2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar canım çok sıkkın kayınbabamda bağırsakla ilgili kanser teşhisi konuldu sabahtan beri ağlıyorum bildiğiniz önerebileceğiniz genel cerrah varmı ?

canım cok gecmıs olsun Rabbım şifasını versin ıns ben de hıc bılmıyorum doktor öneremıycem o yuzden

kızlar canım çok sıkkın kayınbabamda bağırsakla ilgili kanser teşhisi konuldu sabahtan beri ağlıyorum bildiğiniz önerebileceğiniz genel cerrah varmı ?

canım cok gecmıs olsun ınsallah erken teshıs olmustur.önerebılecegım bı doktor yok ama allah acıl sıfalar versın canım zor bı hastalık ama sen kendını uzmemelısın.tabıkı ınsan kayıtsız kalamıyor ama sen kendını fazla hırpalamamaya calıs tekrar gecmıs olsun

İşte sanırım tam olarak beklediğim kelime buydu sanırım çünkü ben anneme çok düşkünüm, oda bana.Aman neyse geçti gitti şimdi herkese o söylüyor kızımdan bitane daha geliyor karnımı seviyor ''canım kızım gel anneannen san çok iyi bakacak annen gibi hayırlı evlat olasın inşallah'' diye.

Ahhh kızlar bugün anlatacak konu çoktu asıl büyük ablam var benim onu anlatcaktım ama çıkışa çok az kaldı yarın bir dedikodu yapayım size içimi dökeyimde rahatlayayım..

Şimdi biz wc'ye gideyim kızımla, babcık gelir birazdan anca toparlanırız.Hepinizi kocaman öpüyorum... en çokta PİPİLOŞLARI ve BIDIŞLARI

şahinus pek yazmıyorsun canım ayrıntılıya ne zaman gidiyorusn belli oldu mu benım randevum 14 ünde ama yarın 28 i acılırsa ona aldırcam büyük ihtimal

nerdesin kız sen

hııı baya gelişme var. çok sevindim canım.

bende katılmak istiyorum çekilişe benide eklerseniz sevinirim , 3,4 gündür giremedim neler kaçırmışım yaaa ....
bu gün canım çok sıkkın

tabi ekleyim, bebeğinin cinsiyeti belli miydi senin, onuda yazayım.

hayırdır neden canın sıkkın?

hayırdır tatlım canın neden sıkkın bakimm :26:

yoruldum insanlara laf anlatmaktan galiba ,tam herşey çok güzel çok mutluyum diyorum yine bir şey çıkıyor anlayamıyorum artık canım ya,
bugün bebişimi görmeye gidecektim doktorumun ameliyatı çıkmış yarına saat 4 de verdi randevu içime sinmedi saati ya çok ilgilenmezse filan işte ne bilim , test zamanları da yaklaştı 3 lü test 4 lü test filan çok ağlıyasım var ama tutuyorum kendmi sonra bebişim üzülüyor

hormonlarım tavan yaptı sanırım yine ,,,,,,,

Hadi bende katılayım bari,beni de ekle şekerim oğluşum geliyo kısmetse bi değişiklik olmazsa

Kaçtımmm güzellerim öptümmm sizi...

bye bye canım. mucks

evet gerçekten hamilelik psikolojisinden kaynaklanıyor. canım doktorun ilgilenir öyle düşünme. benimde ameliyatlar yüzünden iki kere randevum değişti ama doktorum çok güzel ilgilendi. hiç bu kadar uzun ilgilenmemişti hatta. benden sonrada ameliyata girecekti. olumsuz düşünme. 3 lü test yaptırmak zorunda değilsin 2 li testin iyi ise. hiç o strese girme bence.

ağlama bir sorun yok. bebişine yazık annesi. ee anlat bakayım kız mı oğlan mı içine doğuyor? bu arad burnum aknamış farkında değilim üffffff

ahanda yazdım seni listeye

BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :

1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : ???
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek
13. emeki : kız
14. dumanoglu : ???
15. Milona : kız
16. KoZeTe : ???
17. niltt : erkek

Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz

Son düzenleme:
:)))))) benimkinide bildi. inşallah değişmez cinsiyetler, bende çok alıştım kızıma. hem bir çocuğum olacaksa oda kız çocuğu olsun istiyordum.

Hee benimkini de bildi minure erkek demişti,erkek çıktı..Hakkaten yaa dr um çok emin bi şekilde pipiyi bile gösterdi herkese yay dedi.
oğluşum diye seviyorum ne zamandır ama acaip hikayeler duyuyoruz bizde onlardan olmayalım..

Sağlıkla gelsinler de yeter ki minikler ama değişmesinler

hepimizin zaman zaman tavan yapıyor canım sen yureğini ferah tut bakimm saat 4 de olsun nolcak ilgilenir doktorun meraklanma sen bebişinide üzme bak o herseyi hissediyor tamma mı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…