2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aynen yaa duygularını içlerinde yasıyırlar nadir dısarı cıkıyor ben azcık suratımı eğeyim hemen ben eski aysunu ıstıyorum dıyorrr

ot odun takoz erkek çeşidi baya çokkkk değil mi tatlım

evet canım ne olursa olsun onlar biizm parçamız
dünkü gittiğim evde anlattılar bir kadın hamileymiş dr çocuk yapmasına kesin yasak demişler alalım demişler kadın annemin arkadaşına sormuş oda şifan bu bebek olacak demiş yapma demiş
2 doçentmiş dr hastaneye acile geleceksin yatısını vermiyeceğiz sorumluluğunu almıyacağız demişler
kadının doğumuna 2 ay varmış ve kadının hastalığı bile geçmiş hap atmadan ayakta duramıyan kadın sağlıklıymış
annemin arkadaşı rabbim herşeyin en iyisini bilir diyor

Son düzenleme:
benimkararım.org diye site açmışlar...

kurtajla ilgili olarak ben kürtaja karsıyım Allah korusun o masum bir yavru tamamiyle hayatı bize bağlı sonucta bir böcek öldürmüyorsun bir bebek o hemde senin bebeğin

tabi saçma gelen tarafıda Allah korsuun tecavuze ugrayanlarda dogurmaya mecbur bırakılcak burası gerçekten çok saçma Allah korusun yasamıs oldugun kötü bir olayı o bebekle hep hatırlıcaksın

ah canım haklısın..ben onu çok iyi bilirim geçen hafta düşünmekten çıldıracaktım ama son kararım ne olrsa olsun onu kucağıma alıp mutlu olamktı..hatta buradaki bir dr bana dediki down sendromu olan bebekler 16-20 sene yaşıyor değermi o kadar sene ona bakıpta bide kaybedip acı çekeceksin diye ukalaca konuşmuştu..Annelik bambaşka bir duygu...

evet tatlım verelim startı hatta hemen verelim haziran sonuna kadar katılmak isteyenler belli olsun son gönderimde agustos sonu olsun ne dersiniz hamişlerrr

rabbim biiz seviyor tatlımmm
ben annemi mutlu etmekten kardeşimi mutlu etmekten gurur duyarım ama sadece gizli işleri canımı sıkıyor benim
evettt teyzesi göstersin innşşş bebşim kendini bende seveyim onu rahat rahattt

haklısın kuzum ama napacan bir taraf hep alttan almak zorunda işte malesef etmez miyiz o sıpayı en çok biz merak ediyoruz...

tabi ya olmaz mı bal kaymak o tripler

ne güzel işte bu tüm huysuzluklarını görmezden gelmen için bir sebep:)

ayy karışık şarkı dinlerken üzile şarkısı çıktı
ayy ağla ağla içim dışıma çıktıııı noluyo bana

Ünzile insan dölü
On kardeş beşi ölü
Büyüdükçe unufak
Ve gelir de görücü

İnci gibi dişi
Görücü bilir işi
Söğüdüm ağlar gider
Olur hatun kişi

Varmadan sekizine
Ergin oldu Ünzile
Hem çocuk,hem de kadın
On ikisinde ana
Bir gül gibi al ve narin
Bir su gibi saydam ve sakin
Susar kadın ünzile

Yağmuru kim döküyor
Ünzile kaç koyun ediyor
Dayaktan uslanalı hiçbir şey sormuyor
Yağmuru kim döküyor
Ünzile kaç koyun ediyor
Dayaktan uslanalı hiçbir şey sormuyo

Umarım herkez iyidir,ben iş yoğunluğundan yazamıyorum çoğu zaman. Çalışan ve devamlı yazabilen arkadaşları da kıskanıyorum işin aslı:) Benim bu ara karın ağrılarım var rahim kasları ile ilgilidir deyip pek dert etmiyorum, sizde de oluyorsa daha normal karşılayacağım. Lavinya nın yardımıyla bir kaç günlüğüne kurtulduğum kabız tekrar başımda, hala ne zaman kilo alıyorum ne zaman şişkinlik ayırt edemiyorum ama her türlü 3 kilo aldım diye düşünüyorum.Karnım belirginleşti artık elbise giydiğimde farkediliyr diyebilirim:)
Sizin döbüşler ne alemde bebişlere cici almaya başladınız mı? Ben hafif hafif başladım bebk arabası bakıyorum , bebek arabası fikirlerine de açığım. Öpüyorum hepinizi sevgiler..

aynen sana katılıyorum canım...

aaa tamammm pekiiii biz varısssss.........

hadi bakalım bi sen kaldın cinsiyetini öğrenmeyen...

biz fotolarımız koyduk sen de koy görelim döbüşü:) üzüldüm kabızlığının tekrar başlamasına ya bebek arabası için ben chicco liteway almaya karar vermiştim dün oto koltuğunu da alınca o modele de baktım ve son kararım oldu çok güzel:) bebeğim mağazasından aldım, AKP binasının karşısında yeri var orda fiyatlar da iyi bilgin olsun..

kızlar ya ben aşırı kilo almaya başladım ve durduramıyorum kendımı nasıl oluyor anlamıyorum bıle 10 günde 1.5 kg almısım yaa

ayda 4.5 kg eder boyel gdıerse ve doktor bana sayar da sayar :18:
bide haftaya cuma tatıle cıkıyoruz yanı kılo almamam ımkansız gıbı en azından gıdene kadar almasam ya nasıl yapsam ben hala herseyden yıyemıyorum yedıkelrım daha cok karbonhıdrat agırlıklı sanırım ondan oluyo ama dıgerlerını ıcım almıyo napım yoksa tatlı fılan yemıyorum hıc meyve yıyorum ama:26:

Bizim daha cinsiyetimiz belli değil...
Ama ama ama canım çekti şimdi hediye çekilişi....
Hamile kadının önünde yapılır mı böyle yaaa...

aaa çok sevindim canım. demek daha yakın bir bahçe olayı olabilir. bak gördün mü demin konuştuk. Allah gümüş kapıyı kaparsa altın kapıyı açarmış.

gözün aydın. o gün bebişin mızmızlığı tuttu demek. olsun herşey foto mu? 5 ay sonra canlısını alacağız kucağımıza inşallah. ağrılar normal evet canım. ani hareket yapma, çok yorma kendini.

sağol canım. herşey üst üste geldi sarsıldım biraz. olsun şükür halimize. yüzümbaya düzeldi lekeler koyulaştı, bir kısmı geçti. çok çilli turist kadınlara benziyorum şu an :))

ya bu doktorlar iş gibi görüyorlar bir canı maalesef. ne biçim bir cümle. evet sen bunu altattın ya canım. çok şükür, valla topikçe rahatladık. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın.

ben birazdan çıkıyorum öpüyorum şimdiden sizleri iyi sohbetler

kolay gelsin sana canım. bak üzülmek yok. ayy dün o gördüğüm tatlı kız nasıl ağlar ya, hemde düşüncesiz bir koca yüzünden. lütfen canım dediğim gibi keyfine bak çatlat onu.

madem konu sahibemiz onay verdi. ramazan bayramından sonra elimize geçecek şekilde bebeklerimizee hediye çekilişinin startını vermiş bulunmaktayızzzzzzzzz. katılmak isteyenler söylesinnnnnnnnn

canım akşamları karbonhidratlı yememeye çalış.. bundan sonra alıcaz, yapıcak bişey yok. ben tam tersi tatilde bişey yiyiemiyorum sırf su ve meyve..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…