haha aynısını benım kayınvaldemlerde yaptı normalde cok ıydır ama srf dugund eolanlardan dolayı 2 sene ısınamadım onlara
düğünümden asırdıgı altınları el öpmeye gelınce 1 tana bana 1 tane esıme dıye taktılar ellerı bol guya üstlerinde isim yazıyordu su bu dıye
çok duygulandım o kadar güzel ki... çiçekçi çiçeği vardiğinde eşimden diye bekliyorum aldım kokladım.. sonra notu açtım 'güzel annem... iyi ki doğdun, iyi ki annem oldun.. seni çok seviyorum canım annem...' yağız efe
çok güzel bir şey tarifi yok bunun....
çok duygulandım o kadar güzel ki... çiçekçi çiçeği vardiğinde eşimden diye bekliyorum aldım kokladım.. sonra notu açtım 'güzel annem... iyi ki doğdun, iyi ki annem oldun.. seni çok seviyorum canım annem...' yağız efe
bunlar anormal vallahi bizimkilerdee 3 gün boyunca mantı yaprak sarması sulu köfteyle ağırladı ısıttı ısıttı koydu önumuzee cimriler işteee yığsınlar altlarınaa param yok diye sızlanıyordu kayınvalidem perde alın bana diye 2 tane balkonu full kapattırmışlar en son çıkan camlarla ucuz birşey değil milyarlar tutuyor eşimede dedim iyiki paraları yok yanii
ben diyorum kızımın gözünde hiç bişeyi koymıcam... ne istiyosa yapıcam... düğününü de kınasını da nişanını da prensesler gibi yapıcak inşallah meleğim. ben çok üzülüyorum. illa herkesin içinde bişeyler ukde kalıyor...
bunlar anormal vallahi bizimkilerdee 3 gün boyunca mantı yaprak sarması sulu köfteyle ağırladı ısıttı ısıttı koydu önumuzee cimriler işteee yığsınlar altlarınaa param yok diye sızlanıyordu kayınvalidem perde alın bana diye 2 tane balkonu full kapattırmışlar en son çıkan camlarla ucuz birşey değil milyarlar tutuyor eşimede dedim iyiki paraları yok yanii
bize gelince öyle olur canım hepmoonsun cuğum benimde evim için gelen hediyeleri başka düğünlere giderken götürmüş birde sonra utanmadan ben onları verdim diyor
aynen kızım olursa bende herşeyi olsun hiç üzülmesin istiyorum hatta 30 dan önce evlenmesin diyorum eğer bir kırık laf duyarsa kızıma karşı haklarım ben onları benim de çok şey içimde ukde kaldı altınlarımı bile kendim seçmedim salon bile tutmak istemediler illa ki ben tutturdum diye tuttular sonrada trip attılar
bir de ben düğünden altı ay sonra çıkardım setimin kolyesini verdim arabalarının modelini yükseltcekler diye ( borç olarak) ama bende kötüsü yok
demek böyele çok kayınvalide varmış valla
canım seninkilerde tam kayserili haa laflara bak sen evinizi ona göre tutarızmışş güvenmiyorsaa oğluna evlendirmesin o zaman terbiyesizlikk resmeeennnnnbizde her gittiğimizde kayınpederim oh oh çalısın çift maaşş iyi diyip duruyor gıcık oluyorum sananeeeee
ya benim babacım iyi niyetle çocuklar ev alırken sen ben yardımcı oluruz para koyarız birleşiriz dedi dee siz baanaa ev al diyorsunuz bu iş burada biterr diye bağırmışş annemlerdeee ben gittimki annem iki göz iki çeşme ağlıyorr babam desen tansiyon fırlamıs istersen kızım vazgeçebilirsin dediler düüğüne 1 ay kala yaptı terbiyesiz adam eşim deliye döndü babasına o insanlar gönulleri tok sen nasıl böyle düşünürsün dieee çok kızdı sinirlerim alt ust olmustu bir tane kızları var aynısını yaşarlar inşAllahhhhhhh
Üzülme her hafta gelemem diye
Haftada olmazsa ayda gel canım.
Üçyüzaltmışbeşi böl onikiye
Sırala otuzu say da gel canım.
