herkese merhabalar, herkes iyi inşallah :)
BURCUXX canım geçmiş olsun valla Allah yardımcın olsun, hem kusma hem burun kanaması zor başediyorsundur, korkma ama normal şeyler ama bunlar
MOONSUN sana da geçmiş olsun kasın ağrın varmış herhalde, neyse bu bahaneyle kızını görmüşsün ne güzel kız olacak :)
ESRA86 canım seni de rüyamda gördüm, daha doğrusu nasıl biri olduğun için göremedim nickini gördüm sadecegüya bebeğin şimdi mi doğmuş, vefat mı etmiş Allah korusun ben destek oluyorum bi kimse yok başka yanımızda, belki de eşinle bir ara tartışmıştın ya ordan rüyama girdi, zaten rüyayı göreli 2-3 gün oluyor
benim de bugun doktor kontorum var, cinsiyet öğrenebileceğiz inşallah göstermemezlik etmez de bir ay beklemem, münire hanıma göre kız, çin takvimi, burda birisi eşle birlikle bakıyordu ona göre ve moonsuna göre erkek,
Allah herkesin gönlüne göre versin kız geçiyor içimden ama sonra da sağlıklı olsun da diyorum
canım dün babmlar ablamlarla pikniğe gittik ister istemez yoruldum ondan oldu herhalde :44:
ne güzel değişiklik olmuş size de canım...ayy aysun sana ne dicem... ben o kadar diyodum eşimin maşallahı var diye gece hayatı konusundageldiğinde ne dese beğenirsin "canım ben rahat hissedemyiorum kendimi, bebek doğunca devam etsek olmaz mı...çok sıkıyorum kendimi çünkü,bebeğe bişey olur diye çok korkuyorum...vs" falan dedi ben tabii şok dedim aysunun ahı tuttuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar aranızda edirneden kimse varmı
ayy coyness tam eşimle telde konuşurken okudum mesajını... çok çok kötü oldum yaaaa. Rabbim korusun yaaa...Allahım sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah. keşke anlatmasaydın canım...
Selam kızlar bende inşallah kasım 30 gibi bebeğimi kucağıma alacağım.bu topik tam bizim içinmiş de ben yeni gördüm :))
benim ikili testimde 220:1 yüksek dawn sendrom riski çıktı.haftalardır çok endişeli ve üzgünüm farklı birçok doktora gittim hepsi de amniyosentez önerdi.benim gibi sonucu riskli çıkan var mı
hahahahahhaha nazar mı değdi size kıyaammaammm beeeennnn sanaaa oh olsunn şimdi anla biziiiiii gerçi bizde haftada 1 devam daaa aman gözün değer şimdiii
cadı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yavru kuşummmmm ben rahat dururmuyum hiççççççç, istediği kadar söylesin o, istediği kadar mızmızlansınnnnnn, ben yine skoru yazdırırımmmmmmm
amaa amaaa çok tuhaf hissettim yaaaa gıcık adammm... halbuki ne güzeldi, tam tersi daha rahattı "oh ne güzel esra, bebek yapmaya da çalışmıyoruz artık" diyodu, nolduysa geldi karnımı gördü de oldu..... koca karnı görünce kem küm etmeye başladı
sen var yaaaaaaa senn çok fenasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ıkı gundur sıtede mı bı sıkıntı var bende mı bılemedım.sureklı sıteye gırısı denedım ama sayfa bıturlu acılmadı.gecmısı henuz okumadım hemen yazayım dedım.sabah 3lu testı yaptrdım devlet hastanesınde 18 hzıranda alcakmısız sonucunu
bebek odası yapmayı dusunenler ıcın cok guzel bı oda buldum tabı belkı sızde bılıyosunuzdur bebek kucukken unıte seklınde buyuyunce de oda seklını alıyor genc odası gıbı kıtaplık sıfonyer dolap vs.var ılk basta cok az yer kaplarken kullanılabıldıgı gıbı bebek buyuyunce genc odası seklınde de kullanılabılınıyor
google a bebego yazın cıkan ılk lınke bakın bebego.net sımdı gecmısı okucam bıraz
canım kötü kalkmadım, ben hayıra yordum nedense, eşinle biraz tartışmıştınız yaa onu okuduktan sonra girdi herhalde rüyama, uzun ömürler versin canım benim hepinize, pişman oldum şimdi söylediğime, üzmek istemedim seni
Selam kızlar bende inşallah kasım 30 gibi bebeğimi kucağıma alacağım.bu topik tam bizim içinmiş de ben yeni gördüm :))
benim ikili testimde 220:1 yüksek dawn sendrom riski çıktı.haftalardır çok endişeli ve üzgünüm farklı birçok doktora gittim hepsi de amniyosentez önerdi.benim gibi sonucu riskli çıkan var mı
tünaydınnnnnnnn
aaa ne yaptım beeennn:89::89::89: sen dururmusun hiçç karnımız büyüyor napalım yahuuu
kızlar ben biraz dinleneyim sizleri öpüyorum girerim yine Allaha emanet olunnn
ayy merveee bunlar prens prenses odası gibi yapmışlarr ne kadar güzel şeyler varrr
canımm hoşgeldinn nerelerdesin senn? eşin geldimi, annenlerde mi kaldın? çok merak ettik seni hiç girmedin geçen hafta...
gülme komsuna gelir aheste aheste demiştim geçen değil mine güzel değişiklik olmuş size de canım...ayy aysun sana ne dicem... ben o kadar diyodum eşimin maşallahı var diye gece hayatı konusundageldiğinde ne dese beğenirsin "canım ben rahat hissedemyiorum kendimi, bebek doğunca devam etsek olmaz mı...çok sıkıyorum kendimi çünkü,bebeğe bişey olur diye çok korkuyorum...vs" falan dedi ben tabii şok dedim aysunun ahı tuttuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sen bişey yapmadın kiaaa ne yaptım beeennn:89::89::89: sen dururmusun hiçç karnımız büyüyor napalım yahuuu
kızlar ben biraz dinleneyim sizleri öpüyorum girerim yine Allaha emanet olunnn
hoşgeldin canım nasılsın gözün aydın eşin gelmişhoşbuldukkk canımcımm... ben evimdeyim.. annecim bende kaldı. gelenim gidenim misafirim coktu ondan giremedim. geceleri bakmaya calştım size ama yine de cok katılamadım... eşim geldi çok şükürbayadır bu kadar ayrı kalmamışız ya şükür bitti. ama sizi çokkk özledim şekerim. naptınız bakalım? bi gelişme var mı? bulemsu nun bebiş yine göstermemiş öyle mii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?