bende erkek dıyorumDelikız'ın Bebeği İçin Cinsiyet Tahminleri:))))
Bulemsu: Kız
Burcuxxxx: Erkek
Esra86: Erkek
Beysal: Erkek
Lavinya27: Kız
Kaju80: Kız
Annesininbirtanesi: Kız
GüzelkızMS: Erkek
Niltt: Kız
Moonsun88: Kız
Önce şööyle listemi kopyalayım...
Selam kızlar, bir arkadaş sinir etti beni...
Soğuk su içmiyorum dedim, niye diye sordu aman başımda bir sürü gardiyanım var adım adım takip ediyorlar hasta olma diyorlar dedim...
Demez olaydım, iki çocuk doğurdum adam yerine konmadım da bilmem ne....
Ya benim suçum mu arkadaş yaaa.
Nazar değdirecekler, ağzımı açmıyorum bundan sonra....
Millet bir enteresan....
Düşük tehlikem var diye 1 hafta rapor kullanmak zorunda kalmadım, ne nazlılığım kaldı, ne çıt kırıldımlığım...
Allah'a havale ediyorum o tip kıskanç insanları....
Nerdeyse ağlayacağım ama çok sinirimi bozdular, genelde işyerinde yemek yemiyorum...
Ancak bulgurlu bir yemek var ondan kokusu çok hoşuma gidiyor diye bir kaşık alırım hep...
Artık yemek yemiyorum diye (her ay 50 tl veriyoruz yemek için) yemek parasından çıkmıştım ağır geliyordu yemekler, evde yağımı tuzumu kendime öre ayarlıyorum çünkü...
Bugün o bulgurlu yemekten yapılmış, nasıl koktu, yemekten çıktım laf ederler diye (ki kesin ederler) gidip 1 kaşık alamadım, evrak odasını yemek odası olarak da kullanıyorlar mecburen başka uygun yer yok diye, bir iş içi girdim biri de hamilesin 1 lokma al demedi...
Yazıklar olsun yaa..... Ben ki onlara sıkıntı olmasın diye her şeylerini idare ettim, eksiklerini ben tamamladım amirlere iletsem ceza alacakları şeyleri hep görmezden geldim ben yaptım, bir odayı kullanamıyorlar diye yaptıklarına bak....
Sorsan sen yemiryorsun ki olur adı....
Oysa ben hepsine tek tek sorardım...
Vay be insan oğlu ne nankör....
maşallahh ayşemm...allah hayırlısıylaa kucagına almayıda nasip etsin..yaz arada bize...özletme kendini..
evet ben bi uykucuyum yaaa..eşimin dediği dogru ben bebegı bahane diyorum ama seviyorummm kız uykuyu
:
a
maşallah canım bebişineAllah dualarını kabul etsin. iyiyiz biz şükür. kızım olacak benim ayşe :)
i.
canımmm çok şükürrrr iyisin, inşallah sonuna kadar böyle gider... arada yaz böyle.. inan merak ediyoruz seni.....
ayşecim hosgeldın bebısının ıyı olmasına cok sevındım canım ıns hep boyle devam eder
herkese merhaba :) dün kontrol için doktora gittim, heyecan doruktaydı bende, ugsnin pozisyonunu değiştirerek direkt bebeğin alt kısmından gösterdi, eveeet cinsiyeti belli öğrenmek ister misiniz? dedi, ben de evet lütfen dedim ama nah gibi orda durduğu içingördüm yani, ben de erkek çocuk sahibi olacağım, eşim ve annem göremediler, daha doğrusu algılayamadılar, bebeği yatış şeklinde bekledikleri için sanırım, erkek olduğu kesin, biraz burkulmadım değil, hayırlısı artık sağlıklı olsun da, kol, bacak, kafatasını ölçtü, gayet normal dedi, boyu 16 cmmiş, dün 16+1 dim ama ugsye göre 16+2 gözüküyormuş, 3lü test ve hemogram için kan verdim, 20 haftalıkken renkli ultrasonda organlarını görecekmişiz, ayrıca önümüzdeki ay tetenoz aşısı olacakmışız, sağlık ocagında, annem, eşim çok duygulandı, ben odun olarak birşey hissetmedim yine insan saf oluyor cinsiyet öğrenince, doktor çıkışı bebek mağazalarına baktım biraz kızlar için neler neler var, canım kaldı yine, offf Allahım ben niye böyleyim
herkese merhaba :) dün kontrol için doktora gittim, heyecan doruktaydı bende, ugsnin pozisyonunu değiştirerek direkt bebeğin alt kısmından gösterdi, eveeet cinsiyeti belli öğrenmek ister misiniz? dedi, ben de evet lütfen dedim ama nah gibi orda durduğu içingördüm yani, ben de erkek çocuk sahibi olacağım, eşim ve annem göremediler, daha doğrusu algılayamadılar, bebeği yatış şeklinde bekledikleri için sanırım, erkek olduğu kesin, biraz burkulmadım değil, hayırlısı artık sağlıklı olsun da, kol, bacak, kafatasını ölçtü, gayet normal dedi, boyu 16 cmmiş, dün 16+1 dim ama ugsye göre 16+2 gözüküyormuş, 3lü test ve hemogram için kan verdim, 20 haftalıkken renkli ultrasonda organlarını görecekmişiz, ayrıca önümüzdeki ay tetenoz aşısı olacakmışız, sağlık ocagında, annem, eşim çok duygulandı, ben odun olarak birşey hissetmedim yine insan saf oluyor cinsiyet öğrenince, doktor çıkışı bebek mağazalarına baktım biraz kızlar için neler neler var, canım kaldı yine, offf Allahım ben niye böyleyim
canım benım 2 oglun mu vardı yanlıs hatırlamıyosam ondan ıcın burkuldu sanırım tabıkı gönül ister benımde 1 oglum var ve henuz tam keısnlemseıd cınsıyet ama Rabbım hayırlısını versın hıc üzülme saglıklı olsunlar yeter masallah bebısıneemınım dogunca bu duyguların yerını müthiş bi sevgiye bırakıcak
canımm hayırlı olsunnn... bebişin annesine gösterdi demek pipiloşunu
ayy canım yaaa öyle deme... bebek hissedermiş annenin kız mı erkek mi istediğini üzme bebeciğini... ikincisi kız olur inşallah... ben hep isterdim bi abimin olmasını...
