2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
haklı adam emeğin teri

Valla hakkını yemeyeyim yaptı mı tam yapıyo..:)))

Oh Allah iyilik versin canımmmm...Afiyet olsun yarasın bebişineee,çok şükür eşim yardım ediyo sadece camlarım için kadın ayarlıyorum ama eşime de kıyamıyorum bazen,idare ediyoruz işte..Zaten ütüden de nefret ederim

ben geldimm hava çok sıcak dışarda duramadık

canım annem memlekette gelince çekip koyucam inşAllah aynen stor perdesi eksik kalmışşş

Selam güzel anneleeerrr,iyisinizdir inşallah...

Benim de yine hiç çıkasım yok evden,çamaşırlarla uğraştım ütü yapmam lazım ama bu sıcakta gözüm kesmiyo kocişe mi satsam ütüyü acaba

ayy yapıyosa sat tabiki deeeeee, yorma kendini..

teşekkür ediyorum efendimmmm

burada izniniz olursa

öhö öhhhöööööö kendimi küçük münire ilan ediyorummm hhahahhhahhahaha

b münireliğin eksik kalmıştı

ayyy inanmıyorum yaaaaa yuhhhhh...

ama burcu düşünsene tam iş üstündeyken kapının çaldığını...

ohh ne güzelll... benimki o kadar hareketlendi ki dünden beri vazgeçtim doppler almaktan.. hiç durmuyo resmennnn

aaaaaa benim kayınvalide dünyada türünün tek örneğii alınırım walla :89::89::89::89:

el ele gerdeğe sokacaklarmış biizi hemde ön odada yatacaklarmışşş

yanınıza gelip çekirdek çitleselerdi bi de

kızım senin kayınvaliden çatlağın önde gideni...

almasaydınız içeri... ne düşüncesizlik yaa...

bıdışş ne gııı iyi yapmışınnn öyle şey mi olurmuşşşş cıkk cıkkk bende dalıyormuşum gerdekte içeriii oğluşum yapabiliyor mu diyee

kadın dayanamamış oğlu aç diye canım. hem oturmuş yemişsin bide. oğlun büyüsün görcem seni.

onun ki çok fena canım. anlatmıştı geçen. istersen sana özet geçsin. kıyamam ben ona.

evett oğluna yapmışş ama ben yedimm ayy bende kıymam oğluma gece gece börekler bile açarım , o işi yaparken gelir anlını silivverimmmm yuhh bana çığrımdan çıktımm

burcummm

biz kaynana olmucaz sen esra hilal ben anne olucazzz

ama lavinya conyess hayatbanaguzel kaynana olucakkk

moonsun sen anlat böle kayınvaliden den acık derss alimm

bu lafa bittimmm kayınvalidemi odada çitlerken düşündüm deeee kopkop koppppptummmm deliiii işçilerde bana bakıyor bu neye gülüyor diyeeee

iş üstündeyken kapıda çalsa duymamalısın

kayınvalidem bizi ne zaman iş üstünde yakaladı kayseride odamıza girmekten vazgeçti sürekli teftiş odamızda geziyorrrr iyi oldu

neysee işe yaramışş allahtan aç be aç nasıl olacaktıı yoksaa fanfinifonn
huhuuuuuuuuu kıskanç kaynanaya bak işe koyulup koyulmadığınızı kkontrole gelmişşşş

benimkine kocişim 1 tepsi börek açtırmıştı bizde bol bol ondan yedikkk

benim kayınvalidem 1 hafta öncedennn tüm alışverişimizi yaptı...çörek otundan tutta, limon tuzuna kadar almışş kahvaltılıkların, deterjanların, peçetelerin haddi hesabı yokk..şimdi hakkını yemeyimm

bizim ilk gecemizdeki tuhaflık şöyle...ben kına gecesi sabah bi uyandım...15-16 gün sonra gelmesi gereken kırmızılar gelmiş...ahanda dedim....bittikk

vee düğün günü hayatımda hiç olmadıgım kadar şiddetli regl oldum...az kalsın gelinliğimee geçecektii...aldıgımız cicileri giyemedim...kocamann lastikliii don giymek zorunda kaldımm tutsun diyee
kocişe söylemedim oluryaa morali bozulursa adamın diyee, eve geldikk...görümcemle kaynım çıktı yanımızda...görümcek biliyor zatenn bende iş miş olmadıgını o gece...5 dakıka durdular gittiler...
kocişe dedimki...canım böylee böyleee olsunn aşkıımm sarılır yatarız dedi...nolcak sankii wayyy bee dedim ne kadar anlayışlı...cumartesiydi düğün, çarşamba oldu...bizimkii başladııı eeeeeeeeeeee bu ne zaman bitecekk diyeee
hahaaaa dedim çok anlayışlıymışşş
h.b şekerim yok ütüden anlar beyefendi,güzel yapar ama şıpır şıpır ter döker ütü yapar" kirletme lan terinle çamaşırlarımı "diyorum,"emeğin teri kızım bu" diyo

tabiii emek veriyorr adamcağızz

amann al birini vur ötekinee seninkiylee benimkii nasılda belli ediyorlar topraklarının aynı oldugunu
yaa tabii agız bırlıgı yapmazsakk biterim ben...ayrı evim oldugunu unuturum yemin ederim...ne pazarı kalır ne cuması ondan sonra...

