ebrumaternetiy yada gebeden al canım hemen gönderiyorlar...diğer siteler gibi değil kampanya bazlı çalışmadıkları için ellerinde olan ürünü hemen yolluyorlar..
Geçen gün unnado'da vardı ama kalmamıştır büyük ihtimal
gebe hangisi cnm adresi verirmisin
hadi yaaa piiiii
eveeeeeeeeeeeeeettttttttttttt 3 erkek geli yokmu arttıran
valla ben çok irileştim insan irirsi oldum utancımdan resim falan ekleyemiyorummm:78:
valla ben çok irileştim insan irirsi oldum utancımdan resim falan ekleyemiyorummm:78:
hala yemekle mi ugrasıyoırsunbanada yoll
bazen göbüşümü şişirdiğim bile oluyor hoşumaa gidiyor ama napıyım ben hiç hamiş üstü aalmadım paantolon aaaldım saadece taadını çıkaaraalım boşver göbeği içine çekmek daha zor sonuçta
Bende aldım makinemi eltideydi.Artık çeker koyarım bi ara.
İyiyim canım 3 gündür evde değilim çok gezdim herhalde,geçen hafta eşim yoktu ya acısını çıkardım
Dün akşam da bi baş ağrısı etraflıca ama,evde minoset var ama nedense cesaret edemiyorum kullanmaya yaa
sen kullanmış mıydın canım?
Hadi yaa e o zaman bi fotonu ekle artık
ben hala aynıyım,karnımda ilerliyo sadece yarım kg kadar aldım zaten o da bebişime :))
evet canım şişlik oluyor bendee malasef..ellerim şişiyordu alyansımı falan takmıyorum 1-2 haftadır...şimdide ayaklarım şişiyor...
ektra hiç tuz atmıyorum yemeklerime ama iş yerinde falan yapılan yemekleri mecburen yiyorum:44:
dün eşimin arkadasına gittik kadın baktı bana ikiz mi yoksa dedi bende yooo dedim kilo almasam bile ben çok şişiyorum bu yüzden insan irisi gibi oluyorum
canım minoset plus kullan... ben toplam 3 tane kullandım... normalde 8 saatte birmiş ama ben birisinde 12 saat sonra birinde de 24 saat sonra içtim... çok şükür geçti şimdilik. kullanmamak bebeğe de işkence yaa... herşeyi hissediyor sonuçta.
ayy canım senin 3üncü bebek ondandır... bizimkilerin yeri dar, seninki rahat rahat yayılıyodurablaları ona yer hazırlamışlar
yemedin mi bakıyım sennnn
ben varım bennnnnbu yazki tatilimiz kaba taslak belli oldu vee konyadan kimler vardı kızlar bir gün oraya gelicez sanırım oradada kalıcaz beni gezdirecek varmı hı?
özledim yaaaa neler yapıyorsunuz yine benim bebişim içinde tahminde bulunurmusunuzmisafirleri vardı yoğundum girebildim sonunda nete ne var ne yok teysesinin bitaneleri nasıllar biz iyiyiz çok şükür artık sanki arada kıpırtılaar hissediyorum zaten göbüş belirginleşti süper yaaaaa geçen perşembe yine gittik dr.a ama izin vermedi görmemize çok haayırlısı bakalım aayrıntılı ultrasonda inş. kesin bişeyler öğreniriz de merakımız geçer cinsiyet konusunda
LAVİNYA girmiş detaylı ultraasonaa maaşallah inşallah bizde güzel haberler alırız ben kendi dr.uma gidemiycem detaylı için şehir dışında olucaz büyük ihtimal biraz bilgi aalabilirmiyim detaylı hakkında:26:
ben varım bennnnn
bu yazki tatilimiz kaba taslak belli oldu vee konyadan kimler vardı kızlar bir gün oraya gelicez sanırım oradada kalıcaz beni gezdirecek varmı hı?
Canım minoset plus kullanma dedi bana dr,sadece minoset kullan dedi.
Ablamın dr u da plus kullanma demişti..
