2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
eveeeeeeeeeeeeeettttttttttttt 3 erkek geli yokmu arttıran

ben kız diyorum. ama belirteyim tamamen atmasyon

hayırlısı olsun canım

valla ben çok irileştim insan irirsi oldum utancımdan resim falan ekleyemiyorummm:78:

ayyy o ne demek ya. foto istiyoruz. lütfen ama. geçende aklıma geldi, yaa dedim bulemsu ne zamandır foto koymuyor. en yakın zamanda bekliyoruz.

valla ben çok irileştim insan irirsi oldum utancımdan resim falan ekleyemiyorummm:78:

ayy canım senin 3üncü bebek ondandır... bizimkilerin yeri dar, seninki rahat rahat yayılıyodur ablaları ona yer hazırlamışlar

hala yemekle mi ugrasıyoırsun banada yoll

yemedin mi bakıyım sennnn

yok o kadar göbeğim var da böyle düz kesim bişey giyince pek belli olmuyor. ben baya bişey aldım canım. eski pantolonların hepsi seneye giyilmek üzere kaldırıldılar

canım minoset plus kullan... ben toplam 3 tane kullandım... normalde 8 saatte birmiş ama ben birisinde 12 saat sonra birinde de 24 saat sonra içtim... çok şükür geçti şimdilik. kullanmamak bebeğe de işkence yaa... herşeyi hissediyor sonuçta.

Ay sorma canım yaa,zaten temmuz ağustos ta napıcaz ben kara kara onu düşünüyorum,bizim de bebişlerinde sağlıkları yerinde olsun da.
Sen yine Kayseri'desin,havanız güzeldir en azından.Ya biz İstanbul'un nemli sıcağını düşündükçe tedirgin oluyorum valla..

dün eşimin arkadasına gittik kadın baktı bana ikiz mi yoksa dedi bende yooo dedim kilo almasam bile ben çok şişiyorum bu yüzden insan irisi gibi oluyorum

Kız bi de sonradan ikiz çıkarmış ama geçti gerçi.12.ve 13.haftadan sonra da ikiz oluşabiliyormuş ya...

Benim de geceleri öyle oluyor yaa,ya bi de kızlar bişey sorucam size,sabah uyandığımda vajina dış kısmında böyle kas ağrısı gibi bişey oluyo ama kalkınca geçiyo sizde de oluyor mu?

bu yazki tatilimiz kaba taslak belli oldu vee konyadan kimler vardı kızlar bir gün oraya gelicez sanırım oradada kalıcaz beni gezdirecek varmı hı?

Canım minoset plus kullanma dedi bana dr,sadece minoset kullan dedi.
Ablamın dr u da plus kullanma demişti..

Aa merak ettim şimdi bak...

ayy canım senin 3üncü bebek ondandır... bizimkilerin yeri dar, seninki rahat rahat yayılıyodur ablaları ona yer hazırlamışlar

yemedin mi bakıyım sennnn

yedik esra ablaaa :18: ben oburum yaa ondan dediiimmm

ya kızlar çocugu olmayan kuzenimle facete konusuyorduk 2 yıl olcak evleneli dedim oda bebeğinle nice yıllar olsun dedi ben halama söylemiştim hamile oldugumu söyledi sandım saol darısı sizleirn basına dedim oda hamilemisin dedi meger haberi yokmus offf yaaaa keşke söylemeseydim ben üzülsün istemiyorum kimseee

haftasonuda ablamla doktora gittik tüp bebekten baskası olmuyırmus sinirlerim bozuldu saatlerce ağladımmm ne olur dualarınızı eksik etmeyin Rabbim onlarada nasip etsinnnn

canım detaylıca bakıyor diyelim:) uzunca bir süre ultrasonda kalıyorsun. 2,3 ve 4 boyutlu olarak tüm organları, beyni, kemikleri, kafası, kafasının içi, kalbi, kan akışı aklına ne gelirse tek tek bakıyor ölçüyor. sana anlatıyor. sende bu arada bebişinin kemiklerine kadar görüyorsun:) alırsın inşallah canım:)

bu yazki tatilimiz kaba taslak belli oldu vee konyadan kimler vardı kızlar bir gün oraya gelicez sanırım oradada kalıcaz beni gezdirecek varmı hı?

ben bennnn

Canım minoset plus kullanma dedi bana dr,sadece minoset kullan dedi.
Ablamın dr u da plus kullanma demişti..

