2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sana katılıyorum cnm erkegin güccü bile erkek onun için kız istiyorum kız çocugu datlu oluyooo

canımmm meleğini üzme hiç bişey için. eşler alışıyorlar her zaman bizim onları pofpoflamamıza, sonrada böylee oluyor ama senin sağlığından ve elbette kuzundan daha önemli değill dediği şeyler...buara zaten bizler çok duygusalız keşke eşinde seni biraz daha anlasa ama anlamıyorsadaaa salla gitsin, duymaa yaa..3 maymunu oynaa bacım yapabildiğin kadar... çok canı sıkılıncaa bize yaz böylee...at içindekileriii

rtşkler cnm benim o yorumu yazarken çok kötüydüm aglamaktan gözlerim şiştii ama şimdi iyim biraz yorumlarınız iyi geldi

merhabalar ben aranıza yeni katıldım yaşım 23 ilk bebişim için çok heyecanlıyım şu anda 5 hf+1 günlük sat: 15.02.2012 beklenen doğum tarihide 22.11.2012 kendim hemşire olmama rağmen sürekli bebeklerin ve geelerin arasında olamam rağmen kendim yaşayınca öyle tuhaf oluyor ki çok heyecanlıyımmm:)

Kusura Bakmayın kızlar konuyo balıklama atlıyorum...

en son 19 şubatta regl oldum, ( geçtiğimiz ay 5-6 günlük bir gecikme yaşadım)
20 MArtta test sonucum 140, 22 martta 334 çıktı

sizce yükseliş normal mi? düşük mü lütfen bir fikir verin

tatlımm geç döllenme olmuştur belkide. 0-5 arası gebelik yok anlamına geliyor ve değerin 2'ye katlayarak yükselmes gerekiyor. değerim bence gayet iyi. daha düşük değerlerle hamile olduğunu öğrenen kızlarr var. hadi gözün aydın

canım hoşgeldin aramıza, heyecanlanmamak elde mii :) her yeni gelen arakdaşla bizde bir kat daha heyecanlanıyoruzz :)

hoşgeldin hemşiree bacımm:) burasııı hep aynı heyecanı ve şaşkınlığı yaşayanlarla dolu..doğru yerdesinn...sağlıkla al kucağına bebeğini inşallahhh

Sağol canım birisi bana az yükselmiş dedi daha fazla da yükselir diye düşündüm
bende 2 katı olması gerekiyor diye biliyorum

bi güzel anne adayı daha gelmiş hoşgelmiş )
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu..

ben erkekçiyim valla siz kız doğurun da ben de erkek sonra seçeriz kızların arasından nasıl olsa kızlar çok seç beğen al...

Yeni Gelen hamiş arkadaşlarım ve melekleri hoşgelmişler sefalar getirmişler sağ salim hep beraber bir avazda doğuralım inşallaaah

aramıza hoşgeldin sende canım hayırlı olsun..

merak etme canım oldukça normal bence endişe etme yani göreceksi ilerleyen günlerde daha çok yükselecek allahın izniyle hiç kafana takma..

Sağol canım birisi bana az yükselmiş dedi daha fazla da yükselir diye düşündüm
bende 2 katı olması gerekiyor diye biliyorum

doğru biliyorsun oyüzdende normal
hiç merak etme
peki sen bu testleri aynı saatemi yaptırdın canım onun bile rolü varmış biliyomusun..

memur hanımınn mesaisi bittiii hatunlarr...ben çıkıyorum 15 dakika sonra...akşam girebilirsem konuşuruz..yoksa yarın görüşürüzz kızlar..öpüldünüz...bebişleree iyi bakınn haa:) ceviz yoklaması yapmadım bugün umarım yenmiştir en 3-4 ceviz...
veeeeeee yarın büyük gün allah izin verirse...3te bebeğimizin kalp atışlarını duymaya gideceğizz...çok ama çok heyecanlıyımm

ohh hadi gözün aydın darısı başına

kasım ayının en güzel anne adaylarııı hepinize iyi akşamlar... bizim bugunlük mesaimiz doldu eve uyumaya gidiyoruzz:))sizi ve bebişlerinizi öpüyorumm iyi bakın kendinizee...

görüşürüz canım inşallah hayırlısıyla duyacaksın kalp sesini..

kasım ayının en güzel anne adaylarııı hepinize iyi akşamlar... bizim bugunlük mesaimiz doldu eve uyumaya gidiyoruzz:))sizi ve bebişlerinizi öpüyorumm iyi bakın kendinizee...

görüşürüz canım iyi uykular sizede heheh:

bende kaçar artık görüşürüz..

canım vajinal mı baktıracaksın? ya ben istemiyorum vajinal de, doktor ısrar ederse diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…