2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aynen bende tiksindim( balık mevsimide geçti artık yenmez...

yerim seni:)

offffff offffffffff bana da(( benimde kafam allak bullak nasıl olacak diye(

bende seni yerim hemde böyleee hem sen güzel kafanı saçma konularla mesgul etme bakim bebeğini düşün mutlu huzurlu olll çatlasın kaynanalarrr hadi hep birlikteeee :118::118::118::118::118:

bence her pazarı bırak çocuk olunca dahha cok giderler erkek milleti aileside çagırır durur

sağolun kızlar, Allah bebeklerimizi korusun, sanki 40 yıldır karnımda bu çocuk. nasıl bir duygu bu annelik bir kelime bile insanı canlı canlı öldürüyor. sağ salim doğuralım inşallah.

kızlarr biz geldikkkkkk

nasılsınız bugünnn

kuzum nerdesin sen? merak ettim valla. işe gelmicen sandım. iyisin demi?

günaydın kızlarrr ben geldim iylieştik sonunda hala sesimiz borazan gibi çıksada iyiyiz.Hepiniz iyisinizdir umarım

Burcucum çok geçmiş olsun arkadaşım..

sağol canım. ciddi bişi değilde doktor kurbanı oldum sen nasılsın neler yapıyorsun? (bunlar daha buluşmadı bu arada takipteyim )

lavinya27 okudum kayınvalide ile sorununu. gerçekten bazı anne babalar çok bencil. kimi canını verir yavrusuna kimi önce mal der. Allah insanı şaşırtmasın. eşinide tebrik ederim, mantıklı davranmış. Siz aynı kafadan olunca gerisi boş canım.

hayatbanagüzel rahat edemedin mi kayınvalide yüzünden kızzzzzzz eee kadın 9 ay karnında beslesin büyütsün elin kızı rahatsız etme bizi desin. adalet mi bu ??? sende oğlan anası olacan kızzzzzz bakam gelin sana neler yapcek

olmaz mı denizin hemen kıyısında deniz manzaraları çanakkale merkezde evleri var, babaanneniyi ziyarete geldiler bahçeleri varmış bakacaklarmış, birde takılmaz mı biz ekelim biz arada gidip sularsınız diyor ayol ben nasıl gireyim o tarlaya ben çekirge zıplayınca bile korkuyorum dalga geçiyor heralde anlamadım oldu hatta ben orada doğururum dedim
antalya ya gidip gelelim gidecekler yine evlerine cnm,

sen o pazar sendromu benim annemde de var, annem ile babam (kendi annem babam) hep babaanneme giderler her pazar hiç sektirmezler, oda çok sinr olur, yaa tabi gidicez ziyarete ama sık boğaz ettiklerinde ben de senin gibi geri kaçıyorum, konuşma şekilleri tuhaff demi ? belki sen başka yere gideceksin o pazar.

günaydın kızlarrr ben geldim iylieştik sonunda hala sesimiz borazan gibi çıksada iyiyiz.Hepiniz iyisinizdir umarım

Burcucum çok geçmiş olsun arkadaşım..

günaydın cnm geçmş olsun hoş geldin

aynen bende tiksindim( balık mevsimide geçti artık yenmez...

yerim seni:)

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılısn?

offffff offfffffffff bana da(( benimde kafam allak bullak nasıl olacak diye(

aynen canım bu ev kendi annemlerede yakın, kayınvalidelerde geldiğinde terasta kalıyorlar işte, diyorlar ev almayın çocuk biraz büyüsün öyle alın dediler, ama düşünüyorum kaçmakta fayda var

sağol bidenemmm....dışarısı o kadar güzel kiiiiiii vapura binip çay simit yiyerek denizi seyredesim var ama geldik işte işyerine

canım tatilden mi geldin sen ben kaçırdın dün yoğundum

bulemsuu sakın evde oturma anacımmm senn gezzz maşallahhhh

burcu yaa sen de biliyosun neden olduğunu, keşke gitmeseydin. kendi doktoruna gitseydin yada.

annesininbirtanesiiii bugün neler aldın bakıyımmmmmmmm

hayatbanagüzel sıkma canını yaaa boşverr... ben takmıyorum artık kimseyi... etrafta anlayışsız insan çookkk

lavinya aç kız ağzını sen de... o ne derse seninde bir cevabın olsun mutlaka... ben genelde eşim yanımda olmadığı zaman kayınvalideme daha rahat içimdekileri söylüyorum

hayatbanagüzel canım bunlar temelli mi geldiler? geçenlerde de gelmişlerdiler sanki

aysunummmm sağol şekerimmm ne iyi olduu böyleeeee sen napıyosun kayınvalidenlerle sorun mu var, öyle okudum gibi..

