2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ya şunlara bak rabbim bizde mi böyle olacaz bizi böyle etme Allahım((

canım ya aynen eşin söylemiştir ama o gözüne sokacak ya illa ondan soruyodur tekrar ya da yumurta pişirme makinesini istemediğin için kesin isteyeceğin bişey olsun diye garantiliyordur hediyesini...

İlla çıkar canım... ama sizinkiler gerçekten ibretlikler.

canım bende en son adet tarihim subat 12 sinde senin dediğin gibi mart 12 de leke geldi azıcık sonra mart 24 dü çok iyi hatırlıyorum doktora gittim 5 haftalık hamile olduğumu söyeldi doktor emen hemen aynıyız sende tekme falan varmı oğlun olacakmış neler yaşattı sana bana anlatırmısın ben cinsiyet tahmini yapmaya çalışıyorumda yardımcı olursa bana kız erkek farketmez ama yine de merak ediyorum karnın nasıl dikmi kaç aya kadar kustun şu an nasılsın :) yardımcı olursan sevinirim :)

eşimle konusuyorum saolsun o arkamda hak veriyor gecen hafta sonu konustum unutamıyorum bana çok yaptılar diye sen haklısın cahiller cahille ugrasılmaz diyor

canım düüğün salonuna geldik gelin masası hazırlanmamıştı düşün o ekstra 100 Liraymış kayınpederim hazırlatmıcam diyee sinirlerimi bozdu babam ben vereyim istersen parasını dedi kaynım dayanamadı da hazırlattı berbattı kayserideki düğün izlemek istmeiyorum izlemiyorumdaa

hilalcim bir hemşo dhaa var burdaa kayseriiiiili hemşolar çoğalıyor
Evet yaaa unutmayın beni de lütfenn Anında alınırım heee

hayret bişi yaa bakam bizim kayınvalideler aldı bir iki bişi ama arakası gelecek mii,
bebek gelmeden alınması lazım en azından son aylar alsınn yanii
Amaaan kuzum muhtaç değiliz sonuçta ama hiçbir şey yapmayıp sonrasında da ahkam kesiyorlar ya o sinirime dokunacak. Sırf bunlar yüzünden ankarada annemin yanında doğum yapayım diyorum onlar da doğru düzgün göremesinler bebeği Hem anneciğim bakar bana da bebişime de.. Dün kocacığa da dedim sen bana inat olsun diye söylüyorsun biliyorum diyor

Ayyy valla bi de pişkin pişkin yedik biz onu mu dedi Pes valla.... Emanete hıyanet bu işte başka bir şey değil... Benim kv. de tatile giderken takılarımı bırakmıştık gelene kadar takmış gezmiş ortalarda,, harcamamışlar Allah var ama bir daha da yok vermem

onların olsun hediyeleri ya.. benim annem babam hiç sormadan alırlar, tarihlerini de bilirler....

nilciğim geçmiş olsun canımmm...oğluşşş uslu dur bakemmmm üzmee anneyiii

wayyy yavrummm milonamm..kız ben senin hemşom oldugunu bilmiyordum...en başta konusmusuzdur belki ama inanki unutmuşummmm canımmm HEMŞOMMMMM:44:
gelinn hemşolarım gelinnn hiloş'unuzda hepinizee sevgii varr
hilalcim bir hemşo dhaa var burdaa kayseriiiiili hemşolar çoğalıyor
evettt hemşomlar çoğaldı

yuhhh yaaa..seninkilerde zırıl zırıl kayserili haaaa
ayy bizdede noldu: hani gelin bohçası hazırlanır yaa kayınvalideye kayınpedere görümceye babaanneye falan...iştee annem emek zahmet Adan Z'ye inanılmaz detaylı bohça hazırladı bunlara tek tek...ben 3-4 günlük evliydim..kayınvalidem yemege cagırdı bizi.bizde hemde bohçaları aldık gittik...bana yarım altın taktı el sağlıgı hediyesi olarak:44:

sonracıgımaa 2-3 aylık evliyim ben..görümceme diyorkii...senin bohça (kaynata hediyeside deniyor) hediyen çok güzeldi...kocaman bilezik takmışşş kayınvalidesi ona....

