YAZZZ BENCE KİTAP SEN BUNE ARKADAŞŞŞ KAYINVALİDENİNDE FANTEZİLERİ VARMIŞŞ GELİNLİKLE YEMEK PİŞİRTMEKKK HMMMM BENDE GELİNİME YAPAYIMMMM PUHHAHAH benim kayınvalidem bunun yanında melaikee
haklı adam emeğin teri
iyiyiz teyzesii mamamızı yedik geldik..çayımızı yudumluyoruz şimdi..
akşam serinlikte yap canım..yada haftalık kadının falan geliyorsaa ona yaptırırsın...hamişlerin ütü başında fazla zaman geçirmemesi gerekiyormuşş:44:
ben geldimm hava çok sıcak dışarda duramadık
canım annem memlekette gelince çekip koyucam inşAllahaynen stor perdesi eksik kalmışşş
Selam güzel anneleeerrr,iyisinizdir inşallah...
Benim de yine hiç çıkasım yok evden,çamaşırlarla uğraştım ütü yapmam lazım ama bu sıcakta gözüm kesmiyo kocişe mi satsam ütüyü acaba
teşekkür ediyorum efendimmmm
burada izniniz olursa
öhö öhhhöööööö kendimi küçük münire ilan ediyorummm hhahahhhahhahaha
ayy kızlar bişi oldu giremedim ya bir türlü kadınlar kulubüne çok ilginçç :26:
neysem ben alatayım
işte düğün bitti biz eve girdik üst baştır oje dir makyajdır çıkarmaya çalışıyoruz derken tlf çaldı eşimin sadıçları aşşağıya çağırıyorbaklava yiceklermiş ay hadi sen git dedim, yaa maaa felan yaptı gitti, kayınvaliderlerde heryer misafir dolu terasta kaldılar ama terasın giriş ayrı yani bizim evden girilmiyor,
neyse eşim geldi heryerr baklava ıykkk , birde bunu damatlıklarla havuza atmışlardı temmuzu sıcaktı allahtan, ıslakkk hemen duşa girdi,
eşim demişti ki annesine fısır fısır sabah ben gelir senden kahvaltılık alırım demişş biz evimizde yapıcaz demişş
eşim duştan çıktı bende geceliğimi giydim tam işe koyulcazzz bizim kapı çalmaz mıı
ama uzun çalıyor, bak diyorum boşver açmıyam sen yatağa git diyor yaa aç önemlidir diyom
birde baktım kapıdan kayınvalidemmmelinde tepsiiii
eşim kapıyı açmadan anne noldu diyor kahvaltılık istedin ya yumurta yaptım getirdimm dedi bennn koppptummal al dedim açtı aldı mutfağa koydu o an bütün gün bşi yemediğim aklıma geldiii kızlarrr hemen gömüldüm bir iki lokma yedim kızdım o zaman ona bune böyle dedim gerdek gecesi dedim ama iyi de oldu valla ne yalan söliyimm
ben bişiler yedimmm tabi benim ki eeeeeh dedi kaptı beni kucakladı götürdü
yaa kadın iyilik yapmış, gelin değil misin bunu bile beğenmemişsin
kızım ya bende baskın felan yaptı sandım, moonsun88 olayı daha enteresan bence. merak ettiğim kadar tatmin olamadım canım, kusura bakma
öyle yapcam kuzum..göndercemm aldıgım şeyi yollasınlar bana yaaevet yaa bugun hiçbişey yoktu kampanyalarda..belkide olmaması hayırlı bizim gibi canavar annişler içinn
haa buarada söylemeyi unuttum...angelsounds olduuduyduk kuzumuzun kalp atışını...aman yarabbim nasılda atıyorr pıt pıt pıt pıt annesi kurban olsun onu bana gönderen Yaradana:26: mucizem benimmmm :
aaaaaa benim kayınvalide dünyada türünün tek örneğii alınırım walla :89::89::89::89:
el ele gerdeğe sokacaklarmış biizi hemde ön odada yatacaklarmışşş
kayınvalide serüvenlerimle ilgili kitap yazsam mı acaba sizce nasıl olur
kızım ne kapıdan kahvaltı getirmesi kadınla adam bizi gerdeğe el ele sokcaklarmışş ön odada bekleyip yatacaklarmışş haa bide kvalidem bana gelinlikle yemek pişirtcekmiş o geceeee biz herifimle ne pişirme derdindeyiz onlar ne
sabahına da bizim eve damladılar zaten 9 da
sağolun kızlar, Allah bebeklerimizi korusun, sanki 40 yıldır karnımda bu çocuk. nasıl bir duygu bu annelik bir kelime bile insanı canlı canlı öldürüyor. sağ salim doğuralım inşallah.
