başladı:2:
kuşağı bağlarken dua etti babam..sonra bana nasihatta bulunuyordu...kızım yolun açık olsun falan diyorduu...o sıradaaaa 'hhhhhhhhhhhh' dedi bi iç çekti ve bende koptumm zatenn...bembeyaz oldu adamcagızz...bi sarıldı bana..bırakmıyor...bi ara foto atayım sizede bakınn:2:
düğün bitip 'hadi allahısmarladık' derkenn bi kopuş daha yasandı...kardeşlerim annem babam dedem herkes ağladı..o an gıcık olmuştum eşimeee eve gidincee unuttummm tabi

senin mesajını okurken elimde elma vardıı lavinyammm

anammmm demek bana içinden kız geçiyordu hemşomm...bak kızz doğruu çıktı...bi U dönüşleeee hopp aysun teyzemizin hislerini doğruladıkk

sık tabiiii doktor bi kerem pipiloş yok dediiii

neden ayıp yahuuu gerçek bunlar gerçekkkk

amann doktorr biliyormu bakalım pipiloşuu 16sında gidicen demi tekrar? o zaman kesinleşirr seninkii allahın izniyleee

bende senin gibiyim çok acıkınka tuzlu bişiler olmadan doymam tatlım, diğer şeyler dahada acıktırır böyle zamanlarda kraker yiyorum hatta bazen bir parça simit ne bulursammm

acıkmam mı, hemde nasıl. sadece meyve yiyorum. genelde muz.

hepimiz aynıyız desenize bizim filcikler bizi obur yapacaklar:)

Ben bazen yağsız makarna yiyorum acaip canım çekiyo yaa..

ya evet makarna benimde canım çok istiyor deli gibi hemde.. karbonhidrat ihtiyacımız mı artıyor acaba?

Ayyy ne zor bi andır di mi..Anne babalarımız hem üzülüyorlar hem de gururlanıyorlar kızlarımız teliyle duvağıyla,kırmızı kurdelasıyla çıkıyorlar diye..
darısı başımıza inşallah Allahım bebişlerimizin o anlarını da göstersin bize inşallah...

Tabi unutursun eve gidince,beyefendiler kendilerinden başka bişeye odaklandırmıyorlar ki bizi o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…