2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kocişle hep böle mutlu olunnn emiii

inşallah o günleride görürüz. telli duvaklı gelinlikli hallerini.

Canlarım biz hasta olduk girmedik yatıyoruz evde şimdi biraz ayaklandık bir gireyim dedim ama yazdıklarınızı okuyamadım....hepinizi çok öpüyorum...

geçmiş olsun canım, üşüttün mü sen? bizde öptük

aaa ne güzel bir haber, eşin ne güzel almış gönlünü :))

gözün aydın canım

Teşekkür ederim canımmmm
ayy canımmm çok şükür yaaa...... çok çok sevindimmmm... ne güzel haberler aldık bugünn

Aynen canım çok şükürrr yaa çok şükürr..Çok sağol tatlımmm
Bu arada senin sürpriz de süper olmuş yaaa,bak ne güzel ohh tadını çıkar valla

Allahım hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin bizlere inşallah...

Amiinn canlarım çok sağolun..Cümlemiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah...

canım gözün aydın. çok sevindim. :))

sorma canım... bu kadarını beklemiyodum...

daha bi kaç saat önce beysalla konuşurken bakıyodum kapadokya sitelerine...

hıı kapadokya ya mı, ooo çok güzel. benimde gitmek istediğim yerlerden biri.

demek sende bende h.sonu tatilde olacaz

bulemsuuuuuuuuuu gel artık canım ya. acaba öğrenebildin mi cinsiyetini

inş şu an mutluluktan uçuyorsundur canım ya

gözünaydın canım cok sevındım
oteli söylemedi ama nevşehir ürgüp göreme yapıcakmışız

ayyy şoklardayım şuannnda bennnnnnnnnnnnn

ohh ıyı tatıller canım tadını cıkar bu haftasonu deıl mı

CANIMMMM...ÇOK SEVİNDİMM....BENDE TESTimiz sonuçlanınca aynı şeyleri yaşamıştım seninleee hadi gözün aydın...

amandaa amannn enişteee bizim kızçenin gönlünü almış...almakda kelimemi beee fethetmiş yenidennn çok sevindim canımmm...dahadaaa bebeğini kendini üzme emi kocişlee tartışıp...sizind erdiniz belli işte anacımmm uzak olmak...o da geçecek inşallahhh:26:

ayyy kızz ben gidiyormuşum gibi sevindim inan bana...dünki halini düşündükçee çok üzülmüştüm..şimdiki sevincini teee burdan hisseetikk delüüüüü
ohhh beee kocişleeee keyfini çıkarın 4 gün dolu dolu

biz kızçemle müsade istiyoruz teyzoşlar...haftasonu gireriz ama bi çoğunuz olmadıgı için tadıda olmaz...pazartesi allahtan bi mani çıkmazsaa görüşürüzz inşallah...
bulemsuummmmm seni 4 gözle bekliyoruz...girip girip bakcammm senin haberini almak içinn

sizi sefiyoruz bacularrr

canım çok uygun geldi bana 100ml 40lira... az önce kampanyaya girmiş...

aminnn.. herbirimiz mutlu olalım canım yaaaaaaa

ya siz aldınız mı bundan ?

güzel cnm gittigidiyorda 3 tane 100 tl ve kargo ücreti yok şeklinde kampanya var.. almak istediğinde sen söyle ben senin için araştırırım fiyatları

tatlım siz aldınız mı bundan ? ne dersiniz, ben burdan alsamda karga yok az önce tabloları aldım ya bebiş odasına sonraki alışverişlerde kargo ücreti yok

canım gözün aydın. çok sevindim. :))

hıı kapadokya ya mı, ooo çok güzel. benimde gitmek istediğim yerlerden biri.

demek sende bende h.sonu tatilde olacaz

bu haftasonu değil canım.. iki hafta sonra... bu haftasonu buraya gelicek... ben de ona bi sürpriz hazırlayabilirim... adalarda bi otel ayarlarım belki
ama şuanda gidip ona hediye alacağım kesinn

gözünaydın canım cok sevındım

ohh ıyı tatıller canım tadını cıkar bu haftasonu deıl mı

sağol tatlımm
yok canım 2 hafta sonra... konyaya gidicem ordan geçicez kapadokyaya...

canımm çok sağol yaaa.. garibim o da çok üzülmüş... ama işte ah bu gurbetin gözü kör olsun... Allah kimseyi kocasından ayrı koymasınnn...
hadi bakalımmm canımm.. eşime dedim ki o kadar moralim bozuktu ki alışverişe çıkıcaktım amann amannn dedi, beraber çıkarız hem dedi haftasonu bebişe ciciler alabiliriz beraber

öpüyoruz seni kuzumm... ihi haftasonlarııı

ya siz aldınız mı bundan ?

tatlım siz aldınız mı bundan ? ne dersiniz, ben burdan alsamda karga yok az önce tabloları aldım ya bebiş odasına sonraki alışverişlerde kargo ücreti yok

ben almadım daha ama alıcam canım... moonsun hemen etkisini görmüş.

ay pardon canım ya, öyle birden yazınca hemen gidiyorsun sandım.

seni seniiiiiii özlemişte kocasını huysuzluk yaparmış. şu yazdıklarını bir yere kopyalayımda eşine küsünce hatırlatırım tekrar sana. :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…