kuzum nerdesin sen? merak ettim valla. işe gelmicen sandım. iyisin demi?
sağol canım. ciddi bişi değilde doktor kurbanı oldumsen nasılsın neler yapıyorsun? (bunlar daha buluşmadı bu arada takipteyim )
lavinya27 okudum kayınvalide ile sorununu. gerçekten bazı anne babalar çok bencil. kimi canını verir yavrusuna kimi önce mal der. Allah insanı şaşırtmasın. eşinide tebrik ederim, mantıklı davranmış. Siz aynı kafadan olunca gerisi boş canım.
çok şükür canım ya hakkaten eşinin yanında olması güzel bir şey..
olmaz mı denizin hemen kıyısında deniz manzaraları çanakkale merkezde evleri var, babaanneniyi ziyarete geldiler bahçeleri varmış bakacaklarmış, birde takılmaz mı biz ekelim biz arada gidip sularsınız diyor ayol ben nasıl gireyim o tarlaya ben çekirge zıplayınca bile korkuyorumdalga geçiyor heralde anlamadım oldu hatta ben orada doğururum dedim
antalya ya gidip gelelim gidecekler yine evlerine cnm,
sen o pazar sendromu benim annemde de var, annem ile babam (kendi annem babam) hep babaanneme giderler her pazar hiç sektirmezler, oda çok sinr olur, yaa tabi gidicez ziyarete ama sık boğaz ettiklerinde ben de senin gibi geri kaçıyorum, konuşma şekilleri tuhaff demi ? belki sen başka yere gideceksin o pazar.
günaydın cnm geçmş olsun hoş geldin
aynen canım bu ev kendi annemlerede yakın, kayınvalidelerde geldiğinde terasta kalıyorlar işte, diyorlar ev almayın çocuk biraz büyüsün öyle alın dediler, ama düşünüyorum kaçmakta fayda var
kesinlikleee kaçççççççççççççççççççç!!!!!
bulemsuu sakın evde oturma anacımmm senn gezzz maşallahhhh
burcu yaa sen de biliyosun neden olduğunu, keşke gitmeseydin. kendi doktoruna gitseydin yada.
annesininbirtanesiiii bugün neler aldın bakıyımmmmmmmm
hayatbanagüzel sıkma canını yaaa boşverr... ben takmıyorum artık kimseyi... etrafta anlayışsız insan çookkk
lavinya aç kız ağzını sen de... o ne derse seninde bir cevabın olsun mutlaka... ben genelde eşim yanımda olmadığı zaman kayınvalideme daha rahat içimdekileri söylüyorum
demem mi ben ya tutamam ki çenemi...
kızlar merhabaa napiyosunuzz :)
dün dr kontrolumuz vardıı sata göre 7+3 ama bebiş 2 gün dahada büyükmüş 7+5 çıktı maşallah sıpama
kalp atsını gorduk daha önce gıtsem görürüdüm ama ıste ben gec gıdeyım dedım süprizleri sevmıyorum artık malum :)
dr dedi sorun yok güzel tahlıl verdım ıste bi kısmı cıktı tahlıllerımın idrarda albumın fln cıkmıs baska selerde var
bakalım hepsi çıksın öle konuscakmsıız...öle işte kzıalr haber vereyım dedım su an hersey yolunda
sadece çok bulantım var devamlı istifra ediyorum bitirdi beni bu bulantılar
hayırlı olsun canım sorunsuz devam eder inşallah:)
Millet bir enteresan....
Düşük tehlikem var diye 1 hafta rapor kullanmak zorunda kalmadım, ne nazlılığım kaldı, ne çıt kırıldımlığım...
Allah'a havale ediyorum o tip kıskanç insanları....
Nerdeyse ağlayacağım ama çok sinirimi bozdular, genelde işyerinde yemek yemiyorum...
Ancak bulgurlu bir yemek var ondan kokusu çok hoşuma gidiyor diye bir kaşık alırım hep...
Artık yemek yemiyorum diye (her ay 50 tl veriyoruz yemek için) yemek parasından çıkmıştım ağır geliyordu yemekler, evde yağımı tuzumu kendime öre ayarlıyorum çünkü...
