2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Bizim daha cinsiyetimiz belli değil...
Ama ama ama canım çekti şimdi hediye çekilişi....
Hamile kadının önünde yapılır mı böyle yaaa...
canım haziran sonunda olacak çekiliş son gönderim ağustos sonun da olacak cinsiyetin belli olur o zamana kadar yani

evet canım ben üzüldüm ya abim bana kıyamaz bir ayar geçer bana
:13::13::13::13: hediye startımızı vermiş bulunmaktayız süremiz uzun katılmak isteyen herkesi bekleriz duymadık demesin kimse sonracıma burcum katılmak isteyenleri esranın anneler günü hediye başlığındamı toplasak araya kaynamıyacak bir yerde yazdırsalar isimlerini çekilişe katılmak isteyenler nasıl yapsak

ya benimde bir canım istiyor akşamları özellikle dün kocaman yuvarlak salata kasesiyle makarnayı devirdim valla((

ben çok severdim de artık canım pek istemiyor gibi... akşam sadece bi tabak yoğurt çorbası bi kaç kaşık salata yedim...
sonra da bi tabak karpuz:44:

ayyyy daha wc ye gitmedim yaaaaa kesin kilom fazla çıkıcak doktordaaa :18: :18:

koş hadi bugün saat başı git ben öyle yapıyom

kızlar eltim pazara giderken bana bıraktı gene ve benim yaramazım kıskandı tekmeleri sallıyor gitsinnn

canım akşamları karbonhidratlı yememeye çalış.. bundan sonra alıcaz, yapıcak bişey yok. ben tam tersi tatilde bişey yiyiemiyorum sırf su ve meyve..

haklısın canım ama dun mısal evde yemek yoktu dısardan soyledım hepsını yemedım ama yedım ıste sonucta tabıkı alıcaz bundan sonra bebısler buyuyor ama benımkı cok fazla yanı 10 gunde bebıs 100 gr aldıysa ben 1.5 kg aldım yuh bana

tatılde aslıdna cok yemekten deılde duzensızlıkten alıyorum ben sanırım ne yedıgımı bılmıyorum bı orda bı burda

bu arada bu seferkı cekılıse bende katılcam ıns bızımkıde cınsıyet henuz tam keısnlesmedı ama o zamana kesınlesır heralde kesınlesmeyenlere ed unısex seyler alırız artıkın

koş hadi bugün saat başı git ben öyle yapıyom

ayy ben de sürekli giderdim de bugün noldu anlayamadımmm... biraz daha su içiyim en iyisi

bişey önericem, özel mesaj atıyorum ama...

bulemsu istersen burdan bir süre yayınlayalım, herkes diğer topiklere bakmayabilir. sonra yeni topik açarız ben ara ara ilan ederim katılanları. ok mi?

bebişlerimize hediye çekilişine katılmak isteyenler :
1. bulemsu
2. burcuxxx
3. esraa86
4. moonsun88
5. lavinya27
6. merwecik_20
7. arcak81
8. DeliKizinDirdiri

Son katılım : Haziran sonu Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu

katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz

tamam o zaman canım

Canım ben o tarihlerde yokum onun için dedim...
Kısmet bakalım....

Ben cumartesi günü 200 gr almış görünüyordum bugün sabah 1100 gr almış görünüyorum...
Kabızlık ve şişlik var... 3 günde bu kilo imaknsız çünkü...
Halen azıcık yürüsem ağrım olacak diye yürümemi pek istemiyor eşim...
Ben de biraz tuzu seviyorum, kesmem lazım artık...
Ekmeği çok yiyorsun diyor eşim, o dikkatini çekmiş...
daha 3 ayda kilo alırsam ben 9 ayda ne olurum kim bilir???
+21 kilo fazlam var zaten, doğumda çok zorlanırım...
Korkuyorum o yüzden kilo almamam lazım...

kızlarrrrrrrr ben anormal şekilde çok uyuyorum akşam 12-1 gibi yatıyorum az önce 11,30a kocişim aradı tlf.a uyandım düşünün daha uyuycaktım demek:26: sağa sola yada sırt üstü uyuyorum ama okadar derin uyuyorumki şu 1. pozsyonun üstteki bacağını öne doğru attığını düşünün dolayısıyla birz göbüşe dönmüş gibi oluyor bebişe zarar verirmi o yatış hatta daha çok benzeyen pozisyon buldum ekliyim işte 8,pozisyon gibi :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…