2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

eşim duysa çok kızar zaten napim canım dikkatli olmaya çalısıyorum sende dinlen canım güneşe dogrudan çıkma canım bende yürüyüşlere baslamalıyım ama eşim sevmez ya yürümeyi tek basıma takılıcam herhalde

inşallah haftaya gittiğimde evim derli topludur...:44:
ama eminim temiz değildir

are you sure? sanmam canımm sanada şimdiden kolay gelsin hahahahah

bu hafta mı giidyorsun haftaya cuma mı 10 gunlukta rapor al kızzz verdim gittiii izinnn

Neyse fıstıklar bende kaçayım sütyen göğsümü ağrıttı yaaa çıkardım salladım bende

Azıcık temizlik yapayım,geri kalanını kocişle yapıcaz çünkü
Çook sıcaaakk klimayı açmaya da korkuyorum hemen çarpar diye napıcam bilmiyorum..

Oğluşum bu sıralar pek bi hareketli artık hissettiriyo velet..

ya eşim etrafı toplar siler süpürür... ya da hiçbişi yapmaz bana da yaptırmaz

haftaya çarşamba gidiyorum canım, pazartesi dönücem. cuma kapadokyaya gidiyoruz,pazar dönücez...

yaniiiii çarşamba istanbul-konya, perşembe konya, cuma-cumartesi kapadokya, pazar kapadokya- konya, pazartesi konya- istanbul

yok canım yaa rapor almıcam 2 gün izin kullanıcam... kaldı 7 gün izin

ben geldim dedikodumu yaptınız mı bakımmmmm:18:
çocuklar mamaya bayıldılar beni sınıfdaki annelerin içinde en iyi pilav yapan ilan ettiler

ay canım çok yorulma dikkat et kendinee kıyamam yol sarsmasın senii

esra konyaya gelirken bana getirsin diye iyi aklımda kurduğum bişey vardı benim ama şimdi unuttum:26:aklıma gelirse isterim

çocuklar mamaya bayıldılar beni sınıfdaki annelerin içinde en iyi pilav yapan ilan ettiler

yapmadık canım yaaaa... dedikodun yapılacak neyin var kii... minicik göbeğin olmuş dahaaa

ay canım çok yorulma dikkat et kendinee kıyamam yol sarsmasın senii

valla beni araba değil de uçak yoruyo canım, mahvediyo beni... bilet fiyatları da fırlamış,moralim bozuldu.

esra konyaya gelirken bana getirsin diye iyi aklımda kurduğum bişey vardı benim ama şimdi unuttum:26:aklıma gelirse isterim

aaa canım ne istiyosun getiriyim tabiki de... haftasonu alırım ne istiyosan.

çalışan arkadaşlarım sizinde ayagınız şişme oluyormu acabaa

maşallahhh yogun bi programm güzelcee eğlen keyfini çıkart şekerimm

ooooo süpermişş ellerine sağlıkk pilavcı anne

çalışan arkadaşlarım sizinde ayagınız şişme oluyormu acabaa

benim kendimi bildim bileli tüm vücudum akşamları şişmiş oluyor. hamilelikte de aynı ama artma olmadı.

evet ya demin bahçeye çıktım yandım. ne kadar yakıcı bir güneş vardı. yandık valla.

:))))) salmışmış.
ben açtım klimayı şuan 27 derecede ne soğuk ne sıcak. gayet güzel hava şuan odamda.

ayyy hiç şaşırmadım canım. bende tebrik ederim. ne güzel mamalar yapmışsın.

böyle söyleceğini biliyorum ama valla şimdi aklımda değil tatlım aklıma gelirse isterim senden sağoalsın minicik göbüş haaaaa

maşallahhh yogun bi programm güzelcee eğlen keyfini çıkart şekerimm

ooooo süpermişş ellerine sağlıkk pilavcı anne
evet pilavcı anneyim ben esra ablasına soruyor geçen abla en sevdiğin yemek ne diye ablasıda bamya çorbası dedi esra abla sen salakmısın pilav duruken çorba sevilir mi

ee konyalılar pilavdan hamur işinden iyi anlarlar

eminim çok güzel olmuştur bulemsum
evet canım konyada her yemeğin yanına pilav olur olmazsa olmazımız yanibabam rahmetlik bulgur pilavını her yemeğin yanında yerdi eşim ise pirinç pialvını her yemeğin yanın da yer
ben o kadar hamur işi yapmıyorum ama canım sevmiyorum hamur işini çocuklar için bol bol vitaminli yemek daha iyi bence ama yanında pilav şart

valla canım aklına gelirse söyle mutlaka

canım sana bişey diyim de gül: 1,5 senedir kayınvalidemde pilav görmedim ben vallahi yaa çok ciddiyim bak. sen böyle deyince düşündüm de yok yani hiç pilav yapmıyo kadın. şaka gibi dimi? Yaa bi kerede mi denk gelmez? yok işte pilav hiç ama hiç yemedim kayınvalidemde.

bende şiş sadece yüzde var oda beni toplu gösteriyor yanaklar tam ıssırmalık oldu diyor eşim
teşekkür ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…