aynen bende tiksindim( balık mevsimide geçti artık yenmez...
yerim seni:)
offffff offffffffff bana da(( benimde kafam allak bullak nasıl olacak diye (
ayy bende seni merak ettim nerde bu kız? acaba yazdıda görmedimmi diyordum esramm
biz iyiyiz teyzesii siz nasılsınızz?
geçmiş olsun canım hoşgeldin...
anlayamadım canımm :44:
CİZERGEMİ OLUYO ONDAN BANADA YAPA BİLİRMIYIZ BEN DENEDİM OLMUYO
canım doldur haftasonlarını sen de.... arkadaşlarınla program yap, eşine de "ben senle gezmek istiyorum, yada evde senle zaman geçirmek istiyorum" de... o alışmış her pazarı onlara ayırmaya... daha cazip program hazırla... aman zaten bebiş olunca da uğraşmazlar senle... çocuğu bahane edersin gitmezsin.
kızlarr biz geldikkkkkk
nasılsınız bugünnn
günaydın kızlarrr ben geldim iylieştik sonunda hala sesimiz borazan gibi çıksada iyiyiz.Hepiniz iyisinizdir umarım
Burcucum çok geçmiş olsun arkadaşım..
kesinliklee öğrenincee mevcut durumaaa adapte oluyorr hormonlarınnben düşün erkek istiyorum diyordum...%90 erkek diye gezdim 1 hafta...kız oldugunu öğrenince 1 gün şok yaşadım..alıştırmıştım kendimi oğluşum diyee..ama şimdiii kızım geliyorr diyee nasıl muylu oluyorumm
ohhh beee valla sonunun kendi doktorunun sakin tavrıylaa bitmesiylee sevindimm burcucum yaa..valla sen anlatırken ben gıcık oldum ordakilere...Allahtan doktorun soğuk kanlı birisi ve tavrı net olmuşşş
evettt kankiim benimmmkız ben eşimee KK'dan hiç bahsetmediğim içinnn pek sevmez böylee işleri...ben mesela sizden öğrendiğim bişeyi falan söylerken internette okudumda şöylee şöyleymişş diyorumm
ahh ahhh benim babacımdaa öylee...erkek kardeşim evlencek sonbahara...napsaktaa şu çocuklarr ev sahıbı olarak başlasalar şu hayata diyee çırpınıyor...3 kardeşiz 3ümüzede alacakmış inşallah...
kayınpederimde böylee konulardaa çok bencil bi adam...yada kendi babasından öyle görmemiş bilmiyor...kendi almasında kim alırsa alsın...gelinin babası alsın...gelin çalışıyorr nasılsaa 2 maaşlılar kendileri alsınlar diyor....
ayyy kıyamam kuzuummm...ne kadar sürecek bu böylee...kendi evleri yokmu gideceklermii?:44:
yaa ne kadar iyi olursa olsunn ev ev üstüne olmuyor...seninkide benimki gibi sürekli biarada olmak istiyorr demekkiiibizimde pazar günlerii sendromumuz var..her pazar onların bağına gitmek zorundayız sanki...
dün akşam diyorkii
'çantama bişey koydu anne unutma al bunları arabadan inerken dedim'
" pazar günü bağa gelirken getirirsin diyor"
farz sanki bağa gitmek pazar günü...benimde ailemin bağı var...benimde bi ailem varr hiç aklına gelmiyorrama kendi kızı gelmeyinceee canı sıkılıyorr " amannn niyee gelmedilersee" diyeee dertleniyor...hem gelinler oğullar yanımda olsun hemde kızımmm istiyorr
günaydın kızlarrr ben geldim iylieştik sonunda hala sesimiz borazan gibi çıksada iyiyiz.Hepiniz iyisinizdir umarım
Burcucum çok geçmiş olsun arkadaşım..
aynen bende tiksindim( balık mevsimide geçti artık yenmez...
yerim seni:)
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılısn?
