2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yuhhh yaaa ele vermişlerrrr yok kıız biizmkiler akrabalarına torunua dağıttı bize değil :52:

ayy canım benim yaaa maşallah ne kadar ince düşünmüş eşin....

çok duyuglandım canım.tüylerim diken diken oldu gerçekten.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN....

bize gelince öyle olur canım hep moonsun cuğum benimde evim için gelen hediyeleri başka düğünlere giderken götürmüş birde sonra utanmadan ben onları verdim diyor

aynen kızım olursa bende herşeyi olsun hiç üzülmesin istiyorum hatta 30 dan önce evlenmesin diyorum eğer bir kırık laf duyarsa kızıma karşı haklarım ben onları benim de çok şey içimde ukde kaldı altınlarımı bile kendim seçmedim salon bile tutmak istemediler illa ki ben tutturdum diye tuttular sonrada trip attılar

bir de ben düğünden altı ay sonra çıkardım setimin kolyesini verdim arabalarının modelini yükseltcekler diye ( borç olarak) ama bende kötüsü yok

demek böyele çok kayınvalide varmış valla

ay canım ne kadar güzelll

Ayy kuzuumm mantı sarma bulsam öpüp başıma koyardım herhalde, o gece eskişehirden istanbula geçtik bir gün sonra el öpmeye gittik giderken de annemin hazırladığı kaynana bohçasıyla kocaman bir tepsi baklavayı götürdük misafirlere verilsin diye. Normalde geline bir şey takılır değil mi nerdeeeeeee... Bir de götürdüğüm koca tepsi tatlıyı o akşam yemişler Aaa unutmadan bana yüz görümlüğü de takmadı eşim. Ben küçük setlerden istiyordum kar tanesi gibi olanlardan kaynana duymuş biz konuşurken (nasıl duyuyorsa artık ) hemen paramız yok da borç altına çok girmeyin de...Ooof off.
Yaa işte bu para olayları iyice soğutuyor beni, bir ceplerinden alıp diğer ceplerine koyuyorlar ama kendilerine gelince hiçbir şeyden geri kalmıyorlar yaaa sinirrr oluyorumm

süper yaa yalnız değilimmm banada ne hediyeler geldi annem gördü annanem ben hala gelicek yok ortada buhar oldu uçtu sanki görümceme kaldırdı hepsını Allah kullandırtmasın

ahhh bebeğim kıyamam...hepimiz 3 aşağı 5 yukarı yakın şeyleri yaşamışızz ne yazıkkı...
konuşştukçaa o günler aklıma geldi..duygulandım inankii tamda üstüne zara kızım diyor türküsü çıkıncaa benim çeşmeler açıldı...
ayy rabbim sen bizim kızlarımıza hayırlı kaderler yaz...içleridne hiç bişey uhde kalmasın...iyilerle karşılaştır...
oğluşlarımızın karşılarına hayırlı gelinler çıkar ya rabbi:26:

kaldim anam gurbet elde hasret sabrimi deniyor
yüzünü göreyim gel de eller beni göndermiyor
yüzünü göreyim gel de eller beni göndermiyor

nerde bir yolcuyu görsem aklima sılam geliyor
ben nezaman bir of ceksem hatrıma anam geliyor
ben nezaman bir of çeksem hatrima anam geliyor

doğum günün kutlu olsun allah bebeğinle ve eşinle nice doğum günleri kutlamak nasip etsin yüzün hep gülsün göz yaşların sevinçle dökülsün inş.

lavinyacım dogum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte güzel yaşlara canım...

bende iki çift laf edeyim istedim bazı yazılanları okudum kızlar sizin çektikleriniz ne ki ya şükredin bence halinize ben evleneli 8 sene oldu agustosta 9a giricem ama görmediğim kalmadı bu yaşıma kadar.ah ah hangi birini anlatsam az gelir ögrenciyken kaçarak evlendim akıl işte sonrasında bir sürü eziyet okulu bıraktırmaya çalışmalar görümce kitaplarını hazırlar ben aglamaklı bakar sonunda bitirdim tabi okulu bi isyanla ama neler neler çektim hizmetçi gibi bi hayat yaşattılar görümceler kaynana yatar ben yemek hazırlardım annemle kapı bir komşuydum dakikayla gidip gelirdim daha bir sürü ıvır zıvır olay insan unutuyomu untmuyo görüşüyomuyum yine görüşüyorum tabiyki haftada en az 3 gün ordayım ama annemde gidiyorum biraz ses çıkarmak lazım yoksa eziyolarda eziyolar altınlardan bahsetmişiniz benim hiç bişeyim yoktu okuldan geldiğimde bi baktım görümce takmış koluna 3 farklı bileziği oturuyo dedim hani benimkiler demezlermi onları çok oldu sattık ah ah 19 yaşındaydım ama yaşamadıgım kalmadı o yüzden şükredin bence şimdiki halime binlerce şükür artık eşim destek eskiden beni tınlanımıyodu bile her işte bi hayır vardır derler ayrılmak istemesem dahada çektirirlerdi sanırım of of takmayın gitsin allaha havele edin o en iyisini bilir...

