2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sen istanbulda değilmiydin fıstığım

ben her yerdeyimm canımmm benim evim Kenya'da ya

ben okula gidiyorum ben gelene kadar göbüşlerdeki resmime bakıp dedikodumu yapın anacımmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-tatli-gobusleri-25.html#post24947578

ayy ben de gerçekten şiştin sandımmm.. kızım bu da göbek miiii

ayy canım yaaa ben de bazen öyle tepki veriyorum eşime... heyecanlanıyo sevinicem diye ama malesef
Feda tişörtü ben de kardeşime alıcam yaaa... pazar günü İnönüdeydik... bi grup taraftar vardı hepsi giymişler Feda tişörtlerini..çok hoş görünüyolardı...

aysun cuğum tebrik ederim bebişin kızmış ayyy yerimmmm...

ay çok saol canımmmm bugun bende doktorla pür dikkat inceledim bacak arasına baktımm boştu kızzz yerim ben onun bııdışınıııııııı

annanesi kızıma kermesten ciciler almışşşş kıyamam ona beeennnnnnnn ne çok yakışcak inşAllah bıngıl bıngıl bacaklarıylaaa

Allahım o güzel gunleri hep birlikte görmeyi nasip etsinnnnn teyzoşlar birlikte buyutelim bebeklerimizziiiii

canım üzülme. ağlama sen bebişini düşün. inşallah onlarında bebekleri olacak. tüp bebek çok yaygın. olumsuz düşünme. kimler bebek sahibi oldu. çok umutsuz insanlar bile. hep beraber dua ederiz.

canım yaa çok üzüldüm gerçekten... Ne kadar çabuk gitmişler doktora... Ablan pkolu olduğu için mi bu kadar acele ettiler? Bi kaç tane daha doktora gitsinler... Allahtan ümit kesilmez canım. Neler neler gördük. Ben inanıyorum ablanda bir gün bebeğini kucağına alıcaktır.

teyzoşlarrr babamızda bizede angelsounds almıştı..şimdi getirdi kuryee..tabiki ben dayanamadım...wcde denedim ama olmadı yatar pozisyonda olmak şart sanırım...akşam bide babasıylaa birliktee denerizz...

Ay aysun aynı dert bende de var
Bir arkadaşımız var tüp bebek yöntemiyle bile çocukları olmadı ve biz onlara bebeğimiz olacağını söyleyemedik.. Söyleyemediğimiz içinde benim karnım çıkmaya başladığında beri görüşmüyoruz. Ve durumu söyleyemiyoruz da çok acı birşey iki arada kalmak

Ya evet ani tepkiler veriyoruz sonra da üzüyoruz beyleri galiba
Aman o kadar hamilelik nazımızı da çeksinler bi zahmet...

Ayyy ne güzel bıdışlı mıdışlı :)))

Amin canımm hep birlikte büyüteceğiz inşallah miniklerimizi Allah'ın izniyle...

teyzoşlarrr babamızda bizede angelsounds almıştı..şimdi getirdi kuryee..tabiki ben dayanamadım...wcde denedim ama olmadı yatar pozisyonda olmak şart sanırım...akşam bide babasıylaa birliktee denerizz...

sen var yaaa sennnn sakın kaçırma emiiiiii

benim eşim istemiyor yaa.. ben de çok ısrar etmedim. artık çok güzel duyuyorum hareketlerini çünkü.

amaaaaaaaaaaaaaa ben deeee bebek telsizi alacağımmmmm ona da bişi demez heralde eşim

canım güle güle kullan. yatar pozisyon şart değil ama daha kolay oluyor bulmak. birde ıslatman lazım yoksa hiç ses duyulmuyor. karnını ıslat cihazı göbeğinin baya altında gezdir. hep aşağıdan geliyor kalp sesi.

