Ay evet yaa yerini hazırlayana kadar böyle ağrılar normalmiş,hele bi yatsın dürte dürte uyandırırım valla
valla sabah kalktığımda zorladı beni biraz bolca su içmeye çalışıyorum,yürüyüş yapıcam biraz işte...
İnşallah öyledir canım yaa,önemsiz bişey olsun da yeter ki..
Bu arada benim hamile pantolonum da düşüyor üstümden :))
bende kız cok ıstıyordum erkek oldugunu ögrenınce kocama dıom bı xi y yı tutturamadın dıe:) eve geldım baktım camasırımda bı damla leke ay oğlum dedım sana da sevındım ya neden böle yapıyosun:)) bebekler hıssedıyo valla bızımkı cahıllık ıste bıranlık gaflete dusuyoruz yoksa tabıkı en önemlı sey sağlıgı.
bu arada benım kaynana bebegın cınsıyetını ögrendıkten sınra daha bı yawrum kızım demeye basladı:)) zaten aramız kötu deıldı de yawrum kızımı pek duyamazdım:)) pazara gttık geldık beraber ordan bıkac parca bısı aldım bebıse parasını o verdı:))
neyse bugunlerı degerlendırmek lazım bebıs olduktan sonra ogullarının da gelınlerının de pabucu dama atılır zaten:))
ben lcwnın hamıle pantolonlarına bıle sıgamıyorum.ama hala öncekı pantolonlarım oluyo 48 bedenler.dusuk bel oldugu ıcın sıkmıyo hala oluyolar.
bıde bebıse zıbın aldıgımız kadın dedıkı senınmı bebegın dıo evet dıom evlımısın dıo kaynanamda gelınım benım dıo oda kız gıbı duruyo dıo kucuk gösterırım göbek garıc sonrada göbege baktı dıokı 7 aylıkmı:))
yok 15 aylıkta ben cıkartmıyorum tövbe tövbe:))
geçmiş olsun canım. endişelenme hemen, üzülme. belki bambaşka bir sebebi vardır, basit bir nedendir.
kızlar hamile pantolonu üzerinden düşen var mı? eşim dün bu pantolon üzerinden düşüyor kemerini sık dedi. baktım lastiği sonda. yenisini alamam valla. napcam ben?
güle güle giysin beyefendiiyi ne güzel canım alsın torununna hevesleniyor desene ben birşey görmem herhalde bir kaç parça yıllar önce ördüğü yelek vardı onu verir sadece cebinden para çıkmasındaa ilk toruna da görümcemden kalan oyuncakları ayakkabıları filan vermişti
geçmiş olsun canım. endişelenme hemen, üzülme. belki bambaşka bir sebebi vardır, basit bir nedendir.
kızlar hamile pantolonu üzerinden düşen var mı? eşim dün bu pantolon üzerinden düşüyor kemerini sık dedi. baktım lastiği sonda. yenisini alamam valla. napcam ben?
ben 2012 martta 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.şubat 2012 de bebeğim düştü mart 2012 de tekrar hamile olduğumu öğrendim sende büyük ihtimalle mart annesi olman lazım canım doğrumu ?
benim de boldu ama sonradan bi baktım içinden ince düğmeli kemer gibi bişey yapmışlar. istediğin ayara getirebiliyosun.
olmadı diğer ytarafından içinden dik biraz bol kısmını...
ilahi yaaa... canım sen çalışmıyosun dimi?
ayy ben olsam hiç pantolon giymezdim çekerdim eşorfmanları üzerime hep...
hhahahhaahhahcanım bende üst komsuya cenazeye gitmiştim 2.5 aylıktık o zaman kadınlar 5 aylık mı demişlerdi
ben lcwnın hamıle pantolonlarına bıle sıgamıyorum.ama hala öncekı pantolonlarım oluyo 48 bedenler.dusuk bel oldugu ıcın sıkmıyo hala oluyolar.
bıde bebıse zıbın aldıgımız kadın dedıkı senınmı bebegın dıo evet dıom evlımısın dıo kaynanamda gelınım benım dıo oda kız gıbı duruyo dıo kucuk gösterırım göbek garıc sonrada göbege baktı dıokı 7 aylıkmı:))
hhahahhaahhahcanım bende üst komsuya cenazeye gitmiştim 2.5 aylıktık o zaman kadınlar 5 aylık mı demişlerdi
benımkı pek bı heveslı senın kaynana baya bı tutumluymus canımm:)))
biraz mı biraz mı hakkını yeme kız fazlasıyla tutumlu
kader utansın annem napalım:)) benım oğlum hep sol tarafımda duruyor ya sankı hıc saga gecmıyor sızınkıde ölemı körun degnegını belledıgı gıbı bı yer bellıyor ordan zıt yöne pek gtmıyor mu:))
hee deseysin haftaya doğumum var
canım ilk 3 ay şişlik oluyo yaa... şimdiki halime bakıyorum da şiş karın ile hamiş karnı gerçekten çok farklı... şişlik varken yayılmıştı şimdi ise dikleşti...