Bugün o bulgurlu yemekten yapılmış, nasıl koktu, yemekten çıktım laf ederler diye (ki kesin ederler) gidip 1 kaşık alamadım, evrak odasını yemek odası olarak da kullanıyorlar mecburen başka uygun yer yok diye, bir iş içi girdim biri de hamilesin 1 lokma al demedi...
Yazıklar olsun yaa..... Ben ki onlara sıkıntı olmasın diye her şeylerini idare ettim, eksiklerini ben tamamladım amirlere iletsem ceza alacakları şeyleri hep görmezden geldim ben yaptım, bir odayı kullanamıyorlar diye yaptıklarına bak....
Sorsan sen yemiryorsun ki olur adı....
Oysa ben hepsine tek tek sorardım...
Vay be insan oğlu ne nankör....
canım benim elalemi takmayacaksın bazı durumlarda sen hamilesin ve bebeğinin canı çekti o yemeği git ye ya ne derlerse desinler... vicdanlarına bırak. bu kadar takmaya değer mi salla ya...
herkese merhaba :) dün kontrol için doktora gittim, heyecan doruktaydı bende, ugsnin pozisyonunu değiştirerek direkt bebeğin alt kısmından gösterdi, eveeet cinsiyeti belli öğrenmek ister misiniz? dedi, ben de evet lütfen dedim ama nah gibi orda durduğu içingördüm yani, ben de erkek çocuk sahibi olacağım, eşim ve annem göremediler, daha doğrusu algılayamadılar, bebeği yatış şeklinde bekledikleri için sanırım, erkek olduğu kesin, biraz burkulmadım değil, hayırlısı artık sağlıklı olsun da, kol, bacak, kafatasını ölçtü, gayet normal dedi, boyu 16 cmmiş, dün 16+1 dim ama ugsye göre 16+2 gözüküyormuş, 3lü test ve hemogram için kan verdim, 20 haftalıkken renkli ultrasonda organlarını görecekmişiz, ayrıca önümüzdeki ay tetenoz aşısı olacakmışız, sağlık ocagında, annem, eşim çok duygulandı, ben odun olarak birşey hissetmedim yine insan saf oluyor cinsiyet öğrenince, doktor çıkışı bebek mağazalarına baktım biraz kızlar için neler neler var, canım kaldı yine, offf Allahım ben niye böyleyim
hayırlı olsun oğluşun:)
neysem ben alatayım
işte düğün bitti biz eve girdik üst baştır oje dir makyajdır çıkarmaya çalışıyoruz derken tlf çaldı eşimin sadıçları aşşağıya çağırıyorbaklava yiceklermiş ay hadi sen git dedim, yaa maaa felan yaptı gitti, kayınvaliderlerde heryer misafir dolu terasta kaldılar ama terasın giriş ayrı yani bizim evden girilmiyor,
neyse eşim geldi heryerr baklava ıykkk , birde bunu damatlıklarla havuza atmışlardı temmuzu sıcaktı allahtan, ıslakkk hemen duşa girdi,
eşim demişti ki annesine fısır fısır sabah ben gelir senden kahvaltılık alırım demişş biz evimizde yapıcaz demişş
eşim duştan çıktı bende geceliğimi giydim tam işe koyulcazzz bizim kapı çalmaz mıı
ama uzun çalıyor, bak diyorum boşver açmıyam sen yatağa git diyor yaa aç önemlidir diyom
eşim kapıyı açmadan anne noldu diyor kahvaltılık istedin ya yumurta yaptım getirdimm dedi bennn koppptummal al dedim açtı aldı mutfağa koydu o an bütün gün bşi yemediğim aklıma geldiii kızlarrr hemen gömüldüm bir iki lokma yedim kızdım o zaman ona bune böyle dedim gerdek gecesi dedim ama iyi de oldu valla ne yalan söliyimm
ohhh afiyet olsun yarasın balıma
burcummm
biz kaynana olmucaz sen esra hilal ben anne olucazzz
ama lavinya conyess hayatbanaguzel kaynana olucakkk
bende oha felan oldum dedim herifee eğer onlar evden bu gce adım atarlarsaa beni ve bıdışı sonsuza kadar unuttt tırstı tabi benimkii annesine düğün salonunda kızdı baya böyle cahillik olmaz diyeee
şaka bir yana kocamda istemedi adam rahat hareket edemez yahuuu
kadın dayanamamış oğlu aç diye canım. hem oturmuş yemişsin bide.oğlun büyüsün görcem seni.