...
Bekletme geciken müddet ziyandır
Güzel kin, öfke, hiddet ziyandır
Varsa gurur, kibir, şiddet ziyandır
Onları orada koy da gel canım.
Kitap aşk, masal der, yıkar bırakmaz
Akıl `tedbir al`der çöker bırakmaz
Korku `gitme kal`der çeker bırakmaz
Sen gönül sözüne uy da gel canım.
Yazı, güzü, kışı bahar zamanı
Yaşadın bilirsin ki her zamanı
Dinle rüzgârları seher zamanı
Uzaktan sesimi duy da gel canım.
Abdurrahim Karakoç
Ayy kuzuumm mantı sarma bulsam öpüp başıma koyardım herhalde, o gece eskişehirden istanbula geçtik bir gün sonra el öpmeye gittik giderken de annemin hazırladığı kaynana bohçasıyla kocaman bir tepsi baklavayı götürdük misafirlere verilsin diye. Normalde geline bir şey takılır değil mi nerdeeeeeee... Bir de götürdüğüm koca tepsi tatlıyı o akşam yemişlerAaa unutmadan bana yüz görümlüğü de takmadı eşim. Ben küçük setlerden istiyordum kar tanesi gibi olanlardan kaynana duymuş biz konuşurken (nasıl duyuyorsa artık ) hemen paramız yok da borç altına çok girmeyin de...Ooof off.
Yaa işte bu para olayları iyice soğutuyor beni, bir ceplerinden alıp diğer ceplerine koyuyorlar ama kendilerine gelince hiçbir şeyden geri kalmıyorlar yaaa sinirrr oluyorumm
süper yaa yalnız değilimmmbanada ne hediyeler geldi annem gördü annanem ben hala gelicek yok ortada buhar oldu uçtu sanki görümceme kaldırdı hepsını Allah kullandırtmasın
ayy canım benim yaaa maşallah ne kadar ince düşünmüş eşin....
çok duyuglandım canım.tüylerim diken diken oldu gerçekten.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN....
ay canım ne kadar güzelll
doğum günün kutlu olsun allah bebeğinle ve eşinle nice doğum günleri kutlamak nasip etsin yüzün hep gülsün göz yaşların sevinçle dökülsün inş.
lavinyacım dogum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte güzel yaşlara canım...
bende iki çift laf edeyim istedim bazı yazılanları okudum kızlar sizin çektikleriniz ne ki ya şükredin bence halinize ben evleneli 8 sene oldu agustosta 9a giricem ama görmediğim kalmadı bu yaşıma kadar.ah ah hangi birini anlatsam az gelir ögrenciyken kaçarak evlendim akıl işte sonrasında bir sürü eziyet okulu bıraktırmaya çalışmalar görümce kitaplarını hazırlar ben aglamaklı bakar sonunda bitirdim tabi okulu bi isyanla ama neler neler çektim hizmetçi gibi bi hayat yaşattılar görümceler kaynana yatar ben yemek hazırlardım annemle kapı bir komşuydum dakikayla gidip gelirdim daha bir sürü ıvır zıvır olay insan unutuyomu untmuyo görüşüyomuyum yine görüşüyorum tabiyki haftada en az 3 gün ordayım ama annemde gidiyorum biraz ses çıkarmak lazım yoksa eziyolarda eziyolar altınlardan bahsetmişiniz benim hiç bişeyim yoktu okuldan geldiğimde bi baktım görümce takmış koluna 3 farklı bileziği oturuyo dedim hani benimkiler demezlermi onları çok oldu sattık ah ah 19 yaşındaydım ama yaşamadıgım kalmadı o yüzden şükredin bence şimdiki halime binlerce şükür artık eşim destek eskiden beni tınlanımıyodu bile her işte bi hayır vardır derler ayrılmak istemesem dahada çektirirlerdi sanırım of of takmayın gitsin allaha havele edin o en iyisini bilir...
