2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hangı salonda yaptılar canım kayserideki düğününü?:44: abooo valla sen anlattıkça memleketimden soğudum

şimdi benim kardeşimde sözlü..eylüle evlenecek...bu sefer biz erkek tarafıyız...annemleri yönlendiriyorum...bana yapılmasını istemediğinizi kızcagaza sakın yapmayın yanlıslıklaa bile olsa...babam maşallah çok eli boldur..herşeyi en iyisi olsun ister...evlerini alacak inşallah..helali hoş olsun canım kardeşime hepsi değer...gelinimizde iyi maşallah..bugun onu bı akrabanın kına gecesıne götürcezz...kuaföre gitcez gelin görümcee iş çıkışı

Sağol hayatımmm.He teyzesi kız valla destekçinim üzmesin beniii...:))

ahhh canımm kuzunada kıyamadım şimdii kız...kızamadımmm :44: uyarayım bari...uslu dursun pipiloşşş

lavinyammmmm doğum günün kutlus olsun bitanem...rabbim nice sağlıklı sıhhatli aşk oldu mutluluk dolu yılları eşinle pipiloşunlaa sevdiklerinle ve bizimle yaşamayı nasip etsinnn canım bacımmm

anlat bakımmm esraaaa

eşin ne ıs yapıyor bılmıyorum cnm ama ısyerını degıstırme sansı varsa onu degıstırmelı bence.ben kadın mılletınden korkarım erkektekı uyuyan canavarı uyandırır kadınlar.yanlıs anlasılmak ta ıstemıyorum ama söle anlatayım bı kadın hangı erkege kur yaparsa çoğu erkegın aklı kayar ama bı erkek kadına kur yapsın kadın ıstemedıkten sonra hıc bısı olamaz.

allah o erkegı bastan cıkarmak ıcın kur yapan kadınlardan korusun hepımızı.

esının bı sucu olmadıgına ınanıyorsan bosuna kendı ılıskını bozma tartısma yoluna gıtme derım ona şaka yapmaya calısan arkadaslarını yolmak lazım asıl.zor bı durum allah yardımcın olsun

hastanede bilgi işlemci oda sekreter orda cnmm degiştirme şansıda yok

anlat bakımmm esraaaa

ay canım boşver.. hatırlamak bile istemiyorum ama ben diyorum ben cadıyım, ağzımı bi açtım mı kim olsa affetmem ne gelirse söylerim...

görümcemin oğlunun sünneti oldu, kayınbabası almış tüm altınları paraları traktör mü ne alıcakmış... düşün yaaa bu kadar paragözler. benim de olsa benimkini de almak isterlerdi ama benle başa çıkamazlardı.

Son düzenleme:

canım nice güzel yaşlara eşinle bebişinle inşallah mutluluğunuz hiç kimse bozmasın
herkesin ki aynı merak etme umursama ben öle yapıyorum artık yoksa olan yine bana oluyor kendim üzülüyorum yine seninki kendi arayıp soruyormuş bizimki bırak kutlamayı oğlunu aldığına da kıymetini bil oğlumun biz ne hediye gördük ne bişey diyo :))) kendiyle beni kıyaslıyo komikler yaaa

merhaba canım sizinle aynı zamanlarda kalmışız benimde 16 şubat adet zamanıydı oglumda senin yaşadıgın sıkıntıları yaşadım ama halsizliğim hiç olmadı dogurana kadar gezmiştim bu seferki kız gibi dedi ama ilk hamileliğimden tamamen farklı bulantım yeni yeni geçiyo uyku hali sürekli öglen uyumadan kendime gelemiyorum tansiyonum hep düşüktü halende öle oglumda acayip kilo almıştım bende aç gezemiyodum bunda bişey istemiyo canım daha çok meyveyle geçiştiriyorum o yüzden kilo almadım almasamda iyi olur zaten 74 falanım yoksa oglumdaki gibi 90 küsürle doguma girmek istemiyorum...

canım inan hatırlamıyorum polis evi mi ne vardı ona yakın :44:

aferin kız sana ne güzel evet yaşamasınlar tabi

Kuzuuum boşverr, canını hiiç sıkma büyükler pek bilmiyorlar hediye işini, ya da bizim kadar ince düşünemiyorlar bazen.
Bu aradaaa,, Doğum Günün Kutlu Olsunn Güzel Anneeeeeeeeeeeeee Sen zaten bu sene en güzel hediyeyi almışsınnn gerisi çok mu önemliiiiii

