2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

uykucu şirin seniiiii…..
aman insanlar çok anlayısız oluyor bazen.. benim babannem de kız olacağını duyunca bi tuhaf oldu… bi de bunu yapanlar kadınlar yaa asıl ona sinir oluyorum ben.. yahu sen de kadınsın ve kız çocuğa iyi gözle bakmıyosun… ne kadar ayıp….

Eminim çok yakışmıştır canımmmmm

ya kızlar annem bana sakın bişey alma bak 7.aydan sonra diyip dururkennn cadoloz dün gitmiş annanemle kermesee 7-8 tane yelek ceket pijama almışlarr napim çok tatlıydılar diyorrr ya kimin anası

Ayy yerim ben onlarııı.. resimlerini çekip koysana canım… en iyisi kermesten almak gerçekten de

Ayyy ne biçim insan bunlar yaa… işin evden uzak olunca çok büyük sorun bi kere… şikayet ettikleri şeye bak, iyi ozaman takılmayalım ozaman sizle deyin.
Sıkma canını, eşin de gitmek istemiyor sonuçta, onların dediğini yapmak sorunda değilsiniz…

Ayy düşüncesiz insanlar yaa… bana kimse bişey demiyor, evde nasıl kahvaltı yapıyorsam işyerinde de öyle yapıyorum… bi de kadın yaaa… offf of :26:

Aman yaa eksik kaldı stor perdesi… tövbe yarabbim…

Ayy inanmıyorum yaaa… resmen seni hastalıklı ilan etmişler, senin belli ki cildin hassas… neyse ki doktorun içini rahatlatmış.. geçmiş olsun canım.

Amannn resmen oğlunu kıskanıyor senden bu kadın… beraber bişeyler paylaşmanızı bile kaldıramıyor… ne anneler var… kapatsaydınız telefonları

yok canım benimki anacı değil Allaha şükür bunun nedeni de annesi sevgi vermemiş çocuklarına onlarda çok hissetmiyorlar yokluklarını 10 gunde bir konusurlar 2 dk oda

cadı gelin esraaaaaa iyi demişsin ben desem bu lafı kıyamet koparır komsular yetişinnn oglmu benden alıyorlar diyeee hahahaha

kızz burcu sonra doktorunu aramış ameliyattan çıkmış doktoru önemli değil geçer demiş garibimin birde bacagında morluk oluşmuş çarpmış doktor ortamı yumusatmak için ne o eşşek mi tepti demişşşş ay her lafı aktarıyorum yahuuuuu şu ara konusmuyorz bir sorun yok canım 1 ay sonraya gelirler en geç o zaman başlar sorunlarımızzzz

kuzucum benim dr.umda büyük ihtimal erkek dedi kesinleşmeden paylaşmak istememiştim ama dayanamadım ama ben en büyük örnek olarak hep seni söylüyorum eşimede kaptırmıyorum yani kendimi ama olmuyor erkekmiş gibi hissediyorum doğal olarak artık yazmaya üşeniyorum şu kaynanalardan çektiklerimizi sesli mesajmı atsam ne yaz yaz bitmezki tam deliriyorum sonra oğluşum olursa bende yaparsam böyle hareketler diyorum kıssssssss yaparmıyım ki Allahım kimsenin bana olan sevgisini azaltacak hareketler yapmaktan sana sığınırım sen koru yarabbim amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn............... ayyy bi yakın olsakta gün yapsak yaaaa süpeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr olur içimizi dökeriz bolbol ohhhhhhh........

:) Süpersinnn Çok iyi oldu bu özet özellikle benim gibi bugünlerde yoğun tempoda olanlar için...

Kızlar size bir bilgi vermek için girdim topige yine sessiz sakin takılıcam malesef ki İşler bugünlerde bayağı yoğunda :26::26:

Benim uzun zamandır aradığım bir ürün vardı uyku arkadaşı kuzucuk diye ABD'den geliyor Türkiye'de stoklarda yoktu uzun zamandır. Anne karnındaki sesleri ve anne kalp atışlarını bebek doğduktan sonra dinletiyorsun ve pıt diye uykuya dalıyor. Kendini güvenli hissediyor. E-bebek tekrar getirmiş kuzuyu size linki atayım bir bakın.. Belki lazım olabilir ki hamile kalmadan önce bir miniğin doğum gününde görmüştüm bunu çocuk 5 dak. içinde uyudu sıpa

Cloud-B Uyku Arkadaşım Kuzucuk - e-bebek.com

Öptüm hepinizi arada yazmaya çalışırım ama sizi takip ediyorum

• ay_she
kızlar merhabaa napiyosunuzz :)

dün dr kontrolumuz vardıı sata göre 7+3 ama bebiş 2 gün dahada büyükmüş 7+5 çıktı maşallah sıpama

kalp atsını gorduk daha önce gıtsem görürüdüm ama ıste ben gec gıdeyım dedım süprizleri sevmıyorum artık malum :)

dr dedi sorun yok güzel tahlıl verdım ıste bi kısmı cıktı tahlıllerımın idrarda albumın fln cıkmıs baska selerde var

bakalım hepsi çıksın öle konuscakmsıız...öle işte kzıalr haber vereyım dedım su an hersey yolunda

sadece çok bulantım var devamlı istifra ediyorum bitirdi beni bu bulantılar

canımmm çok şükürrrr iyisin, inşallah sonuna kadar böyle gider... arada yaz böyle.. inan merak ediyoruz seni.....