Aa merak ettim şimdi bak...
yedik esra ablaaa :18: ben oburum yaa ondan dediiimmm
ya kızlar çocugu olmayan kuzenimle facete konusuyorduk 2 yıl olcak evleneli dedim oda bebeğinle nice yıllar olsun dedi ben halama söylemiştim hamile oldugumu söyledi sandım saol darısı sizleirn basına dedim oda hamilemisin dedi meger haberi yokmus offf yaaaa keşke söylemeseydim ben üzülsün istemiyorum kimseee
haftasonuda ablamla doktora gittik tüp bebekten baskası olmuyırmus sinirlerim bozuldu saatlerce ağladımmmne olur dualarınızı eksik etmeyin Rabbim onlarada nasip etsinnnn
ben varım bennnnn
kızlar hamiş taytına ihtiyacım var beyaz kapri nerden bulabilirim ama bir kaç günde gelmesi lazımm
ben geldimmmyahu çok konuşursunuz diye düşünüyordum ama çok az konusmussunuz hayırdırrr
burcu boşver öyle uyuzları kıskanclıklarından öyle konusmuslardır
delikızzz ben sana kız diyorumm içimden öyle geçti hayırlısı
güzelkız ve fatoss hoşgeldiniz bebişlerin iyi olmasına sevindim fatoss erkek olucakmış gibi geliyor bana
sen istanbulda değilmiydin fıstığımben bennnn
canım ben ikisinden de kullandım. plus ı bi kere aldım, bi arkadaştan aldım... dün de yengem dedi olursa plus kullan diye... doktor ne yazmıştı reçeteye bilmiyorum.
e nasıl nice yıllar olsun dedi canımb bilmyiosa?
Canım ablan kaç yıllık evli? inşallah olur canım onunda yaa..Rabbim bi kapıyı kapatırken diğerini açarmış. Tüp bebek tedavisi oldular mu daha önceden?
ben deeee
yedik esra ablaaa :18: ben oburum yaa ondan dediiimmm
ya kızlar çocugu olmayan kuzenimle facete konusuyorduk 2 yıl olcak evleneli dedim oda bebeğinle nice yıllar olsun dedi ben halama söylemiştim hamile oldugumu söyledi sandım saol darısı sizleirn basına dedim oda hamilemisin dedi meger haberi yokmus offf yaaaa keşke söylemeseydim ben üzülsün istemiyorum kimseee
haftasonuda ablamla doktora gittik tüp bebekten baskası olmuyırmus sinirlerim bozuldu saatlerce ağladımmmne olur dualarınızı eksik etmeyin Rabbim onlarada nasip etsinnnn
ben bennnn:34
canım ben ikisinden de kullandım. plus ı bi kere aldım, bi arkadaştan aldım... dün de yengem dedi olursa plus kullan diye... doktor ne yazmıştı reçeteye bilmiyorum
e nasıl nice yıllar olsun dedi canımb bilmyiosa?
Canım ablan kaç yıllık evli? inşallah olur canım onunda yaa..Rabbim bi kapıyı kapatırken diğerini açarmış. Tüp bebek tedavisi oldular mu daha önceden?
ben deeee
lcwdaçok esnek kapri beyaz taytlar var canım kilo almadın sadece göbeğin varsa bir beden büyük bi tayt çok işine yarıyo ben lacivert öyle bir tayt aldım:)
ya ben hep sana yazdım bugün hiç cevap vermiyorsun merak ettim seniküsücem ((
21 martta eşime hediye aldı arkadaşlar:)
canım allahtan umut kesilmezrabbim yardımcıları olsun kuzeninin ve ablacığının..allah herkeseee nasip etsin..hiçbir kadını anne olamamakla sınamasın dilerim:26:
sen üzme kendini (biliyorum çok zor ama kızın için) tüp bebekle bebek sahibi olan nice arkadaşımız kardeşimiz var...inşallahh maddi sıkıntıları yokturr ablanlarındualarımız onlar ve tüm bebek isteyen kardeşlerimizle inşallahh...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?