hangı salonda yaptılar canım kayserideki düğününü?:44: abooo valla sen anlattıkça memleketimden soğudumeşimle konusuyorum saolsun o arkamda hak veriyor gecen hafta sonu konustum unutamıyorum bana çok yaptılar diye sen haklısın cahiller cahille ugrasılmaz diyor
canım düüğün salonuna geldik gelin masası hazırlanmamıştı düşün o ekstra 100 Liraymış kayınpederim hazırlatmıcam diyee sinirlerimi bozdu babam ben vereyim istersen parasını dedi kaynım dayanamadı da hazırlattı berbattı kayserideki düğün izlemek istmeiyorum izlemiyorumdaa
Sağol hayatımmm.He teyzesi kız valla destekçinim üzmesin beniii...:))
anlat bakımmm esraaaabenim istanbulda düğünüm olmadı... nişanım düğün gibi oldu.. çok çok güzel oldu.. kendim yaptım nişanımı... yetmediği yerde de babam verdi. konyada ki düğünümü hatırlamak bile istemiyorum.. ahh zamanı gelsin hepsini bir bir söylemezsem ben de esra değilim.............
biz severek evlendik, herşeyimiz ortak.... ev eşyalarımızı onlar aldı biliyodum ama evlendikten sonra öğrendim ki biz almışız aslında herşeyi... kötü de olmadı. kendim aldım rahat rahat oturuyorum içinde...kimseye minnet etmiyorum...
senin bilezik olayı da fenaymış.. seni yabancı gördüler bi altınla geçiştiririz demişler...
Kızlar size bi sorum olacak benim bu ikinci evliliğimm eşimin eski eşi aynı iş yerinde çalışıyolarr ve bu eski eşi tam belaa yoldan çıkarmak için elinden geleni yapıyorr şimdide eşimin arkadaşları şaka yapmışlar eşimin şifresini kırıp bu eski eşini ekleşmişler eski eşide odaya gelip rezil etmiş sen kimsinki beni ekliyiosun felan diee gitmiş başhekimliğe şikayet etmiş tutanak tutmuşlar eşimin adına ben şimdi napim bunun ikisinide
eşin ne ıs yapıyor bılmıyorum cnm ama ısyerını degıstırme sansı varsa onu degıstırmelı bence.ben kadın mılletınden korkarım erkektekı uyuyan canavarı uyandırır kadınlar.yanlıs anlasılmak ta ıstemıyorum ama söle anlatayım bı kadın hangı erkege kur yaparsa çoğu erkegın aklı kayar ama bı erkek kadına kur yapsın kadın ıstemedıkten sonra hıc bısı olamaz.
Allah o erkegı bastan cıkarmak ıcın kur yapan kadınlardan korusun hepımızı.
Esının bı sucu olmadıgına ınanıyorsan bosuna kendı ılıskını bozma tartısma yoluna gıtme derım ona şaka yapmaya calısan arkadaslarını yolmak lazım asıl.zor bı durum allah yardımcın olsun
anlat bakımmm esraaaa
kızlar bugün doğum günüm... kayınvalidem aradı az önce doğum günün kutlu olsun diye telefonu kapatırken de 'istediğin bir şey varsa alayım' demez mi? insan bunu sorar mı ya?? oğluna sor ben bana şunu mu al diyecem... benim annem babam damatlarına soruyorlar mı acaba? pazartesi de onlardaydık yumurta pişirme makinası alayım sana dedi. sakın dedim ben mümkün değil kullanmam evde döküntü oluyor dedim. ertesi gün eşim dedi istediğin bir şey varsa söyle dedi ben de bebeğe nevresim takımı alsın bana bir şey almasın dedim. tamam dedi. bugün de eşimle konuşmuştur o tarih falan bilmez eşim hatırlatmıştır hediyeyi de söylemiştir. niye soruyorsun ya?? hadi hiç biri olmadı bir tane hamile bluzu al geç çok mu zor?? ayyyy sinirler zıpladı...
