2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ama bunlar çok hantal ve puseti içine koyacağımız dönem 7-8 ay o da bizim bebekler kış çocuğu arabayı çok çıkartamayız bile, ben gerek yok diye düşünüyorum. gidin mağazada bir bakın sonra fikirleriniz değişecek ben de başta bunlardan olsun diyordum acayip ağırlar...

Selamlarrr,,

bizde geldikkk
Iki gündür okuyoruz ama yazamıyoruz işlerden dolayı neler yaptınız nasılsınız anneler

hoşgeldin balım:) bizler iyiyiz sende ne var ne yok:)

ben mağazada inceledim canım hem araba koltuğuda oluyor puseti o yüzden benim tercihim travel sistem arabalardan yana çok hantal değil göründüğü gibi yani çok ağır değil bide ben gezenti olduğum için öyle eve kapanamam evdede ayrıyeten ana kucağı almayı düşünmüyorum bunun puseti her işime yarıycak gibi geliyor

saol canım Allah korusun bebeklerimizi haftaya cumartesi gidicez doktor amcaya umarım bir sorun yokturdur bebişimdee

yoktur canım içini ferah tut sen , hep zaten korkudan kasıyoruz kendimizi daha çok ağrımız oluyor ,bende yok şimdi böyle söylüyorum ama millet bana rahat ol korkma deyince kızıyordum
tabi sizin bebeğiniz değil endişelenmeyin demek kolay dimi diye fırça çekiyordum maydonozu unutma bak sakın çok etkisi oluyor sakın yeme hele şu ara ....

Bebeğimin cinsiyeti belli olsun bir alınacaklar listesi yapacağım....
Zıbından patiğe kadar
Son 2 aya gelince de çıkıp alacağım çünkü şimdi sadece yazlıklar var...
Erkenden doldurmak istemiyorum her şeyi...

hoşgeldiniz cicişler ve danacıkları nasılsınız bakalımmmm özlettiniz kızzzz

Sorma aysunn

İşler yoğunlaştı çalışıyoruz. Danacığımız 2 gündür çok sessiz sakin hiç kıpırtı ağrı veya ben burdayım işareti yok. Bol bol uyuyor sanırım.. Yarın doktor randevumuz var bakalım bu protein testimi ne varmış onu isteyebilir doktorumuz, yarın için meraktayız yani
Siz neler yaptınız?

Hoşbulduk güzeller

Yarın doktor kontrolümüz var onu heyecanla bekliyoruz. Onun haricinde full çalışıyoruz işte siz nasılsınız neler yaptınız ?

oooyyy en güzel heyecan bu işte bebeğini görme heyecanı.bizde çalışıyoruz işte napalım

hadi canım yaa kıyamam çok yormasınlar hamişleri ama

danacıkları yesinleeerrrr

protein testi anladım canım hayırlısı yaptır bakalım bizde senin sayende öğreniriz yarın mı ohh süperrr

sizde hoşgeldinizzz

Hoşbulduk güzeller

Yarın doktor kontrolümüz var onu heyecanla bekliyoruz. Onun haricinde full çalışıyoruz işte siz nasılsınız neler yaptınız ?

kızlar biz yemeğe gidiyoruz dönüşte gene burdayım kısmetse öptüm hepinizi ve bebişlerinizi

Bebek arabasında hantal olmayacak, rahat taşınabilir ve kısmen katlanabilir olacak ve istediğim zaman yüzünü bana döndürebileceğim bir mekanizması olacak....
Bir arkadaşım baston tipi bebek arabalarıyla büyüttü bebeğini, rahat taşınıyor, uçakta falan rahat oluyor diye...
Çok da memnun kaldı...
Bebek arabası almışlar ama kullanışlı gelmedi diye pek işine yaramamıştı...

hadi canım yaa kıyamam çok yormasınlar hamişleri ama

danacıkları yesinleeerrrr

protein testi anladım canım hayırlısı yaptır bakalım bizde senin sayende öğreniriz yarın mı ohh süperrr

evet yarın.. Babasıyla birlikte gidicez. Rüzgar'ın elini açmış fotosunu isticem doktordan bakalım yakalayabilecekmi ? Doktoru biraz şipşakçı gibi kullanıcam ama napiyim en güzel resim bu, albümüne koyarım

dün kayınbabamın kanser olduğunu öğrendim canım ondan canım çok sıkkın dua edin iyi olsun tedavisi olsun geçsin..

Canım çok çok geçmişler olsun,Allah şifasını versin inşallah en yakın zamanda.Umarım ilk evrelerdedir ve çabucak atlatır...

ayy sorma canım yaa.. çok çok güzel bir duygu.. doktor maşallah hiç bi sorun yok dedi... kalp atışları da gayet güzelmiş...250gram olmuş pıtırcığımız

Bende onu soracaktım canım;nasıl geçti dr ziyareti diye,dün dr.a gidecektin çünkü...
Aman aman çok çok iyi çok sevindimmm maaşallahhhh pıtırcığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…