- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
CANIM benim kiminin kız ister kiminin erkek ister canım bunlar böyle,
az önce öğle arası mağazacı arkdaşımdan portföy çanda almaya gittim, erkek çocuğu var, acayip kokoşş tur kendsi,
bana dedi ki, hep kız olacak gibi gelmiş o kdar alıştırmıştım ki kendi mi doktor erkek deyince, hastanenin merdivenlerinde ağla dım diyor, çok zor alıştım diyor,
bebek doğdu diyor sanki hayatımda tek istediğim şey oymuşş dedi, nasıl seviyorum anneler erkek evlatlara daha düşkün oluyorlar dedi, Allahım ya sakat verseydi öyle dedim diye dedi, ne kdar safmışım dedi, öyle iyi anlaşıyoruz ki öyle seviyorm ki oğlumu diyooor ayy içiim tuhaf oldu.
sen merak etme tatlım olunca severler
canım benim doğum yapacağımız eğer doğruysa aynı cinsiyeti belli mi canım senin ben çok merak ediyorum pazartesi günü gideceğim dr. ve allahımın kısmet ederse öğreneceğim çook merak ediyorum :)
geçmiş olsun kuzucum...
napak hacı böyle malesef
evet benim belli, pztesi günü gittim doktora, son adete göre 16+1 ama ultrasona göre 16+2 çıkıyor iki seferdir, doktor ultrasonu farklı açıdan tuttu ondan göstermedi gibi bir durum olmadı, direkt alttan gösterdi ve erkek gördüm zaten testislerini falan :) böyle işte inşallah sen de öğrenirsin pztesi günü, tarayıcımın kartuş sorunu var yoksa eklerdim ugs görüntüsünü :)
Selam hatunlar bakıyorum da yokluğumu kimse hissetmiyoooo
Ben bugün sağ tarafımda bi ağrıyla uyandım,sanırım böbrek gibi bi durum,inşallah öyle bi sorun yaşamam ilk defa karşılaşıyorum çünkü büyüdükçe velet olabiliyormuş...
Dün akşam o kadar hareketliydi ki oğluşumeşim çok sırnaştı diyorum ki bak oğlun kızıyo bence o yüzden"annemi rahat bırak babaaaaaa"
Yürüyüşe çıkmam lazım 1-2 saat sonra çıkarım herhalde...
napak hacı haaa
niltcim geçmiş olsun canım iyimisiniz şimdi
niltcim geçmiş olsun canım iyimisiniz şimdi
aa canım aşkollll:26::26:
doktora gittiğinde söyle iltihap falan olabilir canım.
ayy benimki de çok hareketliii.. hele yemekten sonra hiç durmuyo
tarama fotosunu çek öyle koy ben öyle yapıyorum
aa canım aşkollll:26::26:
doktora gittiğinde söyle iltihap falan olabilir canım.
ayy benimki de çok hareketliii.. hele yemekten sonra hiç durmuyo
alınma şimdi hamile hamile başımıza iş açma :) sefiyos senii hacı ya
kızım benim senin gibi ayfonum mu varfoto makinamda yok, telefonumda dandik çekiyor malesef, ay çok acındırdım kendimi
Sağol canım yaaa,valla bilmiyorum ki hamilelikle böbrek büyümesi falan filan oluyormuş,bebiş büyüdükçe üstüne yatıyormuş ya öyle bişeyseee
Su içiyorum habire off bilmiyorum..Hafif bi ağrım var...
doping geliyor uşağa hareketleniyor tabii
Öyle amaa
Evet canım yaa dr a soracağım bakalım,inşallah bi sorun yaşatmaz bana bebişim..
evet benim belli, pztesi günü gittim doktora, son adete göre 16+1 ama ultrasona göre 16+2 çıkıyor iki seferdir, doktor ultrasonu farklı açıdan tuttu ondan göstermedi gibi bir durum olmadı, direkt alttan gösterdi ve erkek gördüm zaten testislerini falan :) böyle işte inşallah sen de öğrenirsin pztesi günü, tarayıcımın kartuş sorunu var yoksa eklerdim ugs görüntüsünü :)
Öyle amaa
Evet canım yaa dr a soracağım bakalım,inşallah bi sorun yaşatmaz bana bebişim..
birşeycik yoktur inşAllah o yaramaz yatmasın böbreğin üstüne rahim sınırlarını aşmasın söylee yasaakkk
sor mutlaka...
inşallah canım... ne zamandır var ağrın?
geçmiş olsun canım. endişelenme hemen, üzülme. belki bambaşka bir sebebi vardır, basit bir nedendir.
kızlar hamile pantolonu üzerinden düşen var mı? eşim dün bu pantolon üzerinden düşüyor kemerini sık dedi. baktım lastiği sonda. yenisini alamam valla. napcam ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?