canım akşamları karbonhidratlı yememeye çalış.. bundan sonra alıcaz, yapıcak bişey yok. ben tam tersi tatilde bişey yiyiemiyorum sırf su ve meyve..
hediye için ben varım:)
1. lavinya
canım haziran sonunda olacak çekiliş son gönderim ağustos sonun da olacak cinsiyetin belli olur o zamana kadar yaniBizim daha cinsiyetimiz belli değil...
Ama ama ama canım çekti şimdi hediye çekilişi....
Hamile kadının önünde yapılır mı böyle yaaa...
evet canım ben üzüldüm ya abim bana kıyamaz bir ayar geçer banaaaa çok sevindim canım. demek daha yakın bir bahçe olayı olabilir.bak gördün mü demin konuştuk. Allah gümüş kapıyı kaparsa altın kapıyı açarmış.
madem konu sahibemiz onay verdi. ramazan bayramından sonra elimize geçecek şekilde bebeklerimizee hediye çekilişinin startını vermiş bulunmaktayızzzzzzzzz. katılmak isteyenler söylesinnnnnnnnn
ya benimde bir canım istiyor akşamları özellikle dün kocaman yuvarlak salata kasesiyle makarnayı devirdim valla((
ben çok severdim de artık canım pek istemiyor gibi... akşam sadece bi tabak yoğurt çorbası bi kaç kaşık salata yedim...
sonra da bi tabak karpuz:44:
ayyyy daha wc ye gitmedim yaaaaa kesin kilom fazla çıkıcak doktordaaa :18: :18:
canım akşamları karbonhidratlı yememeye çalış.. bundan sonra alıcaz, yapıcak bişey yok. ben tam tersi tatilde bişey yiyiemiyorum sırf su ve meyve..
koş hadi bugün saat başı gitben öyle yapıyom
haklısın canım ama dun mısal evde yemek yoktu dısardan soyledım hepsını yemedım ama yedım ıste sonucta tabıkı alıcaz bundan sonra bebısler buyuyor ama benımkı cok fazla yanı 10 gunde bebıs 100 gr aldıysa ben 1.5 kg aldım yuh bana
tatılde aslıdna cok yemekten deılde duzensızlıkten alıyorum ben sanırım ne yedıgımı bılmıyorum bı orda bı burda
bu arada bu seferkı cekılıse bende katılcam ıns bızımkıde cınsıyet henuz tam keısnlesmedı ama o zamana kesınlesır heralde kesınlesmeyenlere ed unısex seyler alırız artıkın
tamam o zaman canımbulemsu istersen burdan bir süre yayınlayalım, herkes diğer topiklere bakmayabilir. sonra yeni topik açarız ben ara ara ilan ederim katılanları. ok mi?
bebişlerimize hediye çekilişine katılmak isteyenler :
1. bulemsu
2. burcuxxx
3. esraa86
4. moonsun88
5. lavinya27
6. merwecik_20
7. arcak81
8. DeliKizinDirdiri
Son katılım : Haziran sonu Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz
canım haziran sonunda olacak çekiliş son gönderim ağustos sonun da olacak cinsiyetin belli olur o zamana kadar yani
evet canım ben üzüldüm ya abim bana kıyamaz bir ayar geçer bana
:13::13::13::13: hediye startımızı vermiş bulunmaktayız süremiz uzun katılmak isteyen herkesi bekleriz duymadık demesin kimsesonracıma burcum katılmak isteyenleri esranın anneler günü hediye başlığındamı toplasak araya kaynamıyacak bir yerde yazdırsalar isimlerini çekilişe katılmak isteyenler nasıl yapsak
haklısın canım ama dun mısal evde yemek yoktu dısardan soyledım hepsını yemedım ama yedım ıste sonucta tabıkı alıcaz bundan sonra bebısler buyuyor ama benımkı cok fazla yanı 10 gunde bebıs 100 gr aldıysa ben 1.5 kg aldım yuh bana
tatılde aslıdna cok yemekten deılde duzensızlıkten alıyorum ben sanırım ne yedıgımı bılmıyorum bı orda bı burda
bu arada bu seferkı cekılıse bende katılcam ıns bızımkıde cınsıyet henuz tam keısnlesmedı ama o zamana kesınlesır heralde kesınlesmeyenlere ed unısex seyler alırız artıkın
katılım çok olur inşşşşşş
katılım çok olur inşşşşşş
ben birazdan çıkıyorum öpüyorum şimdiden sizleri iyi sohbetler
Canım ben o tarihlerde yokum onun için dedim...
Kısmet bakalım....
olur canımşekerim nicklerin yanına bebeiş cinsiyetide yazayım mı? ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?