2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet bende kesin ekstra bir beşik alayım karar verdim:) araştırmaya başlayayım şimdiden:)

hayırlı olsun hamileliğin canım. bu testelere çok güvenilir gözüyle bakma çok kişiyi yanılyıtyor. nemli olan ayrıntılı ultrasondur tatlım.. benim kuzenimde de oldu bu ve şükür bir şeyi çıkmadı:)

Teyzeleri bebeğimin cinsiyeti için tahmin istiyorum.....
Herkesin içine erkek doğuyor, Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah....

ben de erkek diyorum ama şimdiye kadar hiç bir tahminim tutmadı

aheste aheste geldi demekkızı olacak çirkinleşri derler ya ondan öyle demiştir o

nasıl biliyorum kıskandığını boşver tabi yaa... seni düşünse zaten öyle saçmasapan el kol hareketleriyle üste çıkmaya çalışmazdı... bana diyen kadın da bi tuhaf... bi onun bakışları canımı sıkıyor... benden üstün görmeye çalışıyor kendini...bişey anlatırken falan beni dinlemiyor,inceliyor resmen...onun eşi benim eşime "üstad" diye hitap etmek zorunda, eşim ondan çok yüksekte çünkü.bunu bile çekemiyor kadın... geçenlerde beni sinirlendiren de ondan başkası değildi..

önce eşime bozuldum ama sonra hak verdim yaaa... ne kadar eskisi gibi hissediyorum desem de illaki değişiklik hissediyorum kendimde de... dediğin gibi 6 ay... ne kaldı şunun şurasında

Son düzenleme:

dimi ayy kadın izinde yaaa.. izinde olmasa gider odasındaki arkadaşlara anlatırdım eczacıyı, çıldırırdı kadın heralde

sabahki kadar yok ama dimi? azalmıştır artık...

hayırlı olsun canım... valla bizim odada da klimayı açmıyoruz yanıyoruzzzzzz

İşyerindeki çekememezlikler inanılmaz geliyor bana....
Benim de kişisel bir odam var, o odaya istedikleri gibi girip çıkamıyorlar, kullanamıyorlar diye çatlıyorlar....

Son düzenleme:

amannnnnnn baştan söylesene şekerim. çok tebrik ederim ablanı, başarılar dilerim yeni yerinde, görevinde.

Bulemsu için kız diyorum ben:))))
Benim Listemi Kim yapıcak bakim????

Delikız'ın Bebeği İçin Cinsiyet Tahminleri:))))
Bulemsu: Kız
Burcuxxxx:Erkek

:)))))) al bakalım

DeliKizinDirdiri arkadaşımız için tahminler :
bulemsu : kız
burcuxxx : erkek

çok mersi canım. senin eline su dökemem heralde de neyse. beklerim izmire gelirseniz. çok mutlu olurum. hem bebişlerimizi görürüz

eşimlede tanışmanı isterim. nede olsa oda benim bebişim

listemizi güncelleyelim :

bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
coynes : kız
DeliKizinDirdiri : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş
cvr : pipiloş

burcux noldu yüzüne bacımm

:)))
Delikız'ın Bebeği İçin Cinsiyet Tahminleri:))))
Bulemsu: Kız
Burcuxxxx:Erkek
Esra86: Erkek
Beysal:Erkek
Lavinya27:Kız
Bak listemiz daha büyüdü burcu teyzesi.....

teşekkür ederim kuzum çook sağol

yaa bebeğim bugün hiç yerinde durmadııı sabah sağ taraftaydı şimdi sola geçmiş tekmeleyip duruyor

babası varken ne kadar sakindi halbuki

amann salaa gitsin yaaa... daha çoook yıllarımız var çalışacak... herşeyi kafaya takmamak lazım.

Takmak değil de, gidip amire şikayetleniyorlar çocukça hareketler...
Ya ben bazen bir iş çıkıyor çekip gidiyorum kilitliyorum kapıyı geri dönene kadar 3 saat geçiyor senin eşyanın derdine mi düşeyim....
Bir havalar hepsinde dinlenme odasına gidiyorum günaydın diyorum ses yok, merhaba diyorum ses yok...
Ben de artık gitmiyorum....

Son düzenleme:

seni çok iyi anlıyorum canım... tayin isteme durumun yok mu? çok sıkıcı bir durum seninki...

bulemsu cnm hayırlsı olsun tabi öncelikle ama tahminim senin kız olurr

delikızz seninde sanki oglan geçiyo içimden

inş canım büşra izmire gidelim diye babasına çok baskı yapıyor karadeniz turunu çok istiyordur kayınpeder önümüze geçti ne yapacaksınız gidip oralara diye
seneye ya karadeniz yaparız yada izmir allahın izniyle bakalım ya nasip geliriz büyümeyen çocuklar tanışırlar bizde senle dedikodularını yaparız

yaa bebeğim bugün hiç yerinde durmadııı sabah sağ taraftaydı şimdi sola geçmiş tekmeleyip duruyor

babası varken ne kadar sakindi halbuki
çocuk diyor ki babam gitti ama kendini yanlız hissetme ben burdayım

seni çok iyi anlıyorum canım... tayin isteme durumun yok mu? çok sıkıcı bir durum seninki...

Malesef 1 yıldan önce kesinlikle yok ve o 1 yıldan sonra çıkma ihtimali de çok zor...
Benim keyfim yerinde diğerlerini boş geçiyorum...
:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…