ayy canımmm çok şükür yaaa...... çok çok sevindimmmm... ne güzel haberler aldık bugünn
ay sorma canım bu kadarını beklemiyodum... yarın sürpriz yapar gelir bi buket çiçekle diyodum ama daha güzelini yaptııı
ayy sorma canım yaaaa
ohhh beee kendime geldim yemin ederim......
canım çok uygun geldi bana 100ml 40lira... az önce kampanyaya girmiş...
kocişle hep böle mutlu olunnn emiii
sabah bende görmüştüm bunları unnado'da...çok cicilerr yaaaa...güle güle kullansın oğluşş
abooo valla billa dayanamazz hemşomm..kız atlarr konyaya gider biizm çılgın hamiş....bulemsuuuunun bebeğini cinsiyetini öğrenmek içinn
wayy kıyamammmmbenim ağlamam evden çıkmadan babam kırmızı kuşağımı bağlarken başladı:2:
kuşağı bağlarken dua etti babam..sonra bana nasihatta bulunuyordu...kızım yolun açık olsun falan diyorduu...o sıradaaaa 'hhhhhhhhhhhh' dedi bi iç çekti ve bende koptumm zatenn...bembeyaz oldu adamcagızz...bi sarıldı bana..bırakmıyor...bi ara foto atayım sizede bakınn:2:
düğün bitip 'hadi allahısmarladık' derkenn bi kopuş daha yasandı...kardeşlerim annem babam dedem herkes ağladı..o an gıcık olmuştum eşimeeeeve gidincee unuttummm tabi
amann doktorr biliyormu bakalım pipiloşuu16sında gidicen demi tekrar? o zaman kesinleşirr seninkii allahın izniyleee
Canlarım biz hasta olduk girmedik yatıyoruz evde şimdi biraz ayaklandık bir gireyim dedim ama yazdıklarınızı okuyamadım....hepinizi çok öpüyorum...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
eşimmm 4 günlük tatil ayarlamışşşşşşşşşşş, inanmıyorum yaaaaa... çok sevdiğimiz bi evli çiftle gidicez, kız da hamileee ... ay inanmıyorum yaaaaaa şok şokkk oldummmmmm
beysalll neresi olduğunu sen tahmin etttttttttt
gözün aydın canım
ayy canımmm çok şükür yaaa...... çok çok sevindimmmm... ne güzel haberler aldık bugünn
aaa ne güzel bir haber, eşin ne güzel almış gönlünü :))
Amiinn canlarım çok sağolun..Cümlemiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah...
sorma canım... bu kadarını beklemiyodum...
daha bi kaç saat önce beysalla konuşurken bakıyodum kapadokya sitelerine...
gözünaydın canım cok sevındımKızlar ben galiba sevinmekten ve şükretmekten ağlıyorum
gözlerim dolu dolu oldu yazarken....
Şimdi konuştum dr'umla gözün aydın sonuçlar tertemiz,herhangi bir risk söz konusu değil.Beğendim dedi...
2 hafta sonra da detaylıya giricez bakalımmm...
Allahım sana şükürler olsun çoook mutluyum....
Dualarını esirgemeyen arkadaşlarıma da booolca öpücüklerimi gönderiyorum.
4lü olduğu için tırsmıştım açıkçası çok detaylı diye...
Ohhhhhhhhhhhhh.............
oteli söylemedi ama nevşehir ürgüp göreme yapıcakmışız
ayyy şoklardayım şuannnda bennnnnnnnnnnnn
canım gözün aydın. çok sevindim. :))
Kızlar ben galiba sevinmekten ve şükretmekten ağlıyorum
gözlerim dolu dolu oldu yazarken....
Şimdi konuştum dr'umla gözün aydın sonuçlar tertemiz,herhangi bir risk söz konusu değil.Beğendim dedi...
2 hafta sonra da detaylıya giricez bakalımmm...
Allahım sana şükürler olsun çoook mutluyum....
Dualarını esirgemeyen arkadaşlarıma da booolca öpücüklerimi gönderiyorum.