Allah rahmet eylesin, çok severdim, yalan dünya işte..

lavinya27 canım doğum günü kutlu olsun Allah uzun ömürler versin hepinize

ayy canım cok güzel düşünmüş eşin doğum günün kutlu olsun ıns kendı ellerıyle verecegı günleri de görürsün cok muhtsem bı duygu paha bıcılemez

Ahhh ahhhh herkesin içinde var bişeyler demi kızlar ben düğün alışverişiyle başlayım ben ne aldıysam aynısından oda istedi korktum gelinlikte isteyecek diye :))) mutfak masa takımı aldım ben beğendim güzelce eşyalar eve bi geldi ankaradan masa yok eksik dedim eşim yok eksik değil dedi masa yok annesi kendine köşe takım almışta mutfağa bana kendi masasını verecekmiş ve verdide kendi yeni gelin gibi köşe takımı kullandı ben masasını onun düğünde gelin arabasına bindik neymiş görümcem yanımıza oturcakmış oturdu tarlatanım kırıldı :)))) eşim bana kırdım diye demediğini bırakmadı kardeşi oturdu üstüne ama bana kızdı düğün sırasında oynarken çekip çekip kendi taraflarıyla oynattılar hiç arkadaşlarımla oynayamadım eğlenemedim evimize gittik biz içeri girdik arkasından kayınvalidem ve akrabaları ev gezmeye geldiler gece 1 de :))) altınları görmedik bile eşyaları eşim ödedi şimdi başka yere taşındık perdem fazla geldi kaldırdım tlf ediyo fazlalıkları gönder ben kullanırım durmasın boşyere diye offff offff daha anlatcak okadar çok şey varki unutulmuyor

yazık yaa kendi elleriyle basite indiriyorlar kendilerini bizdede kınada kız elini açmaz adetten bir yüzük takarsın almam diyee sorun çıkardı kına günü gitmişş babamın kuyumcuusnaa en ucundan yuzuk ıstıyorum demş rezil ettmiş resmen aldıgıda yuzune benziyor taşları dokuldu

aman ceplerinde akrep varr Allahım bizleri bunlara benzetmesin ceennetin kapısını cömertler açacak Allah için yardım edenler gönulleri bol olanlar açacak

süper yaa yalnız değilimmm banada ne hediyeler geldi annem gördü annanem ben hala gelicek yok ortada buhar oldu uçtu sanki görümceme kaldırdı hepsını Allah kullandırtmasın

ya bide benim ki söylüyor şunun düğünü oldu onu hediye götürdüm diye allahtan hiç görümcem yok görümcem olsa ne olurdu bilemiyorum artık ama eltim var daha sevgililer ondan kıymetlisi yok adını bile ağzıma aldırttırmıyorlar , kaynım var 3 tane biri benle yaşıt diğeri küçük daha benle yaşıt olan kalk onu yap bunu yap diyor bende yapmıyorum kalk al elin yokmu diyorum kayın validemde hemen ne biçim gelinsin diyor bende dedim diğer gelinin yapar anne diye demez olaydım niye o burda yokken hakkında konuşmuşum diye bir dövmediği kaldı :2:

ayy canım benim yaaa maşallah ne kadar ince düşünmüş eşin....

çok duyuglandım canım.tüylerim diken diken oldu gerçekten.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN....

ay canım ne kadar güzelll

doğum günün kutlu olsun allah bebeğinle ve eşinle nice doğum günleri kutlamak nasip etsin yüzün hep gülsün göz yaşların sevinçle dökülsün inş.

ayy canım cok güzel düşünmüş eşin doğum günün kutlu olsun ıns kendı ellerıyle verecegı günleri de görürsün cok muhtsem bı duygu paha bıcılemez

canlarım teşekkür ederim inşallah kendi ellerinden alırız bunları çok mutluyum:))))))))))))))))))))))))))))))))

off cnaım sneınkıde ne fenaymıs uzaktan bıle karısıyor yavv

kızlar içim şişti vallahi... ben size bi fıkra anlatıyım en iyisi

Temelin üç tane sevgilisi vardir.Biri ögretmen biri doktor, biri de santral görevlisidir. Fakat ögretmenle evlenmeye karar verir. Bunu duyan arkadasi sorar "Niye ögretmen de digerleri degil?" diye. Temel de döner: "Ula der,bilmez misin doktorlar "Bugün git yarin gel" der. Santral görevlisi de"Su an mesgul, daha sonra tekrar deneyin" der. Ama ögretmen ne der? Haydi bir daha tekrarlayalim..."

Son düzenleme:
Ayyy canımm ürperdim bi an... Çoook güzel bir hediye. Bak işte ne güzel, öyle bir kayınvaliden var ama eşin ve oğluşun el üstünde tutuyor seni, şanslı annecikk

Ayy canım senin eşin de mi biraz fazla ailesine düşkün sanki Neden böyle yapıyorlar

iyi ki varlar valla eşimi değişmem hiç bir şeye aşkım benim seviyorum onu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…