demkki davetli gelmeseydim almayacaktınız beni öyle mi
bu arada ben davet edildiğimde daha yeni gebeydim
oyy teyzesi yesin onu maşallahhhhhhhhhhhhh :) pıtırcık:)
oğluşum çok şanslı teyzeler yönündennn
ayy biz çıkarken aşı olmak için bebek getirmişlerbiz götüreceğiz böyle dedi eşim içimiz acıdı küçükk nasıl batırıyorlar iğneyi kuzum yaa
ayy biz çıkarken aşı olmak için bebek getirmişlerbiz götüreceğiz böyle dedi eşim içimiz acıdı küçükk nasıl batırıyorlar iğneyi kuzum yaa
evet ya, içimiz cız etcek bebişlerimiz aşı olurken. bir arkadaşım ağlıyordu bebişi aşı olurken :)
yaa milona nerde 2 gündğr felan görmüyorum :44:
milona beğenip duruyor yazılanları ama meşgul heralde yazamıyor.
milonaaaaaaaaaaa kuzum çekilişe katılcan mı????????
evet ya, içimiz cız etcek bebişlerimiz aşı olurken. bir arkadaşım ağlıyordu bebişi aşı olurken :)
evet yaa belki bizde ağlarız dayanamayız yazıkk ya minnacıkk
milonaa nerdesin bakimm
hemen gidiyorsun demek. nasıl insan bekleyebilir değil mi? canım inşallah sorun yoktur hamileliğinde, boşuna üzülmüşsündür. senin için dua ederim canım.
oğluş demek, oyyy yerim ben onu. akşama kadar gel mutlaka bize bilgi ver tamam mı? Allah bebişini sana bağışlasın.
hoşgeldin arkadaşım. bebeğini sağ salim kucağına almanı dilerim. senin bebişinde büyük bebişlerimizden.
demek seni moonsun88 davet etti, çok kuvvetliymiş referansın, nasıl ağırlasak seni bilemedim valla
kız moonsun88 beni buraya davet ediyonda niye sahip çıkmıyosun bana aşk olsun...
paylaşayım bilgilerimi hemencek...
adım malum
yaşım 24
şehir istanbul
sat-22.01.2012
ikinci gebelik
bebeğin cinsiyeti oğlan gibi gibi
kilo denilmiş..hamile kaldığım kilom 71-şimdiki kilo 69
başka gerekli bişey varsa belirtirim
teyzoşlarrrrrr tetanoz aşımızı olmaktan geliyoruzz sağlık ocağında olduk, aşı yaparken omuzdan hiç acımadı zaten, 5 dk sonra biraz yanma hissettim o bölgede, oda yaklaşık 5 dk sürdü sonra hafifledi geçtiii
Ben yeğenime vururken ağlamıştım güya ablama yardıma gitim
Burdayım kuzumm geldimmm ama her an gidebilirim yinee :18:yaa milona nerde 2 gündğr felan görmüyorum :44:
Tatlımm evet yoğun bayaa bugünlerde, izne çıkan arkadaşlar oldu yığıldı herşeyGün içinde okuyayım boş kaldıkça konuya dahil olayım diyorum, tam alıntı yapıyorum yazıyorum, iş çıkıyor gidiyorum içime de oturmuyor değil açıkçası
Katılırım kuzummm katılmam mııı da ne çekilişi?? Bugün geçmişi okumadan direk yazayım dedim size, ama konudan uzak kaldım hi hi
offffffffffffffff ayyy kıyamam ben yaa(( ben eşime dedim zaten ben mümkün değil kalamam da bakamam da sen götür diye
Canlarımm ve kızçemin mis kokulu arkadaşlarııı nasılsınız be yaa
İki gündür yoğunluktan gelemedim maşallah çoşmuşsunuz yine, aah ahhh geri kaldım tüm olaylardan dedikodulardan reva mı şimcik bu banaaa
ben geldimmmmmöhö öhö evet ben diğer topikten kasım annesi çalıyorumm
şekerim hoşgeldin ya kusura bakma işlerim yogundu yazamadım nasılsınız oğluşunlaaaabir pipiloş annesi daha hayırlı olsun
geçmiş olsun canımmm
demkki davetli gelmeseydim almayacaktınız beni öyle mi
bu arada ben davet edildiğimde daha yeni gebeydim
üfff neler kaçırdın bir bilsen, neyse bizde çene bol. daha çok konuşuruz. sen işlerini hallet. katılcan mı kız çekilişe?
:)))))))) hırhız seni
iyi yapmışsın kalabalık olalım. valla saygıda kusur etmedik, iyi ağırladık arkadaşını :)
oyyyy kıyamam yavrum yaaabende ağlarım herhalde kuzumaaa aşı falan yaparlarkenn allahım sen hayırlısıylaa o günleri nasip et bize inşallahhhh:26:
Canlarımm ve kızçemin mis kokulu arkadaşlarııı nasılsınız be yaa
İki gündür yoğunluktan gelemedim maşallah çoşmuşsunuz yine, aah ahhh geri kaldım tüm olaylardan dedikodulardan reva mı şimcik bu banaaa
ben geldimmmmmöhö öhö evet ben diğer topikten kasım annesi çalıyorumm
şekerim hoşgeldin ya kusura bakma işlerim yogundu yazamadım nasılsınız oğluşunlaaaabir pipiloş annesi daha hayırlı olsun
geçmiş olsun canımmm
Ben yeğenime vururken ağlamıştım güya ablama yardıma gitim
oyy kıyamam
Burdayım kuzumm geldimmm ama her an gidebilirim yinee :18:
Tatlımm evet yoğun bayaa bugünlerde, izne çıkan arkadaşlar oldu yığıldı herşeyGün içinde okuyayım boş kaldıkça konuya dahil olayım diyorum, tam alıntı yapıyorum yazıyorum, iş çıkıyor gidiyorum içime de oturmuyor değil açıkçası
Katılırım kuzummm katılmam mııı da ne çekilişi?? Bugün geçmişi okumadan direk yazayım dedim size, ama konudan uzak kaldım hi hi
kolay gelsin canım bende diyorumm nerede bu kız yahu merak ettim
Canlarım ben size söylemeyi unuttum benim dün ayaklarım şiş diyordum ya akşam kayınvalideme gittim sandeletleri çıkardım yarım saat sonra parmaklarım gözükmüyordu nerdeyse bugünde şiş neden oluyor hiç anlamıyorum basamıyorum canım acıyor vallahi..
neden oluyor ki :26: fazla tuz tüketiyormusun :44:
Canlarım ben size söylemeyi unuttum benim dün ayaklarım şiş diyordum ya akşam kayınvalideme gittim sandeletleri çıkardım yarım saat sonra parmaklarım gözükmüyordu nerdeyse bugünde şiş neden oluyor hiç anlamıyorum basamıyorum canım acıyor vallahi..
kasım anneleri için bir topik daha var napimm burada toplanalım diye gördüklerimi çağırdımm
kasım anneleri için bir topik daha var napimm burada toplanalım diye gördüklerimi çağırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?