hoşbuldukkk canımcımm... ben evimdeyim.. annecim bende kaldı. gelenim gidenim misafirim coktu ondan giremedim. geceleri bakmaya calştım size ama yine de cok katılamadım... eşim geldi çok şükürbayadır bu kadar ayrı kalmamışız ya şükür bitti. ama sizi çokkk özledim şekerim. naptınız bakalım? bi gelişme var mı? bulemsu nun bebiş yine göstermemiş öyle mii???
geçmiş olsun canım Allah size bağışlasınbebişlerimizi beklenen doğum tarihlerimiz aynı
canım hoşgeldin... ben ikili test yaptırmadım... bu konuda sana yardımcı olamıcam...
hayırlı olsun bebeğin tatlım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hehehe küstümm oynamıyorum desenehoşgeldin canım nasılsın gözün aydın eşin gelmiş
evet canım göstermedi göstermesin bakalım bende artık bebişi merak etmiyorummm(YALANNNNN:78:)
ALLAH iyilik versinnn balımm..hehehe sorma ki sormaaatekrar hoşgeldin canım... ay yok bulemsununki tam akrep burcu... inatçı... tutturmuş göstermicem diye göstermiyoçok şükür herkes iyi... biz de seni özledik canım.... eşten ayrı kalmak zordur... bi komşu teyzemiz var...50 küsür yaşında...29yaşındayken eşi vefat etmiş, bi daha evlenmemiş... hala inanamıyorum, sanki kapı çalıcak gelicek tekrar, diyor... Rabbim büyük ayrılıklar vermesin...
hoşgeldin tatlım. şu an aramızda yok ama bi önceki hamileliğinde bunu yaşayan bi arkadasımız vardı. aramızdan ayrılmamış olsa anlatırdı. o da sen gibi yüksek riskliymiş ama herşeye ragmen doğumunu yapmış ve son derece sağlıklı bi bebek dünyaya getirmiş. darısı sana. bozma moralini. bunu yasayan cok kişi var. inşallah Allahh yardımcın olsun saglıkla kavus bebegıne...
perşembeye gideceğim canım 3 gün boyunca doluyum çünkü o gün alacak ifadesini dr bakalım gösterek mi sıpam kendini yoksa gene sağlık haberi ile mi yetineceğimhehehe küstümm oynamıyorum desenehoşbulduk kuzum. cok saol darısı tüm kavuşamayanlara inşş iice merak ettirdi ama. bi dahaki randevu ne zmana canım ?
ALLAH iyilik versinnn balımm..hehehe sorma ki sormaaaaminnn canım tabiki. ne kadar genç dul kalmış benim teyzem de öyle 32 yasında dul kaldı. buna şükür tabiki. gelecegini bilmek yetiyo...
ay pek karışık yazmışım heralde esra her yazdıgına cvp veriyim derkenee, anla işte
ağzımı burnumu bağlasam da fayda verecek gibi değil tavugu görünce bile limona karşı tiki olan insan gibi oluyorummmbulantı yetmez gibi düdüklü taştı nedense tavuk çok olunca komsunun düdüklüsünü almıştım oda taştı heryer battı duvarlarım yeni boyanmıştı benim yaaa heryeri açtım şimdi o koku çıkmadan ben mutfakta iş miş yapamam
evet canım 15 gözümde kan ile dolandım her görende konustuda konustu
kolanya sür ıssırığın üzerine veya ecza dolabı varsa alkol sür mikrop kapmasın birde ayağın
Selam kızlar bende inşallah kasım 30 gibi bebeğimi kucağıma alacağım.bu topik tam bizim içinmiş de ben yeni gördüm :))
benim ikili testimde 220:1 yüksek dawn sendrom riski çıktı.haftalardır çok endişeli ve üzgünüm farklı birçok doktora gittim hepsi de amniyosentez önerdi.benim gibi sonucu riskli çıkan var mı
tünaydınnnnnnnn
ilginiz için teşekkür ederim.inşallah bende o arkadaşınız gibi sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım.doktorların hepsi de amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi ama ben yaptırmak istemiyorum.ama bir türlü de içimi rahat ettiremiyorum.dua edip beklemekden başka da elimden birşey gelmiyor
amin inşallah.bizde kasımın sonuna yetişmiş olduk.sizn cinsiyet belli mi.biz daha öğrenemedik.
