dimiayy kadın izinde yaaa.. izinde olmasa gider odasındaki arkadaşlara anlatırdım eczacıyı, çıldırırdı kadın heralde
sabahki kadar yok ama dimi? azalmıştır artık...
hayırlı olsun canım... valla bizim odada da klimayı açmıyoruz yanıyoruzzzzzz
burcux noldu yüzüne bacımm
:)))
Delikız'ın Bebeği İçin Cinsiyet Tahminleri:))))
Bulemsu: Kız
Burcuxxxx:Erkek
Esra86: Erkek
Beysal:Erkek
Lavinya27:Kız
Bak listemiz daha büyüdü burcu teyzesi.....
yaa bebeğim bugün hiç yerinde durmadııısabah sağ taraftaydı şimdi sola geçmiş tekmeleyip duruyor
babası varken ne kadar sakindi halbuki
ıkı gundur sıtede mı bı sıkıntı var bende mı bılemedım.sureklı sıteye gırısı denedım ama sayfa bıturlu acılmadı.gecmısı henuz okumadım hemen yazayım dedım.sabah 3lu testı yaptrdım devlet hastanesınde 18 hzıranda alcakmısız sonucunu
bebek odası yapmayı dusunenler ıcın cok guzel bı oda buldum tabı belkı sızde bılıyosunuzdur bebek kucukken unıte seklınde buyuyunce de oda seklını alıyor genc odası gıbı kıtaplık sıfonyer dolap vs.var ılk basta cok az yer kaplarken kullanılabıldıgı gıbı bebek buyuyunce genc odası seklınde de kullanılabılınıyor
google a bebego yazın cıkan ılk lınke bakın bebego.net sımdı gecmısı okucam bıraz
Selam kızlar bende inşallah kasım 30 gibi bebeğimi kucağıma alacağım.bu topik tam bizim içinmiş de ben yeni gördüm :))
benim ikili testimde 220:1 yüksek dawn sendrom riski çıktı.haftalardır çok endişeli ve üzgünüm farklı birçok doktora gittim hepsi de amniyosentez önerdi.benim gibi sonucu riskli çıkan var mı
kızlarrr bu gün çok yoğunumm ay sonu sayılıyor bizim içn mayıs ayını kapatmaya çalışıyoruzzz
çocuk diyor ki babam gitti ama kendini yanlız hissetme ben burdayım
sende kadın gelince anlatırsın ne olacak, yeterki cildin bozulmasın.
yok baktım henüz düzelme yok. yarına hafifler artık
kırmızı lekeler bastı anam. böyle minik minik. istifra ederken aşırı zorlanmaktanmış.
büyür annesi bu kadar hamiş var bu sitede hepside meraklı :)
:))))))) annesini yalnız bırakmıyor demek ki.
Delikız'ın Bebeği İçin Cinsiyet Tahminleri:))))
Bulemsu: Kız
Burcuxxxx: Erkek
Esra86: Erkek
Beysal: Erkek
Lavinya27: Kız
Kaju80: Kız
Annesininbirtanesi: Kız
GüzelkızMS: Erkek
Niltt: Kız
Moonsun88: Kız
canım enteresan bişimiş ama bu değişikliği kim yapacak sonra yani onları ordan çıkarıp tekrar montalamak mı gerekicek bilemedim
kızlarrr bu gün çok yoğunumm ay sonu sayılıyor bizim içn mayıs ayını kapatmaya çalışıyoruzzz
Şöyle alıntılayım da gözümün önünden kaybolmasın listem....
kolay gelsin canım.
sen ne zaman doktora gideceksin? eğer daha varsa bu geveze hatunlar bir konuşur valla bulamazsın listeni. :)))) en iyisi bilgisayarına kaydet arkadaşım.