onun ki çok fena canım. anlatmıştı geçen. istersen sana özet geçsin. kıyamam ben ona.
burcummm
ayy yapıyosa sat tabiki deeeeee, yorma kendini..
b münireliğin eksik kalmıştı
ayyy inanmıyorum yaaaaa yuhhhhh...
ama burcu düşünsene tam iş üstündeyken kapının çaldığını...
ohh ne güzelll... benimki o kadar hareketlendi ki dünden beri vazgeçtim doppler almaktan.. hiç durmuyo resmennnn
yanınıza gelip çekirdek çitleselerdi bi de
kızım senin kayınvaliden çatlağın önde gideni...
almasaydınız içeri... ne düşüncesizlik yaa...
neysem ben alatayım
huhuuuuuuuuu kıskanç kaynanaya bak işe koyulup koyulmadığınızı kkontrole gelmişşşş
benimkine kocişim 1 tepsi börek açtırmıştı bizde bol bol ondan yedikkk
h.b şekerim yok ütüden anlar beyefendi,güzel yapar ama şıpır şıpır ter döker ütü yapar" kirletme lan terinle çamaşırlarımı "diyorum,"emeğin teri kızım bu" diyo
tühhh nasıl indirim olmazz nasıllllllllll alışveriş canavarları sizziiiii çok üzüldümmmm
evet canımm seninkilerin benimkilerden farkı yok eşinle konus agız birliği yapın ve kimsede kırılmasın yoksa işin zor ondan kreşe ver dedim canımm
bile bile orda yatacaklar öle miiçüşş
ayy yapıyosa sat tabiki deeeeee, yorma kendini..
b münireliğin eksik kalmıştı
ayyy inanmıyorum yaaaaa yuhhhhh...
ama burcu düşünsene tam iş üstündeyken kapının çaldığını...
ohh ne güzelll... benimki o kadar hareketlendi ki dünden beri vazgeçtim doppler almaktan.. hiç durmuyo resmennnn
yanınıza gelip çekirdek çitleselerdi bi de
kızım senin kayınvaliden çatlağın önde gideni...
almasaydınız içeri... ne düşüncesizlik yaa...
bıdışş ne gıııiyi yapmışınnn öyle şey mi olurmuşşşş cıkk cıkkk bende dalıyormuşum gerdekte içeriii oğluşum yapabiliyor mu diyee
evett oğluna yapmışş ama ben yedimmayy bende kıymam oğluma gece gece börekler bile açarım , o işi yaparken gelir anlını silivverimmmm yuhh bana çığrımdan çıktımm
moonsun sen anlat böle kayınvaliden den acık derss alimm
burcummm
bıdışş ne gıııiyi yapmışınnn öyle şey mi olurmuşşşş cıkk cıkkk bende dalıyormuşum gerdekte içeriii oğluşum yapabiliyor mu diyee
evett oğluna yapmışş ama ben yedimmayy bende kıymam oğluma gece gece börekler bile açarım , o işi yaparken gelir anlını silivverimmmm yuhh bana çığrımdan çıktımm :
bak hemen örnek alıyorrr delirtme beniiii kaynanana hayat kaynanana hayatttt
sağolun kızlar, Allah bebeklerimizi korusun, sanki 40 yıldır karnımda bu çocuk. nasıl bir duygu bu annelik bir kelime bile insanı canlı canlı öldürüyor. sağ salim doğuralım inşallah.
kuzum nerdesin sen? merak ettim valla. işe gelmicen sandım. iyisin demi?
sağol canım. ciddi bişi değilde doktor kurbanı oldumsen nasılsın neler yapıyorsun? (bunlar daha buluşmadı bu arada takipteyim )
lavinya27 okudum kayınvalide ile sorununu. gerçekten bazı anne babalar çok bencil. kimi canını verir yavrusuna kimi önce mal der. Allah insanı şaşırtmasın. eşinide tebrik ederim, mantıklı davranmış. Siz aynı kafadan olunca gerisi boş canım.