hstanede bi kadınla tanıştım 5.5 aylıktı kocaman karnı vardıı
mİLONAAAAA
ordamısın bugün senin mudodan aldığın hediyeyi giydim üstüme çok yakıştı gııtekrar teşk.
hee vallahi maşallahı var babaannemizinnaçıkcsı hamilelik döneminde bana bi çöp almamasından biraz kıllanıyordum..bebeğimede hiç özen göstermeyecek diye öyle olmuyorr utandırdı beni annem
abooo hemşommm senle ben açık ara öndeyiz zaten diğer teyzoşlardannn:44: neysee 2012 kasım anneleri zayıflıyor topiğini biz açarızz kızzz
ayy evet nasıl mutluu oldum kuzuucum yaaadedimki "babaannesii şimdilik kızımın yerini ben senin elini öpeyim teşekkür ederim, sonrada o öper ellerini" duygulandı yazık... gözleri doldu
inşallah canımm...
bende kız cok ıstıyordum erkek oldugunu ögrenınce kocama dıom bı xi y yı tutturamadın dıe:) eve geldım baktım camasırımda bı damla leke ay oğlum dedım sana da sevındım ya neden böle yapıyosun:)) bebekler hıssedıyo valla bızımkı cahıllık ıste bıranlık gaflete dusuyoruz yoksa tabıkı en önemlı sey sağlıgı.
bu arada benım kaynana bebegın cınsıyetını ögrendıkten sınra daha bı yawrum kızım demeye basladı:)) zaten aramız kötu deıldı de yawrum kızımı pek duyamazdım:)) pazara gttık geldık beraber ordan bıkac parca bısı aldım bebıse parasını o verdı:))
neyse bugunlerı degerlendırmek lazım bebıs olduktan sonra ogullarının da gelınlerının de pabucu dama atılır zaten:))
benim de boldu ama sonradan bi baktım içinden ince düğmeli kemer gibi bişey yapmışlar. istediğin ayara getirebiliyosun.
olmadı diğer ytarafından içinden dik biraz bol kısmını...
ilahi yaaa... canım sen çalışmıyosun dimi?
ayy ben olsam hiç pantolon giymezdim çekerdim eşorfmanları üzerime hep...
kayserili
ayy benim eşim de öyle bi pazarlık yapar ki alışveriş yaptığı yerlerin 10 tanesinden 8i abi sen kayserili misin der... evet der o da
kader utansın annem napalım:)) benım oğlum hep sol tarafımda duruyor ya sankı hıc saga gecmıyor sızınkıde ölemı körun degnegını belledıgı gıbı bı yer bellıyor ordan zıt yöne pek gtmıyor mu:))
Kuzumm güle güle giyy, yakışmazmııı kasım annelerinin hepiciği çok güzelllll
Aaaa tatlımmm ben de senin hemşerinim amaaa neden sadece aysuna hemşom diyorsunnn? kıskanırım baaaakAnne tarafım kayserili benimmmm Babam da ankaralı ama anne tarafını daha çok sevdiğim için kayseriye daha yakın hissederdim hep kendimi
Ne güzell kayınvaliden ciciler almış torununa, bizimkinde daha tık yok, bir şey alacaklarını da sanmıyorum.. Benim annemse şimdiden bir hurç dolusu zıbınından bornoz takımına, beşik uyku setine varana kadar almış... Geçen gün kayınpeder soruyo baban neler almış diye, ben de söyledim aldıklarını, cevabı aynen şöyle oldu: İyi iyi alsın ben YOK dedeyim, bir şey alamam durumum yokKayınvalide de bu lafın üzerine ayy çok erken başlamış sizinkiler, bizde 7. aydan sonra alınır dedi sonra da ne hikmetse çevirdi bebek doğduktan sonra alınır dedi
Eee ben ne yapayım ki bebek doğduktan sonra alınacak şeyleri. Zaten hepsi tamamlanmış olacak ki... Elden ne farkları kalacak benim için hiç heyecan yok içlerinde
Bir de bana laf sokuyorlardı başka bebekleri severken, sen yap da kendi çocuğunu sev, bizim de torun hasretimiz bitsin diye... Ne de çok hasretmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?