offffff offfffffffff bana da(( benimde kafam allak bullak nasıl olacak diye (
sağol bidenemmm....dışarısı o kadar güzel kiiiiiii vapura binip çay simit yiyerek denizi seyredesim varama geldik işte işyerine
CİZERGEMİ OLUYO ONDAN BANADA YAPA BİLİRMIYIZ BEN DENEDİM OLMUYO
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
benimkinden istiyorsan
bebeğin cinsiyeti
Son adet tarihin
beklenen doğum tarihi
ve yazmak istediğin msjı yaz ben sana yaapayım
canımm sağol... iyiyiz yaa aile hekimlğine gidicektim dün söylemeyi unutmuşumyarın da hastanede randevumuz var
birşey yok canım yaaa bulemsu gezmeye gitti , burcum dün acile doktora gitmiş kızı hastalıklı ilan etmiş salaklar, annesininbirtanesi işe geç gitmiş arabayı almış kocişten, hayatbanaguzel işteki karının biri canını sıkmış yavrum kahvaltısını yaparken, kgl hocaya giden vardı ya o doktora gitmiş kalp atışlarını duymuş kızı olcakmış, lavinyam kayınvalidesigil çıldırtmış yeni ev alıcaklarmış istekleri bitmiyormuş sinirler, hayatbanaguzellerde kayınvalideler kalıyormuşş rahat bırakmıyorlarmış uyuslar vs vs
iyi hoşgeldin bana demedin eveeeetttt
geçmiş olsun canım hoşgeldin...
birşey yok canım yaaa bulemsu gezmeye gitti , burcum dün acile doktora gitmiş kızı hastalıklı ilan etmiş salaklar, annesininbirtanesi işe geç gitmiş arabayı almış kocişten, hayatbanaguzel işteki karının biri canını sıkmış yavrum kahvaltısını yaparken, kgl hocaya giden vardı ya o doktora gitmiş kalp atışlarını duymuş kızı olcakmış, lavinyam kayınvalidesigil çıldırtmış yeni ev alıcaklarmış istekleri bitmiyormuş sinirler, hayatbanaguzellerde kayınvalideler kalıyormuşş rahat bırakmıyorlarmış uyuslar vs vs
seninki tam kayseri erkeği sanırım benimki biraz üniversitede odtüde yontulmuşodundan kalasa dönmüş diyelimmm
sen eşine seninde bir ailen olduğunu hatırlat canım iki bağır kız ağla konusma ve benimde ailem var bir hafta oraya bir hafta sizinkilere seklinde düzene koyabilirsin önüne set çekmezsen bitanem onlar hep isterrrr dedim ya benim kayınvalidemler ramaazan bayramına kocişi antebe kaçırdım diye ailecek çatladılar bayramınız kutlu olsun dedimdee oglumu aldın götürdün diye bağırdı çokta duydum bıdışım duyduuuu
sağolun kızlar, Allah bebeklerimizi korusun, sanki 40 yıldır karnımda bu çocuk. nasıl bir duygu bu annelik bir kelime bile insanı canlı canlı öldürüyor. sağ salim doğuralım inşallah.
kuzum nerdesin sen? merak ettim valla. işe gelmicen sandım. iyisin demi?
sağol canım. ciddi bişi değilde doktor kurbanı oldumsen nasılsın neler yapıyorsun? (bunlar daha buluşmadı bu arada takipteyim )
lavinya27 okudum kayınvalide ile sorununu. gerçekten bazı anne babalar çok bencil. kimi canını verir yavrusuna kimi önce mal der. Allah insanı şaşırtmasın. eşinide tebrik ederim, mantıklı davranmış. Siz aynı kafadan olunca gerisi boş canım.
hayatbanagüzel rahat edemedin mi kayınvalide yüzünden kızzzzzzzeee kadın 9 ay karnında beslesin büyütsün elin kızı rahatsız etme bizi desin. adalet mi bu ??? sende oğlan anası olacan kızzzzzz bakam gelin sana neler yapcek
bence her pazarı bırak çocuk olunca dahha cok giderler erkek milletiaileside çagırır durur
canım tatilden mi geldin sen ben kaçırdın dün yoğundum
bence her pazarı bırak çocuk olunca dahha cok giderler erkek milletiaileside çagırır durur
canım tatilden mi geldin sen ben kaçırdın dün yoğundum
günaydın anneler...
erken kalktım bugün çamaşır vs. günü ilan ettim...
kızlar ceviz yemeyi ihmal etmeyin...
benim bazen canım istemiyo yemiyorum ama..
günde 3 ceviz muhakkak tüketelim...
zaten balık yemiyorum upuzun zamandır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?