moonsun

cadı gelin esraaaaaa iyi demişsin ben desem bu lafı kıyamet koparır komsular yetişinnn oglmu benden alıyorlar diyeee hahahaha

kızz burcu sonra doktorunu aramış ameliyattan çıkmış doktoru önemli değil geçer demiş garibimin birde bacagında morluk oluşmuş çarpmış doktor ortamı yumusatmak için ne o eşşek mi tepti demişşşş ay her lafı aktarıyorum yahuuuuu şu ara konusmuyorz bir sorun yok canım 1 ay sonraya gelirler en geç o zaman başlar sorunlarımızzzz

ay yok benimki hiç bişey diyemez... ben en baştan beri böyleyim, lafımı esirgemem... tabi eşimin yanında pek açmam ağzımı o da üzülmesin diye

aman okudum yaaaaa kızın bişeyi yokken boşu boşuna strese sokmuşlar

kızlar merhaba ayy mesaj yazdım o kadan gıttım sayfayı kapattım yaa :S :S :S

tam gönderecekken heba oldu neysem :)

sudem mesaj yazmıs bana ama kutusu dolu cvb şapamıyorum :)

dün dr kontrolumuz vardı kalp atısını bebsımızı gorduk büyümüş kocaman olmus maşallah sıpama

gunu de önden gidio çok sukur iğnelerı patır patır yıyorum ama ıse yarıo demekkı :)

Allah ım sağlıkalda doğurmak nasıb etsın ınsallah cumlemzıe :)

ee kızlar sizde ne var ne yok :)

kuzucum benim dr.umda büyük ihtimal erkek dedi kesinleşmeden paylaşmak istememiştim ama dayanamadım ama ben en büyük örnek olarak hep seni söylüyorum eşimede kaptırmıyorum yani kendimi ama olmuyor erkekmiş gibi hissediyorum doğal olarak artık yazmaya üşeniyorum şu kaynanalardan çektiklerimizi sesli mesajmı atsam ne yaz yaz bitmezki tam deliriyorum sonra oğluşum olursa bende yaparsam böyle hareketler diyorum kıssssssss yaparmıyım ki Allahım kimsenin bana olan sevgisini azaltacak hareketler yapmaktan sana sığınırım sen koru yarabbim amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn............... ayyy bi yakın olsakta gün yapsak yaaaa süpeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr olur içimizi dökeriz bolbol ohhhhhhh........

evet arkadasım gercekten cok zor bır durum ALLAH yardımcımız olsun yasamayan bılemez bu sıkıntıyı ama herseyde vardır bır hayır ben ınanıyorm bebegımın saglıklı olduguna senınde bebegın saglıklıdır emınım bende 2 haftadır arastırıyorum nette daha bu sonuclara gore bebegı rahatsız dogan hıc okumadım... dua etmekten baska yapıcak bırsey yok

Delikız'ın Bebeği İçin Cinsiyet Tahminleri:))))

Bulemsu: Kız
Burcuxxxx: Erkek
Esra86: Erkek
Beysal: Erkek
Lavinya27: Kız
Kaju80: Kız
Annesininbirtanesi: Kız
GüzelkızMS: Erkek
Niltt: Kız
Moonsun88: Kız

Önce şööyle listemi kopyalayım...

Selam kızlar, bir arkadaş sinir etti beni...
Soğuk su içmiyorum dedim, niye diye sordu aman başımda bir sürü gardiyanım var adım adım takip ediyorlar hasta olma diyorlar dedim...
Demez olaydım, iki çocuk doğurdum adam yerine konmadım da bilmem ne....
Ya benim suçum mu arkadaş yaaa.
Nazar değdirecekler, ağzımı açmıyorum bundan sonra....

günaydın kızlarrr ben geldim iylieştik sonunda hala sesimiz borazan gibi çıksada iyiyiz.Hepiniz iyisinizdir umarım

Burcucum çok geçmiş olsun arkadaşım..

hoşgeldinizz canımm

neyse kuzum iyi ol herşey yolunda olsundaa babalar hep fedakar maşallahh..allah başımızdan eksik etmesin onları

yokk benimkii yontulmamışındann

bıdışınn duydu demek kız aysunn öldürdün beni gülmektenn
yaaa evet bende pek yumuşak yüzlüyüm...organizasyon yapıp alternatif çıkarayım karşısınada alışşınn barii:44:
bende seni yerim hemde böyleee hem sen güzel kafanı saçma konularla mesgul etme bakim bebeğini düşün mutlu huzurlu olll çatlasın kaynanalarrr hadi hep birlikteeee :118::118::118::118::118:

