2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sağol canım, zor oluyor ama amacımız güzel, Allah dayanma gücü veriyor çok şükür.

canım ya güzel rüyalarımızı anlatalımda böyle rüyaları içimizde saklayıp hayır olsun diyelim. gerçi ne gördüğün belli değil ama okuyunca insan kötü oluyor. Allah korusun, herkesin bebeği sağlıklı olsun.

canım dün babmlar ablamlarla pikniğe gittik ister istemez yoruldum ondan oldu herhalde :44:

anlaşıldııııııı, yogunluktan olmuş canım. dikkat et kendine, ani hareket kesinlikle yapma.

hahahahahhaha nazar mı değdi size kıyaammaammm beeeennnn sanaaa oh olsunn şimdi anla biziiiiii gerçi bizde haftada 1 devam daaa aman gözün değer şimdiii

ıkı gundur sıtede mı bı sıkıntı var bende mı bılemedım.sureklı sıteye gırısı denedım ama sayfa bıturlu acılmadı.gecmısı henuz okumadım hemen yazayım dedım.sabah 3lu testı yaptrdım devlet hastanesınde 18 hzıranda alcakmısız sonucunu

bebek odası yapmayı dusunenler ıcın cok guzel bı oda buldum tabı belkı sızde bılıyosunuzdur bebek kucukken unıte seklınde buyuyunce de oda seklını alıyor genc odası gıbı kıtaplık sıfonyer dolap vs.var ılk basta cok az yer kaplarken kullanılabıldıgı gıbı bebek buyuyunce genc odası seklınde de kullanılabılınıyor

google a bebego yazın cıkan ılk lınke bakın bebego.net sımdı gecmısı okucam bıraz

ayy coyness tam eşimle telde konuşurken okudum mesajını... çok çok kötü oldum yaaaa. Rabbim korusun yaaa...Allahım sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah. keşke anlatmasaydın canım...

canım kötü kalkmadım, ben hayıra yordum nedense, eşinle biraz tartışmıştınız yaa onu okuduktan sonra girdi herhalde rüyama, uzun ömürler versin canım benim hepinize, pişman oldum şimdi söylediğime, üzmek istemedim seni

Selam kızlar bende inşallah kasım 30 gibi bebeğimi kucağıma alacağım.bu topik tam bizim içinmiş de ben yeni gördüm :))

benim ikili testimde 220:1 yüksek dawn sendrom riski çıktı.haftalardır çok endişeli ve üzgünüm farklı birçok doktora gittim hepsi de amniyosentez önerdi.benim gibi sonucu riskli çıkan var mı

geçmiş olsun canım Allah size bağışlasın bebişlerimizi beklenen doğum tarihlerimiz aynı

hahahahahhaha nazar mı değdi size kıyaammaammm beeeennnn sanaaa oh olsunn şimdi anla biziiiiii gerçi bizde haftada 1 devam daaa aman gözün değer şimdiii

cadı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yavru kuşummmmm ben rahat dururmuyum hiççççççç, istediği kadar söylesin o, istediği kadar mızmızlansınnnnnn, ben yine skoru yazdırırımmmmmmm

amaa amaaa çok tuhaf hissettim yaaaa gıcık adammm... halbuki ne güzeldi, tam tersi daha rahattı "oh ne güzel esra, bebek yapmaya da çalışmıyoruz artık" diyodu, nolduysa geldi karnımı gördü de oldu..... koca karnı görünce kem küm etmeye başladı

sen var yaaaaaaa senn çok fenasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aaa ne yaptım beeennn:89::89::89: sen dururmusun hiçç karnımız büyüyor napalım yahuuu

kızlar ben biraz dinleneyim sizleri öpüyorum girerim yine Allaha emanet olunnn

canımm hoşgeldinnn.. hemen bakıyorum odaya...ki baktımmm ne güzel bunlar yaaa süpermişşş hepsiii

inşallah sonuçların iyi çıkar canım...

hmm anladım canım yaaa... ay lütfen yaaa öyle deme bitanem.biliyorum üzmek için söylemediğini...aminn canım aminn...