benimkide istemiyordu..geçen doktora gittiğimizde (4lü testimiz çıktıgında) angelsounds tanıtımının çıktısını aldım...doktora sordum..hocam bi zararı olurmu bebeğime dedim..o da dopplermiş zaten zararı olmaz..bide Teknik Özellikler:
Ultrasound hızı: 0.8MHz-2.2MHz ±3%
Ultrasound yoğunluğu:<5mW/cm2Boyut:120mm×105mm×65mm
Ağırlık: 0.11KGGüç : DC 9V pil

ultrasound hızı falanda çok yüksek değil..sorun olmaz dedi...kulağıylaa duyuncaa almaya ikna oldu...cumartesi almışta bugun elime ulaştıı ben çok fenayımmm yaaaaaaaaayoooo kalamam bişicikktenn geri kalamammm

tamam canımm eve gidince ıslatarak falan deneyeyim...ben öylee hızlıca tuttumm hemen bıraktım zaten wcde denediğim için eee bide göbüşlü oluncaa sesi duymam biraz daha zor olucakkk sanırımm

hmm anladım canım... hadi bakalım akşam dinleyin bebişi bol boll

Kızlaarrr biz geldikk nasılsınız bakalımmmm
Ayın ilk günleri çok yoğun olduğu için pek gelemedim ama zaman buldukça hep takip ettim sizleri :126:
Biz de kızçemle çook iyiyiz bulantılarımız geçti,biraz karnımıza kramplar giriyor o kadar.Bu arada en başından beri sağ taraftaydı ya kuzum, artık ortada ve sola doğru kaymış durumda ve hareketlerini tekmelerini iyice hissediyorummm ne zaman uyuyor ne zaman uyanık anlayabiliyorum artık

En son bebişi olmayanlara ne kadar üzüldüğünüzden, hamile olduğunuzu söyleyemediğinizden bahsetmişsiniz. Benim sırf bu yüzden çok sevdiğim, dostum sandığım bi kişiyle olan arkadaşlığım bitti Bazen kendimi kötü hissediyorum ama sonra diyorum ki gerçekten arkadaşım olsaydı böyle yapmazdı... O yüzden size hak veriyorum kızlar, çekiniyoruz söylemeye ama söylesek bir dert, söylemesek ayrı bir dert.......

bulaşıkları makineye koydum geldimmm

çok saolun kızlarr iyiki varsınızz

kajum çok zor yaa ben eğer bildiğini düşünmeseydim konusmazdım oy oy

esram ablam pkolu oldugu için acele ettiler sorun var mı gibisine gittiler karsılarına neler cıktı umarımmm Allahın izniyle onlarında bebişleride olucakkk

burcum eksik olmayınnnn

lavinyamm neden sinirlendin kim kızdırdı seniiii :18:

hoşgeldinnn tatlımmm yesinler senin kızını kızzzz bizde kızımla evde oturuyoruzzz işten çıksam mı neee ohh tatilll eylulde çıkarım gibi bakalım hayırlısı olsun zor cnm yaaa üzülsen mi sevinsen mi bilemiyorsunn tüp bebek merkezine gittiğimde okadar şükrettim ki hamile oldugma Rabbim bu hediyeyi bana sunmuş dedim ben daha yok erkek olsaydı yok şu ne der derdine dusmusum dedim 40-50 yasında kadınlar bebek sahibi olmak ıcın o kadar ugrasıyorlar kiii Rabbim dileyen herkese nasip etsinnn

hoşgeldin canım...
canım herkesin düşüncesi fikirleri farklı... senle arkadaş kalmak demek ki ona çok zor gelicekti, belki de sizinle beraberken kendini kötü hissedicekti, eve gidip saatlerce benim neden bebeğim yok diye ağlayacaktı... bilmiyorum yaa..çok çok zor gerçekten. benim de bi arkadaşım var onlarında olmuyo ama hiç bir zaman içinde bir kötülük olmadı, Rabbim şeytana uydurmasın.

o yüzden zamana bırak bence... eminim arkadaşında seni çok seviyordur. o kişi senin gerçekten arkadaşındı bence. ama dediğim gibi herkesin kişiliği farklı, kaldıramayabilir...

ayy çalışkan kız... makineye bulaşık koymak :44: 3 ay oldu rahat o faaliyeti yapmayalı

bende mecburen yapıyorum zatennn 3 gundur dura dura kokuştular napiimmm ay çok dürüstümmm

selam canım, iyiyim ben. hıı dolaşıyor mu bebişin. benimkide dolaşıyor teyzesi. kıpraşıp duruyor. :))) ama ben senin kadar aşmadım daha. tekme atmadığı zaman uyuyor heralde diyorum. ama çokta emin değilim.

evet bu konular çok hassas. arkadaşın heralde bu konuda çok üzgün ki sana yanlış yapmış. Allah kimseyi bunla sınamasın.

çok iş yapma kız. hazır evdesin dinlen. bende akşam için eşime yürüyelim dedim ama galiba gider gitmez yatcam. çok yorgun hissediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…