bende dedimkiii sanki bilmiyormuşum gibi "aaaaa anne o demek bohça hediyesi"
"eee dedi iştee çamaşır geldiği zaman takılan bilezik"
"haaaa dedim öylemi sen bana minnacık bi altın taktındaa"
bi bozuld..hiç lafının oraya gideceğini düşünmemişti...
canımm bacım dikkat et kendine...:26:

iştee bizdede biraz o durumlar var biliyorsunuz yaa..nasılssaaa çalışıyor gelinde alırlar ne isterlerse diyorlar...allaha şükür kimseye muhtaç değilizz ama büyüklerin açık açık böylee düşünmesi canımı sıkıyor yinede..annemden babamdan öylee görmediğimiz için belkide...

biz nişanlıyken 'ORAN' ın sınavına girmiştim..sınavı kazandım mülakatı bekliyoruz..maaşlarıda süper ötesi...ben ankarada çalışıyorum o zamanlar kayınpederimde toplantı için gelmiş ankaraya benide aldı kayseriye geliyoruz birlikte...
bana dediki kızım hayırlısıylaa şu sınavı bi kazansaydın...bende saf saf inşallah baba dedim...
evinizi ona göre tutarız dedi...
benim jeton düştü o zaman ne alakası var baba benim sınavı kazanmamla tutacagımız ev arasında dedim...
eeeee kirasını ona göre ödersinizz dedi.
bizim burdaa ayıp sayılırr bu dediği...nişanlı bi kıza denirmi... al oğluna evini o zaman...yada oğlun kendine güvenmiyorsaydı evlenıyorum diyee ortaya düşmeyecekti (biz görücü usulu evlendikyaa)
şimdi eşimee canım fedaa...tabiki herşeyimiz ortak...benim maaşıma karışmaz allah var...ama katkıyaa ihtiyacı oldugunda elbette önce ben varım kimseye ihtiyacımız yokkk:26: ama o zaman bunu açık açık söylemesi çok canımı sıkmıştı...babamdan bunu görmediğim içinn muhtemelen

sonraa yine bı gün...sizin maaşınız 2..ohh ne güzel falan diyordu..bende gıcıklıgınaa dedimki " baba ben istersem çalışmamda, evi geçindirmek zorunda olan erkektir." o zaman " tabi kızımm doğru diyorsun, istersen çalışmazsında" dedi

seni unutmak mumkun mu

laf işteee gönul alsalar nolur yanii anlamıyorum ben bu kayınvalideleri pederleri neden genellikle erkkek tarafı hep sorun cıkarıyor anlamıyorum

wallahi öyle dedi kafama kursun sıktılar sanki o derece fenalaştımmmm eşimde napsın yoğurduum ekşi diyemedi haberim vr söylemiştiniz dedi

saol canım iyi dileklerin için Allah cümlemizi mutlu etsin nice beraber ve güzel yıllarımız olsun:)

Kızlar size bi sorum olacak benim bu ikinci evliliğimm eşimin eski eşi aynı iş yerinde çalışıyolarr ve bu eski eşi tam belaa yoldan çıkarmak için elinden geleni yapıyorr şimdide eşimin arkadaşları şaka yapmışlar eşimin şifresini kırıp bu eski eşini ekleşmişler eski eşide odaya gelip rezil etmiş sen kimsinki beni ekliyiosun felan diee gitmiş başhekimliğe şikayet etmiş tutanak tutmuşlar eşimin adına ben şimdi napim bunun ikisinide

kaç kiloydun ki canım kaç kilo aldın benim 6 oldu yaaa
hamile kalmadan evvel 69 dum ilk ay ki bulantılardan ve sıkıntılardan 67 oldum şimdide 71 oldum canım ama varsın gelsin kilolar sonunda bebek 2 ablası ve büyümeyen babaları sayesinde veririm ben o kiloları

doğum günün kutlu olsun canım sıkma canını herkes senin annen baban gibi düşünceli olmaz

Aa burçdaşız seninle canım demek ki bende 17 Haziran...
Bu arada doğum günün kutlu olsun,ömrün sağlık,huzur,neşe ve aşk içersinde geçsin inşallah...Boşver canım yaa üzme kendini stres yapma sakın...

nilciğim geçmiş olsun canımmm...oğluşşş uslu dur bakemmmm üzmee anneyiii

Sağol hayatımmm.He teyzesi kız valla destekçinim üzmesin beniii...:))

lavinyaaa canımmm mutlu yıllarrrr bebişimmm.... nice yılara sevdiklerinle inşallahhhhh

teşekkür ederim balım benim:)

saol canım benim olmuyorlar ama bu şekilde de sorulmaz...