hastanede bilgi işlemci oda sekreter orda cnmm degiştirme şansıda yok
tekme falan hiç hissetmiyorum, forumdaki arkadaşların çoğu hissediyor bebek hareketlerini, ben daha hiç hissetmedim yok gibi sanki o kadar yani, karnım sivri değil, midemle beraber yayvan gibi, sivri olmasını isterdim öyle çünkü top gibi karnı olanlar daha zayıf gözüküyor gibi ben sanki azcık kalınlaştım, zaten badilerle hafif göbekli gibiyim, dışarıda anlaşılmıyor daha otobüslerde yer veren yok yani :) 52 kiloyla hamile kaldım, şu an 54,3 o aralardayım, dikkat ediyorum çünkü çok kilo aldım gibi, bulantılarım çok oldu ama kusmadım hiç, tuzlu şeyler bastırıyordu, tatlı hiç yemedim diyebilirim, şimdi bile canım istemiyor tatlı, bulantılarım hep akşamları oluyordu, 3,5 aylıkken hafifledi, yok gibi ama akşam 11den sonra yorulunca falan başlıyor bulanmaya, ağzımın tadı hiç yoktu, o da hafifledi ama hala ağzımın tadı yok, sürekli naneli sakız çiğniyorum, tansiyonum ilk 3 ay çok düşüktü dolayısıyla iptal durumdaydım başım kalkmıyordu hiç, şimdi daha iyiyim, dışarı çıkıp gezebiliyorum, ama yine de düşük, deli gibi acıkma var bir de herkes gibi uzun süre aç kalamıyorum, çok şükür ödemim yok ayaklarımda bacaklarımda, tuzlu yememeye, ayaklarımı uzatmaya gayret gösteriyorum
hangı salonda yaptılar canım kayserideki düğününü?:44: abooo valla sen anlattıkça memleketimden soğudum
şimdi benim kardeşimde sözlü..eylüle evlenecek...bu sefer biz erkek tarafıyız...annemleri yönlendiriyorum...bana yapılmasını istemediğinizi kızcagaza sakın yapmayın yanlıslıklaa bile olsa...babam maşallah çok eli boldur..herşeyi en iyisi olsun ister...evlerini alacak inşallah..helali hoş olsun canım kardeşime hepsi değer...gelinimizde iyi maşallah..bugun onu bı akrabanın kına gecesıne götürcezz...kuaföre gitcez gelin görümcee iş çıkışı
kızlar bugün doğum günüm... kayınvalidem aradı az önce doğum günün kutlu olsun diye telefonu kapatırken de 'istediğin bir şey varsa alayım' demez mi? insan bunu sorar mı ya?? oğluna sor ben bana şunu mu al diyecem... benim annem babam damatlarına soruyorlar mı acaba? pazartesi de onlardaydık yumurta pişirme makinası alayım sana dedi. sakın dedim ben mümkün değil kullanmam evde döküntü oluyor dedim. ertesi gün eşim dedi istediğin bir şey varsa söyle dedi ben de bebeğe nevresim takımı alsın bana bir şey almasın dedim. tamam dedi. bugün de eşimle konuşmuştur o tarih falan bilmez eşim hatırlatmıştır hediyeyi de söylemiştir. niye soruyorsun ya?? hadi hiç biri olmadı bir tane hamile bluzu al geç çok mu zor?? ayyyy sinirler zıpladı...
eşimle konusuyorum saolsun o arkamda hak veriyor gecen hafta sonu konustum unutamıyorum bana çok yaptılar diye sen haklısın cahiller cahille ugrasılmaz diyor
canım düüğün salonuna geldik gelin masası hazırlanmamıştı düşün o ekstra 100 Liraymış kayınpederim hazırlatmıcam diyee sinirlerimi bozdu babam ben vereyim istersen parasını dedi kaynım dayanamadı da hazırlattı berbattı kayserideki düğün izlemek istmeiyorum izlemiyorumdaa
Kuzuuum boşverr, canını hiiç sıkmabüyükler pek bilmiyorlar hediye işini, ya da bizim kadar ince düşünemiyorlar bazen.
