2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayy kızlar bişi oldu giremedim ya bir türlü kadınlar kulubüne çok ilginçç :26:

neysem ben alatayım
işte düğün bitti biz eve girdik üst baştır oje dir makyajdır çıkarmaya çalışıyoruz derken tlf çaldı eşimin sadıçları aşşağıya çağırıyor baklava yiceklermiş ay hadi sen git dedim, yaa maaa felan yaptı gitti, kayınvaliderlerde heryer misafir dolu terasta kaldılar ama terasın giriş ayrı yani bizim evden girilmiyor,

neyse eşim geldi heryerr baklava ıykkk , birde bunu damatlıklarla havuza atmışlardı temmuzu sıcaktı allahtan, ıslakkk hemen duşa girdi,
eşim demişti ki annesine fısır fısır sabah ben gelir senden kahvaltılık alırım demişş biz evimizde yapıcaz demişş

eşim duştan çıktı bende geceliğimi giydim tam işe koyulcazzz bizim kapı çalmaz mıı
ama uzun çalıyor, bak diyorum boşver açmıyam sen yatağa git diyor yaa aç önemlidir diyom
birde baktım kapıdan kayınvalidemmm elinde tepsiiii

eşim kapıyı açmadan anne noldu diyor kahvaltılık istedin ya yumurta yaptım getirdimm dedi bennn koppptumm al al dedim açtı aldı mutfağa koydu o an bütün gün bşi yemediğim aklıma geldiii kızlarrr hemen gömüldüm bir iki lokma yedim kızdım o zaman ona bune böyle dedim gerdek gecesi dedim ama iyi de oldu valla ne yalan söliyimm
ben bişiler yedimmm tabi benim ki eeeeeh dedi kaptı beni kucakladı götürdü

öyle canım haklısın, günaha giriyorum biliyorum, hiç aramadık çok şükür kıymetini bilmiyorum işte, bu arada ablanın durumunu da okudum, hiç üzülme canım yakın komsumuz aynı ablan gibiydi, kızlığından beri pko hastası ve eşinin de sperme sayısı baya düşüktü, tüp bebek denediler ilk denemede çok şükür iki tanesi tutundu :) iki kız var şimdi Allah bağışlasın çok tatlı, artık pko hastaları olsun erkekteki sperm sayısı olsun hiç problem değil, meni de hiç sperme olmasa bile testise mikroenjeksiyon yapıyorlar, en kaliteli spermi alıyorlar, inşallah tez zamanda hamile haberlerini alırız ablanında

huhuuuuuuuuu kıskanç kaynanaya bak işe koyulup koyulmadığınızı kkontrole gelmişşşş

benimkine kocişim 1 tepsi börek açtırmıştı bizde bol bol ondan yedikkk

amin canımmm çok saoll o böyle durumdayken inan tam sevinemiyorum bile Allahım onada nasip etsin hayırlısıyla

hoşgeldin şekerimmm çok yorma kendini yidire bilirsen kocişe yidir bırak o yapsın ütüyü benimki hayatta yapmazzz

h.b şekerim yok ütüden anlar beyefendi,güzel yapar ama şıpır şıpır ter döker ütü yapar" kirletme lan terinle çamaşırlarımı "diyorum,"emeğin teri kızım bu" diyo

yaa kadın iyilik yapmış, gelin değil misin bunu bile beğenmemişsin

kızım ya bende baskın felan yaptı sandım, moonsun88 olayı daha enteresan bence. merak ettiğim kadar tatmin olamadım canım, kusura bakma

ben de baktım ama hiçbişey yok kampanyalarda yaa... bi de artık ihtiyaç dahilinde olan şeyleri almaya karar verdim
canım kargo ile tekrar gönder karşı ödemeli... doğrusunu göndersinler...
öyle yapcam kuzum..göndercemm aldıgım şeyi yollasınlar bana yaa evet yaa bugun hiçbişey yoktu kampanyalarda..belkide olmaması hayırlı bizim gibi canavar annişler içinn
haa buarada söylemeyi unuttum...angelsounds olduu duyduk kuzumuzun kalp atışını...aman yarabbim nasılda atıyorr pıt pıt pıt pıt annesi kurban olsun onu bana gönderen Yaradana:26:mucizem benimmmm

wayy canım kıyamam yaaa nankör ve düşüncesiz bu insanlarr malasef

sende haklısın canım...kız gittiğin diğer topiklerdede sevdirdin tabi kendini bırakmıyorlardır senii

ayşem teyzesiii benimde kızçemm olacak hayırlısıylaaa

annesiiiii annesiiii hiç öylee şeyler düşünme...ben sana erkek bebek kıyafetleri diyee bi post hazırlarım..oğluşunaa aşık olursunn bi kere daha hem kuzum kıyafet ne ki, senin yavrun olacak o allahın izniylee...kızzz o poposunda beziylee dursaa hoşunaa gidecek...hatta bezini bile takmasamda oğluşumun pipiloşunumu sevsem azcık diyecennn gör bakk

Selam güzel anneleeerrr,iyisinizdir inşallah...

