bugun bişey almadıkk yaaaa...hele diyorumm bi eksiklikk var hayatımdaaa
Geçen limangodan aldıklarım geldi..çok tatlılarAma bi tanesini yanlış göndermişlerr yaaa...pembe-ekru yelek almıştım...mavi göndermişler adamlar...biride gelmedi
Ayyy kız çok merak ettimm
maşallahh ayşemm...allah hayırlısıylaa kucagına almayıda nasip etsin..yaz arada bize...özletme kendini..
evet ben bi uykucuyum yaaa..eşimin dediği dogru ben bebegı bahane diyorum ama seviyorummm kız uykuyu
Cuma aynı cicileri giycem o zaman bi foto çektiririm..yollarım size şekerimm
kolay gelsin kuzumm...bu uyku arkadaşları çok tatlı yaa...Kızz bugun bişey almıycamm girmee aklımaaa
aman allah korusun nazarlardan..çokda söyleme kuzum...Hhiç mide bulantım olmuyor dedim teyzemizin kızına gittiğimizde, ertesi gün tepe taklak döndüm...hastayım o gün bugundur:2:
aman ya ne oldu bu siteye. bir sürü şey yazmıştım gitmemiş. üfffffffff cevap veremediklerim lütfen alınmayın. hepinizi çok seviyorum.
sağol canım. biraz azaldı izlerim. geçiyor. sanada geçmiş olsun. daha daha nasılsın?
bu mesaja bittim. ben diyorum bu kız çalışkan akıllı diye. bak yine ispatladı. tü tü tü
anlat anlat. valla çok merak ettim
maşallah canım bebişineAllah dualarını kabul etsin. iyiyiz biz şükür. kızım olacak benim ayşe :)
hayırlısı olsun canım. inşallah kimsenin cinsiyeti değişmez. keşke bir araya gelebilsek ayyy ne hoş olurdu :))
valla ya, Allah kem gözlerden sakınsın. ama dediğin muhabbet hep oluyor. banada yapıyorlar, anlatmıcam diyorum yine dayanamıyorum. sen bizi koru yarabbi.
canım benım 2 oglun mu vardı yanlıs hatırlamıyosam ondan ıcın burkuldu sanırım tabıkı gönül ister benımde 1 oglum var ve henuz tam keısnlemseıd cınsıyet ama Rabbım hayırlısını versın hıc üzülme saglıklı olsunlar yeter masallah bebısıneemınım dogunca bu duyguların yerını müthiş bi sevgiye bırakıcak
bıdış duysun napalım biz duyup sinirlerimizi bozacağımızaa haksızmıyımmm
canımm haklısın yemeğede kalın hatta yatıya filansen 2 yıl bakarsın bebişine 2 yıldan sonrada ben kreşe veririrdim
ayy kızlar bişi oldu giremedim ya bir türlü kadınlar kulubüne çok ilginçç :26:
neysem ben alatayım
işte düğün bitti biz eve girdik üst baştır oje dir makyajdır çıkarmaya çalışıyoruz derken tlf çaldı eşimin sadıçları aşşağıya çağırıyorbaklava yiceklermiş ay hadi sen git dedim, yaa maaa felan yaptı gitti, kayınvaliderlerde heryer misafir dolu terasta kaldılar ama terasın giriş ayrı yani bizim evden girilmiyor,
neyse eşim geldi heryerr baklava ıykkk , birde bunu damatlıklarla havuza atmışlardı temmuzu sıcaktı allahtan, ıslakkk hemen duşa girdi,
eşim demişti ki annesine fısır fısır sabah ben gelir senden kahvaltılık alırım demişş biz evimizde yapıcaz demişş
eşim duştan çıktı bende geceliğimi giydim tam işe koyulcazzz bizim kapı çalmaz mıı
ama uzun çalıyor, bak diyorum boşver açmıyam sen yatağa git diyor yaa aç önemlidir diyom
birde baktım kapıdan kayınvalidemmmelinde tepsiiii
eşim kapıyı açmadan anne noldu diyor kahvaltılık istedin ya yumurta yaptım getirdimm dedi bennn koppptummal al dedim açtı aldı mutfağa koydu o an bütün gün bşi yemediğim aklıma geldiii kızlarrr hemen gömüldüm bir iki lokma yedim kızdım o zaman ona bune böyle dedim gerdek gecesi dedim ama iyi de oldu valla ne yalan söliyimm
ben bişiler yedimmm tabi benim ki eeeeeh dedi kaptı beni kucakladı götürdü
