küçük minüreyim ben
kızlar canım çok sıkkın kayınbabamda bağırsakla ilgili kanser teşhisi konuldu sabahtan beri ağlıyorum bildiğiniz önerebileceğiniz genel cerrah varmı ?
kızlar canım çok sıkkın kayınbabamda bağırsakla ilgili kanser teşhisi konuldu sabahtan beri ağlıyorum bildiğiniz önerebileceğiniz genel cerrah varmı ?
olabilir canımm ne diyeceksin canım.. evet varmış baya hayırlısı Allahtan
benim annemde erkek çocuklarına bayılır ben kızmış dedim biraz üzüldüm dedim delimisin ne üzülüyorsun sana arkadaş olur siizn bana oldugunuz gibi dedi çok şükür beklediğimden farklı davrandı :26:
BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :
1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : ???
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
Son katılım : Haziran sonu
bende katılmak istiyorum çekilişe benide eklerseniz sevinirim , 3,4 gündür giremedim neler kaçırmışım yaaa ....
bu gün canım çok sıkkın
ana minüre bana kız dedi bak benimde tutmuş gördünmü :)
:)))))) benimkinide bildi. inşallah değişmez cinsiyetler, bende çok alıştım kızıma. hem bir çocuğum olacaksa oda kız çocuğu olsun istiyordum.
bende katılmak istiyorum çekilişe benide eklerseniz sevinirim , 3,4 gündür giremedim neler kaçırmışım yaaa ....
bu gün canım çok sıkkın
canım cok gecmıs olsun ınsallah erken teshıs olmustur.önerebılecegım bı doktor yok ama allah acıl sıfalar versın canım zor bı hastalık ama sen kendını uzmemelısın.tabıkı ınsan kayıtsız kalamıyor ama sen kendını fazla hırpalamamaya calıs tekrar gecmıs olsun
İşte sanırım tam olarak beklediğim kelime buydu sanırım çünkü ben anneme çok düşkünüm, oda bana.Aman neyse geçti gitti şimdi herkese o söylüyor kızımdan bitane daha geliyor karnımı seviyor ''canım kızım gel anneannen san çok iyi bakacak annen gibi hayırlı evlat olasın inşallah'' diye.
bu gün canım çok sıkkın
hayırdır tatlım canın neden sıkkın bakimm :26:
hııı baya gelişme var. çok sevindim canım.
tabi ekleyim, bebeğinin cinsiyeti belli miydi senin, onuda yazayım.
hayırdır neden canın sıkkın?
BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :
1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : ???
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek
13. emeki : kız
14. dumanoğlu : ???
Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz
Kaçtımmm güzellerim öptümmm sizi...
yoruldum insanlara laf anlatmaktan galiba ,tam herşey çok güzel çok mutluyum diyorum yine bir şey çıkıyor anlayamıyorum artık canım ya,
bugün bebişimi görmeye gidecektim doktorumun ameliyatı çıkmış yarına saat 4 de verdi randevu içime sinmedi saati ya çok ilgilenmezse filan işte ne bilim , test zamanları da yaklaştı 3 lü test 4 lü test filançok ağlıyasım var ama tutuyorum kendmi sonra bebişim üzülüyor
hormonlarım tavan yaptı sanırım yine ,,,,,,,
:)))))) benimkinide bildi. inşallah değişmez cinsiyetler, bende çok alıştım kızıma. hem bir çocuğum olacaksa oda kız çocuğu olsun istiyordum.
yoruldum insanlara laf anlatmaktan galiba ,tam herşey çok güzel çok mutluyum diyorum yine bir şey çıkıyor anlayamıyorum artık canım ya,
bugün bebişimi görmeye gidecektim doktorumun ameliyatı çıkmış yarına saat 4 de verdi randevu içime sinmedi saati ya çok ilgilenmezse filan işte ne bilim , test zamanları da yaklaştı 3 lü test 4 lü test filançok ağlıyasım var ama tutuyorum kendmi sonra bebişim üzülüyor
hormonlarım tavan yaptı sanırım yine ,,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?