ayy canım bnm izin al git yat ?
tatlım burdaki mağzalara baktım 2. mavişlerden alıcam aynı böyle 20 tane alıcam sanırım, çokkk şekerlermişşş diğerleride
ayy tatlım hiç durmuyorsun son batıcak kredi kartın
burcu kocişinkine pipiloş diyor diye bir dedikodu yayabilirler meselaaaaaa hahahah
gidicem 1 saate zaten kurtulacaksın benden
evet evet alalımm...çok cici olurlarrZaten duuuuuuuur benim de aklımda var bunlar,geçenlerde gördüm hayırlısıyla şöyle 7.8.aya bi girelim hayırlısıyla yığınla alacağım valla.Fazla kıyafet almak istemiyorum zaten.İstediklerimi alacağım gerisi gelecek zaten ordan burdan..Bi de eşimin tarafından ilk bebiş ki off neler alacaklar acaba diye de düşünüyorumehehe
kızz buluruz herhalde miniklerinden...internette falan satışları var zaten...bende yapamazsam saten olanlardan alcam inşallahh pembişş pembişşşcanım sade bişi olabilirde, o bebekli olan abartılı geldi bana. uğraşılacak daha önemli şeyler var bence. ne güzelde özeniyorsun :))) ben şuan zaten o seten askılardan kulanıyorum. küçüğünü de bulurum heralde.
ben ahşap olanlardan almayı düşünüyorum kuzum uğraşamam yapmakla:) çok isterim ama sırtım feci durumda çok ağrıyo eğilemem
burcu kocişinkine pipiloş diyor diye bir dedikodu yayabilirler meselaaaaaa hahahah
gidicem 1 saate zaten kurtulacaksın benden
Ahahhaaha Allah iyiliğini versin e mi,dedikodu süper yalnız vaaay fantaziye bak "pipiloş"derlermiş...
ayyy rezalete bak valla. sözde burda belirli bir makamdayız, kocası böyle böyle diyormuş derseler, amanınnnnnnnnnnnnn eşimden çekiniyorlar bide, ayyyy adamın hiçbir forsu kalmaz valla :)))))
hasta mı oldun sen, geçmiş olsun, dur sanada okuyayım.
ben senden kurtulmanın yolunu buldum anacım, gece 3 te 4 te giricem, burada fink atıcam bol bol :)))))
ahh kıyamam...sırt ağrısı iyice artar bunlarla uğrasıyorum derken...amann boşver...ahşap üstü maskotlu olanlar çok tatlı...oğluşlara çokkk güzel şeyler var hem ahşaplarda...
ayy vallaa eminönünee gittiğinde kendi kızçene bide benim kızçeme göree bak teyzesi...canımm ben eminönü'ne gittiğimde mutlaka size haber vericem bunları... zaten baya alacağımız için fiyat ta uygun olur.. isteyen olursa alır gönderirim bile.
ayy hilaliimm bi de çok tatlı emzik tutacakları varrrrr onlarla ilgili de bi post hazırla bakimmm
ayy bi de kapı süsleri istiyorummmmm
tatlım burdaki mağzalara baktım 2. mavişlerden alıcam aynı böyle 20 tane alıcam sanırım, çokkk şekerlermişşş diğerleride
ayy tatlım hiç durmuyorsun son batıcak kredi kartın
okudum canımm hepimizee diye dua ettim baya nazar var yahuu gözlerim yaşardııııııı bak böyle oldummmm
ohh maşalah ben dünden beri hiç yürümedim, hiç bişey yapasım yok... bi dosya arıyorum bulamadım diye hıncımı yere düşen pet şişeden çıkardım
okudum bi de pc ye üfledim tatlımmmm
ben kız bebek bekliyorum. sadece top gibi karnım çıktı. kalçam biraz daraldı, bacaklarımda. gerçi benim kollarımda zayıfladı. işin özü kilo verdim. :))))) yüzümde tek tük sivilce çıkıyor. başka bişi yok anacım bende.
ayyy kim görürse görsün iyi dedikodu malzemesi olur. Allah korusun. ne olduğu hemen anlaşılıyor kızzzzzzz, sapık felan sanarlar valla.
okudum canım. geçmiş olsun.
canım sade bişi olabilirde, o bebekli olan abartılı geldi bana. uğraşılacak daha önemli şeyler var bence. ne güzelde özeniyorsun :))) ben şuan zaten o seten askılardan kulanıyorum. küçüğünü de bulurum heralde.