erkek kıyafetleri de çok tatlı... ne güzel kravatlı tişörtler, bahçıvanlar var... hem kıyafet dediğin de nedir ki... hayırlısıyla bebeğini kucağına al, kıyafeti falan bak nasıl unutuyosun...
ayy canım benim yaa... ne tuhaf bi yerde çalışıyosun sen... hiç mi samimi bir arkadaşın yok, iste bi iki kaşık getirsin sana, başka yerde ye.
bende erkek dıyorum
bosver canım gunahları boyunlarına ama yemegı kım pişirıyor gıdıp ona soylesen bı lokma almak ıcın cok canın cekmıs madem:26:
aynısını bende yasadım dün
gecen sımıt ıstemıs bayan grubu banada sordular sasırdım huyalrı deıldır normalde tamam dedık aldık degısıktı boyle sebzelı fılan yapmıslar
dünde guvenlık kız arkadasla konusurken aklıma geldı gecen yedıgımız sımıtten soyleyelım bu hafta da gene ısteısnler felan dedım arkasına yarım saat gecmedı sımıtcı poşetle geldı yanı kendılerı ıstemıs gene am abu sefer haber vermeden tabıkı koktu yani bende gıttım siz simit istedinzi dmei felan dedım ayy sana demedık demı dedı evet yakaladım dedımnumarasını ıstıyom bende ıstıycem dedım ıstedım neyse ama ıyı oldu bozuldular
uykucu şirin seniiiii ..
aman insanlar çok anlayısız oluyor bazen.. benim babannem de kız olacağını duyunca bi tuhaf oldu bi de bunu yapanlar kadınlar yaa asıl ona sinir oluyorum ben.. yahu sen de kadınsın ve kız çocuğa iyi gözle bakmıyosun ne kadar ayıp .
Ayy yerim ben onlarııı.. resimlerini çekip koysana canım en iyisi kermesten almak gerçekten de
Ayyy ne biçim insan bunlar yaa işin evden uzak olunca çok büyük sorun bi kere şikayet ettikleri şeye bak, iyi ozaman takılmayalım ozaman sizle deyin.
Sıkma canını, eşin de gitmek istemiyor sonuçta, onların dediğini yapmak sorunda değilsiniz
Ayy düşüncesiz insanlar yaa bana kimse bişey demiyor, evde nasıl kahvaltı yapıyorsam işyerinde de öyle yapıyorum bi de kadın yaaa offf of :26:
Aman yaa eksik kaldı stor perdesi tövbe yarabbim
Amannn resmen oğlunu kıskanıyor senden bu kadın beraber bişeyler paylaşmanızı bile kaldıramıyor ne anneler var kapatsaydınız telefonları
hoşgeldinizz canımm
neyse kuzum iyi ol herşey yolunda olsundaababalar hep fedakar maşallahh..allah başımızdan eksik etmesin onları
yokk benimkii yontulmamışındann
bıdışınn duydu demekkız aysunn öldürdün beni gülmektenn
yaaa evet bende pek yumuşak yüzlüyüm...organizasyon yapıp alternatif çıkarayım karşısınada alışşınn barii:44:
çatlasınlar patlasınlarr
bilmem valla inşalahh öyle olmaz...haaa bide ben çalışıyorken..bebeğimee annem ve kayınvalidem bakacakyaa, ben işten gelinceee " aman durun işteee burda yemeğe falan"diyee ısrarlar başlar...:44:
Selam güzel anneleeerrr,iyisinizdir inşallah...
Benim de yine hiç çıkasım yok evden,çamaşırlarla uğraştım ütü yapmam lazım ama bu sıcakta gözüm kesmiyo kocişe mi satsam ütüyü acaba
kuzucum benim dr.umda büyük ihtimal erkek dedi kesinleşmeden paylaşmak istememiştim ama dayanamadımama ben en büyük örnek olarak hep seni söylüyorum eşimede kaptırmıyorum yani kendimi ama olmuyor erkekmiş gibi hissediyorum doğal olarak artık yazmaya üşeniyorum şu kaynanalardan çektiklerimizi sesli mesajmı atsam ne yaz yaz bitmezki tam deliriyorum sonra oğluşum olursa bende yaparsam böyle hareketler diyorum kıssssssss yaparmıyım ki Allahım kimsenin bana olan sevgisini azaltacak hareketler yapmaktan sana sığınırım sen koru yarabbim amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn............... ayyy bi yakın olsakta gün yapsak yaaaa süpeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr olur içimizi dökeriz bolbol ohhhhhhh........
bu arada münire hanımın dediği olmadı kız demişti o, çin takvimi, forumda birisinin eşler için baktığı ve moonsununtahmini tuttu moonsun burdan seni tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?