özledim yaaaa neler yapıyorsunuz yine benim bebişim içinde tahminde bulunurmusunuzmisafirleri vardı yoğundum girebildim sonunda nete ne var ne yok teysesinin bitaneleri nasıllar biz iyiyiz çok şükür artık sanki arada kıpırtılaar hissediyorum zaten göbüş belirginleşti süper yaaaaa geçen perşembe yine gittik dr.a ama izin vermedi görmemize çok haayırlısı bakalım aayrıntılı ultrasonda inş. kesin bişeyler öğreniriz de merakımız geçer cinsiyet konusunda
LAVİNYA girmiş detaylı ultraasonaa maaşallah inşallah bizde güzel haberler alırız ben kendi dr.uma gidemiycem detaylı için şehir dışında olucaz büyük ihtimal biraz bilgi aalabilirmiyim detaylı hakkında:26:
günaydın kızlar nasılsınızbebişler nasıl umarım herkes iyidir
ben evden giriyorum işe gitmedim
dün geceden beri sol kasığımda şiddetli ağrım var ara ara geliyor ve ağtı olan yerde şişlik var dün gece yatamadımumarım bebeğim sağlıklıdır ve herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin moralim çok bozuk
erkek diyorum içimden bişey geçmedi attım tutarsa şayetözledim yaaaa neler yapıyorsunuz yine benim bebişim içinde tahminde bulunurmusunuzmisafirleri vardı yoğundum girebildim sonunda nete ne var ne yok teysesinin bitaneleri nasıllar biz iyiyiz çok şükür artık sanki arada kıpırtılaar hissediyorum zaten göbüş belirginleşti süper yaaaaa geçen perşembe yine gittik dr.a ama izin vermedi görmemize çok haayırlısı bakalım aayrıntılı ultrasonda inş. kesin bişeyler öğreniriz de merakımız geçer cinsiyet konusunda
LAVİNYA girmiş detaylı ultraasonaa maaşallah inşallah bizde güzel haberler alırız ben kendi dr.uma gidemiycem detaylı için şehir dışında olucaz büyük ihtimal biraz bilgi aalabilirmiyim detaylı hakkında:26:
Şöyle alıntılayım da gözümün önünden kaybolmasın listem....
kızlar hamiş taytına ihtiyacım var beyaz kapri nerden bulabilirim ama bir kaç günde gelmesi lazımm
hoşgeldin canım. seninkide minik bebişlerimizden. ayrıca geçmiş olsun. 2 li testi riskli çıkanlara 3 lü öneriyorlar, yaptırdın mı? oda riskli çıkarsa amiyosentez öneriyorlar. moralini sakın bozma. %100 sonuçlar değil bunlar.
canım benimde ikili testim 1/108 çıktı ..bende bu konuda baya bi araştırma yaptım ve çok üzüldüm günlerce...sonuç olarak sana şunu diyebilirim öncelikle testin yaptırdıgın labaratuarın güvenilirliği çok önemli..ve ben üçlümü yaptırınca 1/108 oan oran 1/2840 olrak geldi yani düşük risk geldi..eger olusan anomali sonucunda gebeliği sonlandıracaksan amniyosentez yaptırman mantıklı...bence çok kafana takıpa üzülme böyle riskli çıkıpta sağlam bebiişleri olan annelerin saısı çok fazla..ben üçlü farklı bi laboratuarda daha iyi bir yerde yaptırdım sana tavsiyem üçlü yaptır ve ayrıntılı ultrasonu iyi bir uzmana yaptır.zaten anomaliye sahip bebekleri ultrasonda tespit ediyorlar..canını sıkma rahat ol....
hayırlı olsun hamileliğin canım. bu testelere çok güvenilir gözüyle bakma çok kişiyi yanılyıtyor. nemli olan ayrıntılı ultrasondur tatlım.. benim kuzenimde de oldu bu ve şükür bir şeyi çıkmadı:)
hoşbuldumhoşgeldin canımm
hoşgeldin tatlım sen yoksun ben biraz mutfakta biraz burdayım diğerlerinin hafta başı olması nedeniyle işi çok bu yüzden konusamadık galibaben geldimmmyahu çok konuşursunuz diye düşünüyordum ama çok az konusmussunuz hayırdırrr
burcu boşver öyle uyuzları kıskanclıklarından öyle konusmuslardır
delikızzz ben sana kız diyorumm içimden öyle geçti hayırlısı
güzelkız ve fatoss hoşgeldiniz bebişlerin iyi olmasına sevindim fatoss erkek olucakmış gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?