aman eksik kalma sen, pek yoktun bugün, kurtulduk dedim bir an baktım gene çıkmışsın meydana :)))))
yazıkk yaaa...baba olmak kolaymıı...şimdiden içine kaygısı düüştüü demek kocişinnnnaminnnpipiloş diyormuşşş kızzzzzz burcu kocişineee ay allah korusun tüm karizma yerler birrr
saol canım yaaa
hatta 1 saat sonrada rahatlıkla fink atabilirsinizzz
kocama mail attım sen eskisi kadar beni sevmiyorsun kızımızı daha çok seviyosun diyee
delii bana diyorkii "seviyorum aşkım olurmu onu doguracak olanda sensin Allahın izniylee
el oğlu gelir alır bende ağlarım ama" diyor sanki kendisi gelip almadıyaaaa hayır bide 23-24 yıl sonraki olayların şimdiden hayalini kuruyor
hem de nasıl bitanem ya diş ağrısı gibi resmen(( kırk şekle bürünüyorum sandalyede... odasınında ahşap rengi alıcam ya güzel olur o maskotlu ahşaplar:)
yazıkk yaaa...baba olmak kolaymıı...şimdiden içine kaygısı düüştüü demek kocişinnnnkız evlendirmekte zor oluyorr hele babalara göre yaaa
allah iyilerle karşılartırsınızz tüm evlatlarımızı...hem pipiiloşları hemde kukuşlarıı:26:
hadi evine gitde dinlen kuzucum...allah iyiliğini versinn...:26::
aminnnpipiloş diyormuşşş kızzzzzz burcu kocişineee ay allah korusun tüm karizma yerler birrr
saol canım yaaa
kocama mail attım sen eskisi kadar beni sevmiyorsun kızımızı daha çok seviyosun diyee
delii bana diyorkii "seviyorum aşkım olurmu onu doguracak olanda sensin Allahın izniylee
el oğlu gelir alır bende ağlarım ama" diyor sanki kendisi gelip almadıyaaaa hayır bide 23-24 yıl sonraki olayların şimdiden hayalini kuruyor
amin canımm kocaman bir aminnnn diyorummm bahtları da çok güzel olur inşAllahağlama kız bizimki çok alakasız şeylere duygulanır ne alakaysa aklına geldi şimdiii delüü benim kocamda ancak böyle biri olabilirdi zaten
saol bitanem 20-30 dakikaya cıkıcam babam gelicek almaya
yahu erkek ve kız anneleri olarak yazanlar hemen hemen aynı vucut yapısına sahip gibi, ben burdan kendime hiçbişi çıkaramadım :))
Allahım hayırlısıyla şu doktor vaktim gelse hayırlı olanı öğrensem
aminnnpipiloş diyormuşşş kızzzzzz burcu kocişineee ay allah korusun tüm karizma yerler birrr
saol canım yaaa
ayy vallaa eminönünee gittiğinde kendi kızçene bide benim kızçeme göree bak teyzesi...ayyy ne şanslıyızz yaa türkiyenin 4-1 yanında arkadaşlarımız dostlarımızz oldu...sağolllll KK
mantıklıı alışveriş yapıyorum teyzesii...(züğürt tesellisi olduu) online alışveriş kurbanı olan genç kadın diyee bi haber okursanız günün birindee bilinki o benimm (ayy allah korusun)
iyi yaparsın canım..zaten 20-25 tane yeter bencede...herşeyi askıya asılacak değil yaa..hemde standart bi dolaba sığmayacaktır zaten daha fazlası
canlar ben çıktıktan sonra özellikle esra ve burcu bol bol çekiştirin beni taamam mı sayenizde kuş gibi hafifliyorum yahuuu,
ya birisi de Allah rızası için bulemsunun bebşinin cinsiyetini bana özel mesaj atsın ben o heyecanla bulamam bide zaten çok konusuyorsunuz uğraşamam yaniiii
canlar ben çıktıktan sonra özellikle esra ve burcu bol bol çekiştirin beni taamam mı sayenizde kuş gibi hafifliyorum yahuuu,
ya birisi de Allah rızası için bulemsunun bebşinin cinsiyetini bana özel mesaj atsın ben o heyecanla bulamam bide zaten çok konusuyorsunuz uğraşamam yaniiii
kızlar ben kendmden cok bulemsunun bebişinin cinsiyetini merak ediyorum yaaa o kadar kaptırdım yani ESRA canım üzülme sende yarın sevdiğin herşeyi unutturur sana ben yelkeneri cabuk indiririm dayanamayız küsmeye :)))bir an önce kavuşursunuz inşallah ayrılık zor canım bilirim ..işler yogun giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?