hoşbuldum.keşke bende ikili test yaptırmasaydım da diyorum açıkçası.inşallah hepimi sağlıkla bebeşlerimizi kucağımıza alırız
hoşgeldin canım demek iyi oldunuz artık şükürmrb kızlar ben geldim nasılsınız bakalım biz çok iyiyz allaha şükürrr hem saglıgımız hem psikolojimiz siperr bebemde artık resmen artık ben burdayım dio hareketleri baya belirginleştiitekmeleriyle kalkıyorumm güne çok güzel oluyoo
aman canım salla gitsin canını sıkanları bizim çektiğimiz cefanın hediyesi tatlı olacak değil miher iş yerinde olduğu gibi bizim işyerinde de dangalak insanlar var maalesef. yüzümü görmeyenlerle yemekte karşılaştık, herkes geçmiş olsun hayırdır dedi anlattım. ama bir tanesi ben anlattıktan sonra bile aaaa ama ne kadar kötü olmuş, böyle bütün suratın kıpkırmızı ne biçim bişi olmuş felan diye konuştu bide el kol hareketleri felan ayyy bir sinirimi bozdu. biliyorum ne halde olduğunu sabahtan beri aynaya baktım heralde dedim, biraz sert bir şekilde söyledim maalesef, sustu nihayet. ya bazı insanlar gerçekten dangalak oluyor, hamileyim dimi niye telaşlandırmaya çalışıyorsunuz, hele bayanlar, güzellikle ilgili bir konu olduğunda daha bir üzerine düşüyorlar.kıskananlar çatlasın ne diyim.
ayy canım geçmiş olsun. düdüklü taşmasıda kötü oluyor canım ya. Allah kolaylık versin. sen hamarat kadınsın iki dakikada toplarsın ama yavaş yap yorma kendini. valla yakın olsak gelir yardım ederdim canım.
saydım tam 12 yerimi sivrisinek ısırmışdiğer yerlerde şişmiş. oksijenli suyla sildim
hoşgeldin canım. seninkide minik bebişlerimizden. ayrıca geçmiş olsun. 2 li testi riskli çıkanlara 3 lü öneriyorlar, yaptırdın mı? oda riskli çıkarsa amiyosentez öneriyorlar. moralini sakın bozma. %100 sonuçlar değil bunlar.
selam merve. okudum eşin gelmiş. gözün aydın.
gülme komsuna gelir aheste aheste demiştim geçen değil mi
sen bişey yapmadın ki
haydi dinlen canım
hoşgeldin canım nasılsın gözün aydın eşin gelmiş
evet canım göstermedi göstermesin bakalım bende artık bebişi merak etmiyorummm(YALANNNNN:78:)
ALLAH iyilik versinnn balımm..hehehe sorma ki sormaaaaminnn canım tabiki. ne kadar genç dul kalmış benim teyzem de öyle 32 yasında dul kaldı. buna şükür tabiki. gelecegini bilmek yetiyo...
ay pek karışık yazmışım heralde esra her yazdıgına cvp veriyim derkenee, anla işte
her iş yerinde olduğu gibi bizim işyerinde de dangalak insanlar var maalesef. yüzümü görmeyenlerle yemekte karşılaştık, herkes geçmiş olsun hayırdır dedi anlattım. ama bir tanesi ben anlattıktan sonra bile aaaa ama ne kadar kötü olmuş, böyle bütün suratın kıpkırmızı ne biçim bişi olmuş felan diye konuştu bide el kol hareketleri felan ayyy bir sinirimi bozdu. biliyorum ne halde olduğunu sabahtan beri aynaya baktım heralde dedim, biraz sert bir şekilde söyledim maalesef, sustu nihayet. ya bazı insanlar gerçekten dangalak oluyor, hamileyim dimi niye telaşlandırmaya çalışıyorsunuz, hele bayanlar, güzellikle ilgili bir konu olduğunda daha bir üzerine düşüyorlar.kıskananlar çatlasın ne diyim.
canım tehlikeyi atlattın galiba. cok sevindim. hoşgeldinnnnmrb kızlar ben geldim nasılsınız bakalım biz çok iyiyz allaha şükürrr hem saglıgımız hem psikolojimiz siperr bebemde artık resmen artık ben burdayım dio hareketleri baya belirginleştiitekmeleriyle kalkıyorumm güne çok güzel oluyoo
hehehehe hadi bakalım az kalmışşş.... valla merak konusu oldu sıpa iice. saglığı olsun da tek canım benimmperşembeye gideceğim canım 3 gün boyunca doluyum çünkü o gün alacak ifadesini dr bakalım gösterek mi sıpam kendini yoksa gene sağlık haberi ile mi yetineceğim
evet esracım tam akrep benim sıpam kıskanç, kinci ,inatçı
slm burcu cummm. hoşbulduk. bengecmişi okumadım kusura bakma. ama sanırım bi sıkıntı yaşadın gecmiş olsunnn:26:her iş yerinde olduğu gibi bizim işyerinde de dangalak insanlar var maalesef. yüzümü görmeyenlerle yemekte karşılaştık, herkes geçmiş olsun hayırdır dedi anlattım. ama bir tanesi ben anlattıktan sonra bile aaaa ama ne kadar kötü olmuş, böyle bütün suratın kıpkırmızı ne biçim bişi olmuş felan diye konuştu bide el kol hareketleri felan ayyy bir sinirimi bozdu. biliyorum ne halde olduğunu sabahtan beri aynaya baktım heralde dedim, biraz sert bir şekilde söyledim maalesef, sustu nihayet. ya bazı insanlar gerçekten dangalak oluyor, hamileyim dimi niye telaşlandırmaya çalışıyorsunuz, hele bayanlar, güzellikle ilgili bir konu olduğunda daha bir üzerine düşüyorlar.kıskananlar çatlasın ne diyim.
