ayy Allah korumuş canım yaaa.....
amin canımm inşallah.... Konya'da çok güvendiğimiz ve çok iyi bi doktorumuz vardı, eşim de ona güveniyor sanırımYabancı olayım o değil de ailemin yanında da olmak istiyorum lohusayken eşimin yanında da... ama ikisi aynı anda olmuyor... dün gece "beni de düşün canım" dedi içimin yağları eridi.. o da yaşamak istiyor artık baba olduğunu... burda olursam düşünsene doğum erken olurmuş falan yanımda olamıcak eşim... çok kötü çokk.
ay bide dışardan bakınca hiç böyle şeyler düşüneceklerini aklına getirmezsin... gayet efendi terbiyeli görünürler...
aysuncuğum eşin almış önlemini tatlım
kız acıdım ayy ben alıyım sana onu..çok beğendin
kızlar kız bebekler 9 aydan önce mi doğuyorlar erken doğarmış yoksa erkek bebekler mi 10 gün geç doguyor bilgisi olan var mı :44:
Normal doğumda erkek 9 ay 10 günü tamamlar derler tatlım ama tabi şimdi sezeryanla aldıkları için devamlı bu söylemin doğruluğunu teyid edemiyoruz
ay canım Allah muhabeet versin tum kaynanalaraaiyidir inşAllah annesi ama cok uzatmış biizmki 3 hafta sonraya cağırdı 16 haziranda gidip kesinleşecek saol canımmm hayırla sağlıkla gelsin tum meleklerimizzz darısı basına
oldu gözlerim doldu deseydinnnev olmadan lüks araba alınmasına karsıyım eğer eviniz vaarsa no problem ama yoksa çok lükse kaçmayın bence onlarda olur inşallah
İnşallah canım, tayin bekliyorsunuz canım siz?
kızlarrrr kızım olacakmış meğer. erkek büyük ihtimal demişti doktor.tonla kıyafet almıştık. artık mavi mavi giyecek kızımız. :) ismini de koymuştuk. of şimdi kız ismi ne koyacaz. tansa nasıl sizce? ya da deren?
Aynen yaa,ay ne efendi ne kibar derler dışardan,yatak odasına girince de aslan kesilirler ahahhaBuraların kralı benimmmm
ay canım kıyamam sana üzülme inşAllah iyi olur oda haklı ne diyeceksin
saol teyzoş çok cömertsinben akşama kocişle kalırsa alıcam hem öğreneyim nasıl yapıyor birdahakine çaktırmadan alırım
kalırsa seninn o pembiş tulumdan da alıcam
anladım canımm inşallah zamanında hayırlısıyla kolayca doğururuz
açık canım ya belkide kapatmıştır uyanık kayserilim benimmm
sen nerdesin kız hıııı özletiyon judocum benimmmm
anladım kızlar saolun benımkınde koku yok ama sureklı camasır degısmek zorunda kaldıgım dogru bırde ben namaza baslamak ıstıyorum nasıl olcak boyle yaa
oğlumda da olmustu baya ama bu su gıbı sankı bı dahakı kontrolde soyleyım barı zaten doktor hep soruyoda azdı kontrolden sonra cogaldı:26:
kızlarrrr kızım olacakmış meğer. erkek büyük ihtimal demişti doktor.tonla kıyafet almıştık. artık mavi mavi giyecek kızımız. :) ismini de koymuştuk. of şimdi kız ismi ne koyacaz. tansa nasıl sizce? ya da deren?
Eki Görüntüle 439278
Benim halam da bunu örüyor oğluşuma,geçen bi kısmını mms göndermiş tel.den çok tatlı gözüküyor yaaa...
Normal doğumda erkek 9 ay 10 günü tamamlar derler tatlım ama tabi şimdi sezeryanla aldıkları için devamlı bu söylemin doğruluğunu teyid edemiyoruz
canım biz ev alsak bi kaç sene sonra tayinimiz çıkar oturamayız... falan. çok takmıyorum ev işini ben. ama araba konusunda yüksekten uçuyor birazdaha okulun kredileri bitmediiiiiii :2:
evet canım. tayin bekliyoruz biz :)
fırfır geç kenarlarına.. bi kaç fiyonk tamamdırhayırlı olsun canım kızın... tansa ne demek? hatta deren de ne demek?
haklı tabii. ben de isterim zaten en çok zorlandığım şey eşimin yanında olamamak...
ay aysun nasıl yapamadın hayretlerim şaştı yaa... bi bilgileri eksik mi girdin acaba ki :26:
kıskanç senii.. alma bizim tulumumuzdan
çok gezmekten oluyor canım ya, akşamda gezdimben hakettim sanırım ama öldüm öldüm dirildim. eşimden de fırça yedim, hem ayağım ağrıyor diyorsun hem çıkıp geziyorsun dedi ama dayanamadı geldi aldı beni, paketlerimi taşıdı
sen demiştin sanki fıtığını elvvelden şimdi hatırladım. bana uzak olmasa hemen kabul ederdim. bu iki gün içinde karar vermem lazım, diğer bayan ev hanımı imiş, akşam 19:30 u kabul etmez gibi geliyor, aslında karşıyaka da bulmam lazım, kaç yere sordum hamilelere özel yapmıyorlarmış. olmadı bir iki video buldum, baka baka yaparım. zaten vücudum yatkın önceden de yapmıştım.
