2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sağolun canlarım elimde değil canım yanıyyo düşündükçe lütfen dualarınızı eksik etmeyin

haklısın canım ama belki geç kalınmamıştır, tedavi olup iyileşir hemen kötü düşünme. dua ederiz canım. Allah dualarımızı kabul etsin.

esrada hastanede şimdi. inşallah güzel güzel bebişini seyrediyordur.

Bak benim taksit taksit geliyor aklıma ben rüyamda bebişimi gördüm anne karnında doktor bana bak pipisi diyor ben ağlamaya başlıyorum olamaz benim kızım oluyor diye bağırıyorum ama kadın bana boyuna pipiloş gösteriyor bu ne şimdi

rüyaların tersi çıkıyor tatlım bende hep erkkek bebek emzirdiğimi gördüm ama kızım olucak çıkmadı bende

kızlar canım çok sıkkın kayınbabamda bağırsakla ilgili kanser teşhisi konuldu sabahtan beri ağlıyorum bildiğiniz önerebileceğiniz genel cerrah varmı ?

canım cok gecmıs olsun Rabbım şifasını versin ıns ben de hıc bılmıyorum doktor öneremıycem o yuzden

annenin etkisinde kalmışsın canım belli. onun isteğini kabullenememen yani doktorun ısrarla pipiloş göstermesi bence bilinçaltında ne kadar etkilendiğini gösteriyor.

Allah hayıra çıkarsın.

rüyaların tersi çıkıyor tatlım bende hep erkkek bebek emzirdiğimi gördüm ama kızım olucak çıkmadı bende

Benim kız dedi zaten kukusunu görmedi ama biz kıza alıştık artık korktum bende öyle görünce ağlamak gülmeyi getirir derler zaten kız olacağı kesinleşecek ben çok mutlu olcağım ozaman rüyanın anlamı budur.

ay canım bende 16 hazıranda gideceğim benimki pipi göremiyorum demişti ay birde erkek diyormuş ben şok kendimi çok alıştırdım hayırlısı Allahtan son 10 gün inşAllah

annenin etkisinde kalmışsın canım belli. onun isteğini kabullenememen yani doktorun ısrarla pipiloş göstermesi bence bilinçaltında ne kadar etkilendiğini gösteriyor.

Allah hayıra çıkarsın.

Evet burcucum yaaa haklısın hiç öyle düşünmemiştim bak ben, doğru söylüyorsunnn...

ay canım bende 16 hazıranda gideceğim benimki pipi göremiyorum demişti ay birde erkek diyormuş ben şok kendimi çok alıştırdım hayırlısı Allahtan son 10 gün inşAllah

ahh moonsunum işte bende tam olarak şu kelimeden dolayı korktum ''bakıyorum bakıyorum pipi göremiyorum ozaman kız'' bende şok olmak istemiyorum.........çünkü kafamda herşey kız bebişe göre hatta benim bebeklik pembe bataniyem bile çıktı meydana :))

Allah gönlündekini versin canımmmm sen ne zaman gidiyorsun doktora

Allah gönlündekini versin canımmmm sen ne zaman gidiyorsun doktora

25 haziranda canım 18 gün var daha benim...gönlüme göre diye tabiki birşey yok yani erkek olsada çok sevinirim bana hiç fark etmez ama kıza alıştırdım ya tabiki şaşırım öyle olursa.

Ama burcu haklı annem beni çok üzmüştü, kız olduğunu duyduğunda üzülmüştü şimdi öyle değil ama hayatımda ilk defa annem beni ağlattı yani.onun etkisinde kalıp görmüşte olabilirim.

olabilir canımm ne diyeceksin canım.. evet varmış baya hayırlısı Allahtan

benim annemde erkek çocuklarına bayılır ben kızmış dedim biraz üzüldüm dedim delimisin ne üzülüyorsun sana arkadaş olur siizn bana oldugunuz gibi dedi çok şükür beklediğimden farklı davrandı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…