2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bende erkek dıyorum

bosver canım gunahları boyunlarına ama yemegı kım pişirıyor gıdıp ona soylesen bı lokma almak ıcın cok canın cekmıs madem:26:
aynısını bende yasadım dün
gecen sımıt ıstemıs bayan grubu banada sordular sasırdım huyalrı deıldır normalde tamam dedık aldık degısıktı boyle sebzelı fılan yapmıslar
dünde guvenlık kız arkadasla konusurken aklıma geldı gecen yedıgımız sımıtten soyleyelım bu hafta da gene ısteısnler felan dedım arkasına yarım saat gecmedı sımıtcı poşetle geldı yanı kendılerı ıstemıs gene am abu sefer haber vermeden tabıkı koktu yani bende gıttım siz simit istedinzi dmei felan dedım ayy sana demedık demı dedı evet yakaladım dedımnumarasını ıstıyom bende ıstıycem dedım ıstedım neyse ama ıyı oldu bozuldular

maşallahh ayşemm...allah hayırlısıylaa kucagına almayıda nasip etsin..yaz arada bize...özletme kendini..

evet ben bi uykucuyum yaaa..eşimin dediği dogru ben bebegı bahane diyorum ama seviyorummm kız uykuyu
:

ınsallah canımm ınsallahh :) yazarım ya işlerde cok yoğun bu ara e bızım
topikte var diğer topoikelrde var cıkamıyorum ısın ıcınden anacım :)

a

maşallah canım bebişine Allah dualarını kabul etsin. iyiyiz biz şükür. kızım olacak benim ayşe :)

i.

sağol canımm amın ınsallah :) ooo prenses mı gelıyo ayy ne güzel olur bıcır bıcır yaaa

pembiş pembiş de gıydırırsın oh oh

canımmm çok şükürrrr iyisin, inşallah sonuna kadar böyle gider... arada yaz böyle.. inan merak ediyoruz seni.....

ınsallah canım böle sağlıkla ilerler :) yazarım canım sağolun varoılun :)

herkese merhaba :) dün kontrol için doktora gittim, heyecan doruktaydı bende, ugsnin pozisyonunu değiştirerek direkt bebeğin alt kısmından gösterdi, eveeet cinsiyeti belli öğrenmek ister misiniz? dedi, ben de evet lütfen dedim ama nah gibi orda durduğu için gördüm yani, ben de erkek çocuk sahibi olacağım, eşim ve annem göremediler, daha doğrusu algılayamadılar, bebeği yatış şeklinde bekledikleri için sanırım, erkek olduğu kesin, biraz burkulmadım değil, hayırlısı artık sağlıklı olsun da, kol, bacak, kafatasını ölçtü, gayet normal dedi, boyu 16 cmmiş, dün 16+1 dim ama ugsye göre 16+2 gözüküyormuş, 3lü test ve hemogram için kan verdim, 20 haftalıkken renkli ultrasonda organlarını görecekmişiz, ayrıca önümüzdeki ay tetenoz aşısı olacakmışız, sağlık ocagında, annem, eşim çok duygulandı, ben odun olarak birşey hissetmedim yine insan saf oluyor cinsiyet öğrenince, doktor çıkışı bebek mağazalarına baktım biraz kızlar için neler neler var, canım kaldı yine, offf Allahım ben niye böyleyim

bu arada münire hanımın dediği olmadı kız demişti o, çin takvimi, forumda birisinin eşler için baktığı ve moonsunun tahmini tuttu moonsun burdan seni tebrik ediyorum

canım benım 2 oglun mu vardı yanlıs hatırlamıyosam ondan ıcın burkuldu sanırım tabıkı gönül ister benımde 1 oglum var ve henuz tam keısnlemseıd cınsıyet ama Rabbım hayırlısını versın hıc üzülme saglıklı olsunlar yeter masallah bebısıneemınım dogunca bu duyguların yerını müthiş bi sevgiye bırakıcak

canımm hayırlı olsunnn... bebişin annesine gösterdi demek pipiloşunu

ayy canım yaaa öyle deme... bebek hissedermiş annenin kız mı erkek mi istediğini üzme bebeciğini... ben hep isterdim bi abimin olmasını...
erkek kıyafetleri de çok tatlı... ne güzel kravatlı tişörtler, bahçıvanlar var... hem kıyafet dediğin de nedir ki... hayırlısıyla bebeğini kucağına al, kıyafeti falan bak nasıl unutuyosun...