Aaah ahh... Bana da düğün yapıcaz diye ballandırdılar da ballandırdılar,, ankarada nikahım oldu 2,5 saat yol çektik eşimin köyüne düğün olacak diye o kadar da akrabam geldi.. Yolda eski bir tren garı gibi yerde mola verdiler ayak üstü pide ayran verdiler oysa ki benim annem hem nişanda hem kına gecemde kaç çeşit yemek yaptı.... Sonra düğün salonu dedikleri yere geldik ne göreyim, belediyenin spor salonu gibi bir yer dizmişler piknik masalarını sandalyelerini, bir tane sazcı ayarlamışlar sürekli ankara havaları çaldı durdu...Düğün pastam bile olmadı gerçi nişanda da olmamıştı... Annemler bozuldular ama bir şey diyemediler, öylece gittiler... En komiği de akşam eşimin akrabalarının evine indik düğünden sonra, düğün yemeği diye mercimek çorbasıyla patates yemeği getirdiler önüme.. Yemedim ben de... Aç durdum saatlerce

benımkılerın o konuda hakkını yıyemem bak kendı annemde hıcbıseyı gözumde koymadı kayınpeder de.ıkı dugunum oldu antalyadakını bız yaptık.ben cok altın heveslısı dğildim bana varsın altın yapmasınlar ama gözumde bısey bırakmasınlar dedım.kayınpeder verdı bana parayı hep beraber cıktık carsıya 5 bılezık aldım 1 kolye aldım cıkardım parayı da ödedım kuyumcu arkadasım dıokı şaştım kaldım dıo adamlar bıseye karısmadı parayı da sen cıkarınca dıo :))

gelınlıgım esyalarım ıstedıgım gıbı oldu beyaz esya halılar perdeler bızdendı butun çanak çömlek yatak v.s.

mobılyaları kayınpeder aldı bohça namına pek bısı göremedık:))) kayınpederım emeklı oldu ama emeklı parasını bana harcadı gercektende.hıcbısı gözumde kalmadı

tabı sımdı konusmuyoz kayınpederle :))) daha doğrusu muhattap olmuyoz:))

bunlar anormal vallahi bizimkilerdee 3 gün boyunca mantı yaprak sarması sulu köfteyle ağırladı ısıttı ısıttı koydu önumuzee cimriler işteee yığsınlar altlarınaa param yok diye sızlanıyordu kayınvalidem perde alın bana diye 2 tane balkonu full kapattırmışlar en son çıkan camlarla ucuz birşey değil milyarlar tutuyor eşimede dedim iyiki paraları yok yanii

ben diyorum kızımın gözünde hiç bişeyi koymıcam... ne istiyosa yapıcam... düğününü de kınasını da nişanını da prensesler gibi yapıcak inşallah meleğim. ben çok üzülüyorum. illa herkesin içinde bişeyler ukde kalıyor...

oh ne güzel içinde kalmamış biizmkilerde geldi ama yüzüğümü onlar seçmeye kalktı ben artık sinirden boynum mosmor olmustu istediğim seti almadılar 300 lira daha fazla diye birde bunları benim kocamın parasıyla yaptılar eşimde bildiğinden ailesini kavga ederler sorun çıkarırlar ayrılırız diye hep sustuuu

hmmm, değişiyor ama belirtilere çok bakmıyor bence kız veya oğlan olması, sivri göbeklilere erkek derler mesela benim değil, veya çok hareket edene erkek derler ben hiç hissetmiyorum, ama hamilelik bana zor geldi, hani hep diyorlar ya bir kadının yaşayacağı en özel şey ben kalıversin özelliği diyorum daha ağır değilim ama bir doğursaydım diyorum, çünkü çok değiştim, sıkıntıya gelemıyorum, çok acıkıyorum, çabuk yoruluyorum, yemesem de şişiyorum, tat alamıyorum yediklerimden, liste uzayıp gidiyor, erkek olmasına üzüldüm biraz feminist bir tarafım var sanırım ama hayırlısı diyorum artık, bir oğlunuz varmış Allah bağışlasın inşallah bu kızdır :) ve inşallah benim de ikinci kız olur :)

saol canım benim:) neyse dediğin gibi galesiz olmak gerek bunu öğrendim...

oyy canım benim saol amin inşallah:)

saol canım benim evet bir de öyle kıyaslamaları var değil mi?

saol canım benim teşekkür ederim...

kıyamam düğün hikayen fena olmuş kuzum benim

haha aynısını benım kayınvaldemlerde yaptı normalde cok ıydır ama srf dugund eolanlardan dolayı 2 sene ısınamadım onlara
düğünümden asırdıgı altınları el öpmeye gelınce 1 tana bana 1 tane esıme dıye taktılar ellerı bol guya üstlerinde isim yazıyordu su bu dıye

Üzülme her hafta gelemem diye

Haftada olmazsa ayda gel canım.

Üçyüzaltmışbeşi böl onikiye

Sırala otuzu say da gel canım.

...
Bekletme geciken müddet ziyandır

Güzel kin, öfke, hiddet ziyandır

Varsa gurur, kibir, şiddet ziyandır

Onları orada koy da gel canım.

Kitap aşk, masal der, yıkar bırakmaz

Akıl `tedbir al`der çöker bırakmaz

Korku `gitme kal`der çeker bırakmaz

Sen gönül sözüne uy da gel canım.

Yazı, güzü, kışı bahar zamanı

Yaşadın bilirsin ki her zamanı

Dinle rüzgârları seher zamanı

Uzaktan sesimi duy da gel canım.

Abdurrahim Karakoç

çok duygulandım o kadar güzel ki... çiçekçi çiçeği vardiğinde eşimden diye bekliyorum aldım kokladım.. sonra notu açtım 'güzel annem... iyi ki doğdun, iyi ki annem oldun.. seni çok seviyorum canım annem...' yağız efe

çok güzel bir şey tarifi yok bunun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…