kocişlerden dertliyiz anlaşılan benımkıde ikizler burcuuuupek incelik bilmez bilsede gösteremez bana bende ilgi manyağıyım ama alıstım artık özellikle oğlusumdan sonra bana oyle bı sarılıp öpüyor kı esıme dıyorum su cocuk kadar olamadın dıye
zamanla oldugu gıbı kabullenmeyı öğrendim ben kızlar
ot odun takoz erkek çeşidi baya çokkkk değil mi tatlımenemmm topic kızlarının hormonları alt üst olmuşşşşşşş,
ay canım bari sen yapma üzmeyin kendinizi böyle şeylere... bebeğinizi senin kadar düşünmesini bekleme bebek doğmadan... düşünsene o hissedemiyoru bebeği, hareketlerini bilmiyor...karnında taşımıyor. eşim beslenmenin ne kadar önemli olduğunu bilse daha çok üstüne düşzer eminim.[/B]
oldu oldu hakkaten 2 gün önce canım tatalı istedi söyledim işteyiz ikimizde. 'aşkım ara iste pastaneden'dedi. demesiyle telefonu çaktım suratına. sonra noldu naptım vs başladı, akşam surat astım gece yatakta noldu söyler misin dedi. ben de sen gönderseydin tatlıyı sürpriz yapıp dedim... ayyy ayyy özür dilerim hayatım deyip sustu... otlar işte
evet canım ne olursa olsun onlar biizm parçamızçok doğru. maalesef kocalarımız bebekleri kucaklarına almadan tam bir baba gibi hissedemeyecek. biz oysa onunla yaşıyoruz.
dün akşam öyle bir geçer zamanki dizisini izliyoruz. aylin doktorun aldır demesine rağmen bebişini aldırmadı doğurmayı göze aldı. oysa kalp rahatsızlığı var ölebilir. aylin sonere diyor ikimizin bebeği onun sayesinde ayakta kaldım ayrılığımızda. eşimde dediki aylin aynı senin gibi konuşuyor, ben ankaradayken sende bana böyle demiştin ama insan mantıklı olmalı, hastaysa aldırmalıydı dedi. bende ona dedim ki bu satten sonra öleceğimi bilsemde bu çocuğu doğururum.
bu topikte kimsenin aksini düşünceğini sanmıyorum.
benimkararım.org diye site açmışlar...
çok doğru. maalesef kocalarımız bebekleri kucaklarına almadan tam bir baba gibi hissedemeyecek. biz oysa onunla yaşıyoruz.
dün akşam öyle bir geçer zamanki dizisini izliyoruz. aylin doktorun aldır demesine rağmen bebişini aldırmadı doğurmayı göze aldı. oysa kalp rahatsızlığı var ölebilir. aylin sonere diyor ikimizin bebeği onun sayesinde ayakta kaldım ayrılığımızda. eşimde dediki aylin aynı senin gibi konuşuyor, ben ankaradayken sende bana böyle demiştin ama insan mantıklı olmalı, hastaysa aldırmalıydı dedi. bende ona dedim ki bu satten sonra öleceğimi bilsemde bu çocuğu doğururum.
bu topikte kimsenin aksini düşünceğini sanmıyorum.
evet tatlım verelim startı hatta hemen verelim haziran sonuna kadar katılmak isteyenler belli olsun son gönderimde agustos sonu olsun ne dersiniz hamişlerrrcanım sana kıyamam ben, lütfen üzülme. aksine iyi ol batsın ona.
güzel açıklamışsın. evet canım, Allah öyle güzel ayarlamış ki herşeyi, bazen tam umudun bittiği anda yetişiyor. yada bir bakıyorsun o istediğin şey olmasa daha iyimiş. kendi hayatımdan sayısız örnek verebilirim. keşke verecek bu kadar örneğim olmasaydı :))) çok şükür halimize canım benim.