Bu aradaaa,, Doğum Günün Kutlu Olsunn Güzel AnneeeeeeeeeeeeeeSen zaten bu sene en güzel hediyeyi almışsınnn gerisi çok mu önemliiiiii
Aaah ahh... Bana da düğün yapıcaz diye ballandırdılar da ballandırdılar,, ankarada nikahım oldu 2,5 saat yol çektik eşimin köyüne düğün olacak diye o kadar da akrabam geldi.. Yolda eski bir tren garı gibi yerde mola verdiler ayak üstü pide ayran verdiler oysa ki benim annem hem nişanda hem kına gecemde kaç çeşit yemek yaptı.... Sonra düğün salonu dedikleri yere geldik ne göreyim, belediyenin spor salonu gibi bir yerdizmişler piknik masalarını sandalyelerini, bir tane sazcı ayarlamışlar sürekli ankara havaları çaldı durdu...Düğün pastam bile olmadı gerçi nişanda da olmamıştı... Annemler bozuldular ama bir şey diyemediler, öylece gittiler... En komiği de akşam eşimin akrabalarının evine indik düğünden sonra, düğün yemeği diye mercimek çorbasıyla patates yemeği getirdiler önüme.. Yemedim ben de... Aç durdum saatlerce
Kuzuuum boşverr, canını hiiç sıkmabüyükler pek bilmiyorlar hediye işini, ya da bizim kadar ince düşünemiyorlar bazen.
Bu aradaaa,, Doğum Günün Kutlu Olsunn Güzel AnneeeeeeeeeeeeeeSen zaten bu sene en güzel hediyeyi almışsınnn gerisi çok mu önemliiiiii
Aaah ahh... Bana da düğün yapıcaz diye ballandırdılar da ballandırdılar,, ankarada nikahım oldu 2,5 saat yol çektik eşimin köyüne düğün olacak diye o kadar da akrabam geldi.. Yolda eski bir tren garı gibi yerde mola verdiler ayak üstü pide ayran verdiler oysa ki benim annem hem nişanda hem kına gecemde kaç çeşit yemek yaptı.... Sonra düğün salonu dedikleri yere geldik ne göreyim, belediyenin spor salonu gibi bir yerdizmişler piknik masalarını sandalyelerini, bir tane sazcı ayarlamışlar sürekli ankara havaları çaldı durdu...Düğün pastam bile olmadı gerçi nişanda da olmamıştı... Annemler bozuldular ama bir şey diyemediler, öylece gittiler... En komiği de akşam eşimin akrabalarının evine indik düğünden sonra, düğün yemeği diye mercimek çorbasıyla patates yemeği getirdiler önüme.. Yemedim ben de... Aç durdum saatlerce
benımkılerın o konuda hakkını yıyemem bak kendı annemde hıcbıseyı gözumde koymadı kayınpeder de.ıkı dugunum oldu antalyadakını bız yaptık.ben cok altın heveslısı dğildim bana varsın altın yapmasınlar ama gözumde bısey bırakmasınlar dedım.kayınpeder verdı bana parayı hep beraber cıktık carsıya 5 bılezık aldım 1 kolye aldım cıkardım parayı da ödedım kuyumcu arkadasım dıokı şaştım kaldım dıo adamlar bıseye karısmadı parayı da sen cıkarınca dıo :))
gelınlıgım esyalarım ıstedıgım gıbı oldu beyaz esya halılar perdeler bızdendı butun çanak çömlek yatak v.s.
mobılyaları kayınpeder aldı bohça namına pek bısı göremedık:))) kayınpederım emeklı oldu ama emeklı parasını bana harcadı gercektende.hıcbısı gözumde kalmadı
tabı sımdı konusmuyoz kayınpederle :))) daha doğrusu muhattap olmuyoz:))
benımkılerın o konuda hakkını yıyemem bak kendı annemde hıcbıseyı gözumde koymadı kayınpeder de.ıkı dugunum oldu antalyadakını bız yaptık.ben cok altın heveslısı dğildim bana varsın altın yapmasınlar ama gözumde bısey bırakmasınlar dedım.kayınpeder verdı bana parayı hep beraber cıktık carsıya 5 bılezık aldım 1 kolye aldım cıkardım parayı da ödedım kuyumcu arkadasım dıokı şaştım kaldım dıo adamlar bıseye karısmadı parayı da sen cıkarınca dıo :))
gelınlıgım esyalarım ıstedıgım gıbı oldu beyaz esya halılar perdeler bızdendı butun çanak çömlek yatak v.s.
