2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tekrar hoşgeldin canım... ay yok bulemsununki tam akrep burcu... inatçı... tutturmuş göstermicem diye göstermiyo çok şükür herkes iyi... biz de seni özledik canım.... eşten ayrı kalmak zordur... bi komşu teyzemiz var...50 küsür yaşında...29yaşındayken eşi vefat etmiş, bi daha evlenmemiş... hala inanamıyorum, sanki kapı çalıcak gelicek tekrar, diyor... Rabbim büyük ayrılıklar vermesin...

geçmiş olsun canım Allah size bağışlasın bebişlerimizi beklenen doğum tarihlerimiz aynı

amin inşallah.bizde kasımın sonuna yetişmiş olduk.sizn cinsiyet belli mi.biz daha öğrenemedik.

canım hoşgeldin... ben ikili test yaptırmadım... bu konuda sana yardımcı olamıcam...
hayırlı olsun bebeğin tatlım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hoşbuldum.keşke bende ikili test yaptırmasaydım da diyorum açıkçası.inşallah hepimi sağlıkla bebeşlerimizi kucağımıza alırız

hoşgeldin canım nasılsın gözün aydın eşin gelmiş
evet canım göstermedi göstermesin bakalım bende artık bebişi merak etmiyorummm(YALANNNNN:78:)
hehehe küstümm oynamıyorum desene hoşbulduk kuzum. cok saol darısı tüm kavuşamayanlara inşş iice merak ettirdi ama. bi dahaki randevu ne zmana canım ?
ALLAH iyilik versinnn balımm..hehehe sorma ki sormaaa aminnn canım tabiki. ne kadar genç dul kalmış benim teyzem de öyle 32 yasında dul kaldı. buna şükür tabiki. gelecegini bilmek yetiyo...

ay pek karışık yazmışım heralde esra her yazdıgına cvp veriyim derkenee, anla işte

ilginiz için teşekkür ederim.inşallah bende o arkadaşınız gibi sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım.doktorların hepsi de amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi ama ben yaptırmak istemiyorum.ama bir türlü de içimi rahat ettiremiyorum.dua edip beklemekden başka da elimden birşey gelmiyor

mrb kızlar ben geldim nasılsınız bakalım biz çok iyiyz allaha şükürrr hem saglıgımız hem psikolojimiz siperr bebemde artık resmen artık ben burdayım dio hareketleri baya belirginleştii tekmeleriyle kalkıyorumm güne çok güzel oluyoo

perşembeye gideceğim canım 3 gün boyunca doluyum çünkü o gün alacak ifadesini dr bakalım gösterek mi sıpam kendini yoksa gene sağlık haberi ile mi yetineceğim
evet esracım tam akrep benim sıpam kıskanç, kinci ,inatçı

her iş yerinde olduğu gibi bizim işyerinde de dangalak insanlar var maalesef. yüzümü görmeyenlerle yemekte karşılaştık, herkes geçmiş olsun hayırdır dedi anlattım. ama bir tanesi ben anlattıktan sonra bile aaaa ama ne kadar kötü olmuş, böyle bütün suratın kıpkırmızı ne biçim bişi olmuş felan diye konuştu bide el kol hareketleri felan ayyy bir sinirimi bozdu. biliyorum ne halde olduğunu sabahtan beri aynaya baktım heralde dedim, biraz sert bir şekilde söyledim maalesef, sustu nihayet. ya bazı insanlar gerçekten dangalak oluyor, hamileyim dimi niye telaşlandırmaya çalışıyorsunuz, hele bayanlar, güzellikle ilgili bir konu olduğunda daha bir üzerine düşüyorlar. kıskananlar çatlasın ne diyim.

ayy canım geçmiş olsun. düdüklü taşmasıda kötü oluyor canım ya. Allah kolaylık versin. sen hamarat kadınsın iki dakikada toplarsın ama yavaş yap yorma kendini. valla yakın olsak gelir yardım ederdim canım.

saydım tam 12 yerimi sivrisinek ısırmış diğer yerlerde şişmiş. oksijenli suyla sildim

hoşgeldin canım. seninkide minik bebişlerimizden. ayrıca geçmiş olsun. 2 li testi riskli çıkanlara 3 lü öneriyorlar, yaptırdın mı? oda riskli çıkarsa amiyosentez öneriyorlar. moralini sakın bozma. %100 sonuçlar değil bunlar.

tünaydınnnnnnnn

selam merve. okudum eşin gelmiş. gözün aydın.

rica ederim ne demek.. inşallah çok içten dilerim Allah tan sağlıkla gelsin yavrun. kimin ne yasayacagı belli olmuyo. bu yuzden hepimiz bi takım endişeler tasıyoruz anne adayı olarak.sadece sen değil yani.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım benimde ikili testim 1/108 çıktı ..bende bu konuda baya bi araştırma yaptım ve çok üzüldüm günlerce...sonuç olarak sana şunu diyebilirim öncelikle testin yaptırdıgın labaratuarın güvenilirliği çok önemli..ve ben üçlümü yaptırınca 1/108 oan oran 1/2840 olrak geldi yani düşük risk geldi..eger olusan anomali sonucunda gebeliği sonlandıracaksan amniyosentez yaptırman mantıklı...bence çok kafana takıpa üzülme böyle riskli çıkıpta sağlam bebiişleri olan annelerin saısı çok fazla..ben üçlü farklı bi laboratuarda daha iyi bir yerde yaptırdım sana tavsiyem üçlü yaptır ve ayrıntılı ultrasonu iyi bir uzmana yaptır.zaten anomaliye sahip bebekleri ultrasonda tespit ediyorlar..canını sıkma rahat ol....

