2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yaaa ben yorumların altına ayrı ayrı yorum yapmayı neden beceremiyorum yaaaaaaa

yaaa ben yorumların altına ayrı ayrı yorum yapmayı neden beceremiyorum yaaaaaaa

canım alıntı ile cevaplanın yanında bu mesajdan alıntı yap var ya kimlerin msjna msj atıcaksan 5 kişide yap bunu sonra 5 kişiye gelince onunkine alıntı ile cevapla de direk hepsi çıkıyor o zman msj yazma bölümüne anlatabilmişimdir inş .

anladım canım biraz teknoloji özürlü olduğum için beceremedim inşallah şimdi yaparım :)

kozate doğurma tarihimiz 1 gün arayla canım

Son düzenleme:

kaç saattir yokum 3 sayfa ilerlemişsiniz... demek bensiz olmuyor aysuncumm

ayy bi sürü iş geldi... onlarla uğraşıyorum.. toplu yazıcam şimdilik size..

nilttt öldürdün kızım beni gülmekten

anladım canım biraz teknoloji özürlü olduğum için beceremedim inşallah şimdi yaparım :)

benimde senden geri kalır yanım yok karıştıra karıştıra bir hal oldum en son eşime sordum da o ögretti komedi çıktı ona da gülüyor bana e napim hamileyim beynime yeterli oksijen gitmiyor jeton düşmüyor

şimdi biizm aklımız bebişlerimizde napalım

kaç saattir yokum 3 sayfa ilerlemişsiniz... demek bensiz olmuyor aysuncumm

ayy bi sürü iş geldi... onlarla uğraşıyorum.. toplu yazıcam şimdilik size..

nilttt öldürdün kızım beni gülmekten

kendimi alışveriş sitelerine attım hehehyyy öyle olmasaa sen gelene kadar 30 sayfa yazmıştımm

sizsiz olmazki ama

hoş geldin canımmm cinsiyet belli mi[/QUOTE]

hoşbulduk canım cinsiyetimiz belli degil ayın 21 kontrol var inş.o zaman belli olur.15+3 şuan :)

kendimi alışveriş sitelerine attım hehehyyy öyle olmasaa sen gelene kadar 30 sayfa yazmıştımm

sizsiz olmazki ama

görmemiş bir kredi kartı bulmuş....:118::118::118::118:

canım eşinle artık alışverişe de çıkabilirsin bence yavaş yavaş... ahh benimki yanımda olsa ben netten almam heralde ççoook uygun bişey olmadıkça. paso gezerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…