büyüklerde hata yapıyor maalesef. ama en azından vicdanın rahat, annenin işini gücünü yapıyorsun, evlatlık görevini yerine getiriyorsun. sen huzuru hissettikten sonra gerisi boş. Allah onu içimizden almasın yeter ki.
bebişin için bende çok heyecanlıyım. ayy inşallah gösterir pipiloşunu :))) kıpır kıpır görürsün inşallah canım.
seninkide belli olsun artık bebek çekiliş statımızı verelim değil mi?
kız moonsun bebiş çekilişi diyorum sen gidiyorsunnnnn
canım ben annemi kendim teşvik ederim kardeşim için yaptığı seylere benim üzüldüğüm ben bunu yaptığım halde annem ve kardeşiminn benden gizlemeleri ve benim hissetmem değilse kırılmam bile annem suçluluk hissini benden gizleyerek bastırıyor galiba bunu neden yaptığını anlamıyorum
evet canım eşimin tercihi ama abim bana başka bir semtte olan hobi bahçesi ayarlayacakbana yakın da olacak vardır hikmeti ne diyeyim
bebiş yarın radyoloji uzmanına gösterecek mi bakalım sabahtan anneannesinin işini yaptığım için yorulmazsa gösterir inşş kendini banadua edin oldumu canlarm
Dün kasım annelerinin küs günüymüş, ben de dün trip yaptı eşime....
O benim konuşmama huyuma dayanamaz, inat ettim bir kere 3 gün tek kelime konuşmadım...
Dün de 1 saat inlettim...
Sonra alışveriş -sinema-yürüyüş yaptık....
İyi oluyor bu tripler yaaa...
ben küsemem tatlım ama sen yap ben baştan kaybetmişim şimdiden sonrasıda olmaz 12 seneyi devirmişim şimdiden sonra değişmezgeçen esrayada dedim ya telefonda msn de her sekilde küs olurum ama gözlerime bakınca ben benden geçerim kiii hem eşim annemin her işini 3 abimden daha çok yapar o bile yeter bana
ama canım bunda eşinin bir suçu yok ki... eğer o an ulaşamayacağın bişey olsa okey ama dediği gibi canın gerçekten istiyosa sen de arayabilirdineminim eşinin aklına gelmemiştir arayıp sana sürpriz yapmak...
biz aslında kendimizi naza çekmek,şımarmak istiyoruz... ben de geçen bişey istedim... kendim aramaya tenezzül etmeden, aradım eşime söyledim, marketlere falan bak deyince oturup ağladım bi güzel... halbuki nasıl bulsun getirsin adam 700km uzaktan... sonra dedim bu böyle olmayacak esra, kalk kendin bul...
evet aynen öyle biliyorum ama istiyorum:)
ot odun takoz erkek çeşidi baya çokkkk değil mi tatlım
ovv hem de nasıl
benimkararım.org diye site açmışlar...
kurtajla ilgili olarak ben kürtaja karsıyım Allah korusun o masum bir yavru tamamiyle hayatı bize bağlı sonucta bir böcek öldürmüyorsun bir bebek o hemde senin bebeğin
tabi saçma gelen tarafıda Allah korsuun tecavuze ugrayanlarda dogurmaya mecbur bırakılcak burası gerçekten çok saçma Allah korusun yasamıs oldugun kötü bir olayı o bebekle hep hatırlıcaksın
evet tatlım verelim startı hatta hemen verelim haziran sonuna kadar katılmak isteyenler belli olsun son gönderimde agustos sonu olsun ne dersiniz hamişlerrr
rabbim biiz seviyor tatlımmm
ben annemi mutlu etmekten kardeşimi mutlu etmekten gurur duyarım ama sadece gizli işleri canımı sıkıyor benim
evettt teyzesi göstersin innşşş bebşim kendini bende seveyim onu rahat rahattt
Umarım herkez iyidir,ben iş yoğunluğundan yazamıyorum çoğu zaman. Çalışan ve devamlı yazabilen arkadaşları da kıskanıyorum işin aslı:) Benim bu ara karın ağrılarım var rahim kasları ile ilgilidir deyip pek dert etmiyorum, sizde de oluyorsa daha normal karşılayacağım. Lavinya nın yardımıyla bir kaç günlüğüne kurtulduğum kabız tekrar başımda, hala ne zaman kilo alıyorum ne zaman şişkinlik ayırt edemiyorum ama her türlü 3 kilo aldım diye düşünüyorum.Karnım belirginleşti artık elbise giydiğimde farkediliyr diyebilirim:)
Sizin döbüşler ne alemde bebişlere cici almaya başladınız mı? Ben hafif hafif başladım bebk arabası bakıyorum , bebek arabası fikirlerine de açığım. Öpüyorum hepinizi sevgiler..
