Canım arkadaşım karyola aldı yeni doğan bebişine hem eşyaları toparlandı çekmecelerinde hemde daha bir bebek odası havası geldi.Ama daha çok küçük olduğu için yatamıyor. Bir tanede beşik almışlar, bambu alacaklarmış fakat bebek devamlı yatak odasında durmuyor salona vs..'de minik beşikle gezdirebiliyorlarmış. Ki bende gördüm bayağı kullanışlı.. Sanırım bende öyle yapıcam
Selam kızlar bende inşallah kasım 30 gibi bebeğimi kucağıma alacağım.bu topik tam bizim içinmiş de ben yeni gördüm :))
benim ikili testimde 220:1 yüksek dawn sendrom riski çıktı.haftalardır çok endişeli ve üzgünüm farklı birçok doktora gittim hepsi de amniyosentez önerdi.benim gibi sonucu riskli çıkan var mı
Teyzeleri bebeğimin cinsiyeti için tahmin istiyorum.....
Herkesin içine erkek doğuyor, Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah....
aheste aheste geldi demekkızı olacak çirkinleşri derler ya ondan öyle demiştir o
:))))))) ay güldürdün beni valla. bu kadın çok konuşuyormuş zaten arkamdan çok kulağıma geldi, herkes seni kıskanıyor diyor. ben pek samimi olmayı sevmem iş arkadaşlarıyla, mesafeli olduğum için dikkat çekiyorum. çokta umurumda.
eşine hakver canım. bebişe bişi olacak sanıyorlar işte. 6 ay kaldı ne olacak. çok uzun dimi
ayy yazacağımı unutmuşum esra. sen çirkinleşmiş olsan, eczacı kadın der heralde şunu sür bunu sür. baksana kadın ne güzel iltifat etmiş. :)))))
ben bu halde gitsem kadın ne tavsiye edeceğini şaşırır bana heralde
canım ablam bankanın edirne şubesine müdür olarak atandı iyi bir çiçekçi varmı diye soracaktım ama yolladım
kuzular inanılmaz sıcak var resmen ter aktığını hissettim acaba daha yazın nasıl olacak oof ooff
Lavinya: KızBulemsu için kız diyorum ben:))))
Benim Listemi Kim yapıcak bakim????
Delikız'ın Bebeği İçin Cinsiyet Tahminleri:))))
Bulemsu: Kız
Burcuxxxx:Erkek
Esra86: Erkek
canım ablam bankanın edirne şubesine müdür olarak atandı iyi bir çiçekçi varmı diye soracaktım ama yolladım
kuzular inanılmaz sıcak var resmen ter aktığını hissettim acaba daha yazın nasıl olacak oof ooff
Bulemsu için kız diyorum ben:))))
tühh beee sen yapınca daha lezzetli olurdu kesinnasip artık olurda bakarsın biz izmire geliriz seneye tatil için ve sana da uğrarız sende yaparsın bir pilav
eder tabi diyorum ya tekne kazıntısı benim sıpam deneyimlerden yararlanıyorevettt assolistler en son çıkarmış benim sıpam merak edilen olmaktan çok mutlu sanırsam su kızın beslenmesi olmasaydı ben bugun kesin giderdim
cvr arkadaşımızda benim için erkek olacak senin dedi geçen canım içine öyle doğuyormuş onuda listeye ekleyiver
İşyerindeki çekememezlikler inanılmaz geliyor bana....
Benim de kişisel bir odam var, o odaya istedikleri gibi girip çıkamıyorlar, kullanamıyorlar diye çatlıyorlar....
ayy yazacağımı unutmuşum esra. sen çirkinleşmiş olsan, eczacı kadın der heralde şunu sür bunu sür. baksana kadın ne güzel iltifat etmiş. :)))))
ben bu halde gitsem kadın ne tavsiye edeceğini şaşırır bana heralde
amannnnnnn baştan söylesene şekerim. çok tebrik ederim ablanı, başarılar dilerim yeni yerinde, görevinde.
:)))))) al bakalım
DeliKizinDirdiri arkadaşımız için tahminler :
bulemsu : kız
burcuxxx : erkek
çok mersi canım. senin eline su dökemem heralde de neyse. beklerim izmire gelirseniz. çok mutlu olurum. hem bebişlerimizi görürüz
eşimlede tanışmanı isterim. nede olsa oda benim bebişim
listemizi güncelleyelim :
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
coynes : kız
DeliKizinDirdiri : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş
cvr : pipiloş
amannnnnnn baştan söylesene şekerim. çok tebrik ederim ablanı, başarılar dilerim yeni yerinde, görevinde.
:)))))) al bakalım
DeliKizinDirdiri arkadaşımız için tahminler :
bulemsu : kız
burcuxxx : erkek
çok mersi canım. senin eline su dökemem heralde de neyse. beklerim izmire gelirseniz. çok mutlu olurum. hem bebişlerimizi görürüz
amann salaa gitsin yaaa... daha çoook yıllarımız var çalışacak... herşeyi kafaya takmamak lazım.
Bulemsu için kız diyorum ben:))))
Beysal:Erkek
Lavinya27:Kız
Takmak değil de, gidip amire şikayetleniyorlar çocukça hareketler...
Ya ben bazen bir iş çıkıyor çekip gidiyorum kilitliyorum kapıyı geri dönene kadar 3 saat geçiyor senin eşyanın derdine mi düşeyim....
Bir havalar hepsinde dinlenme odasına gidiyorum günaydın diyorum ses yok, merhaba diyorum ses yok...
Ben de artık gitmiyorum....
:)))
Beysal:Erkek
Lavinya27:Kız
Bak listemiz daha büyüdü burcu teyzesi.....
inş canım büşra izmire gidelim diye babasına çok baskı yapıyor karadeniz turunu çok istiyordur kayınpeder önümüze geçti ne yapacaksınız gidip oralara diyeçok mersi canım. senin eline su dökemem heralde de neyse. beklerim izmire gelirseniz. çok mutlu olurum. hem bebişlerimizi görürüz
çocuk diyor ki babam gitti ama kendini yanlız hissetme ben burdayımyaa bebeğim bugün hiç yerinde durmadııısabah sağ taraftaydı şimdi sola geçmiş tekmeleyip duruyor
babası varken ne kadar sakindi halbuki
seni çok iyi anlıyorum canım... tayin isteme durumun yok mu? çok sıkıcı bir durum seninki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?