hoşgeldin canım demek iyi oldunuz artık şükürevet bebişle baya baya belli ediyorlar kendilerini geçen gün eşime elbisemi gösterdim elbisem kalp atışı gibi hop hop hopladı gülüyor eşim

aman canım salla gitsin canını sıkanları bizim çektiğimiz cefanın hediyesi tatlı olacak değil mi
evet baya kötü oldu ama ara ara mutfağa gidip topladım geleceğini biliyorum tatlım gelmiş kadar oldun sağolasınn pilavı yapmak kaldı sadece

Son düzenleme:

ayy sormaa canım yaaa.... geldi aheste aheste....

mesajını anlamam içinn kendi yazdıklarıma sırasıyla bakmam gerekiyor

ayy ne kötü fesat insanlar var yaaaa... geçen bana da bi çalışan üstü kapalı çirkinleştin demişti de bozulmuştum resmen. halbuki kadın yüzündeki bi ton makyajı silse fredynin kabusundan farkı yok... kaldı ki herkes güzelleştin diyor. resmen art niyetli kuzum bunlar. telaşlandırmaya çalışmıyolar canım, kendini kötü hisset, özgüvenin yerle bir olsun istiyorlar.

Teyzeleri bebeğimin cinsiyeti için tahmin istiyorum.....
Herkesin içine erkek doğuyor, Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah....

Son düzenleme:
canım tehlikeyi atlattın galiba. cok sevindim. hoşgeldinnnn
hehehehe hadi bakalım az kalmışşş.... valla merak konusu oldu sıpa iice. saglığı olsun da tek canım benimm
slm burcu cummm. hoşbulduk. bengecmişi okumadım kusura bakma. ama sanırım bi sıkıntı yaşadın gecmiş olsunnn:26:

ayyy seni baya bi zahmete sokcam o zaman sallaaa gitsinn

canlarr.. ben duşumu alıp annemmcimle carsıya cıkcam. siz cıkmadan yetişirsem görüşürzzz. öpüyorummm sevgiyle kalın...

aheste aheste geldi demekkızı olacak çirkinleşri derler ya ondan öyle demiştir o

ben kız diyorummm

aynen tatlım tüm topik tarafından merak edilen bebek oldu ondan saklanıyor galiba havalı olacak sıpam

canlarr.. ben duşumu alıp annemmcimle carsıya cıkcam. siz cıkmadan yetişirsem görüşürzzz. öpüyorummm sevgiyle kalın...
haydi bakalım gene gezmelere gidiyorsun demek görüşürz canım

valla ben çok güzel pilav yaparım. tühhhhhhhhh

senin bebiş amma belli ediyor kız kendini :))) maşallah diyim. senin şu cinsiyet heyecanın bitmedi, son sürat yaşıyoruz bütün topik. aman çok heyecanlı beeeeee

nerde benim pipiloşlu listem bakim :))))))))

bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
coynes : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş

tahminlere devam ediyoruzzzzzzzzzzzzz

:))))))) ay güldürdün beni valla. bu kadın çok konuşuyormuş zaten arkamdan çok kulağıma geldi, herkes seni kıskanıyor diyor. ben pek samimi olmayı sevmem iş arkadaşlarıyla, mesafeli olduğum için dikkat çekiyorum. çokta umurumda.

eşine hakver canım. bebişe bişi olacak sanıyorlar işte. 6 ay kaldı ne olacak. çok uzun dimi

eee herkes erkek diyormuş bende erkek diyim o zaman. sende bulemsuya tahmin yap bakalım.

selam kız. ay çok sevindim sağlık iyi psikoloji iyi daha ne olsun canım. ne güzel bebişte kıpır kıpır. maşallah

ciddi bişi değil canım çok sağol. çok istifra etmekten yüzüm kırmızı noktalarla doldu. geçici bişimiş

ayy yazacağımı unutmuşum esra. sen çirkinleşmiş olsan, eczacı kadın der heralde şunu sür bunu sür. baksana kadın ne güzel iltifat etmiş. :)))))

ben bu halde gitsem kadın ne tavsiye edeceğini şaşırır bana heralde

hayırdır canım iki defadır soruyosun? yolculuk mu var??

canım ablam bankanın edirne şubesine müdür olarak atandı iyi bir çiçekçi varmı diye soracaktım ama yolladım

kuzular inanılmaz sıcak var resmen ter aktığını hissettim acaba daha yazın nasıl olacak oof ooff

Bulemsu için kız diyorum ben:))))
Benim Listemi Kim yapıcak bakim????

Delikız'ın Bebeği İçin Cinsiyet Tahminleri:))))

Bulemsu: Kız
Burcuxxxx:Erkek
Esra86: Erkek
Beysal:Erkek
Lavinya27:Kız
Kaju80:Kız
Annesininbirtanesi:Kız
GüzelkızMS:Erkek

Son düzenleme:
tühh beee sen yapınca daha lezzetli olurdu kesin nasip artık olurda bakarsın biz izmire geliriz seneye tatil için ve sana da uğrarız sende yaparsın bir pilav

eder tabi diyorum ya tekne kazıntısı benim sıpam deneyimlerden yararlanıyorevettt assolistler en son çıkarmış benim sıpam merak edilen olmaktan çok mutlu sanırsam su kızın beslenmesi olmasaydı ben bugun kesin giderdim
cvr arkadaşımızda benim için erkek olacak senin dedi geçen canım içine öyle doğuyormuş onuda listeye ekleyiver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…