valla var kuzum iyi popom varhava yastığından bile etkili
ay canım Allah muhabeet versin tum kaynanalaraaiyidir inşAllah annesi ama cok uzatmış biizmki 3 hafta sonraya cağırdı 16 haziranda gidip kesinleşecek saol canımmm hayırla sağlıkla gelsin tum meleklerimizzz darısı basına
oldu gözlerim doldu deseydinnnev olmadan lüks araba alınmasına karsıyım eğer eviniz vaarsa no problem ama yoksa çok lükse kaçmayın bence onlarda olur inşallah
bi de benim cildim yağlı... kardeşimi görsen o kadar kuru ki beli,bacakları falan dünya haritası gibi kızın... doktor dedi ona, naparsan yap çatlamaya mahkumsun sen diye...
bana eşine göre bulemsu daha çok erkek çocuk istiyor gibi geldi nedense... valla beni de etkilemez... biz 3 kız kardeşiz ve çok ama çok eğlenceli ve güzel bişey...
eşim diyor düşünme bunları, zamanı gelince ne uygunsa onu yaparız diye... düşünmeden edemiyorum ben de.. zamana bırakmak lazım aslında.
ay canım kıyamam sana üzülme inşAllah iyi olur oda haklı ne diyeceksin
saol teyzoş çok cömertsinben akşama kocişle kalırsa alıcam hem öğreneyim nasıl yapıyor birdahakine çaktırmadan alırım
kalırsa seninn o pembiş tulumdan da alıcam
kızlar kız bebekler 9 aydan önce mi doğuyorlar erken doğarmış yoksa erkek bebekler mi 10 gün geç doguyor bilgisi olan var mı :44:
KIZLARR yaa bi sürü alıntı yapmıştım ama internet bi gitti hepsi sıfırlandı:44:
aklımdada kalmadı kime ne cevap yazacagım vallahiii:18:
amaaaaaaaaaaa size bi haberim var...hani bizim burda 'NAZENİN' diye arkadaşımız vardı...ne yazıkki 2 ay kadar önce bebegını düşürmüştü aramızdan ayrılmıştı o yüzden...
o bugun beni aradıo dönemde ben onun acısına ortak olabilirmiyim acaba diyee mesaj atmış ve numaramı vermiştim...'dertleşmek istersen ara bacım demiştim'
nazenin benim hemşom
telefonum çaldı..açtım..hilalle görüşecektim dedi...bende kim arıyor dedim...ben KK'dan diyeee lafa başlayıncaaa önce bi şok oldum...kim arar beni dedimm
sonraa canım kendini tanıttı ben NAZENİN dedi...ayyy öylee duygulandımkii...hepinizee çok çok selamı var..tek tek sordu sizi...esra-niltt-burcu-bulemsu-sahinus-hayatbanagüzel-lavinyaa hepinizden haberler verdim...çok sevindi iyi olmanızaa
kendisini epeyce toparlamış...sesi çok iyi geliyordu... doktor kontolünde devam ediyormuş...Rabbim hayırlı zamanda gönlüne göre versin hemşomundaa:26:
ya herşey doğru bankadan hata mesajı geliyor diye mesaj geliyor mervenin dediği gibi kapalıdır internet alışverişine eve gidince açar ya nasıl yapamadım olur mu boşuna mühendis olmadık esram sende yaaa
söyledğin bu lafın inadına akşam alıcam o tulumdaannnn
evet canım. tayin bekliyoruz biz :)
amaaaaaaaaaaa size bi haberim var...hani bizim burda 'NAZENİN' diye arkadaşımız vardı...ne yazıkki 2 ay kadar önce bebegını düşürmüştü aramızdan ayrılmıştı o yüzden...
o bugun beni aradıo dönemde ben onun acısına ortak olabilirmiyim acaba diyee mesaj atmış ve numaramı vermiştim...'dertleşmek istersen ara bacım demiştim'
nazenin benim hemşom
telefonum çaldı..açtım..hilalle görüşecektim dedi...bende kim arıyor dedim...ben KK'dan diyeee lafa başlayıncaaa önce bi şok oldum...kim arar beni dedimm
sonraa canım kendini tanıttı ben NAZENİN dedi...ayyy öylee duygulandımkii...hepinizee çok çok selamı var..tek tek sordu sizi...esra-niltt-burcu-bulemsu-sahinus-hayatbanagüzel-lavinyaa hepinizden haberler verdim...çok sevindi iyi olmanızaa
kendisini epeyce toparlamış...sesi çok iyi geliyordu... doktor kontolünde devam ediyormuş...Rabbim hayırlı zamanda gönlüne göre versin hemşomundaa:26:
nazenin benim hemşom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?