DOLL | TRAVEL SSTEM COMB | TRAVEL SSTEM | Kidycity.com Anne-Bebek ve ocuklar iin Aradnz Herey
canım buna bak derim ben ben baya bir inceledim ve çok beğendim çok kullanışlı bebek anneye doğru dönebiliyor ve büyük oturma yeri çıkıyor puseti koyuyorsun bebekkken çok daha ii bence
Selamlarrr,,
bizde geldikkk
Iki gündür okuyoruz ama yazamıyoruz işlerden dolayı neler yaptınız nasılsınız anneler
sağol canım.. güzelmiş gerçekten... alan güle güle kullansın inşallahhh
bi kız desin doktor gene daha neler alcam be nona :) bebeksihediyeler.com canım orda babyshower bölümünde
ama bunlar çok hantal ve puseti içine koyacağımız dönem 7-8 ay o da bizim bebekler kış çocuğu arabayı çok çıkartamayız bile, ben gerek yok diye düşünüyorum. gidin mağazada bir bakın sonra fikirleriniz değişecek ben de başta bunlardan olsun diyordum acayip ağırlar...
hoşgeldin balım:) bizler iyiyiz sende ne var ne yok:)
saol canım Allah korusun bebeklerimizi haftaya cumartesi gidicez doktor amcaya umarım bir sorun yokturdur bebişimdee
çok tatlı ama maşAllah fiyatı da öyle 88.50 TL diyor kızz battı heriflerr
hoşgeldiniz cicişler ve danacıkları nasılsınız bakalımmmmözlettiniz kızzzz
Hoşbulduk güzeller
Yarın doktor kontrolümüz var onu heyecanla bekliyoruz. Onun haricinde full çalışıyoruz iştesiz nasılsınız neler yaptınız ?
Sorma aysunn
İşler yoğunlaştı çalışıyoruz. Danacığımız 2 gündür çok sessiz sakin hiç kıpırtı ağrı veya ben burdayım işareti yok. Bol bol uyuyor sanırım.. Yarın doktor randevumuz var bakalım bu protein testimi ne varmış onu isteyebilir doktorumuz, yarın için meraktayız yani
Siz neler yaptınız?
sizde hoşgeldinizzz
ama bunlar çok hantal ve puseti içine koyacağımız dönem 7-8 ay o da bizim bebekler kış çocuğu arabayı çok çıkartamayız bile, ben gerek yok diye düşünüyorum. gidin mağazada bir bakın sonra fikirleriniz değişecek ben de başta bunlardan olsun diyordum acayip ağırlar...
hoşgeldin balım:) bizler iyiyiz sende ne var ne yok:)
hadi canım yaa kıyamam çok yormasınlar hamişleri ama
danacıkları yesinleeerrrr
protein testi anladım canım hayırlısı yaptır bakalım bizde senin sayende öğrenirizyarın mı ohh süperrr
evet yarın.. Babasıyla birlikte gidicez. Rüzgar'ın elini açmış fotosunu isticem doktordan bakalım yakalayabilecekmi ? Doktoru biraz şipşakçı gibi kullanıcam ama napiyim en güzel resim bu, albümüne koyarım
dün kayınbabamın kanser olduğunu öğrendim canım ondan canım çok sıkkın dua edin iyi olsun tedavisi olsun geçsin..
ayy sorma canım yaa.. çok çok güzel bir duygu.. doktor maşallah hiç bi sorun yok dedi... kalp atışları da gayet güzelmiş...250gram olmuş pıtırcığımız
bende CD isticem yaaa
Yarın doktor kontrolümüz var onu heyecanla bekliyoruz. Onun haricinde full çalışıyoruz iştesiz nasılsınız neler yaptınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?