ayy canım geçmiş olsun. düdüklü taşmasıda kötü oluyor canım ya. Allah kolaylık versin. sen hamarat kadınsın iki dakikada toplarsın ama yavaş yap yorma kendini. valla yakın olsak gelir yardım ederdim canım.
saydım tam 12 yerimi sivrisinek ısırmışdiğer yerlerde şişmiş. oksijenli suyla sildim
hoşgeldin canım. seninkide minik bebişlerimizden. ayrıca geçmiş olsun. 2 li testi riskli çıkanlara 3 lü öneriyorlar, yaptırdın mı? oda riskli çıkarsa amiyosentez öneriyorlar. moralini sakın bozma. %100 sonuçlar değil bunlar.
selam merve. okudum eşin gelmiş. gözün aydın.
ayy sormaa canım yaaa.... geldi aheste aheste....
mesajını anlamam içinn kendi yazdıklarıma sırasıyla bakmam gerekiyor
ayy ne kötü fesat insanlar var yaaaa... geçen bana da bi çalışan üstü kapalı çirkinleştin demişti de bozulmuştum resmen. halbuki kadın yüzündeki bi ton makyajı silse fredynin kabusundan farkı yok... kaldı ki herkes güzelleştin diyor. resmen art niyetli kuzum bunlar. telaşlandırmaya çalışmıyolar canım, kendini kötü hisset, özgüvenin yerle bir olsun istiyorlar.
aheste aheste geldi demekayy sormaa canım yaaa.... geldi aheste aheste....
ayy ne kötü fesat insanlar var yaaaa... geçen bana da bi çalışan üstü kapalı çirkinleştin demişti de bozulmuştum resmen. halbuki kadın yüzündeki bi ton makyajı silse fredynin kabusundan farkı yok... kaldı ki herkes güzelleştin diyor. resmen art niyetli kuzum bunlar. telaşlandırmaya çalışmıyolar canım, kendini kötü hisset, özgüvenin yerle bir olsun istiyorlar.
ben kız diyorummmTeyzeleri bebeğimin cinsiyeti için tahmin istiyorum.....
Herkesin içine erkek doğuyor, Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah....
aynen tatlım tüm topik tarafından merak edilen bebek oldu ondan saklanıyor galiba havalı olacak sıpamcanım tehlikeyi atlattın galiba. cok sevindim. hoşgeldinnnn
hehehehe hadi bakalım az kalmışşş.... valla merak konusu oldu sıpa iice. saglığı olsun da tek canım benimm
slm burcu cummm. hoşbulduk. bengecmişi okumadım kusura bakma. ama sanırım bi sıkıntı yaşadın gecmiş olsunnn:26:
ayyy seni baya bi zahmete sokcam o zamansallaaa gitsinn
haydi bakalım gene gezmelere gidiyorsun demek görüşürz canımcanlarr.. ben duşumu alıp annemmcimle carsıya cıkcam. siz cıkmadan yetişirsem görüşürzzz. öpüyorummm sevgiyle kalın...
hoşgeldin canım demek iyi oldunuz artık şükürevet bebişle baya baya belli ediyorlar kendilerini geçen gün eşime elbisemi gösterdim elbisem kalp atışı gibi hop hop hopladı gülüyor eşim
aman canım salla gitsin canını sıkanları bizim çektiğimiz cefanın hediyesi tatlı olacak değil mi
evet baya kötü oldu ama ara ara mutfağa gidip topladım geleceğini biliyorum tatlım gelmiş kadar oldun sağolasınnpilavı yapmak kaldı sadece
ayy sormaa canım yaaa.... geldi aheste aheste....
Teyzeleri bebeğimin cinsiyeti için tahmin istiyorum.....
Herkesin içine erkek doğuyor, Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah....
mrb kızlar ben geldim nasılsınız bakalım biz çok iyiyz allaha şükürrr hem saglıgımız hem psikolojimiz siperr bebemde artık resmen artık ben burdayım dio hareketleri baya belirginleştiitekmeleriyle kalkıyorumm güne çok güzel oluyoo
canım tehlikeyi atlattın galiba. cok sevindim. hoşgeldinnnn
hehehehe hadi bakalım az kalmışşş.... valla merak konusu oldu sıpa iice. saglığı olsun da tek canım benimm
slm burcu cummm. hoşbulduk. bengecmişi okumadım kusura bakma. ama sanırım bi sıkıntı yaşadın gecmiş olsunnn:26:
ayyy seni baya bi zahmete sokcam o zamansallaaa gitsinn
hayırdır canım iki defadır soruyosun? yolculuk mu var??
tühh beee sen yapınca daha lezzetli olurdu kesinvalla ben çok güzel pilav yaparım. tühhhhhhhhh
senin bebiş amma belli ediyor kız kendini :))) maşallah diyim. senin şu cinsiyet heyecanın bitmedi, son sürat yaşıyoruz bütün topik. aman çok heyecanlı beeeeee
nerde benim pipiloşlu listem bakim :))))))))
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
coynes : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş
tahminlere devam ediyoruzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?