2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Şimdi bende kurum doktorumuzla konuşuyordum burda yazınlanların hemen hemen aynısını söyledi, ılık suda masaj yapsın eşin dedi birde ( laf aramızda buna bayıldım :) )
neden oluyor ki :26: fazla tuz tüketiyormusun :44:

Önceden tüketiyordum tatlım ama şimdi nerdeyse tuz atmıyorum desem yeri anlamadımki bende

evet takllitlerden sakınalım :89::89::89: delüyüz bizzz

kız var bitane daha topik linkini bulamıyorum bebeklerimde bir tane topik açmıştı onu buraya getirdimm

hadi ya yapsın valla. benimkine desem yaparda ben masaj sevmiyorum.

ya kuzum benimde tek ayağımda var sorun. ağlamak üzereyim. sivrisinek ısırmıştı şişti bileğim. böyle akşamları ayakkabıya sığmıyor. şuan basınç yapıyor ve canım acıyor (((((((

yürümemem lazım ayaklarımı uzatmalıyım ama imkansız. hem işte evde yapılacak bir sürü iş var.

kızlar canım çok sıkkın kayınbabamda bağırsakla ilgili kanser teşhisi konuldu sabahtan beri ağlıyorum bildiğiniz önerebileceğiniz genel cerrah varmı ?

evet bizimki gerçeği.... taklitlerde sakınalım lütfen:)

ohh kociş yapsın tatlım masaj keyfini çıkar

kızlar canım çok sıkkın kayınbabamda bağırsakla ilgili kanser teşhisi konuldu sabahtan beri ağlıyorum bildiğiniz önerebileceğiniz genel cerrah varmı ?

ay canım geçmiş olsun çok üzüldümm

canımmmm çok geçmiş olsunn Allah şifa versin canım Rabbim sevdiklerine bağışlasın aminnn sakin tut kendini

geçmiş olsun canım. ağlama canım, belki kötülemicek, iyileşicek üzme kendini bebişini. bırak başka şehiri kendi şehrimde bile yok bildiği genel cerrahi uzmanı.

inşallah en kıza zamanda iyileşir.

canım bizim komsuyada bağırsak kanseri teşhisi koydular Ali Osman Sönmez Onkoloji hastanesinde ameliyat oldu şükür durumu iyi yengemde bu hastanede olmustu kanseri yendi oda... İsterseniz bir araştırın Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi

evet takllitlerden sakınalım :89::89::89: delüyüz bizzz

kız var bitane daha topik linkini bulamıyorum bebeklerimde bir tane topik açmıştı onu buraya getirdimm

magazin gibisin valla kutluyorum MM seni:)

kuzum benim kıyamam sana, allah şifa versin inşallah en kısa zamanda düzelir..

magazin gibisin valla kutluyorum MM seni:)

kuzum benim kıyamam sana, allah şifa versin inşallah en kısa zamanda düzelir..

saol canım benimmm ( yalan dunyadaki selahattin gibi söylemek isterdim cnaım benimm )

ya kızlar bnim vücut çok su tutuyor sabahtan beri 2 LT su içtim iki kez normal miktarda lavaboya cıktım haftaya tartıda patlıcam :18:

evet vücud sıvı tutarmış hamilelikte. belkide terliyorsundur ordanda kayıp var. iç bi dert içme daha büyük dert. yapacak bişi yok. ayakları bol bol yukarda tutmaya çalışacağız (

tuvaletin gelmeden her saat başı wc'ye gitmeyi dene vücut alışıyor ben öyle yapıyorum

evet vücud sıvı tutarmış hamilelikte. belkide terliyorsundur ordanda kayıp var. iç bi dert içme daha büyük dert. yapacak bişi yok. ayakları bol bol yukarda tutmaya çalışacağız (

ben şuan başka sandalyeye uzattım öyle yazıyorum sabahtan beri ayaklarım ağrıdı haklısın canım ben çok terlemem ama of of

sağolun canlarım elimde değil canım yanıyyo düşündükçe lütfen dualarınızı eksik etmeyin

ahhh canım kıyamam, alçak sinekler tabi içindeki taze kanı hissettiler ısır babam ısır benim gibi sandelet giysen zor olmuyorsa fabrikada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…