öyle canım haklısın, günaha giriyorum biliyorum, hiç aramadık çok şükür kıymetini bilmiyorum işte, bu arada ablanın durumunu da okudum, hiç üzülme canım yakın komsumuz aynı ablan gibiydi, kızlığından beri pko hastası ve eşinin de sperme sayısı baya düşüktü, tüp bebek denediler ilk denemede çok şükür iki tanesi tutundu :) iki kız var şimdi Allah bağışlasın çok tatlı, artık pko hastaları olsun erkekteki sperm sayısı olsun hiç problem değil, meni de hiç sperme olmasa bile testise mikroenjeksiyon yapıyorlar, en kaliteli spermi alıyorlar, inşallah tez zamanda hamile haberlerini alırız ablanında
hoşgeldin şekerimmm çok yorma kendini yidire bilirsen kocişe yidir bırak o yapsın ütüyü benimki hayatta yapmazzz
ayy kızlar bişi oldu giremedim ya bir türlü kadınlar kulubüne çok ilginçç :26:
neysem ben alatayım
işte düğün bitti biz eve girdik üst baştır oje dir makyajdır çıkarmaya çalışıyoruz derken tlf çaldı eşimin sadıçları aşşağıya çağırıyorbaklava yiceklermiş ay hadi sen git dedim, yaa maaa felan yaptı gitti, kayınvaliderlerde heryer misafir dolu terasta kaldılar ama terasın giriş ayrı yani bizim evden girilmiyor,
neyse eşim geldi heryerr baklava ıykkk , birde bunu damatlıklarla havuza atmışlardı temmuzu sıcaktı allahtan, ıslakkk hemen duşa girdi,
eşim demişti ki annesine fısır fısır sabah ben gelir senden kahvaltılık alırım demişş biz evimizde yapıcaz demişş
eşim duştan çıktı bende geceliğimi giydim tam işe koyulcazzz bizim kapı çalmaz mıı
ama uzun çalıyor, bak diyorum boşver açmıyam sen yatağa git diyor yaa aç önemlidir diyom
birde baktım kapıdan kayınvalidemmmelinde tepsiiii
eşim kapıyı açmadan anne noldu diyor kahvaltılık istedin ya yumurta yaptım getirdimm dedi bennn koppptummal al dedim açtı aldı mutfağa koydu o an bütün gün bşi yemediğim aklıma geldiii kızlarrr hemen gömüldüm bir iki lokma yedim kızdım o zaman ona bune böyle dedim gerdek gecesi dedim ama iyi de oldu valla ne yalan söliyimm
ben bişiler yedimmm tabi benim ki eeeeeh dedi kaptı beni kucakladı götürdü
h.b şekerim yok ütüden anlar beyefendi,güzel yapar ama şıpır şıpır ter döker ütü yapar" kirletme lan terinle çamaşırlarımı "diyorum,"emeğin teri kızım bu" diyo
huhuuuuuuuuu kıskanç kaynanaya bak işe koyulup koyulmadığınızı kkontrole gelmişşşş
benimkine kocişim 1 tepsi börek açtırmıştı bizde bol bol ondan yedikkk
öyle yapcam kuzum..göndercemm aldıgım şeyi yollasınlar bana yaaben de baktım ama hiçbişey yok kampanyalarda yaa... bi de artık ihtiyaç dahilinde olan şeyleri almaya karar verdim
canım kargo ile tekrar gönder karşı ödemeli... doğrusunu göndersinler...
wayy canım kıyamam yaaaMillet bir enteresan....
Düşük tehlikem var diye 1 hafta rapor kullanmak zorunda kalmadım, ne nazlılığım kaldı, ne çıt kırıldımlığım...
Allah'a havale ediyorum o tip kıskanç insanları....
Nerdeyse ağlayacağım ama çok sinirimi bozdular, genelde işyerinde yemek yemiyorum...
Ancak bulgurlu bir yemek var ondan kokusu çok hoşuma gidiyor diye bir kaşık alırım hep...
Artık yemek yemiyorum diye (her ay 50 tl veriyoruz yemek için) yemek parasından çıkmıştım ağır geliyordu yemekler, evde yağımı tuzumu kendime öre ayarlıyorum çünkü...
Bugün o bulgurlu yemekten yapılmış, nasıl koktu, yemekten çıktım laf ederler diye (ki kesin ederler) gidip 1 kaşık alamadım, evrak odasını yemek odası olarak da kullanıyorlar mecburen başka uygun yer yok diye, bir iş içi girdim biri de hamilesin 1 lokma al demedi...
Yazıklar olsun yaa..... Ben ki onlara sıkıntı olmasın diye her şeylerini idare ettim, eksiklerini ben tamamladım amirlere iletsem ceza alacakları şeyleri hep görmezden geldim ben yaptım, bir odayı kullanamıyorlar diye yaptıklarına bak....
Sorsan sen yemiryorsun ki olur adı....
Oysa ben hepsine tek tek sorardım...
Vay be insan oğlu ne nankör....
