2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayy kızlarr nasıl rahatladım nasıl mutluyum anlatamam size..... kavga etmek bi dert, küs kalmak ayrı bi dert... ne çok yıpratmışım ben dün akşamdan beri kendimiiii....hep diyorum, yine diyorum; kocanızın yanında olmanın keyfini çıkarın, boşu boşuna üzmeyin birbirinizi... o kadar saçma şeylere kırıyoruz ki birbirimizi, hem kendimizi hem sevdiğimiz insanı üzüyoruz...öpüyorum hepiniziii iyi haftasonlarııııı

:26::26::26: benim de kopyalayıp bi yere asmam lazım aslında :26:

ben mustela aldım canım hatta dün aldım, şimdi de elime ulaştı.... lieracta güzel bir kremdir alabilirsin:)

aldım canım valla sen olmasan napıcaz bilmiyorummm
bu arada kociş benii mafedecekkk her gün alacak bişeyim çıkıyor ay yarında elbise alıcam düğün için, 8 inde Antalyaya gidicezz oda bir sürü masraff artık bizim alıcak şeyimiz bitmez dimi bebişş oluncaa

biz geldikkkk yenidennnnnnnçok uykum vardı uzandım biraz bu arada lavinyacım ben mustelanın bebek için olan ürünlerini alıcam hepsi organik çünkü çatlak kremi liecracı çok övüyorlar bende alıcam bu aybu arada limango dada çok güzel kampanyalar oluyor kargo bedava olan günlerde var tavsiye ederim canlarım

hadi ya aldım bakalım bende çatlamayız inşşşşşşşşşş

4'lü test sonucundan sonra rahat bi oh çektim ve kaçıyorum bende kızlar kocişle buluşucam Taksim'e geçicem daha..

Canım balık çekti bugün,ısmarlayacakmış kocişkom..
Herkese iyi haftasonları,gece yine bakarım...

Bulemsuuuu bütün topik bir olduk seni bekliyoruzzz.Hadi sende güzel haberlerle gel

Öpüyorum kocaman....

ne demek kuzum ben her zaman sizler için varım aklınıza ne takılırsa ben varım:) evet ya alınacak şeyler bitmiyor bir türlü((

evet bebek ürünlerinide mustela alacağım. içerik olarak mustela güvenli, kremsi ve daha kolay yayılan bir içeriği var. lieracda ilk çıkan çatlak kremi çok yaygın methini ondan çok duyuyorsunuz canım. o da çok güzel bir ürün:) ben mustelanın içeriğine güvendiğim için onu alıyorum::)

:)))))))) ben hiçbişi almıyorum ne güzel.

e çocuk yapıyoruz kolay mı canım ya. feda olsun ona herşey.

offff bulemsuuuuuuuuuuuu kız çıkmadan gelsene yaaaaaaa

bir sürü telaşım var akşama, daha mayo bile almadımmmmmmmmmmmm, pc başına gelene kadar çatlayacak mıyım yaaaaaaaaaaaa

oteli söylemedi ama nevşehir ürgüp göreme yapıcakmışız

ayyy şoklardayım şuannnda bennnnnnnnnnnnn

çoook sevindim canım senin adına merak ettim oteli ama söle banada :)

Maşallah çok sevindiiim

aslında burda bi eczanede bana mustelayı çok övdüler hem sıkılaştıran hemde çatlakları önlüyen bi kremi varmış ama herkes liecrac kullanınca ve memnunda kalında kafam karıştı gerçi mustela çok iyi bi marka sen kullanmaya başladınmı peki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…