çatlasınlar patlasınlarr
canımm sağol... iyiyiz yaa aile hekimlğine gidicektim dün söylemeyi unutmuşum yarın da hastanede randevumuz var
ayy kızçen napıyormuşş? keyifler yerindemi?

bence her pazarı bırak çocuk olunca dahha cok giderler erkek milleti aileside çagırır durur

bilmem valla inşalahh öyle olmaz...haaa bide ben çalışıyorken..bebeğimee annem ve kayınvalidem bakacakyaa, ben işten gelinceee " aman durun işteee burda yemeğe falan"diyee ısrarlar başlar...:44:

kesinlikle... daha çok hoşuna gidecek şeyler ayarla... ama sen haftaiçinden söyle aşkım şöyle yapalım, böyle yapalım falan de...

annesininbirtanesiiii bugün neler aldın bakıyımmmmmmmm
bugun bişey almadıkk yaaaa...hele diyorumm bi eksiklikk var hayatımdaaa
Geçen limangodan aldıklarım geldi..çok tatlılar Ama bi tanesini yanlış göndermişlerr yaaa...pembe-ekru yelek almıştım...mavi göndermişler adamlar...biride gelmedi

Ayyy kız çok merak ettimm

maşallahh ayşemm...allah hayırlısıylaa kucagına almayıda nasip etsin..yaz arada bize...özletme kendini..
evet ben bi uykucuyum yaaa..eşimin dediği dogru ben bebegı bahane diyorum ama seviyorummm kız uykuyu

Cuma aynı cicileri giycem o zaman bi foto çektiririm..yollarım size şekerimm

kolay gelsin kuzumm...bu uyku arkadaşları çok tatlı yaa... Kızz bugun bişey almıycamm girmee aklımaaa

aman allah korusun nazarlardan..çokda söyleme kuzum... Hhiç mide bulantım olmuyor dedim teyzemizin kızına gittiğimizde, ertesi gün tepe taklak döndüm...hastayım o gün bugundur:2:

aman ya ne oldu bu siteye. bir sürü şey yazmıştım gitmemiş. üfffffffff cevap veremediklerim lütfen alınmayın. hepinizi çok seviyorum.

günaydın kızlarrr ben geldim iylieştik sonunda hala sesimiz borazan gibi çıksada iyiyiz.Hepiniz iyisinizdir umarım

Burcucum çok geçmiş olsun arkadaşım..

sağol canım. biraz azaldı izlerim. geçiyor. sanada geçmiş olsun. daha daha nasılsın?

bu mesaja bittim. ben diyorum bu kız çalışkan akıllı diye. bak yine ispatladı. tü tü tü

anlat anlat. valla çok merak ettim

maşallah canım bebişine Allah dualarını kabul etsin. iyiyiz biz şükür. kızım olacak benim ayşe :)

hayırlısı olsun canım. inşallah kimsenin cinsiyeti değişmez. keşke bir araya gelebilsek ayyy ne hoş olurdu :))

valla ya, Allah kem gözlerden sakınsın. ama dediğin muhabbet hep oluyor. banada yapıyorlar, anlatmıcam diyorum yine dayanamıyorum. sen bizi koru yarabbi.

ben de baktım ama hiçbişey yok kampanyalarda yaa... bi de artık ihtiyaç dahilinde olan şeyleri almaya karar verdim
canım kargo ile tekrar gönder karşı ödemeli... doğrusunu göndersinler...

Millet bir enteresan....
Düşük tehlikem var diye 1 hafta rapor kullanmak zorunda kalmadım, ne nazlılığım kaldı, ne çıt kırıldımlığım...
Allah'a havale ediyorum o tip kıskanç insanları....

Nerdeyse ağlayacağım ama çok sinirimi bozdular, genelde işyerinde yemek yemiyorum...
Ancak bulgurlu bir yemek var ondan kokusu çok hoşuma gidiyor diye bir kaşık alırım hep...
Artık yemek yemiyorum diye (her ay 50 tl veriyoruz yemek için) yemek parasından çıkmıştım ağır geliyordu yemekler, evde yağımı tuzumu kendime öre ayarlıyorum çünkü...
Bugün o bulgurlu yemekten yapılmış, nasıl koktu, yemekten çıktım laf ederler diye (ki kesin ederler) gidip 1 kaşık alamadım, evrak odasını yemek odası olarak da kullanıyorlar mecburen başka uygun yer yok diye, bir iş içi girdim biri de hamilesin 1 lokma al demedi...
Yazıklar olsun yaa..... Ben ki onlara sıkıntı olmasın diye her şeylerini idare ettim, eksiklerini ben tamamladım amirlere iletsem ceza alacakları şeyleri hep görmezden geldim ben yaptım, bir odayı kullanamıyorlar diye yaptıklarına bak....
Sorsan sen yemiryorsun ki olur adı....
Oysa ben hepsine tek tek sorardım...
Vay be insan oğlu ne nankör....

ayy canım benim yaa... ne tuhaf bi yerde çalışıyosun sen... hiç mi samimi bir arkadaşın yok, iste bi iki kaşık getirsin sana, başka yerde ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…