ayy canım cok güzel düşünmüş eşin doğum günün kutlu olsun ıns kendı ellerıyle verecegı günleri de görürsün cok muhtsem bı duygu paha bıcılemez
ya bide benim ki söylüyor şunun düğünü oldu onu hediye götürdüm diye allahtan hiç görümcem yok görümcem olsa ne olurdu bilemiyorum artık ama eltim var daha sevgililer ondan kıymetlisi yok adını bile ağzıma aldırttırmıyorlar , kaynım var 3 tane biri benle yaşıt diğeri küçük daha benle yaşıt olan kalk onu yap bunu yap diyor bende yapmıyorum kalk al elin yokmu diyorum kayın validemde hemen ne biçim gelinsin diyor bende dedim diğer gelinin yapar anne diye demez olaydım niye o burda yokken hakkında konuşmuşum diye bir dövmediği kaldı:2:
Ahhh ahhhh herkesin içinde var bişeyler demi kızlar ben düğün alışverişiyle başlayım ben ne aldıysam aynısından oda istedi korktum gelinlikte isteyecek diye :))) mutfak masa takımı aldım ben beğendim güzelce eşyalar eve bi geldi ankaradan masa yok eksik dedim eşim yok eksik değil dedi masa yok annesi kendine köşe takım almışta mutfağa bana kendi masasını verecekmiş ve verdide kendi yeni gelin gibi köşe takımı kullandı ben masasını onun düğünde gelin arabasına bindik neymiş görümcem yanımıza oturcakmış oturdu tarlatanım kırıldı :)))) eşim bana kırdım diye demediğini bırakmadı kardeşi oturdu üstüne ama bana kızdı düğün sırasında oynarken çekip çekip kendi taraflarıyla oynattılar hiç arkadaşlarımla oynayamadım eğlenemedim evimize gittik biz içeri girdik arkasından kayınvalidem ve akrabaları ev gezmeye geldiler gece 1 de :))) altınları görmedik bile eşyaları eşim ödedi şimdi başka yere taşındık perdem fazla geldi kaldırdım tlf ediyo fazlalıkları gönder ben kullanırım durmasın boşyere diye offff offff daha anlatcak okadar çok şey varki unutulmuyor
Ayyy canımm ürperdim bi an... Çoook güzel bir hediye. Bak işte ne güzel, öyle bir kayınvaliden var ama eşin ve oğluşun el üstünde tutuyor seni, şanslı annecikkçok duygulandım o kadar güzel ki... çiçekçi çiçeği vardiğinde eşimden diye bekliyorum aldım kokladım.. sonra notu açtım 'güzel annem... iyi ki doğdun, iyi ki annem oldun.. seni çok seviyorum canım annem...' yağız efe
Ahhh ahhhh herkesin içinde var bişeyler demi kızlar ben düğün alışverişiyle başlayım ben ne aldıysam aynısından oda istedi korktum gelinlikte isteyecek diye :))) mutfak masa takımı aldım ben beğendim güzelce eşyalar eve bi geldi ankaradan masa yok eksik dedim eşim yok eksik değil dedi masa yok annesi kendine köşe takım almışta mutfağa bana kendi masasını verecekmiş ve verdide kendi yeni gelin gibi köşe takımı kullandı ben masasını onun düğünde gelin arabasına bindik neymiş görümcem yanımıza oturcakmış oturdu tarlatanım kırıldı :)))) eşim bana kırdım diye demediğini bırakmadı kardeşi oturdu üstüne ama bana kızdı düğün sırasında oynarken çekip çekip kendi taraflarıyla oynattılar hiç arkadaşlarımla oynayamadım eğlenemedim evimize gittik biz içeri girdik arkasından kayınvalidem ve akrabaları ev gezmeye geldiler gece 1 de :))) altınları görmedik bile eşyaları eşim ödedi şimdi başka yere taşındık perdem fazla geldi kaldırdım tlf ediyo fazlalıkları gönder ben kullanırım durmasın boşyere diye offff offff daha anlatcak okadar çok şey varki unutulmuyor
Ayyy canımm ürperdim bi an... Çoook güzel bir hediye. Bak işte ne güzel, öyle bir kayınvaliden var ama eşin ve oğluşun el üstünde tutuyor seni, şanslı annecikk
Ayy canım senin eşin de mi biraz fazla ailesine düşkün sankiNeden böyle yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?