sen istanbulda değilmiydin fıstığım
ben okula gidiyorum ben gelene kadar göbüşlerdeki resmime bakıp dedikodumu yapın anacımmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-tatli-gobusleri-25.html#post24947578
Kızlar c.tesi eşimi üzdüm içim cız etti
Bana ayakkabı almış mor renk bağcıklı spor
Ya açıkçası beğenmedim.Aaa teşekkür ederim aşkım dedim geri kutusuna koydum
Bozuldu falan,çok üzüldüm ama sonra gittim bende ona homer simpson'lu bi tişört aldım.O da benim tavrımı yaptı güya ama bayılır o tişörtleresabah onu giyinmişti çok beğendim diyo bi de..
Sonra da BJK'nın "FEDA"tişörtlerini aldık ikimizde ikiz gibi gezdik tozduk.Biraz olsun gönlünü almış oldum.
Bu arada lisanslı hastane çıkışı 85 tl alacağım kısmetse...
Ama çok üzüldüm sonradan yaa aşkım beniiimmmm
aysun cuğum tebrik ederim bebişin kızmış ayyy yerimmmm...
yedik esra ablaaa :18: ben oburum yaa ondan dediiimmm
ya kızlar çocugu olmayan kuzenimle facete konusuyorduk 2 yıl olcak evleneli dedim oda bebeğinle nice yıllar olsun dedi ben halama söylemiştim hamile oldugumu söyledi sandım saol darısı sizleirn basına dedim oda hamilemisin dedi meger haberi yokmus offf yaaaa keşke söylemeseydim ben üzülsün istemiyorum kimseee
haftasonuda ablamla doktora gittik tüp bebekten baskası olmuyırmus sinirlerim bozuldu saatlerce ağladımmmne olur dualarınızı eksik etmeyin Rabbim onlarada nasip etsinnnn
anlamadım canımm öyle dedi bilmiyordum dedi anlayamadım ki üüzldüm ama :2: ablam 4 aylık evliler ama pko hastası eşiyle testlere gittiler maalesef iki tarafında testi iyi çıkmadı ve sperm sayısı baya düşükmüş zaaman geçirmemeleri gerektiği söyledi doktor zamanla azalacakmışş
bitanem yazdım gözden kaçırmıssındır hiç seni ihmal edermiyim bennnnnnnçirkin oglusuna bayıldımmmm neden uyandırdınızz bebeğii allahım yaaa yapar gibi olmusss
canımmm şuan durumlarıda iyi değil hep birlikte desteklicez artık Allahım ilk sefeerde nasip etsin hayırlısıylaaaaaminn canım saolll
anlamadım canımm öyle dedi bilmiyordum dedi anlayamadım ki üüzldüm ama :2: ablam 4 aylık evliler ama pko hastası eşiyle testlere gittiler maalesef iki tarafında testi iyi çıkmadı ve sperm sayısı baya düşükmüş zaaman geçirmemeleri gerektiği söyledi doktor zamanla azalacakmışş
bitanem yazdım gözden kaçırmıssındır hiç seni ihmal edermiyim bennnnnnnçirkin oglusuna bayıldımmmm neden uyandırdınızz bebeğii allahım yaaa yapar gibi olmusss
hadi ya pardon o zaman sinirden farketmedim galibaöyle güzel pozlar verdi ki teyzesi kan akışına kadar gördük koca ayaklarını bile gördük oğluşun:)
yedik esra ablaaa :18: ben oburum yaa ondan dediiimmm
ya kızlar çocugu olmayan kuzenimle facete konusuyorduk 2 yıl olcak evleneli dedim oda bebeğinle nice yıllar olsun dedi ben halama söylemiştim hamile oldugumu söyledi sandım saol darısı sizleirn basına dedim oda hamilemisin dedi meger haberi yokmus offf yaaaa keşke söylemeseydim ben üzülsün istemiyorum kimseee
haftasonuda ablamla doktora gittik tüp bebekten baskası olmuyırmus sinirlerim bozuldu saatlerce ağladımmmne olur dualarınızı eksik etmeyin Rabbim onlarada nasip etsinnnn
ayy canım yaaa ben de bazen öyle tepki veriyorum eşime... heyecanlanıyo sevinicem diye ama malesef
Feda tişörtü ben de kardeşime alıcam yaaa... pazar günü İnönüdeydik... bi grup taraftar vardı hepsi giymişler Feda tişörtlerini..çok hoş görünüyolardı...
ay çok saol canımmmm bugun bende doktorla pür dikkat inceledim bacak arasına baktımm boştu kızzz yerim ben onun bııdışınıııııııı
annanesi kızıma kermesten ciciler almışşşş kıyamam ona beeennnnnnnn ne çok yakışcak inşAllah bıngıl bıngıl bacaklarıylaaa
Allahım o güzel gunleri hep birlikte görmeyi nasip etsinnnnn teyzoşlar birlikte buyutelim bebeklerimizziiiii
teyzoşlarrr babamızda bizede angelsounds almıştı..şimdi getirdi kuryee..tabiki ben dayanamadım...wcde denedim ama olmadıyatar pozisyonda olmak şart sanırım...akşam bide babasıylaa birliktee denerizz...
teyzoşlarrr babamızda bizede angelsounds almıştı..şimdi getirdi kuryee..tabiki ben dayanamadım...wcde denedim ama olmadıyatar pozisyonda olmak şart sanırım...akşam bide babasıylaa birliktee denerizz...
