2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sende kadın gelince anlatırsın ne olacak, yeterki cildin bozulmasın.

yok baktım henüz düzelme yok. yarına hafifler artık

burcux noldu yüzüne bacımm

kırmızı lekeler bastı anam. böyle minik minik. istifra ederken aşırı zorlanmaktanmış.

:)))
Delikız'ın Bebeği İçin Cinsiyet Tahminleri:))))
Bulemsu: Kız
Burcuxxxx:Erkek
Esra86: Erkek
Beysal:Erkek
Lavinya27:Kız
Bak listemiz daha büyüdü burcu teyzesi.....

büyür annesi bu kadar hamiş var bu sitede hepside meraklı :)

yaa bebeğim bugün hiç yerinde durmadııı sabah sağ taraftaydı şimdi sola geçmiş tekmeleyip duruyor

babası varken ne kadar sakindi halbuki

:))))))) annesini yalnız bırakmıyor demek ki.

canım enteresan bişimiş ama bu değişikliği kim yapacak sonra yani onları ordan çıkarıp tekrar montalamak mı gerekicek bilemedim

hoşgeldin canımm

kızlarrr bu gün çok yoğunumm ay sonu sayılıyor bizim içn mayıs ayını kapatmaya çalışıyoruzzz

çocuk diyor ki babam gitti ama kendini yanlız hissetme ben burdayım

yer onu anneciği yer.... geçen hafta bu kadar duymuyodum, şimdi sürekli tekmeliyor... ne güzel bir hismiş bu.

bırakmıyor miniğim... hiç sıkılmıyorum onun sayesinde

Şöyle alıntılayım da gözümün önünden kaybolmasın listem....

Son düzenleme:

kolay gelsin canım.

Şöyle alıntılayım da gözümün önünden kaybolmasın listem....

sen ne zaman doktora gideceksin? eğer daha varsa bu geveze hatunlar bir konuşur valla bulamazsın listeni. :)))) en iyisi bilgisayarına kaydet arkadaşım.

özledim yaaaa neler yapıyorsunuz yine benim bebişim içinde tahminde bulunurmusunuz misafirleri vardı yoğundum girebildim sonunda nete ne var ne yok teysesinin bitaneleri nasıllar biz iyiyiz çok şükür artık sanki arada kıpırtılaar hissediyorum zaten göbüş belirginleşti süper yaaaaa geçen perşembe yine gittik dr.a ama izin vermedi görmemize çok haayırlısı bakalım aayrıntılı ultrasonda inş. kesin bişeyler öğreniriz de merakımız geçer cinsiyet konusunda

LAVİNYA girmiş detaylı ultraasonaa maaşallah inşallah bizde güzel haberler alırız ben kendi dr.uma gidemiycem detaylı için şehir dışında olucaz büyük ihtimal biraz bilgi aalabilirmiyim detaylı hakkında:26:

Ben senin bebeğin için erkek diyorum....

Selam canım,

Aman dikkat et dr a gittin mi tüm sayfaları okumadım ama:26::26:

Bende dün dışardaydım sıcaktan dolayı sanırsam aşırı bi baş ağrısından zar zor uyudum,napıcaz bu sıcaklarla biz????

erkek diyorum içimden bişey geçmedi attım tutarsa şayet

iyiyizz teyzesiiii kızımlaa karnımızı doyurdukk, çalışıyoruzz
sen nasılsın güzelkız? oğluşun nasıl? eşinlee sıkıntıların yok demi bacımcımmm?dikkat et kendinee ve oğluşunaaa...

ben geldimmm yahu çok konuşursunuz diye düşünüyordum ama çok az konusmussunuz hayırdırrr

burcu boşver öyle uyuzları kıskanclıklarından öyle konusmuslardır

delikızzz ben sana kız diyorumm içimden öyle geçti hayırlısı

güzelkız ve fatoss hoşgeldiniz bebişlerin iyi olmasına sevindim fatoss erkek olucakmış gibi geliyor bana

aaşallah kızlar topik çok hızlıymış ben daha önce nasıl görmemişim üzüldüm inanın

4 doktora gittim dördüde 3lü değilde direkt amniyosentez önerdiler ama ben üçlüyü de yaptırayım diyorum.evet bunlar sadece tarama testi teşhis testi değil ama küçücük bebekle ilgili olunca o ihtimaller anne kalbi dayanmıyor ki

inan içimi çok rahatlattın.inşallah bendede sonuç iyi çıkar.ben şimdi 14+3 haftalık hamileyim üçlü test ne zaman yapılıyor.ayrıntılı ultrasyon için daha zaman var sanırım ama doktorlar hep bana direk amniyosentez dedikleri için üçlüden bahsetmediler.ben üçlüyü de yaptırayım da inşallah içimi rahatlatan bir sonuç çıkar.

inşallah benimde öyle olur

hoşgeldin canımm
hoşbuldum

hoşgeldin tatlım sen yoksun ben biraz mutfakta biraz burdayım diğerlerinin hafta başı olması nedeniyle işi çok bu yüzden konusamadık galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…