4lü olduğu için tırsmıştım açıkçası çok detaylı diye...
Ohhhhhhhhhhhhh.............
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
eşimmm 4 günlük tatil ayarlamışşşşşşşşşşş, inanmıyorum yaaaaa... çok sevdiğimiz bi evli çiftle gidicez, kız da hamileee ... ay inanmıyorum yaaaaaa şok şokkk oldummmmmm
beysalll neresi olduğunu sen tahmin etttttttttt
ay sorma canım bu kadarını beklemiyodum... yarın sürpriz yapar gelir bi buket çiçekle diyodum ama daha güzelini yaptııı
ayy sorma canım yaaaa
ohhh beee kendime geldim yemin ederim......
canım çok uygun geldi bana 100ml 40lira... az önce kampanyaya girmiş...
aminnn.. herbirimiz mutlu olalım canım yaaaaaaa
güzel cnm gittigidiyorda 3 tane 100 tl ve kargo ücreti yok şeklinde kampanya var.. almak istediğinde sen söyle ben senin için araştırırım fiyatları
gözünaydın canım cok sevındım
CANIMMMM...ÇOK SEVİNDİMM....BENDE TESTimiz sonuçlanınca aynı şeyleri yaşamıştım seninleeehadi gözün aydın...
tatlım siz aldınız mı bundan ? ne dersiniz, ben burdan alsamda karga yok az önce tabloları aldım ya bebiş odasına sonraki alışverişlerde kargo ücreti yok
canım gözün aydın. çok sevindim. :))
hıı kapadokya ya mı, ooo çok güzel. benimde gitmek istediğim yerlerden biri.
demek sende bende h.sonu tatilde olacaz
gözünaydın canım cok sevındım
ohh ıyı tatıller canım tadını cıkarbu haftasonu deıl mı
amandaa amannn enişteee bizim kızçenin gönlünü almış...almakda kelimemi beee fethetmiş yenidennnçok sevindim canımmm...dahadaaa bebeğini kendini üzme emi kocişlee tartışıp...sizind erdiniz belli işte anacımmm uzak olmak...o da geçecek inşallahhh:26:
ayyy kızz ben gidiyormuşum gibi sevindim inan bana...dünki halini düşündükçee çok üzülmüştüm..şimdiki sevincini teee burdan hisseetikk delüüüüü
ohhh beee kocişleeee keyfini çıkarın 4 gün dolu dolu
biz kızçemle müsade istiyoruz teyzoşlar...haftasonu gireriz ama bi çoğunuz olmadıgı için tadıda olmaz...pazartesi allahtan bi mani çıkmazsaa görüşürüzz inşallah...
bulemsuummmmm seni 4 gözle bekliyoruz...girip girip bakcammm senin haberini almak içinn
sizi sefiyoruz bacularrr
ya siz aldınız mı bundan ?
tatlım siz aldınız mı bundan ? ne dersiniz, ben burdan alsamda karga yok az önce tabloları aldım ya bebiş odasına sonraki alışverişlerde kargo ücreti yok
lavinyaaaaaaa acil cevap alayım mı
bu haftasonu değil canım.. iki hafta sonra... bu haftasonu buraya gelicek... ben de ona bi sürpriz hazırlayabilirim... adalarda bi otel ayarlarım belki
ama şuanda gidip ona hediye alacağım kesinn
sağol tatlımm
yok canım 2 hafta sonra... konyaya gidicem ordan geçicez kapadokyaya...
canımm çok sağol yaaa.. garibim o da çok üzülmüş... ama işte ah bu gurbetin gözü kör olsun... Allah kimseyi kocasından ayrı koymasınnn...
hadi bakalımmm canımm.. eşime dedim ki o kadar moralim bozuktu ki alışverişe çıkıcaktımamann amannn dedi, beraber çıkarız hem dedi haftasonu bebişe ciciler alabiliriz beraber
öpüyoruz seni kuzumm... ihi haftasonlarııı
ben almadım daha ama alıcam canım... moonsun hemen etkisini görmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?