kutluyorum seni süper özet geçmişsin balım aferin:)

benimki de odtü mezunu çokta enteldir insanların dediklerine göre hareket etmez ama annesinide çok sefer de 2 haftada bir bazen her haftasonu gidiyoruz ama severek isteyerek çünkü çanakkale merkezde geziyoruz kayınvalide arada takılsada yemeğimizide yapıyor anacı benim kocamda

hee batttı acukk , yaa valla kayınvalidem çok saf kalplidir sen yapamadın ben yapim demiş kadın ama yalnız kalmak istediğimizi düşünemiyor ayy ben oğluşumdan ayrılamam
ayy burcu sana gerdek gecesini anlatsam koparsınnnn anlatim mii

bence her pazarı bırak çocuk olunca dahha cok giderler erkek milleti aileside çagırır durur

yaa iyi de bu kız zaten haftanın 5 günü çalışıyo, bunun temizliği var yemeği alışverişi var... ben sinir olurum böyle insanlara... benim kayınvalidem de geçen sefer "ay inşallah konyaya gelirsin de her hafta sonu gelirsiniz bize" dedi "ay yok dedim benim ne işim var her hafta sonu, ben zaten çalışıyorum, bi haftasonum var onda da buraya mı gelicem "dedim bozuldu kadın ama öyle... işim yok ben tüm haftasonunu onlarla geçiricem... oldu..

canımm burdayım, yeni geldim işyerine... aile hekimliğine gittik rutin kontroller için... iki hafta sonra tetenoz olucakmışım.

yok kızz ne tatili... 10 gün sonra gidicez inşallah... bu sabah yoktum sadece

kutluyorum seni süper özet geçmişsin balım aferin:)

MOONSUN AY BENDE GÖREMİYORUM + YA BAS ALTTA ÇIKIYOR O ZMAN

esraaaaa
bulemsuu sakın evde oturma anacımmm senn gezzz maşallahhhh

burcu yaa sen de biliyosun neden olduğunu, keşke gitmeseydin. kendi doktoruna gitseydin yada.

annesininbirtanesiiii bugün neler aldın bakıyımmmmmmmm

hayatbanagüzel sıkma canını yaaa boşverr... ben takmıyorum artık kimseyi... etrafta anlayışsız insan çookkk

lavinya aç kız ağzını sen de... o ne derse seninde bir cevabın olsun mutlaka... ben genelde eşim yanımda olmadığı zaman kayınvalideme daha rahat içimdekileri söylüyorum

hayatbanagüzel canım bunlar temelli mi geldiler? geçenlerde de gelmişlerdiler sanki

aysunummmm sağol şekerimmm ne iyi olduu böyleeeee sen napıyosun kayınvalidenlerle sorun mu var, öyle okudum gibi..

takmıycamm ama sabah sabah sinir etti işte

yok temelli değil haftasonu antalyaya birlikte gidicez, sonra onlar eve dönecekler umarım :26:

yaa iyi de bu kız zaten haftanın 5 günü çalışıyo, bunun temizliği var yemeği alışverişi var... ben sinir olurum böyle insanlara... benim kayınvalidem de geçen sefer "ay inşallah konyaya gelirsin de her hafta sonu gelirsiniz bize" dedi "ay yok dedim benim ne işim var her hafta sonu, ben zaten çalışıyorum, bi haftasonum var onda da buraya mı gelicem "dedim bozuldu kadın ama öyle... işim yok ben tüm haftasonunu onlarla geçiricem... oldu..

canımm burdayım, yeni geldim işyerine... aile hekimliğine gittik rutin kontroller için... iki hafta sonra tetenoz olucakmışım.

yok kızz ne tatili... 10 gün sonra gidicez inşallah... bu sabah yoktum sadece

kızlar merhabaa napiyosunuzz :)

dün dr kontrolumuz vardıı sata göre 7+3 ama bebiş 2 gün dahada büyükmüş 7+5 çıktı maşallah sıpama

kalp atsını gorduk daha önce gıtsem görürüdüm ama ıste ben gec gıdeyım dedım süprizleri sevmıyorum artık malum :)

dr dedi sorun yok güzel tahlıl verdım ıste bi kısmı cıktı tahlıllerımın idrarda albumın fln cıkmıs baska selerde var

bakalım hepsi çıksın öle konuscakmsıız...öle işte kzıalr haber vereyım dedım su an hersey yolunda

sadece çok bulantım var devamlı istifra ediyorum bitirdi beni bu bulantılar

canım bana mesaj yazmıssın ama mesaj kutun dolu oldugu ıcın gönderemıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…