bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım. başkasının bebeğinin cinsiyeti yüzünden neden senin bebişin eleştiriliyor çok saçma. onlar o kadar erkek çocuk yapmasaymış alla alla.
çok tebrik ederim canım. ne güzel oğlun olacak. Allah kucağınada almanı nasip etsin.
hayırlısı olsun bebişinizin cinsiyeti. siz büyükler zaten bizim kafamıza sokuyorsunuz şu olsun bu olsun cinsiyeti diye. insan hamile kalınca tek derdi sağlığı oluyor. umarım kızınıza yansıtmamışsınızdır bu durumu.
evet iyice bir düşünmek lazım
hahahahabencede şekerim bende anneme sorucam kaç yasına kadar aynı odada kalmısım
Sağolun kızlar, dualarınız için verdiğiniz moraller için çok sağolun....
Doktordan geldik biz....
Bebeğim iyi çok şükür, doktor da kalçanın üstüne düşmüşsün bir şey olmaz ama karnının üstüne düşmek tehlikeli dedi....
Cinsiyetimiz de %80 belli oldu... Oğlumuz olacak....
Herkes öyle diyordu zaten....
Ama eşimin ailesi kız olsun çok istiyordu... 2 erkek torun var çünkü ailede, tepkilere biraz bozuldum.... Yani ayyy yapma yaaa falanlar duyunca...
Neyse kimseye canımı sıkamam, bebeğim sağlıklıymış ya o yeter bana....
test için kan da verdik, haftaya çıkacak dörtlü test...
Sonra da ayrıntılı ultrason var temmuzda....
Rabbime şükürsağlık haberini aldım, Allah'ım sağ sağlim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah, hepimize...
canımmm çok sevindimmmmhayırlı olsun pipiloşun
ben sana sırf tarihin bana yakın diye kız dedim ama içime Allah biliyor oğlan doğmuştu tebrik ederimmm ne guzel maşAllah
canım bizim için önemli olan sizlerin sağlığı mutluluğu ilk erkek olunca öyle düşündük ama yansıtma gibi birşey olmadı hayılısı olsun sağlıkla kucağınıza alın esas önemli o öpüyorum canım benim allah senin oğlunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
tamam ya geyik yapıyoruz şurda
canım inan bilmiyorumm anneme sormalıyım gelince sorayımmm
hayırlısı olsun bebişinizin cinsiyeti. siz büyükler zaten bizim kafamıza sokuyorsunuz şu olsun bu olsun cinsiyeti diye. insan hamile kalınca tek derdi sağlığı oluyor. umarım kızınıza yansıtmamışsınızdır bu durumu.
hapimize söyle ama ona göre ayarlayalım beşiklerin yerlerini:):):)
Doktordan geldik biz....
Bebeğim iyi çok şükür, doktor da kalçanın üstüne düşmüşsün bir şey olmaz ama karnının üstüne düşmek tehlikeli dedi....
Ama eşimin ailesi kız olsun çok istiyordu... 2 erkek torun var çünkü ailede, tepkilere biraz bozuldum.... Yani ayyy yapma yaaa falanlar duyunca...
Rabbime şükürsağlık haberini aldım, Allah'ım sağ sağlim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah, hepimize...
sende mi brütüssöylerim korkmayınn
Doktordan geldik biz....
ooo çok sert ivana sert
kızım birtane anne buldun hep ona yüklenmeeee yazıktırrr napsınnlar iştee eski nesil
ooo çok sert ivana sert
kızım birtane anne buldun hep ona yüklenmeeee yazıktırrr napsınnlar iştee eski nesil
evet canım yaaa çok mutlu etti benideeesuyuda çok severimm zatenn..kızımıdaa yüzdürcemm
yaa bende ayırmam yanımdan 2 yaşına kadar...1 yaşına kadar bambu beşikte yatırcam, sonra parka yatagına geçircem ama yanımda olsun istiyorum
ime Havuz,Byk ime Havuz,ntex-HAVUZ MAAZASI
slm millet herkes iyi maşallah
ben yatış pozisyonlarınızı soracaktım, ben hala serbest düşüş yatıyorum, göbeğimin üzerine yani, başka türlü uyuyamıyorum, göbek büyüyünce naparım bilmem, yan yattığımda ise muhakkak bir bacağımı çekerim hep, inşallah bir zararı yoktur
bu arada ben max 3 ay aynı odada yatmayı düşünüyorum, emme düzeni ve kaka düzeni girene kadar sonra beşiğini odasına götürcem, kedi beslediğimden beri uykum hafif, kedimde bebekken sürekli gece kaldırdığı için alışkınım, gık demesine kalkarım bebeğimin, yerini bilmeli diye düşünüyorum, zaten odalar arası yakın
çocuğum söz konusu burda affet beni
Selam hatunlar bakıyorum da yokluğumu kimse hissetmiyoooo
Ben bugün sağ tarafımda bi ağrıyla uyandım,sanırım böbrek gibi bi durum,inşallah öyle bi sorun yaşamam ilk defa karşılaşıyorum çünkü büyüdükçe velet olabiliyormuş...
Dün akşam o kadar hareketliydi ki oğluşumeşim çok sırnaştı diyorum ki bak oğlun kızıyo bence o yüzden"annemi rahat bırak babaaaaaa"
Yürüyüşe çıkmam lazım 1-2 saat sonra çıkarım herhalde...
Demek öyle hacıı pekalaaa
bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım. başkasının bebeğinin cinsiyeti yüzünden neden senin bebişin eleştiriliyor çok saçma. onlar o kadar erkek çocuk yapmasaymış alla alla.
çok tebrik ederim canım. ne güzel oğlun olacak. Allah kucağınada almanı nasip etsin.
Doktordan geldik biz....
geçmiş olsun kuzucum...
hahahahabencede şekerim bende anneme sorucam kaç yasına kadar aynı odada kalmısım
canımmm çok sevindimmmmhayırlı olsun pipiloşun
ben sana sırf tarihin bana yakın diye kız dedim ama içime Allah biliyor oğlan doğmuştu tebrik ederimmm ne guzel maşAllah
yani gördüm hadi bakalım pipiloşlarımız çoğalıyor:) güle güle büyüt oğulcuğunu
canım çok şükür sağlıklıymış bebeğin... önemli olan da bu zaten... erkek kız ne farkerde anlamıyorum bu insanları... isterse 5 tane kızım olsum ama hayırlı evlatlar olsun.. daha ne ister ki bi ana-baba...
anne baba olarak bencil davranıyolar... çocuk olsun da eeee sonra? ay şuyumuz var bi de şu olsun! oldu canım... ya o çok istedikleri özürlü engelli doğarsa... o zaman da Allah böyle nasip etti dicekler.. halbuki demicekler ki ahh suç bende... ben hep böyle böyle dedim de Allahın gücüne gitti...
Sıkma hiç canını bitanem. bak sen bugün çok kötü bi gün geçirdin... belki doktora gidene kadar yüreğin ağızındaydı hep, ya bebeğe bişey olduysa diye... çok şükür bebeğin de iyi sen de iyisin.
gülüyorum da burcu haklı
hosgeldın canım cok gecmıs olsun ve gözünaydın pipiloşunuz hayırlı olsun saglıkla gelsın bende bilmiş oluyorum bu durumda senın bebısın cınsıyetını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?