2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım bizim için önemli olan sizlerin sağlığı mutluluğu ilk erkek olunca öyle düşündük ama yansıtma gibi birşey olmadı hayılısı olsun sağlıkla kucağınıza alın esas önemli o öpüyorum canım benim allah senin oğlunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

insanız hepimizin istekleri var ama anne adayları çok etkileniyor bu durumdan. kızınıza yansıtmadığınıza çok sevindim.

iyi dilekleriniz teşekkürler, nasipse kızım olacak benim.

ooo çok sert ivana sert

kızım birtane anne buldun hep ona yüklenmeeee yazıktırrr napsınnlar iştee eski nesil

yani gördüm hadi bakalım pipiloşlarımız çoğalıyor:) güle güle büyüt oğulcuğunu

canım çok şükür sağlıklıymış bebeğin... önemli olan da bu zaten... erkek kız ne farkerde anlamıyorum bu insanları... isterse 5 tane kızım olsum ama hayırlı evlatlar olsun.. daha ne ister ki bi ana-baba...

anne baba olarak bencil davranıyolar... çocuk olsun da eeee sonra? ay şuyumuz var bi de şu olsun! oldu canım... ya o çok istedikleri özürlü engelli doğarsa... o zaman da Allah böyle nasip etti dicekler.. halbuki demicekler ki ahh suç bende... ben hep böyle böyle dedim de Allahın gücüne gitti...

Sıkma hiç canını bitanem. bak sen bugün çok kötü bi gün geçirdin... belki doktora gidene kadar yüreğin ağızındaydı hep, ya bebeğe bişey olduysa diye... çok şükür bebeğin de iyi sen de iyisin.

ooo çok sert ivana sert

kızım birtane anne buldun hep ona yüklenmeeee yazıktırrr napsınnlar iştee eski nesil

gülüyorum da burcu haklı

ooo çok sert ivana sert

kötü bişi demedim ki, gördün burda kaç kişi yok anası yok kaynanası yüzünden üzüldü. bende üzülüyorum böyle olunca. hevesleniyoruz bebişimiz olacak diye sonra yyy kız mı yok ayyy oğlan mı ? anası memnun millete düşüyor derdi.

hem kadın kızına belli etmemiş, en doğrusu, içten yaşansın duygular.

canım benim doğum yapacağımız eğer doğruysa aynı cinsiyeti belli mi canım senin ben çok merak ediyorum pazartesi günü gideceğim dr. ve allahımın kısmet ederse öğreneceğim çook merak ediyorum :)

Selam hatunlar bakıyorum da yokluğumu kimse hissetmiyoooo

Ben bugün sağ tarafımda bi ağrıyla uyandım,sanırım böbrek gibi bi durum,inşallah öyle bi sorun yaşamam ilk defa karşılaşıyorum çünkü büyüdükçe velet olabiliyormuş...

Dün akşam o kadar hareketliydi ki oğluşum eşim çok sırnaştı diyorum ki bak oğlun kızıyo bence o yüzden"annemi rahat bırak babaaaaaa"

Yürüyüşe çıkmam lazım 1-2 saat sonra çıkarım herhalde...

geçmiş olsun kuzucum...

Demek öyle hacıı pekalaaa

napak hacı böyle malesef

Sağol canım, cümlemiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah...

hosgeldın canım cok gecmıs olsun ve gözünaydın pipiloşunuz hayırlı olsun saglıkla gelsın bende bilmiş oluyorum bu durumda senın bebısın cınsıyetını

DeliKizinDirdiri kullanıcısından alıntı

Sağolun kızlar, dualarınız için verdiğiniz moraller için çok sağolun....

Doktordan geldik biz....
Bebeğim iyi çok şükür, doktor da kalçanın üstüne düşmüşsün bir şey olmaz ama karnının üstüne düşmek tehlikeli dedi....
Cinsiyetimiz de %80 belli oldu... Oğlumuz olacak....
Herkes öyle diyordu zaten....
Ama eşimin ailesi kız olsun çok istiyordu... 2 erkek torun var çünkü ailede, tepkilere biraz bozuldum.... Yani ayyy yapma yaaa falanlar duyunca...
Neyse kimseye canımı sıkamam, bebeğim sağlıklıymış ya o yeter bana....
test için kan da verdik, haftaya çıkacak dörtlü test...
Sonra da ayrıntılı ultrason var temmuzda....
Rabbime şükürsağlık haberini aldım, Allah'ım sağ sağlim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah, hepimize...

CANIM benim kiminin kız ister kiminin erkek ister canım bunlar böyle,
az önce öğle arası mağazacı arkdaşımdan portföy çanda almaya gittim, erkek çocuğu var, acayip kokoşş tur kendsi,
bana dedi ki, hep kız olacak gibi gelmiş o kdar alıştırmıştım ki kendi mi doktor erkek deyince, hastanenin merdivenlerinde ağla dım diyor , çok zor alıştım diyor,
bebek doğdu diyor sanki hayatımda tek istediğim şey oymuşş dedi, nasıl seviyorum anneler erkek evlatlara daha düşkün oluyorlar dedi, Allahım ya sakat verseydi öyle dedim diye dedi, ne kdar safmışım dedi, öyle iyi anlaşıyoruz ki öyle seviyorm ki oğlumu diyooor ayy içiim tuhaf oldu.
sen merak etme tatlım olunca severler

yani gördüm hadi bakalım pipiloşlarımız çoğalıyor:) güle güle büyüt oğulcuğunu

hosgeldın canım cok gecmıs olsun ve gözünaydın pipiloşunuz hayırlı olsun saglıkla gelsın bende bilmiş oluyorum bu durumda senın bebısın cınsıyetını

İyi dilekleriniz ve dualarınız için hepiniz sağolun...
Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin, sağ sağlim dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin...

Eşimin kardeşleri biraz aaa keşke kız olsaydı yaptılar, ama anne-babası çok normal karşıladı...
Rabbim hayırlısını versin, sağlıklısını versin.... Yeter de artar bile daha ne isterim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…