ay pardon canım ya, öyle birden yazınca hemen gidiyorsun sandım.
seni seniiiiiii özlemişte kocasını huysuzluk yaparmış. şu yazdıklarını bir yere kopyalayımda eşine küsünce hatırlatırım tekrar sana. :))))
ben mustela aldım canım hatta dün aldım, şimdi de elime ulaştı.... lieracta güzel bir kremdir alabilirsin:)
bu haftasonu değil canım.. iki hafta sonra... bu haftasonu buraya gelicek... ben de ona bi sürpriz hazırlayabilirim... adalarda bi otel ayarlarım belki
ama şuanda gidip ona hediye alacağım kesinn
sağol tatlımm
yok canım 2 hafta sonra... konyaya gidicem ordan geçicez kapadokyaya...
canımm çok sağol yaaa.. garibim o da çok üzülmüş... ama işte ah bu gurbetin gözü kör olsun... Allah kimseyi kocasından ayrı koymasınnn...
hadi bakalımmm canımm.. eşime dedim ki o kadar moralim bozuktu ki alışverişe çıkıcaktımamann amannn dedi, beraber çıkarız hem dedi haftasonu bebişe ciciler alabiliriz beraber
öpüyoruz seni kuzumm... ihi haftasonlarııı
ben almadım daha ama alıcam canım... moonsun hemen etkisini görmüş.
al kuzum ya(( tırstım valla ((
aldım canım valla sen olmasan napıcaz bilmiyorummm
bu arada kociş benii mafedecekkkher gün alacak bişeyim çıkıyor ay yarında elbise alıcam düğün için, 8 inde Antalyaya gidicezz oda bir sürü masraff artık bizim alıcak şeyimiz bitmez dimi bebişş oluncaa
biz geldikkkk yenidennnnnnnçok uykum vardı uzandım biraz bu arada lavinyacım ben mustelanın bebek için olan ürünlerini alıcam hepsi organik çünkü çatlak kremi liecracı çok övüyorlar bende alıcam bu ay bu arada limango dada çok güzel kampanyalar oluyor kargo bedava olan günlerde var tavsiye ederim canlarım
heyecan yaptın pardon canım yaa :) saan sormadan böyle şeyler almak istemiyorumm
aldım canım valla sen olmasan napıcaz bilmiyorummm
bu arada kociş benii mafedecekkkher gün alacak bişeyim çıkıyor ay yarında elbise alıcam düğün için, 8 inde Antalyaya gidicezz oda bir sürü masraff artık bizim alıcak şeyimiz bitmez dimi bebişş oluncaa
almayın zaten ben size içeriğini vs söylerim elimden geldiğince her zaman varım :)
:)))))))) ben hiçbişi almıyorum ne güzel.
e çocuk yapıyoruz kolay mı canım ya. feda olsun ona herşey.
:)))))))) ben hiçbişi almıyorum ne güzel.
e çocuk yapıyoruz kolay mı canım ya. feda olsun ona herşey.
oteli söylemedi ama nevşehir ürgüp göreme yapıcakmışız
ayyy şoklardayım şuannnda bennnnnnnnnnnnn
Kızlar ben galiba sevinmekten ve şükretmekten ağlıyorum
gözlerim dolu dolu oldu yazarken....
Şimdi konuştum dr'umla gözün aydın sonuçlar tertemiz,herhangi bir risk söz konusu değil.Beğendim dedi...
2 hafta sonra da detaylıya giricez bakalımmm...
Allahım sana şükürler olsun çoook mutluyum....
Dualarını esirgemeyen arkadaşlarıma da booolca öpücüklerimi gönderiyorum.
4lü olduğu için tırsmıştım açıkçası çok detaylı diye...
Ohhhhhhhhhhhhh.............
offff bulemsuuuuuuuuuuuu kız çıkmadan gelsene yaaaaaaa
bir sürü telaşım var akşama, daha mayo bile almadımmmmmmmmmmmm, pc başına gelene kadar çatlayacak mıyım yaaaaaaaaaaaa
sağol tatlım iyi ki kasım annesisin sende
oyy kuzularım hepimiz ya, nasıl alıştım sizlere doğumdan sonrada kopmayalım ya((
offff bulemsuuuuuuuuuuuu kız çıkmadan gelsene yaaaaaaa
bir sürü telaşım var akşama, daha mayo bile almadımmmmmmmmmmmm, pc başına gelene kadar çatlayacak mıyım yaaaaaaaaaaaa
evet ya nerde bu kız???
kızlar bulemsu 5 ten once gelmıyecekmıydı valla meraktan catladım bır an once gelsede ogrensek.....
öyle dedi kandırdı bizi((
bulemsu doktora mı gitti ?
sağol tatlım iyi ki kasım annesisin sende
oyy kuzularım hepimiz ya, nasıl alıştım sizlere doğumdan sonrada kopmayalım ya((
evet kopmayalım buradan yine, çocuklarımızla ilgili şeyleri paylaşırızz, yaramazlıklarınıbakımlarını daha bitmiyor yeni başlıyorr
ben burdaki insanların samimiyetinide inanıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?