paketler 10 lu tatlım 20 tane alsam diyordum
Ayy kız yaa sana diyorum valla ben dayanamayup bunu aldım eşimm benii ..
Eki Görüntüle 434613 Eki Görüntüle 434614
ahhh canım kıyamamm...sakın sakın hiç uğraşma bu ve buna benzeerr şeylerlee...bebeciğin doğdugunda askıan öncee anasınaa ihtiyacıı var
bizdee maskotlu ahşaplardan alırız senin prense...
ooooo benimki neler düşünüyor... gül ismi koyamazmışız mesela... ona "gülüm" dermiş kocası, kaldıramazmış beyfendi!
zaten evlendiremezmiş te... besleyip büyütücekmiş nazlı kızını, sonra dallamanın teki gelip alıcakmışben öldürürüm o adamı diyo
ayy canım bugün hiç sesim çıkmadı farkındaysan.... ne güzel ortam yapıyoduk kahkaha atıyoduk halbuki... inan hiiççç havamda değilim hala... malesef seni uçuramıcam
çatla meraktan... bulemsuya söyleyelim buraya yazmasın, senden gizli gizli bi topic yapalım oraya yazsın
biz de çok merak ediyoruz tatlım...
melikecim çok çok sağol canım... bilmiyorum artık bakalım.. bi yanım çoktan affetti de onu ben kolay kolay belli edemiyorum işte ne biliyim...
yazıkk yaaa...baba olmak kolaymıı...şimdiden içine kaygısı düüştüü demek kocişinnnnkız evlendirmekte zor oluyorr hele babalara göre yaaa
allah iyilerle karşılartırsınızz tüm evlatlarımızı...hem pipiiloşları hemde kukuşlarıı:26:
hadi evine gitde dinlen kuzucum...allah iyiliğini versinn...:26:
hacım bu herifler sıyırmış yaaa neler düşünüyorlar baksanaaaa
ama nereye gidiyorsun kuzum sen
eşin yakında senin elinden maaş kartını kredi kartını alıcak
canımmm şimdi hevesimiz varken almıcaz da ne zaman alıcaz amaaann boşverrr.. ben saldım artık kendimi.... akşama da alışverişe çıkıcam, bakalım neler neler varmış piyasada
ay güzel teyzesi yeriz seni ve kuzunu:) teşekkür ederiz:)
güle güle kullan canım
:95::95::95::95::95::95::100::100::100: ollaaaammaaaazzzzzz bulemsum yapmazzz bunu banaaaa aşk olsunnn
ahh ahhh sorma ciddi sıyırmışlar bence de
canım sen niye erken çıkıyosun dedim cevap vermedin? haftasonu giremicem nete...
canlar ben çıktıktan sonra özellikle esra ve burcu bol bol çekiştirin beni taamam mı sayenizde kuş gibi hafifliyorum yahuuu,
ya birisi de Allah rızası için bulemsunun bebşinin cinsiyetini bana özel mesaj atsın ben o heyecanla bulamam bide zaten çok konusuyorsunuz uğraşamam yaniiii
Kız sen ye iç bana dua et ben gece de girer sana özel mesaj atarım
erken çıkıcam cnaım midem basım iyi değilll :2:
:95::95::95::95::95::95::100::100::100: ollaaaammaaaazzzzzz bulemsum yapmazzz bunu banaaaa aşk olsunnn
yahu erkek ve kız anneleri olarak yazanlar hemen hemen aynı vucut yapısına sahip gibi, ben burdan kendime hiçbişi çıkaramadım :))
Allahım hayırlısıyla şu doktor vaktim gelse hayırlı olanı öğrensem
midem çok fena basımda agrıyor kötü oldum erken cıkıp dinlenicem biraz
kıyamam ben sana kuzucum git dinlen iyice merak etme haber veririm ben sana yaramaz kuzum benim bakalım dua etde yarın benim sıpamda göstersin kendiniiiiii bide doktor amca kovalamasın biziii
aaa nilllgünnnn
ayy kıyamam ben sana bebişimmm... git dinlen oh ne güzel... keşke ben de evimde olsaydım
gıcık aysunnn gıcıkkkah niltcimm işte yaa canım arkadaşımmmmnilt cici esra kaka annemmm
bulemsunun cinsiyeti
beysalın cinsiyeti
niltin sonuclarını cok merak ediyorummmmmm bana mesaj atın ban yoksa cok fena olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?