selam canım, iyiyim ben. hıı dolaşıyor mu bebişin. benimkide dolaşıyor teyzesi. kıpraşıp duruyor. :))) ama ben senin kadar aşmadım daha. tekme atmadığı zaman uyuyor heralde diyorum. ama çokta emin değilim.
evet bu konular çok hassas. arkadaşın heralde bu konuda çok üzgün ki sana yanlış yapmış. Allah kimseyi bunla sınamasın.
çok iş yapma kız. hazır evdesin dinlen. bende akşam için eşime yürüyelim dedim ama galiba gider gitmez yatcam. çok yorgun hissediyorum kendimi.
inşallah haftaya gittiğimde evim derli topludur...:44:
ama eminim temiz değildir
eşim duysa çok kızar zaten napim canım dikkatli olmaya çalısıyorumsende dinlen canım güneşe dogrudan çıkma canım bende yürüyüşlere baslamalıyım ama eşim sevmez ya yürümeyi tek basıma takılıcam herhalde
are you sure?sanmam canımm sanada şimdiden kolay gelsin hahahahah
bu hafta mı giidyorsun haftaya cuma mı10 gunlukta rapor al kızzz verdim gittiii izinnn
ya eşim etrafı toplar siler süpürür... ya da hiçbişi yapmaz bana da yaptırmaz
haftaya çarşamba gidiyorum canım, pazartesi dönücem. cuma kapadokyaya gidiyoruz,pazar dönücez...
yaniiiii çarşamba istanbul-konya, perşembe konya, cuma-cumartesi kapadokya, pazar kapadokya- konya, pazartesi konya- istanbul
yok canım yaa rapor almıcam 2 gün izin kullanıcam... kaldı 7 gün izin
esra konyaya gelirken bana getirsin diye iyi aklımda kurduğum bişey vardı benim ama şimdi unuttum:26:aklıma gelirse isterimya eşim etrafı toplar siler süpürür... ya da hiçbişi yapmaz bana da yaptırmaz
haftaya çarşamba gidiyorum canım, pazartesi dönücem. cuma kapadokyaya gidiyoruz,pazar dönücez...
yaniiiii çarşamba istanbul-konya, perşembe konya, cuma-cumartesi kapadokya, pazar kapadokya- konya, pazartesi konya- istanbul
ben geldimdedikodumu yaptınız mı bakımmmmm:18:
çocuklar mamaya bayıldılar beni sınıfdaki annelerin içinde en iyi pilav yapan ilan ettiler
hoşbuldummmm :80::79::81::82:hoşgeldin canımmm şaşırmadım zatennn en güzel pilav yapan anneyi alkışlıyoruzzz
çocuklar mamaya bayıldılar beni sınıfdaki annelerin içinde en iyi pilav yapan ilan ettiler
ay canım çok yorulma dikkat et kendinee kıyamam yol sarsmasın senii
esra konyaya gelirken bana getirsin diye iyi aklımda kurduğum bişey vardı benim ama şimdi unuttum:26:aklıma gelirse isterim
maşallahhh yogun bi programmya eşim etrafı toplar siler süpürür... ya da hiçbişi yapmaz bana da yaptırmaz
maşallahhh yogun bi programmgüzelcee eğlen keyfini çıkart şekerimm
ooooo süpermişşellerine sağlıkk pilavcı anne
çalışan arkadaşlarım sizinde ayagınız şişme oluyormu acabaa
çalışan arkadaşlarım sizinde ayagınız şişme oluyormu acabaa
eşim duysa çok kızar zaten napim canım dikkatli olmaya çalısıyorumsende dinlen canım güneşe dogrudan çıkma canım bende yürüyüşlere baslamalıyım ama eşim sevmez ya yürümeyi tek basıma takılıcam herhalde
are you sure?sanmam canımm sanada şimdiden kolay gelsin hahahahah
bu hafta mı giidyorsun haftaya cuma mı10 gunlukta rapor al kızzz verdim gittiii izinnn
Neyse fıstıklar bende kaçayım sütyen göğsümü ağrıttı yaaa çıkardım salladım bende
Azıcık temizlik yapayım,geri kalanını kocişle yapıcaz çünkü
Çook sıcaaakk klimayı açmaya da korkuyorum hemen çarpar diye napıcam bilmiyorum..
Oğluşum bu sıralar pek bi hareketli artık hissettiriyo velet..
böyle söyleceğini biliyorum ama valla şimdi aklımda değil tatlım aklıma gelirse isterim senden sağoalsınyapmadık canım yaaaa... dedikodun yapılacak neyin var kii... minicik göbeğin olmuş dahaaa
valla beni araba değil de uçak yoruyo canım, mahvediyo beni... bilet fiyatları da fırlamış,moralim bozuldu.
aaa canım ne istiyosun getiriyim tabiki de... haftasonu alırım ne istiyosan.
evet pilavcı anneyim ben esra ablasına soruyor geçen abla en sevdiğin yemek ne diye ablasıda bamya çorbası dedi esra abla sen salakmısın pilav duruken çorba sevilir mimaşallahhh yogun bi programmgüzelcee eğlen keyfini çıkart şekerimm
ooooo süpermişşellerine sağlıkk pilavcı anne
evet canım konyada her yemeğin yanına pilav olur olmazsa olmazımız yaniee konyalılar pilavdan hamur işinden iyi anlarlar
eminim çok güzel olmuştur bulemsum
böyle söyleceğini biliyorum ama valla şimdi aklımda değil tatlım aklıma gelirse isterim senden sağoalsınminicik göbüş haaaaa
evet pilavcı anneyim ben esra ablasına soruyor geçen abla en sevdiğin yemek ne diye ablasıda bamya çorbası dedi esra abla sen salakmısın pilav duruken çorba sevilir mi
evet canım konyada her yemeğin yanına pilav olur olmazsa olmazımız yanibabam rahmetlik bulgur pilavını her yemeğin yanında yerdi eşim ise pirinç pialvını her yemeğin yanın da yer
ben o kadar hamur işi yapmıyorum ama canım sevmiyorum hamur işini çocuklar için bol bol vitaminli yemek daha iyi bence ama yanında pilav şart
bende şiş sadece yüzde var oda beni toplu gösteriyor yanaklar tam ıssırmalık oldu diyor eşimbenim kendimi bildim bileli tüm vücudum akşamları şişmiş oluyor. hamilelikte de aynı ama artma olmadı.
evet ya demin bahçeye çıktım yandım. ne kadar yakıcı bir güneş vardı. yandık valla.
:))))) salmışmış.
ben açtım klimayı şuan 27 derecede ne soğuk ne sıcak. gayet güzel hava şuan odamda.
ayyy hiç şaşırmadım canım. bende tebrik ederim. ne güzel mamalar yapmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?