Son düzenleme:

kız ağzından yel alsın ilk bebeğim daha ama töbe Yarabbim Allahım bu cahil kulunu affet ama ikincide oğlan olsa artık bunalıma girerim ben, üçüncüyü deneyemem bile, hayırlısı böyleymiş demek, Allahın dediği olur

:)) ben en başından beri erkek olacak diyordum, aslında hiç birşey doğmaz benim içime ama öyle hissediyordum, hatta kendi kendime bilinçaltı erkek mi istiyorum da öyle hissediyorum diye düşünürdüm, bir ihtimal kız da olabilir demiştim ama erkekmiş :) Allah herkese hayırlı evlat versin hem dünyalık hem de ahiretlik

canım öncelikle çok tebrik ederim. maşallah boyu posu güzel bebişinin. birkaç gün sonra dersin iyiki oğlum oluyor, anne için cinsiyet ne fark eder, yeter ki sağlıklı olsunlar aslında varya bazen sağlığı bile fark etmiyor, bak sana ne anlatacağım.

tatildeyken akşam yemekte bir aile vardı. anne baba birde oğulları. oğlan 16-17 yaşlarında ama biraz özürlüydü. şarkılar söylüyor gülüyor ben ilk anlamamıştım bile sonra çok bağırmaya başlayınca anladım. baktım babası elinde bir kamera sürekli oğlunu çekiyor, ama ne yemek yiyor ne başka tarafa bakıyor. resmen oğluna aşık. sonra kendi kendime düşündüm ki cinsiyeti o an çoktan geçtim, çocuk hasta bile olsa anne baba onun için canını verir, onu en iyi şekilde yetiştirmek ister. ebeveynlik böyle bişi demekki.

hamile kalmadan evvel istediğim bir cinsiyet vardı. hamile kalınca hiçbir anlamı olmadığını anladım. hiç içimden bile geçirmedim. tek derdim sağlığı oldu.

inşallah sağlıklı hayırlı bir evladın olur. ne olursa olsun onu çok seveceksin. biraz zaman geçsin alışırsın canım.

Selam güzel anneleeerrr,iyisinizdir inşallah...

Benim de yine hiç çıkasım yok evden,çamaşırlarla uğraştım ütü yapmam lazım ama bu sıcakta gözüm kesmiyo kocişe mi satsam ütüyü acaba

ayy canım benim yaa... ne tuhaf bi yerde çalışıyosun sen... hiç mi samimi bir arkadaşın yok, iste bi iki kaşık getirsin sana, başka yerde ye.

Sormayın valla sonunda biri acıdı da yesene sen de dedi iki lokma yedim, sonra da hemen gittim yemek parasını verdim... Laf söz olmasın diye...

Delikız'ın Bebeği İçin Cinsiyet Tahminleri:))))

Bulemsu: Kız
Burcuxxxx: Erkek
Esra86: Erkek
Beysal: Erkek
Lavinya27: Kız
Kaju80: Kız
Annesininbirtanesi: Kız
GüzelkızMS: Erkek
Niltt: Kız
Moonsun88: Kız
Arcak81: Erkek

ben geldimm hava çok sıcak dışarda duramadık

canım annem memlekette gelince çekip koyucam inşAllah aynen stor perdesi eksik kalmışşş

canım oğluşun hayırlı olsun kızzzzz ne uzuluyorsun ya Allah nasip etmeseydi hiç ne yapıcaktın o zaman çok sevindimmmm kucağına almakta nasip olr hayırlısıylaaaa

kız ben sana oğlan demiştim bunu da bildimmm hihooooooooo

bıdış duysun napalım biz duyup sinirlerimizi bozacağımızaa haksızmıyımmm

canımm haklısın yemeğede kalın hatta yatıya filan sen 2 yıl bakarsın bebişine 2 yıldan sonrada ben kreşe veririrdim

Selam güzel anneleeerrr,iyisinizdir inşallah...

Benim de yine hiç çıkasım yok evden,çamaşırlarla uğraştım ütü yapmam lazım ama bu sıcakta gözüm kesmiyo kocişe mi satsam ütüyü acaba

hoşgeldin şekerimmm çok yorma kendini yidire bilirsen kocişe yidir bırak o yapsın ütüyü benimki hayatta yapmazzz

anacım hayırlı olsun erkek geliyorrr

bunuda bildimmm

bu arada münire hanımın dediği olmadı kız demişti o, çin takvimi, forumda birisinin eşler için baktığı ve moonsunun tahmini tuttu moonsun burdan seni tebrik ediyorum

teşekkür ediyorum efendimmmm

burada izniniz olursa

öhö öhhhöööööö kendimi küçük münire ilan ediyorummm hhahahhhahhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…