doğum gunun kutlu olsun tatlım

hıc sıkma canını bunlar görgu meselesı görgusuzler ıste benımkılere de ben ögrettım ıkı yıllık gelınlerıyım hıc benım doğumgunumde bısı yapmazlar kocam pastamı alır onlarda pasta yemeye gelır ama ben görumcemın olsun kaynanamın olsun doum gununu yaparım hedıyelerını alırım.artık bu sene nasıl olduysa almıs onlarda bana bı gömlek bı pantolon.

bu doğum gunumde annecım geldı suprız yaptı kadıncagız annanemı arkadasına bırakmıs 1 gunlugune sırf mutlu olayım dıe gelmıs kaynanama da sölememıs kocamın kuzenı var onunla ayarlamıslar antalyadan bı canta pasta börek getırmıs burdada gelmıs pasta yapmıs benı esımın kuzenı dısarı cıkartmıstı eve bı geldım annem evde masa hazır pasta kesılcek kaynanamla kayınpederı bekledık 20 dkka karsı daıreden cıkıpta gelemedıler

kaynanam alınmıs anneme neden kaynanama sölememıste kuzenıyle halletmıs dıe annemde hıc takmadı dıokı bana sankı haberı olsa baklavalar börekler acıcaktı dıo:))

ama ben cok galesızımdır herkese hakettıgını verırım fazlasını asla

Son düzenleme:

canım seninkilerde tam kayserili haa laflara bak sen evinizi ona göre tutarızmışş güvenmiyorsaa oğluna evlendirmesin o zaman terbiyesizlikk resmeeennnnn bizde her gittiğimizde kayınpederim oh oh çalısın çift maaşş iyi diyip duruyor gıcık oluyorum sananeeeee

ya benim babacım iyi niyetle çocuklar ev alırken sen ben yardımcı oluruz para koyarız birleşiriz dedi dee siz baanaa ev al diyorsunuz bu iş burada biterr diye bağırmışş annemlerdeee ben gittimki annem iki göz iki çeşme ağlıyorr babam desen tansiyon fırlamıs istersen kızım vazgeçebilirsin dediler düüğüne 1 ay kala yaptı terbiyesiz adam eşim deliye döndü babasına o insanlar gönulleri tok sen nasıl böyle düşünürsün dieee çok kızdı sinirlerim alt ust olmustu bir tane kızları var aynısını yaşarlar inşAllahhhhhhh

tekme falan hiç hissetmiyorum, forumdaki arkadaşların çoğu hissediyor bebek hareketlerini, ben daha hiç hissetmedim yok gibi sanki o kadar yani, karnım sivri değil, midemle beraber yayvan gibi, sivri olmasını isterdim öyle çünkü top gibi karnı olanlar daha zayıf gözüküyor gibi ben sanki azcık kalınlaştım, zaten badilerle hafif göbekli gibiyim, dışarıda anlaşılmıyor daha otobüslerde yer veren yok yani :) 52 kiloyla hamile kaldım, şu an 54,3 o aralardayım, dikkat ediyorum çünkü çok kilo aldım gibi, bulantılarım çok oldu ama kusmadım hiç, tuzlu şeyler bastırıyordu, tatlı hiç yemedim diyebilirim, şimdi bile canım istemiyor tatlı, bulantılarım hep akşamları oluyordu, 3,5 aylıkken hafifledi, yok gibi ama akşam 11den sonra yorulunca falan başlıyor bulanmaya, ağzımın tadı hiç yoktu, o da hafifledi ama hala ağzımın tadı yok, sürekli naneli sakız çiğniyorum, tansiyonum ilk 3 ay çok düşüktü dolayısıyla iptal durumdaydım başım kalkmıyordu hiç, şimdi daha iyiyim, dışarı çıkıp gezebiliyorum, ama yine de düşük, deli gibi acıkma var bir de herkes gibi uzun süre aç kalamıyorum, çok şükür ödemim yok ayaklarımda bacaklarımda, tuzlu yememeye, ayaklarımı uzatmaya gayret gösteriyorum

benim istanbulda düğünüm olmadı... nişanım düğün gibi oldu.. çok çok güzel oldu.. kendim yaptım nişanımı... yetmediği yerde de babam verdi. konyada ki düğünümü hatırlamak bile istemiyorum.. ahh zamanı gelsin hepsini bir bir söylemezsem ben de esra değilim.............

biz severek evlendik, herşeyimiz ortak.... ev eşyalarımızı onlar aldı biliyodum ama evlendikten sonra öğrendim ki biz almışız aslında herşeyi... kötü de olmadı. kendim aldım rahat rahat oturuyorum içinde...kimseye minnet etmiyorum...

senin bilezik olayı da fenaymış.. seni yabancı gördüler bi altınla geçiştiririz demişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…