2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
paketler 10 lu tatlım 20 tane alsam diyordum

Ayy kız yaa sana diyorum valla ben dayanamayup bunu aldım eşimm benii ..

Eki Görüntüle 434613 Eki Görüntüle 434614

eşin yakında senin elinden maaş kartını kredi kartını alıcak

canımmm şimdi hevesimiz varken almıcaz da ne zaman alıcaz amaaann boşverrr.. ben saldım artık kendimi.... akşama da alışverişe çıkıcam, bakalım neler neler varmış piyasada

ahhh canım kıyamamm...sakın sakın hiç uğraşma bu ve buna benzeerr şeylerlee...bebeciğin doğdugunda askıan öncee anasınaa ihtiyacıı var
bizdee maskotlu ahşaplardan alırız senin prense...

ay güzel teyzesi yeriz seni ve kuzunu:) teşekkür ederiz:)

güle güle kullan canım

hacım bu herifler sıyırmış yaaa neler düşünüyorlar baksanaaaa

:95::95::95::95::95::95::100::100::100: ollaaaammaaaazzzzzz bulemsum yapmazzz bunu banaaaa aşk olsunnn

Ben anneme demiştim ki düğün günü"anne sakın gözlerimin içine bakma"
bi patlarsam tam patlardım çünkü,annem çok düşkündür bizlere ve de ağlak bi yapıya sahiptir.Damadını çok sever ama yine de resimlerde annemin suratı hep asıktı

valla alcam annemm ramak kaldıı canım

yaa bencede görüyoruz aklımızda düşünüyoruz alıyoruzz dimi ama i bak bakalımmm

ay güzel teyzesi yeriz seni ve kuzunu:) teşekkür ederiz:)

güle güle kullan canım

sağol cnmm

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...slerine-aldiklari-ciciler-7.html#post24909067

buraya koydumm

tamam seni çekiştiririzde sen burdayken, cevap verince zevkli oluyor. napayım arkandan konuşupta :))

çok güzelmiş bunlar. güle güle kullan. hangi site bu canım?

erken çıkıcam cnaım midem basım iyi değilll :2:

kıyamam ben sana kuzucum git dinlen iyice merak etme haber veririm ben sana yaramaz kuzum benim bakalım dua etde yarın benim sıpamda göstersin kendiniiiiii bide doktor amca kovalamasın biziii

bence senin oğluşun olucak canım içimden öyle geçti ne zaman giidiyorsun doktora

kıyamam ben sana kuzucum git dinlen iyice merak etme haber veririm ben sana yaramaz kuzum benim bakalım dua etde yarın benim sıpamda göstersin kendiniiiiii bide doktor amca kovalamasın biziii

bulemsunun cinsiyeti
beysalın cinsiyeti
niltin sonuclarını cok merak ediyorummmmmm bana mesaj atın ban yoksa cok fena olurrr

ah niltcimm işte yaa canım arkadaşımmmm nilt cici esra kaka annemmm
gıcık aysunnn gıcıkkk

bulemsunun cinsiyeti
beysalın cinsiyeti
niltin sonuclarını cok merak ediyorummmmmm bana mesaj atın ban yoksa cok fena olurrr

hahaaa rüyanda görürsün sennn... hadi git gelmedi mi baban hala... seninki de benimki gibi mi ? bi ssate ordayım der 2 saatten önce gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…