bile bile orda yatacaklar öle mii çüşş

kız eskidenn daha fenaymışş...ailenin tüm büyüklerii evde yatarmışş..dayı hanımı amca hanımı...
benim amcamm evlenmiş yengemde küçük 16 yaşında...babaannem gidip gelipp oldumu oldumu diyee kapıyı tıklıyormuş...amcam sinirlenmiş haliyle..."ana sen bizi rahat bırakırsann olacakk yaaa bi git demiş" napsın adamın canına takkkkk etmişşş

bu lafa bittimmm kayınvalidemi odada çitlerken düşündüm deeee kopkop koppppptummmm deliiii işçilerde bana bakıyor bu neye gülüyor diyeeee

iş üstündeyken kapıda çalsa duymamalısın

kayınvalidem bizi ne zaman iş üstünde yakaladı kayseride odamıza girmekten vazgeçti sürekli teftiş odamızda geziyorrrr iyi oldu

bıdış kuku ben bıdış diyorum onaaa

ya ben siz kayınvalidelerinize şükredin diye anlatıyorumm dediğine bak ya şununnn kızlar kızı olcaklar buna kız vermeyinnnnnn benden sana kız yok canımmm

burcummm

biz kaynana olmucaz sen esra hilal ben anne olucazzz

ama lavinya conyess hayatbanaguzel kaynana olucakkk

heee valla kızımı üzsün yolarım ben o kaynanayıııııııııı

abovvvvvvvvvvvvvv ben böyle bişi duymadımmmmmmm

bak hemen örnek alıyorrr delirtme beniiii kaynanana hayat kaynanana hayatttt

çokk ayıp ama nasıl gelinsin sen

adam 3 gün sabretmiş işte yeterr ilk zamanlar adam heryerde sıkıştıırırdı yahuu şimdi şap yemiş gibin adamda normalleşme oldu bana göre değil benki fantezili kadınnn

toprakları bir şekerim benim erkek doçent hocam dedim ya kayserili kayınvalidelere ne yaparsan yap yaranamazsın derdi dogru

kuzucum benim dr.umda büyük ihtimal erkek dedi kesinleşmeden paylaşmak istememiştim ama dayanamadım ama ben en büyük örnek olarak hep seni söylüyorum eşimede kaptırmıyorum yani kendimi ama olmuyor erkekmiş gibi hissediyorum doğal olarak artık yazmaya üşeniyorum şu kaynanalardan çektiklerimizi sesli mesajmı atsam ne yaz yaz bitmezki tam deliriyorum sonra oğluşum olursa bende yaparsam böyle hareketler diyorum kıssssssss yaparmıyım ki Allahım kimsenin bana olan sevgisini azaltacak hareketler yapmaktan sana sığınırım sen koru yarabbim amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn............... ayyy bi yakın olsakta gün yapsak yaaaa süpeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr olur içimizi dökeriz bolbol ohhhhhhh........

bu msjı az önce yazmıştım ama nete bişeyler oldu 2325-2330 arasını göstermiyor cvp veren oldumu bana merak ettim alıntı yapıverin yaaa lüütfennnn

amannnn kadına bakk canım amma meraklıymış kadın yaa....

pazar günü bizimkiler evi boşalttılar... bi baktık telefon çalıyo, eşime ay boşver bakma diyorum "ya babanlarsa, ya açmazsakta bişey yapıyoruz sanarlarsa" diyo... sanarlarsa mı

sanarlarsa mııı gerçeeekk buuuuu

yok benimkii mecburen anasıgil yola çıkacaklarından kabul etti telefonları açmaz bakmaz rahattı yani

hayy allahım yaa güldükkk bu muhabbet iyi olduu valal

evet kuzum yaa meğer ne açmışımm ben, ayy one öyle eskiden çok fenamışş cidden, ama lafı süper olmuşşşş "ana sen bizi rahat bırakırsann olacakk yaaa bi git demiş" napsın adamın canına takkkkk etmişşş

bıdış kuku ben bıdış diyorum onaaa

ya ben siz kayınvalidelerinize şükredin diye anlatıyorumm dediğine bak ya şununnn kızlar kızı olcaklar buna kız vermeyinnnnnn benden sana kız yok canımmm

bıdışş Allah seni bayılıyom şu takma isimlerine
ama çokk ayıpp benim gelinim zatenn bellii

heee valla kızımı üzsün yolarım ben o kaynanayıııııııııı

abovvvvvvvvvvvvvv ben böyle bişi duymadımmmmmmm

üzmez üzmez merak etme, senin annen yolabiliyor mu kaynananı
ahh ahh çok fena bunlar

kızlar şaka bir yana aman Allah korusun insan hayırlı insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı,,

benide hayırlı gelinle karşılaştırsın çook fena gelinlerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…