mobılyaları kayınpeder aldı bohça namına pek bısı göremedık:))) kayınpederım emeklı oldu ama emeklı parasını bana harcadı gercektende.hıcbısı gözumde kalmadı
tabı sımdı konusmuyoz kayınpederle :))) daha doğrusu muhattap olmuyoz:))
merhaba canım sizinle aynı zamanlarda kalmışız benimde 16 şubat adet zamanıydı oglumda senin yaşadıgın sıkıntıları yaşadım ama halsizliğim hiç olmadı dogurana kadar gezmiştim bu seferki kız gibi dedi ama ilk hamileliğimden tamamen farklı bulantım yeni yeni geçiyo uyku hali sürekli öglen uyumadan kendime gelemiyorum tansiyonum hep düşüktü halende öle oglumda acayip kilo almıştım bende aç gezemiyodum bunda bişey istemiyo canım daha çok meyveyle geçiştiriyorum o yüzden kilo almadım almasamda iyi olur zaten 74 falanım yoksa oglumdaki gibi 90 küsürle doguma girmek istemiyorum...
doğum gunun kutlu olsun tatlım
hıc sıkma canını bunlar görgu meselesı görgusuzler ıste benımkılere de ben ögrettım ıkı yıllık gelınlerıyım hıc benım doğumgunumde bısı yapmazlar kocam pastamı alır onlarda pasta yemeye gelır ama ben görumcemın olsun kaynanamın olsun doum gununu yaparım hedıyelerını alırım.artık bu sene nasıl olduysa almıs onlarda bana bı gömlek bı pantolon.
bu doğum gunumde annecım geldı suprız yaptı kadıncagız annanemı arkadasına bırakmıs 1 gunlugune sırf mutlu olayım dıe gelmıs kaynanama da sölememıs kocamın kuzenı var onunla ayarlamıslar antalyadan bı canta pasta börek getırmıs burdada gelmıs pasta yapmıs benı esımın kuzenı dısarı cıkartmıstı eve bı geldım annem evde masa hazır pasta kesılcek kaynanamla kayınpederı bekledık 20 dkka karsı daıreden cıkıpta gelemedıler
kaynanam alınmıs anneme neden kaynanama sölememıste kuzenıyle halletmıs dıe annemde hıc takmadı dıokı bana sankı haberı olsa baklavalar börekler acıcaktı dıo:))
ama ben cok galesızımdır herkese hakettıgını verırım fazlasını asla
hangı salonda yaptılar canım kayserideki düğününü?:44: abooo valla sen anlattıkça memleketimden soğudum
şimdi benim kardeşimde sözlü..eylüle evlenecek...bu sefer biz erkek tarafıyız...annemleri yönlendiriyorum...bana yapılmasını istemediğinizi kızcagaza sakın yapmayın yanlıslıklaa bile olsa...babam maşallah çok eli boldur..herşeyi en iyisi olsun ister...evlerini alacak inşallah..helali hoş olsun canım kardeşime hepsi değer...gelinimizde iyi maşallah..bugun onu bı akrabanın kına gecesıne götürcezz...kuaföre gitcez gelin görümcee iş çıkışı
ahhh canımm kuzunada kıyamadım şimdii kız...kızamadımmm :44: uyarayım bari...uslu dursun pipiloşşş
lavinyammmmm doğum günün kutlus olsun bitanem...rabbim nice sağlıklı sıhhatli aşk oldu mutluluk dolu yılları eşinle pipiloşunlaa sevdiklerinle ve bizimle yaşamayı nasip etsinnn canım bacımmm
canım nice güzel yaşlara eşinle bebişinle inşallah mutluluğunuz hiç kimse bozmasın
herkesin ki aynı merak etme umursama ben öle yapıyorum artık yoksa olan yine bana oluyor kendim üzülüyorum yine seninki kendi arayıp soruyormuş bizimki bırak kutlamayı oğlunu aldığına da kıymetini bil oğlumun biz ne hediye gördük ne bişey diyo :))) kendiyle beni kıyaslıyo komikler yaaa
fena gelin esraaakızım git beğen onlarda alsın heveslenmiş yazıkk biizmki bir iğne almaz daha çok bizi sömüürür sende alanı bozuyorsunn
oğlu yanımdaydı sesiini çıkarmadı ben ne diyeyim ki valla Allah biliyor helal etmiyorum düğün zamanı çekmecelerin altından altınlar çıktı görmesek buhar olucaktı zar zor çıkardılar ceplerinden çekmeeceden unutmuşuzzz oğlummmm dediler haram olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?