Aa merak ettim şimdi bak...

canım ben ikisinden de kullandım. plus ı bi kere aldım, bi arkadaştan aldım... dün de yengem dedi olursa plus kullan diye... doktor ne yazmıştı reçeteye bilmiyorum.

e nasıl nice yıllar olsun dedi canımb bilmyiosa?

Canım ablan kaç yıllık evli? inşallah olur canım onunda yaa..Rabbim bi kapıyı kapatırken diğerini açarmış. Tüp bebek tedavisi oldular mu daha önceden?

ben varım bennnnn

ben deeee

kızlar hamiş taytına ihtiyacım var beyaz kapri nerden bulabilirim ama bir kaç günde gelmesi lazımm

lcwdaçok esnek kapri beyaz taytlar var canım kilo almadın sadece göbeğin varsa bir beden büyük bi tayt çok işine yarıyo ben lacivert öyle bir tayt aldım:)

ya ben hep sana yazdım bugün hiç cevap vermiyorsun merak ettim seni küsücem((

21 martta eşime hediye aldı arkadaşlar:)

sen istanbulda değilmiydin fıstığım

canım allahtan umut kesilmez rabbim yardımcıları olsun kuzeninin ve ablacığının..allah herkeseee nasip etsin..hiçbir kadını anne olamamakla sınamasın dilerim:26:
sen üzme kendini (biliyorum çok zor ama kızın için) tüp bebekle bebek sahibi olan nice arkadaşımız kardeşimiz var...inşallahh maddi sıkıntıları yokturr ablanların dualarımız onlar ve tüm bebek isteyen kardeşlerimizle inşallahh...:26:

slm guzel anneler nezamndr gırıyrm ama bır turlu yaza fırsatım olamadı hepınız cnsıyetlerı ogrenmıs moonnsuuncum prensesın hayırlı olsun ınsallahh annnesıne yardımcı olucak ne guzel allah kucagınızda almayı nasıp etsın bu hafta halamın oglunu dugunu var temızlık yaptık sagolsun annem teyzem bırde teyzemın kızı yaptı bende ıste braz ayak ısı yaptım bana yaptrmadılar ama ben cokk yoruldum ya hala gelemedım kendıme persembe gunude kayınvalıdem gelıcekmıs ohhh ne guzel evınıde temızledıkkk mıs gıbı hazıra gelıcek ynee neyse bızden boyle bebısı cok ozledık hazıran 25e kadar nasıl sabredıcem bılmıyrm nasıl oldugunu merak edyrz cokkk bebıslerı hıssetmeye baslayan varmı bu arada

Kızlar c.tesi eşimi üzdüm içim cız etti

Bana ayakkabı almış mor renk bağcıklı spor

Ya açıkçası beğenmedim.Aaa teşekkür ederim aşkım dedim geri kutusuna koydum

Bozuldu falan,çok üzüldüm ama sonra gittim bende ona homer simpson'lu bi tişört aldım.O da benim tavrımı yaptı güya ama bayılır o tişörtlere sabah onu giyinmişti çok beğendim diyo bi de..

Sonra da BJK'nın "FEDA"tişörtlerini aldık ikimizde ikiz gibi gezdik tozduk.Biraz olsun gönlünü almış oldum.
Bu arada lisanslı hastane çıkışı 85 tl alacağım kısmetse...
Ama çok üzüldüm sonradan yaa aşkım beniiimmmm

anlamadım canımm öyle dedi bilmiyordum dedi anlayamadım ki üüzldüm ama :2: ablam 4 aylık evliler ama pko hastası eşiyle testlere gittiler maalesef iki tarafında testi iyi çıkmadı ve sperm sayısı baya düşükmüş zaaman geçirmemeleri gerektiği söyledi doktor zamanla azalacakmışş

bitanem yazdım gözden kaçırmıssındır hiç seni ihmal edermiyim bennnnnnn çirkin oglusuna bayıldımmmm neden uyandırdınızz bebeğii allahım yaaa yapar gibi olmusss

canımmm şuan durumlarıda iyi değil hep birlikte desteklicez artık Allahım ilk sefeerde nasip etsin hayırlısıylaaaa aminn canım saolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…