çok şükür canım ya hakkaten eşinin yanında olması güzel bir şey..
olmaz mı denizin hemen kıyısında deniz manzaraları çanakkale merkezde evleri var, babaanneniyi ziyarete geldiler bahçeleri varmış bakacaklarmış, birde takılmaz mı biz ekelim biz arada gidip sularsınız diyor ayol ben nasıl gireyim o tarlaya ben çekirge zıplayınca bile korkuyorumdalga geçiyor heralde anlamadım oldu hatta ben orada doğururum dedim
antalya ya gidip gelelim gidecekler yine evlerine cnm,
sen o pazar sendromu benim annemde de var, annem ile babam (kendi annem babam) hep babaanneme giderler her pazar hiç sektirmezler, oda çok sinr olur, yaa tabi gidicez ziyarete ama sık boğaz ettiklerinde ben de senin gibi geri kaçıyorum, konuşma şekilleri tuhaff demi ? belki sen başka yere gideceksin o pazar.
günaydın cnm geçmş olsun hoş geldin
aynen canım bu ev kendi annemlerede yakın, kayınvalidelerde geldiğinde terasta kalıyorlar işte, diyorlar ev almayın çocuk biraz büyüsün öyle alın dediler, ama düşünüyorum kaçmakta fayda var
kesinlikleee kaçççççççççççççççççççç!!!!!
bulemsuu sakın evde oturma anacımmm senn gezzz maşallahhhh
burcu yaa sen de biliyosun neden olduğunu, keşke gitmeseydin. kendi doktoruna gitseydin yada.
annesininbirtanesiiii bugün neler aldın bakıyımmmmmmmm
hayatbanagüzel sıkma canını yaaa boşverr... ben takmıyorum artık kimseyi... etrafta anlayışsız insan çookkk
lavinya aç kız ağzını sen de... o ne derse seninde bir cevabın olsun mutlaka... ben genelde eşim yanımda olmadığı zaman kayınvalideme daha rahat içimdekileri söylüyorum
demem mi ben ya tutamam ki çenemi...
kızlar merhabaa napiyosunuzz :)
dün dr kontrolumuz vardıı sata göre 7+3 ama bebiş 2 gün dahada büyükmüş 7+5 çıktı maşallah sıpama
kalp atsını gorduk daha önce gıtsem görürüdüm ama ıste ben gec gıdeyım dedım süprizleri sevmıyorum artık malum :)
dr dedi sorun yok güzel tahlıl verdım ıste bi kısmı cıktı tahlıllerımın idrarda albumın fln cıkmıs baska selerde var
bakalım hepsi çıksın öle konuscakmsıız...öle işte kzıalr haber vereyım dedım su an hersey yolunda
sadece çok bulantım var devamlı istifra ediyorum bitirdi beni bu bulantılar
hayırlı olsun canım sorunsuz devam eder inşallah:)
canım benim elalemi takmayacaksın bazı durumlarda sen hamilesin ve bebeğinin canı çekti o yemeği git ye ya ne derlerse desinler... vicdanlarına bırak. bu kadar takmaya değer mi salla ya...
hayırlı olsun oğluşun:)
ohhh afiyet olsun yarasın balıma
ayy lavinyacımm çok hoşuma gittt kaçççççççççççççç yazmışın yaaa
sağol tatlım yaradı valla
burcummm
neysee işe yaramışş allahtanaç be aç nasıl olacaktıı yoksaa fanfinifonn
benim kayınvalidem 1 hafta öncedennn tüm alışverişimizi yaptı...çörek otundan tutta, limon tuzuna kadar almışşkahvaltılıkların, deterjanların, peçetelerin haddi hesabı yokk..şimdi hakkını yemeyimm
bizim ilk gecemizdeki tuhaflık şöyle...ben kına gecesi sabah bi uyandım...15-16 gün sonra gelmesi gereken kırmızılar gelmiş...ahanda dedim....bittikk
vee düğün günü hayatımda hiç olmadıgım kadar şiddetli regl oldum...az kalsın gelinliğimee geçecektii...aldıgımız cicileri giyemedim...kocamann lastikliii don giymek zorunda kaldımm tutsun diyee
kocişe söylemedim oluryaa morali bozulursa adamın diyee, eve geldikk...görümcemle kaynım çıktı yanımızda...görümcek biliyor zatenn bende iş miş olmadıgını o gece...5 dakıka durdular gittiler...