evet tatlım verelim startı hatta hemen verelim haziran sonuna kadar katılmak isteyenler belli olsun son gönderimde agustos sonu olsun ne dersiniz hamişlerrr
ben annemi mutlu etmekten kardeşimi mutlu etmekten gurur duyarım ama sadece gizli işleri canımı sıkıyor benim
canım ben annemi kendim teşvik ederim kardeşim için yaptığı seylere benim üzüldüğüm ben bunu yaptığım halde annem ve kardeşiminn benden gizlemeleri ve benim hissetmem değilse kırılmam bile annem suçluluk hissini benden gizleyerek bastırıyor galiba bunu neden yaptığını anlamıyorum
evet canım eşimin tercihi ama abim bana başka bir semtte olan hobi bahçesi ayarlayacakbana yakın da olacak vardır hikmeti ne diyeyim
bebiş yarın radyoloji uzmanına gösterecek mi bakalım sabahtan anneannesinin işini yaptığım için yorulmazsa gösterir inşş kendini banadua edin oldumu canlarm
ogluşumun güzel teyzeleri ve onların güzel kızları ,yakışıklı ogluşları umarım hepiniz iyisinizdir.Ara ara girip okumaya çalışıyorum, yetişebildigim kadar :))cinsiyetleri ögrenen arkadaşları tebrik ederim gözünüz aydınrahatsızlanan arkadaşlar moonsun, burcu çok geçmiş olsun
.cumartesi günü dörtlü testimiz vardi ,ogluşum hiç pas vermedi sırtını döndü hiç güzel foto vermedi bize :) sonuçlarımız iyi çıkmış fakat demirim sınırın altında çıktı.elevit kullanıyordum şimdi demir hapına da başladım.dün doktorumla görüştüm kasık agrılarım oluyor özellikle alttan agrı saplanıyor dedim.bebek büyüdügü için normalmiş..kuzucum iyi olsun da ..
ah canım haklısın..ben onu çok iyi bilirim geçen hafta düşünmekten çıldıracaktım ama son kararım ne olrsa olsun onu kucağıma alıp mutlu olamktı..hatta buradaki bir dr bana dediki down sendromu olan bebekler 16-20 sene yaşıyor değermi o kadar sene ona bakıpta bide kaybedip acı çekeceksin diye ukalaca konuşmuştu..Annelik bambaşka bir duygu...
ben birazdan çıkıyorum öpüyorum şimdiden sizleri iyi sohbetler
kızlar ya ben aşırı kilo almaya başladım ve durduramıyorum kendımı nasıl oluyor anlamıyorum bıle10 günde 1.5 kg almısım yaa
ayda 4.5 kg eder boyel gdıerse ve doktor bana sayar da sayar :18:
bide haftaya cuma tatıle cıkıyoruz yanı kılo almamam ımkansız gıbı en azından gıdene kadar almasam ya nasıl yapsam ben hala herseyden yıyemıyorum yedıkelrım daha cok karbonhıdrat agırlıklı sanırım ondan oluyo ama dıgerlerını ıcım almıyo napım yoksa tatlı fılan yemıyorum hıc meyve yıyorum ama:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?