sen var yaaa sennnn sakın kaçırma emiiiiii
benim eşim istemiyor yaa.. ben de çok ısrar etmedim. artık çok güzel duyuyorum hareketlerini çünkü.
amaaaaaaaaaaaaaa ben deeee bebek telsizi alacağımmmmmona da bişi demez heralde eşim
canım güle güle kullan. yatar pozisyon şart değil ama daha kolay oluyor bulmak. birde ıslatman lazım yoksa hiç ses duyulmuyor. karnını ıslat cihazı göbeğinin baya altında gezdir. hep aşağıdan geliyor kalp sesi.
benimkide istemiyordu..geçen doktora gittiğimizde (4lü testimiz çıktıgında) angelsounds tanıtımının çıktısını aldım...doktora sordum..hocam bi zararı olurmu bebeğime dedim..o da dopplermiş zaten zararı olmaz..bide Teknik Özellikler:
Ultrasound hızı: 0.8MHz-2.2MHz ±3%
Ultrasound yoğunluğu:<5mW/cm2Boyut:120mm×105mm×65mm
Ağırlık: 0.11KGGüç : DC 9V pil
ultrasound hızı falanda çok yüksek değil..sorun olmaz dedi...kulağıylaa duyuncaa almaya ikna oldu...cumartesi almışta bugun elime ulaştııben çok fenayımmm yaaaaaaaaa yoooo kalamam bişicikktenn geri kalamammm
Kızlaarrr biz geldikk nasılsınız bakalımmmm
Ayın ilk günleri çok yoğun olduğu için pek gelemedim ama zaman buldukça hep takip ettim sizleri :126:
Biz de kızçemle çook iyiyiz bulantılarımız geçti,biraz karnımıza kramplar giriyor o kadar.Bu arada en başından beri sağ taraftaydı ya kuzum, artık ortada ve sola doğru kaymış durumda ve hareketlerini tekmelerini iyice hissediyorummmne zaman uyuyor ne zaman uyanık anlayabiliyorum artık
En son bebişi olmayanlara ne kadar üzüldüğünüzden, hamile olduğunuzu söyleyemediğinizden bahsetmişsiniz. Benim sırf bu yüzden çok sevdiğim, dostum sandığım bi kişiyle olan arkadaşlığım bittiBazen kendimi kötü hissediyorum ama sonra diyorum ki gerçekten arkadaşım olsaydı böyle yapmazdı... O yüzden size hak veriyorum kızlar, çekiniyoruz söylemeye ama söylesek bir dert, söylemesek ayrı bir dert.......
Ayın ilk günleri çok yoğun olduğu için pek gelemedim ama zaman buldukça hep takip ettim sizleri :126:
Biz de kızçemle çook iyiyiz bulantılarımız geçti,biraz karnımıza kramplar giriyor o kadar.Bu arada en başından beri sağ taraftaydı ya kuzum, artık ortada ve sola doğru kaymış durumda ve hareketlerini tekmelerini iyice hissediyorummmne zaman uyuyor ne zaman uyanık anlayabiliyorum artık
En son bebişi olmayanlara ne kadar üzüldüğünüzden, hamile olduğunuzu söyleyemediğinizden bahsetmişsiniz. Benim sırf bu yüzden çok sevdiğim, dostum sandığım bi kişiyle olan arkadaşlığım bittiBazen kendimi kötü hissediyorum ama sonra diyorum ki gerçekten arkadaşım olsaydı böyle yapmazdı... O yüzden size hak veriyorum kızlar, çekiniyoruz söylemeye ama söylesek bir dert, söylemesek ayrı bir dert.......
bulaşıkları makineye koydum geldimmm
çok saolun kızlarr iyiki varsınızz
kajum çok zor yaa ben eğer bildiğini düşünmeseydim konusmazdım oy oy
esram ablam pkolu oldugu için acele ettiler sorun var mı gibisine gittiler karsılarına neler cıktı umarımmm Allahın izniyle onlarında bebişleride olucakkk
burcum eksik olmayınnnn
lavinyamm neden sinirlendin kim kızdırdı seniiii :18:
hoşgeldin canım...
canım herkesin düşüncesi fikirleri farklı... senle arkadaş kalmak demek ki ona çok zor gelicekti, belki de sizinle beraberken kendini kötü hissedicekti, eve gidip saatlerce benim neden bebeğim yok diye ağlayacaktı... bilmiyorum yaa..çok çok zor gerçekten. benim de bi arkadaşım var onlarında olmuyo ama hiç bir zaman içinde bir kötülük olmadı, Rabbim şeytana uydurmasın.
o yüzden zamana bırak bence... eminim arkadaşında seni çok seviyordur. o kişi senin gerçekten arkadaşındı bence. ama dediğim gibi herkesin kişiliği farklı, kaldıramayabilir...
ayy çalışkan kız... makineye bulaşık koymak :44: 3 ay oldu rahat o faaliyeti yapmayalı
bulaşıkları makineye koydum geldimmm
çok saolun kızlarr iyiki varsınızz
kajum çok zor yaa ben eğer bildiğini düşünmeseydim konusmazdım oy oy
esram ablam pkolu oldugu için acele ettiler sorun var mı gibisine gittiler karsılarına neler cıktı umarımmm Allahın izniyle onlarında bebişleride olucakkk
burcum eksik olmayınnnn
lavinyamm neden sinirlendin kim kızdırdı seniiii :18:
bende mecburen yapıyorum zatennn 3 gundur dura dura kokuştular napiimmm ay çok dürüstümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?