2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Canlarım biz hasta olduk girmedik yatıyoruz evde şimdi biraz ayaklandık bir gireyim dedim ama yazdıklarınızı okuyamadım....hepinizi çok öpüyorum...

Canlarım biz hasta olduk girmedik yatıyoruz evde şimdi biraz ayaklandık bir gireyim dedim ama yazdıklarınızı okuyamadım....hepinizi çok öpüyorum...
geçmşiş olsun kuzucum dikkat ett lütfen iyice dinlen

kızlar bende çıkıyorum..sizlere iyi tatiller bebişlere ve kendinize iyi bakın....

görüşürüz fıstığım sende kendine iyi bak

dualarımız seninle nilcim Allahın izniyle sorunsuz çıkacak merak etme

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

eşimmm 4 günlük tatil ayarlamışşşşşşşşşşş, inanmıyorum yaaaaa... çok sevdiğimiz bi evli çiftle gidicez, kız da hamileee ... ay inanmıyorum yaaaaaa şok şokkk oldummmmmm

beysalll neresi olduğunu sen tahmin etttttttttt

hadi ya kuzucum yoksa benim dediğim otelmi ayy bende tekrar gitmeyi çok isterdim

başşbaşşşşşş

nolsu canım? hayırdır?

Üşütmüşüz canım boğazlarımız şişmiş allhtan ateşim yok.

geçmşiş olsun kuzucum dikkat ett lütfen iyice dinlen

görüşürüz fıstığım sende kendine iyi bak

dualarımız seninle nilcim Allahın izniyle sorunsuz çıkacak merak etme

Saol canımın içi yatıyoruz ıhlamır çorba geçicek inşallah.

Kızlar ben galiba sevinmekten ve şükretmekten ağlıyorum
gözlerim dolu dolu oldu yazarken....

Şimdi konuştum dr'umla gözün aydın sonuçlar tertemiz,herhangi bir risk söz konusu değil.Beğendim dedi...
2 hafta sonra da detaylıya giricez bakalımmm...

Allahım sana şükürler olsun çoook mutluyum....

Dualarını esirgemeyen arkadaşlarıma da booolca öpücüklerimi gönderiyorum.
4lü olduğu için tırsmıştım açıkçası çok detaylı diye...

Ohhhhhhhhhhhhh.............

ben sevdiklerimeeee söylerim amaaaa hayatım ortalığı karıstırmasana yavyummm :89::89::89::94::94::94:

İYİ AKŞAMLAR TATLIMM ÖPÜYORUZ SENİ

sağol bitanemmm

ayy canım çok sevindimm bak kocişş sana kıyamamışş

Ayy şimdi arıyorum yeminle ellerim titriyo dua ediinn....

hadi bakalım hayırlısı:)

sana demiştim o güzel bir süpriz yapar diye:) hadi bakalım :) yerim seni mutlu ol işte:)

Gözünaydın canımm...Allah hep müjdeli haberler nasip etsin, sağlıkla gelsin kuzucun...

gözün aydın canım:)

gözün aydın canım

ayy canımmm çok şükür yaaa...... çok çok sevindimmmm... ne güzel haberler aldık bugünn

ayy canım çok sevindimm bak kocişş sana kıyamamışş

ay sorma canım bu kadarını beklemiyodum... yarın sürpriz yapar gelir bi buket çiçekle diyodum ama daha güzelini yaptııı

sana demiştim o güzel bir süpriz yapar diye:) hadi bakalım :) yerim seni mutlu ol işte:)

ayy sorma canım yaaaa
ohhh beee kendime geldim yemin ederim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…