2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

iizin alacak bir amirim yok canım kendim çıkıcam yarın konusan olursada hamileyim fenalastım diceemmmm

burcu kocişinkine pipiloş diyor diye bir dedikodu yayabilirler meselaaaaaa hahahah

gidicem 1 saate zaten kurtulacaksın benden

ayyy rezalete bak valla. sözde burda belirli bir makamdayız, kocası böyle böyle diyormuş derseler, amanınnnnnnnnnnnnn eşimden çekiniyorlar bide, ayyyy adamın hiçbir forsu kalmaz valla :)))))

hasta mı oldun sen, geçmiş olsun, dur sanada okuyayım.

ben senden kurtulmanın yolunu buldum anacım, gece 3 te 4 te giricem, burada fink atıcam bol bol :)))))

evet evet alalımm...çok cici olurlarr
kızz buluruz herhalde miniklerinden...internette falan satışları var zaten...bende yapamazsam saten olanlardan alcam inşallahh pembişş pembişşş
ben ahşap olanlardan almayı düşünüyorum kuzum uğraşamam yapmakla:) çok isterim ama sırtım feci durumda çok ağrıyo eğilemem

ahh kıyamam...sırt ağrısı iyice artar bunlarla uğrasıyorum derken...amann boşver...ahşap üstü maskotlu olanlar çok tatlı...oğluşlara çokkk güzel şeyler var hem ahşaplarda...

tarçıncımmm

benim de kızcağızım olucak inşallahhhh

4.5 ayı tamamlıyorum iki gün sonra... 3 kilo aldım sadece göbişim aldı kiloyu... ne sivilce ne leke hiç bişi olmadı anacım henüz... hatta güzelleşmişimm öyle diyorlar... ha çok azıcık ta göğüslerim büyüdü ve uçları koyulaştı...

bir de çok hassaslaştım, zaten çok alıngan biriydim, düşün artık çevremdekilerin halini (dün ağlarken tüm aile başımda teselli ediyordu beni )

Ahahhaaha Allah iyiliğini versin e mi,dedikodu süper yalnız vaaay fantaziye bak "pipiloş"derlermiş...

aminnn pipiloş diyormuşşş kızzzzzz burcu kocişineee ay allah korusun tüm karizma yerler birrr

saol canım yaaa

hatta 1 saat sonrada rahatlıkla fink atabilirsinizzz

kocama mail attım sen eskisi kadar beni sevmiyorsun kızımızı daha çok seviyosun diyee

delii bana diyorkii "seviyorum aşkım olurmu onu doguracak olanda sensin Allahın izniylee

el oğlu gelir alır bende ağlarım ama" diyor sanki kendisi gelip almadıyaaaa hayır bide 23-24 yıl sonraki olayların şimdiden hayalini kuruyor

ahh kıyamam...sırt ağrısı iyice artar bunlarla uğrasıyorum derken...amann boşver...ahşap üstü maskotlu olanlar çok tatlı...oğluşlara çokkk güzel şeyler var hem ahşaplarda...

hem de nasıl bitanem ya diş ağrısı gibi resmen(( kırk şekle bürünüyorum sandalyede... odasınında ahşap rengi alıcam ya güzel olur o maskotlu ahşaplar:)

ayy vallaa eminönünee gittiğinde kendi kızçene bide benim kızçeme göree bak teyzesi... ayyy ne şanslıyızz yaa türkiyenin 4-1 yanında arkadaşlarımız dostlarımızz oldu...sağolllll KK
tatlım burdaki mağzalara baktım 2. mavişlerden alıcam aynı böyle 20 tane alıcam sanırım, çokkk şekerlermişşş diğerleride
ayy tatlım hiç durmuyorsun son batıcak kredi kartın

mantıklıı alışveriş yapıyorum teyzesii...(züğürt tesellisi olduu) online alışveriş kurbanı olan genç kadın diyee bi haber okursanız günün birindee bilinki o benimm (ayy allah korusun)
iyi yaparsın canım..zaten 20-25 tane yeter bencede...herşeyi askıya asılacak değil yaa..hemde standart bi dolaba sığmayacaktır zaten daha fazlası

okudum canımm hepimizee diye dua ettim baya nazar var yahuu gözlerim yaşardııııııı bak böyle oldummmm

ağzınıza sağlık kızlar Allah razı olsun sizlerden inanmıcaksınız ama hafifledi baş ağrım Allah kabul etsin çok sağolun sizleri çooooooook seviyroum