canım hoşgeldin... ben ikili test yaptırmadım... bu konuda sana yardımcı olamıcam...
hayırlı olsun bebeğin tatlım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

tünaydınnnnnnnn

canımm hoşgeldinn nerelerdesin senn? eşin geldimi, annenlerde mi kaldın? çok merak ettik seni hiç girmedin geçen hafta...

aaa ne yaptım beeennn:89::89::89: sen dururmusun hiçç karnımız büyüyor napalım yahuuu

durmak yok yola devam
hadi dinlen tatlımm.. öpüyoruusssss güzel ye mamalarınııı

ayy merveee bunlar prens prenses odası gibi yapmışlarr ne kadar güzel şeyler varrr

evet bende bayıldım yatak odası genısse ılk yıllarda unıte seklınde yatak odana koyabılırsın sonra odasını oda seklınde duzenleyebılırrsın ustelık cok ekonomık geldı bana..tabı benım evım musaıt olmadıgından park yatak alıcam o baska ama musaıt olsaydı hıc dusunmezdım oda yapmayı dusunmuyorum cunku bıkac yıl.cunku cok tasınıyoruz bız:))

şöyle bı baktım beysalla bulemsunun bebıslerı hala göstermemıs kukuşlarını:)) aysunun agrıları varmıs doktor normal dıo kuzum bendekı agrıları bı görsen kasık agrısına uyandıgım oluyor.
bırı antalya ya mı gıdıyor ben mı yanlıs okudum ah ah antalyam ya annemler antalyadaa ya benım.bu sene gıdemıcem ama seneye acısını cıkarıcam seneye mayısta bı gıtcem bebısle ınsallah.3 ay kalcam dıyorum esım 1 ya dıo 3 ay abartma ıstersen dıo.ben 1 ay desem o 20 gun dıcektı dolayısıyla ben 3 ay dıyım de o varsın 1 ay yollasın razıyım:))

genelımızın haftasonu guzel gecmıs okuyabıldıgım kadarıyla bızımde superdı masallah pazar gunumuz.bı evlı arkadasımız var oğulları var 1.5 yasında bızım pıpılosla beraber 6 kısıydık yanı.sabah erken kalktık kahvaltıya gıttık.ordan esım ıstanbulun ıcındekı cennetı kesfetmıs beykoz tarafında bı yer yesıllık ve göl kenarı oraya göturdu doğayla içice hersey superdı ama cok yorulmusuz eve bı geldık hepımız pelt olmusuz.

testı de ölesıne yaptırdım zaten ınsallah ıyı cıkar ıyı cıkmazsa da cok sorun deıl 2lıye daha cok guvenıyorum:))

canımm hoşgeldinn nerelerdesin senn? eşin geldimi, annenlerde mi kaldın? çok merak ettik seni hiç girmedin geçen hafta...

hoşbuldukkk canımcımm... ben evimdeyim.. annecim bende kaldı. gelenim gidenim misafirim coktu ondan giremedim. geceleri bakmaya calştım size ama yine de cok katılamadım... eşim geldi çok şükür bayadır bu kadar ayrı kalmamışız ya şükür bitti. ama sizi çokkk özledim şekerim. naptınız bakalım? bi gelişme var mı? bulemsu nun bebiş yine göstermemiş öyle mii???

gülme komsuna gelir aheste aheste demiştim geçen değil mi

sen bişey yapmadın ki
haydi dinlen canım

hoşgeldin canım nasılsın gözün aydın eşin gelmiş
evet canım göstermedi göstermesin bakalım bende artık bebişi merak etmiyorummm(YALANNNNN:78:)

hoşgeldin tatlım. şu an aramızda yok ama bi önceki hamileliğinde bunu yaşayan bi arkadasımız vardı. aramızdan ayrılmamış olsa anlatırdı. o da sen gibi yüksek riskliymiş ama herşeye ragmen doğumunu yapmış ve son derece sağlıklı bi bebek dünyaya getirmiş. darısı sana. bozma moralini. bunu yasayan cok kişi var. inşallah Allahh yardımcın olsun saglıkla kavus bebegıne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…