kocişe dedimki...canım böylee böyleeeolsunn aşkıımm sarılır yatarız dedi...nolcak sankii wayyy bee dedim ne kadar anlayışlı...cumartesiydi düğün, çarşamba oldu...bizimkii başladııı eeeeeeeeeeee bu ne zaman bitecekk diyeee
hahaaaa dedim çok anlayışlıymışşş
amann al birini vur ötekineeseninkiylee benimkii nasılda belli ediyorlar topraklarının aynı oldugunu
yaa tabii agız bırlıgı yapmazsakk biterim ben...ayrı evim oldugunu unuturum yemin ederim...ne pazarı kalır ne cuması ondan sonra...
bak ya damarıma bastın ben otoriterimiz biraz kötü kaynana olurum diye korkuyorum zatennn( oturur ağlarım şimdi bak hüüüüüüüüüüüüü................
bu lafa bittimmm kayınvalidemi odada çitlerken düşündüm deeee kopkop koppppptummmmdeliiii işçilerde bana bakıyor bu neye gülüyor diyeeee
iş üstündeyken kapıda çalsa duymamalısın
kayınvalidem bizi ne zaman iş üstünde yakaladı kayseride odamıza girmekten vazgeçti sürekli teftiş odamızda geziyorrrriyi oldu
amannnn kadına bakk canım amma meraklıymış kadın yaa....
pazar günü bizimkiler evi boşalttılar... bi baktık telefon çalıyo, eşime ay boşver bakma diyorum "ya babanlarsa, ya açmazsakta bişey yapıyoruz sanarlarsa" diyo... sanarlarsa mı
bu lafa bittimmm kayınvalidemi odada çitlerken düşündüm deeee kopkop koppppptummmmdeliiii işçilerde bana bakıyor bu neye gülüyor diyeeee
iş üstündeyken kapıda çalsa duymamalısın
kayınvalidem bizi ne zaman iş üstünde yakaladı kayseride odamıza girmekten vazgeçti sürekli teftiş odamızda geziyorrrriyi oldu
neysee işe yaramışş allahtanaç be aç nasıl olacaktıı yoksaa fanfinifonn
benim kayınvalidem 1 hafta öncedennn tüm alışverişimizi yaptı...çörek otundan tutta, limon tuzuna kadar almışşkahvaltılıkların, deterjanların, peçetelerin haddi hesabı yokk..şimdi hakkını yemeyimm
bizim ilk gecemizdeki tuhaflık şöyle...ben kına gecesi sabah bi uyandım...15-16 gün sonra gelmesi gereken kırmızılar gelmiş...ahanda dedim....bittikk
vee düğün günü hayatımda hiç olmadıgım kadar şiddetli regl oldum...az kalsın gelinliğimee geçecektii...aldıgımız cicileri giyemedim...kocamann lastikliii don giymek zorunda kaldımm tutsun diyee
kocişe söylemedim oluryaa morali bozulursa adamın diyee, eve geldikk...görümcemle kaynım çıktı yanımızda...görümcek biliyor zatenn bende iş miş olmadıgını o gece...5 dakıka durdular gittiler...
kocişe dedimki...canım böylee böyleeeolsunn aşkıımm sarılır yatarız dedi...nolcak sankii wayyy bee dedim ne kadar anlayışlı...cumartesiydi düğün, çarşamba oldu...bizimkii başladııı eeeeeeeeeeee bu ne zaman bitecekk diyeee
hahaaaa dedim çok anlayışlıymışşş
tabiii emek veriyorr adamcağızz
amann al birini vur ötekineeseninkiylee benimkii nasılda belli ediyorlar topraklarının aynı oldugunu
yaa tabii agız bırlıgı yapmazsakk biterim ben...ayrı evim oldugunu unuturum yemin ederim...ne pazarı kalır ne cuması ondan sonra...
kız eskidenn daha fenaymışş...ailenin tüm büyüklerii evde yatarmışş..dayı hanımı amca hanımı...
benim amcamm evlenmiş yengemde küçük 16 yaşında...babaannem gidip gelipp oldumu oldumu diyee kapıyı tıklıyormuş...amcam sinirlenmiş haliyle..."ana sen bizi rahat bırakırsann olacakk yaaa bi git demiş" napsın adamın canına takkkkk etmişşş
bıdış kuku ben bıdış diyorum onaaa
ya ben siz kayınvalidelerinize şükredin diye anlatıyorumm dediğine bak ya şununnn kızlar kızı olcaklar buna kız vermeyinnnnnnbenden sana kız yok canımmm
heee valla kızımı üzsün yolarım ben o kaynanayıııııııııı
abovvvvvvvvvvvvvvben böyle bişi duymadımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?