ınsallah canımm ınsallahh :) yazarım ya işlerde cok yoğun bu ara e bızım
topikte var diğer topoikelrde var cıkamıyorum ısın ıcınden anacım :)
sağol canımm amın ınsallah :) ooo prenses mı gelıyo ayy ne güzel olur bıcır bıcır yaaa
pembiş pembiş de gıydırırsın oh oh
ınsallah canım böle sağlıkla ilerler :) yazarım canım sağolun varoılun :)
herkese merhaba :) dün kontrol için doktora gittim, heyecan doruktaydı bende, ugsnin pozisyonunu değiştirerek direkt bebeğin alt kısmından gösterdi, eveeet cinsiyeti belli öğrenmek ister misiniz? dedi, ben de evet lütfen dedim ama nah gibi orda durduğu içingördüm yani, ben de erkek çocuk sahibi olacağım, eşim ve annem göremediler, daha doğrusu algılayamadılar, bebeği yatış şeklinde bekledikleri için sanırım, erkek olduğu kesin, biraz burkulmadım değil, hayırlısı artık sağlıklı olsun da, kol, bacak, kafatasını ölçtü, gayet normal dedi, boyu 16 cmmiş, dün 16+1 dim ama ugsye göre 16+2 gözüküyormuş, 3lü test ve hemogram için kan verdim, 20 haftalıkken renkli ultrasonda organlarını görecekmişiz, ayrıca önümüzdeki ay tetenoz aşısı olacakmışız, sağlık ocagında, annem, eşim çok duygulandı, ben odun olarak birşey hissetmedim yine insan saf oluyor cinsiyet öğrenince, doktor çıkışı bebek mağazalarına baktım biraz kızlar için neler neler var, canım kaldı yine, offf Allahım ben niye böyleyim
iyiyiz teyzesii mamamızı yedik geldik..çayımızı yudumluyoruz şimdi..Selam güzel anneleeerrr,iyisinizdir inşallah...
Benim de yine hiç çıkasım yok evden,çamaşırlarla uğraştım ütü yapmam lazım ama bu sıcakta gözüm kesmiyo kocişe mi satsam ütüyü acaba
bıdış duysun napalım biz duyup sinirlerimizi bozacağımızaa haksızmıyımmm
canımm haklısın yemeğede kalın hatta yatıya filansen 2 yıl bakarsın bebişine 2 yıldan sonrada ben kreşe veririrdim
yaa kadın iyilik yapmış, gelin değil misin bunu bile beğenmemişsin
kızım ya bende baskın felan yaptı sandım, moonsun88 olayı daha enteresan bence. merak ettiğim kadar tatmin olamadım canım, kusura bakma
yaa kadın iyilik yapmış, gelin değil misin bunu bile beğenmemişsin
kızım ya bende baskın felan yaptı sandım, moonsun88 olayı daha enteresan bence. merak ettiğim kadar tatmin olamadım canım, kusura bakma
öyle yapcam kuzum..göndercemm aldıgım şeyi yollasınlar bana yaaevet yaa bugun hiçbişey yoktu kampanyalarda..belkide olmaması hayırlı bizim gibi canavar annişler içinn
haa buarada söylemeyi unuttum...angelsounds olduuduyduk kuzumuzun kalp atışını...aman yarabbim nasılda atıyorr pıt pıt pıt pıt annesi kurban olsun onu bana gönderen Yaradana:26: mucizem benimmmm
wayy canım kıyamam yaaanankör ve düşüncesiz bu insanlarr malasef
sende haklısın canım...kız gittiğin diğer topiklerdede sevdirdin tabi kendini bırakmıyorlardır senii
ayşem teyzesiii benimde kızçemm olacak hayırlısıylaaa
ücretsiz izin,rapor yıllık izin, süt izni bilmem ne derken dediğin gibi 2 yaşına geliyor kızçemm...kreşe vermeye kıyamam teyzeside,en baştann tavrımı çok net koymamm lazım yoksaaa baş edemem yemin billahh
aaaaaa benim kayınvalide dünyada türünün tek örneğii alınırım walla :89::89::89::89:
el ele gerdeğe sokacaklarmış biizi hemde ön odada yatacaklarmışşş
iyi de kızımm o anda yemek yemek düşünen mi vartam işe koyulacakken kapı çaldıı annesini karşımda görünce çok tuhafıma gitti,
moonsun olayı neymişş onun daha mı beter
bile bile orda yatacaklar öle miiçüşş
iyi de kızımm o anda yemek yemek düşünen mi vartam işe koyulacakken kapı çaldıı annesini karşımda görünce çok tuhafıma gitti,
moonsun olayı neymişş onun daha mı beter
Aman bizim maceralı bir dönemimiz olmadı kayınvalidem özel günlerde beni gıcık etmeyi sever, ben de köpürür dururum...
kayınvalide serüvenlerimle ilgili kitap yazsam mı acaba sizce nasıl olur
kızım ne kapıdan kahvaltı getirmesi kadınla adam bizi gerdeğe el ele sokcaklarmışş ön odada bekleyip yatacaklarmışş haa bide kvalidem bana gelinlikle yemek pişirtcekmiş o geceeee biz herifimle ne pişirme derdindeyiz onlar ne
sabahına da bizim eve damladılar zaten 9 da
kadın dayanamamış oğlu aç diye canım. hem oturmuş yemişsin bide.oğlun büyüsün görcem seni.
onun ki çok fena canım. anlatmıştı geçen. istersen sana özet geçsin. kıyamam ben ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?