yazıkk yaaa...baba olmak kolaymıı...şimdiden içine kaygısı düüştüü demek kocişinnnn kız evlendirmekte zor oluyorr hele babalara göre yaaa
allah iyilerle karşılartırsınızz tüm evlatlarımızı...hem pipiiloşları hemde kukuşlarıı:26:
hadi evine gitde dinlen kuzucum...allah iyiliğini versinn...:26:

hem de nasıl bitanem ya diş ağrısı gibi resmen(( kırk şekle bürünüyorum sandalyede... odasınında ahşap rengi alıcam ya güzel olur o maskotlu ahşaplar:)

ahhh canım kıyamamm...sakın sakın hiç uğraşma bu ve buna benzeerr şeylerlee...bebeciğin doğdugunda askıan öncee anasınaa ihtiyacıı var
bizdee maskotlu ahşaplardan alırız senin prense...

amin canımm kocaman bir aminnnn diyorummm bahtları da çok güzel olur inşAllah ağlama kız bizimki çok alakasız şeylere duygulanır ne alakaysa aklına geldi şimdiii delüü benim kocamda ancak böyle biri olabilirdi zaten

saol bitanem 20-30 dakikaya cıkıcam babam gelicek almaya

ooooo benimki neler düşünüyor... gül ismi koyamazmışız mesela... ona "gülüm" dermiş kocası, kaldıramazmış beyfendi!

zaten evlendiremezmiş te... besleyip büyütücekmiş nazlı kızını, sonra dallamanın teki gelip alıcakmış ben öldürürüm o adamı diyo

canlar ben çıktıktan sonra özellikle esra ve burcu bol bol çekiştirin beni taamam mı sayenizde kuş gibi hafifliyorum yahuuu ,

ya birisi de Allah rızası için bulemsunun bebşinin cinsiyetini bana özel mesaj atsın ben o heyecanla bulamam bide zaten çok konusuyorsunuz uğraşamam yaniiii

yahu erkek ve kız anneleri olarak yazanlar hemen hemen aynı vucut yapısına sahip gibi, ben burdan kendime hiçbişi çıkaramadım :))
Allahım hayırlısıyla şu doktor vaktim gelse hayırlı olanı öğrensem

nereye gidiyosun kuzummmm? çok erken değil mi?

yok canım yaa inanma onlara... herkesin bünyesine göre farklılık arzediyor bence belirtiler.

kızzz ben kocama der miyim, ne kadar ayıp. o bana diyor komik olsun diye :)))))

rica ederim canım. bak sana okurken hadi eşimede okuyayım dedim, bugün onun zor günü. bir baktım tel çalıyor eşim arıyor :)))))) iyi gidiyormuş şimdilik :)

ayyy ben kocama öyle desem, oturur ağlar. çok kırılır. çok hassastır benim eşim. bütün erkeklerde var o. kızımı nasıl evlendircem diye. eşimi bırak ben bile vermek istemiyorum bebişimi ellere. karnımı sevip eşime diyorum ki, aşkım o daha çok küçük nasıl evlendircez. adam afallıyor ne diyom diye :))))))

kızlar ben kendmden cok bulemsunun bebişinin cinsiyetini merak ediyorum yaaa o kadar kaptırdım yani ESRA canım üzülme sende yarın sevdiğin herşeyi unutturur sana ben yelkeneri cabuk indiririm dayanamayız küsmeye :)))bir an önce kavuşursunuz inşallah ayrılık zor canım bilirim ..işler yogun giremiyorum

paketler 10 lu tatlım 20 tane alsam diyordum

Ayy kız yaa sana diyorum valla ben dayanamayup bunu aldım eşimm benii ..

ama nereye gidiyorsun kuzum sen

ayy canım bugün hiç sesim çıkmadı farkındaysan.... ne güzel ortam yapıyoduk kahkaha atıyoduk halbuki... inan hiiççç havamda değilim hala... malesef seni uçuramıcam

çatla meraktan... bulemsuya söyleyelim buraya yazmasın, senden gizli gizli bi topic yapalım oraya yazsın

biz de çok merak ediyoruz tatlım...

melikecim çok çok sağol canım... bilmiyorum artık bakalım.. bi yanım çoktan affetti de onu ben kolay kolay belli edemiyorum işte ne biliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…