- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
hiç takma canım, erkeklerin hepsi aynı, malesef aramızda çok farklar var, ince fikirli ve duygusal olan bayanları, odun erkekler anlıyamıyorlar malesef, hepsini kulak arkası et, kendini ve doğacak çocuğunu düşünsenin gibi düşünemezler onlar, kırılıyormu alınıyorlar, nerdeeeeee, ay çok fena feminist damarlarım tuttu, Doğacak erkek bebekler de gün gelecek böyle eşlerini üzecekler işte
slm kasımın en güzel anneleri nasılsınız bakalım ben hiç iyi deilim sıkıntılı günler geriyorum hamileliktenmidir nedir çokmu alınganım bilmiyorum ama eşimle çok tartışıyorum ve çok üzülüp aglıyorum bebegime bi zarar gelmesinden çok korkuyorum :'(( birincidede aynı sıkıntılı geçti ve tansiyonum çıktı erken dogum yaptım yine aynı korkuyu yaşıyorum erkek milleti kadın ruhundan anlamıyo :'43:
canımmm meleğini üzme hiç bişey için. eşler alışıyorlar her zaman bizim onları pofpoflamamıza, sonrada böylee oluyor ama senin sağlığından ve elbette kuzundan daha önemli değill dediği şeyler...buara zaten bizler çok duygusalız keşke eşinde seni biraz daha anlasaama anlamıyorsadaaa salla gitsin, duymaa yaa..3 maymunu oynaa bacım yapabildiğin kadar... çok canı sıkılıncaa bize yaz böylee...at içindekileriii
Kusura Bakmayın kızlar konuyo balıklama atlıyorum...
en son 19 şubatta regl oldum, ( geçtiğimiz ay 5-6 günlük bir gecikme yaşadım)
20 MArtta test sonucum 140, 22 martta 334 çıktı
sizce yükseliş normal mi? düşük mü lütfen bir fikir verin
merhabalar ben aranıza yeni katıldım yaşım 23 ilk bebişim için çok heyecanlıyım şu anda 5 hf+1 günlük sat: 15.02.2012 beklenen doğum tarihide 22.11.2012 kendim hemşire olmama rağmen sürekli bebeklerin ve geelerin arasında olamam rağmen kendim yaşayınca öyle tuhaf oluyor ki çok heyecanlıyımmm:)
merhabalar ben aranıza yeni katıldım yaşım 23 ilk bebişim için çok heyecanlıyım şu anda 5 hf+1 günlük sat: 15.02.2012 beklenen doğum tarihide 22.11.2012 kendim hemşire olmama rağmen sürekli bebeklerin ve geelerin arasında olamam rağmen kendim yaşayınca öyle tuhaf oluyor ki çok heyecanlıyımmm:)
tatlımm geç döllenme olmuştur belkide. 0-5 arası gebelik yok anlamına geliyor ve değerin 2'ye katlayarak yükselmes gerekiyor. değerim bence gayet iyi. daha düşük değerlerle hamile olduğunu öğrenen kızlarr var. hadi gözün aydın
ben erkekçiyim valla siz kız doğurun da ben de erkek sonra seçeriz kızların arasından nasıl olsa kızlar çok seç beğen al...
Kusura Bakmayın kızlar konuyo balıklama atlıyorum...
en son 19 şubatta regl oldum, ( geçtiğimiz ay 5-6 günlük bir gecikme yaşadım)
20 MArtta test sonucum 140, 22 martta 334 çıktı
sizce yükseliş normal mi? düşük mü lütfen bir fikir verin
Sağol canım birisi bana az yükselmiş dedi daha fazla da yükselir diye düşündüm
bende 2 katı olması gerekiyor diye biliyorum
memur hanımınn mesaisi bittiii hatunlarr...ben çıkıyorum 15 dakika sonra...akşam girebilirsem konuşuruz..yoksa yarın görüşürüzz kızlar..öpüldünüz...bebişleree iyi bakınn haa:) ceviz yoklaması yapmadım bugün umarım yenmiştir en 3-4 ceviz...
veeeeeee yarın büyük gün allah izin verirse...3te bebeğimizin kalp atışlarını duymaya gideceğizz...çok ama çok heyecanlıyımm
memur hanımınn mesaisi bittiii hatunlarr...ben çıkıyorum 15 dakika sonra...akşam girebilirsem konuşuruz..yoksa yarın görüşürüzz kızlar..öpüldünüz...bebişleree iyi bakınn haa:) ceviz yoklaması yapmadım bugün umarım yenmiştir en 3-4 ceviz...
veeeeeee yarın büyük gün allah izin verirse...3te bebeğimizin kalp atışlarını duymaya gideceğizz...çok ama çok heyecanlıyımm
kasım ayının en güzel anne adaylarııı hepinize iyi akşamlar... bizim bugunlük mesaimiz doldu eve uyumaya gidiyoruzz:))sizi ve bebişlerinizi öpüyorumm iyi bakın kendinizee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?