Benim de yine hiç çıkasım yok evden,çamaşırlarla uğraştım ütü yapmam lazım ama bu sıcakta gözüm kesmiyo kocişe mi satsam ütüyü acaba
iyiyiz teyzesii mamamızı yedik geldik..çayımızı yudumluyoruz şimdi..
akşam serinlikte yap canım..yada haftalık kadının falan geliyorsaa ona yaptırırsın...hamişlerin ütü başında fazla zaman geçirmemesi gerekiyormuşş:44:

ücretsiz izin,rapor, yıllık izin, süt izni bilmem ne derken dediğin gibi 2 yaşına geliyor kızçemm...kreşe vermeye kıyamam teyzeside,en baştann tavrımı çok net koymamm lazım yoksaaa baş edemem yemin billahh

aaaaaa benim kayınvalide dünyada türünün tek örneğii alınırım walla :89::89::89::89:

el ele gerdeğe sokacaklarmış biizi hemde ön odada yatacaklarmışşş

yaa kadın iyilik yapmış, gelin değil misin bunu bile beğenmemişsin

kızım ya bende baskın felan yaptı sandım, moonsun88 olayı daha enteresan bence. merak ettiğim kadar tatmin olamadım canım, kusura bakma

iyi de kızımm o anda yemek yemek düşünen mi var tam işe koyulacakken kapı çaldıı annesini karşımda görünce çok tuhafıma gitti,

moonsun olayı neymişş onun daha mı beter

tühhh nasıl indirim olmazz nasıllllllllll alışveriş canavarları sizziiiii çok üzüldümmmm
evet canımm seninkilerin benimkilerden farkı yok eşinle konus agız birliği yapın ve kimsede kırılmasın yoksa işin zor ondan kreşe ver dedim canımm

iyi de kızımm o anda yemek yemek düşünen mi var tam işe koyulacakken kapı çaldıı annesini karşımda görünce çok tuhafıma gitti,

kayınvalide serüvenlerimle ilgili kitap yazsam mı acaba sizce nasıl olur

kızım ne kapıdan kahvaltı getirmesi kadınla adam bizi gerdeğe el ele sokcaklarmışş ön odada bekleyip yatacaklarmışş haa bide kvalidem bana gelinlikle yemek pişirtcekmiş o geceeee biz herifimle ne pişirme derdindeyiz onlar ne

sabahına da bizim eve damladılar zaten 9 da

bile bile orda yatacaklar öle mii çüşş

bende oha felan oldum dedim herifee eğer onlar evden bu gce adım atarlarsaa beni ve bıdışı sonsuza kadar unuttt tırstı tabi benimkii annesine düğün salonunda kızdı baya böyle cahillik olmaz diyeee

şaka bir yana kocamda istemedi adam rahat hareket edemez yahuuu

kadın dayanamamış oğlu aç diye canım. hem oturmuş yemişsin bide. oğlun büyüsün görcem seni.

onun ki çok fena canım. anlatmıştı geçen. istersen sana özet geçsin. kıyamam ben ona.

YAZZZ BENCE KİTAP SEN BUNE ARKADAŞŞŞ KAYINVALİDENİNDE FANTEZİLERİ VARMIŞŞ GELİNLİKLE YEMEK PİŞİRTMEKKK HMMMM BENDE GELİNİME YAPAYIMMMM PUHHAHAH benim kayınvalidem bunun yanında melaikee

Aman bizim maceralı bir dönemimiz olmadı kayınvalidem özel günlerde beni gıcık etmeyi sever, ben de köpürür dururum...

kadın dayanamamış oğlu aç diye canım. hem oturmuş yemişsin bide. oğlun büyüsün görcem seni.

onun ki çok fena canım. anlatmıştı geçen. istersen sana özet geçsin. kıyamam ben ona.

burcummm

biz kaynana olmucaz sen esra hilal ben anne olucazzz

ama lavinya conyess hayatbanaguzel kaynana olucakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…