canım benim çok çok teşekkür ederim:) çok mutlu oldum bugün ya:) hepinizi çok seviyorummm:)
ayy kızçeler acayip bir gündü neyse ki atlattımm
tatile gidiyon ne olacak, bugün taş taşı deseler taşırsın. hemde 1 hafta ohhhhhhhhh
:))))))))) evet ya benimkide arabadan ineriz tam apartmana gircez arabayı kitledim mi diye bana sorar ??? kendi yaptığı şeyleride sormuyor mu sinir oluyorum. ben yandım bu akşam. o deşarj olmak için kesin beni sinir etcek bende bağırcam ona sonra kavga etcez ikimizde rahatlıcaz
kızlar diğer topiclere daldık.. ekim annelerinden oda alanlar bile var yaaa... o kadar çok kıyafet almışlar ki biz gerçekten hala bişi almamışız
anaa bunların cinslerı aynı daha akşam avm ye pakettık baya ilerledık bana dıokı kıtledıkmı
bı anda coğullaştı kılıtledıkmı hahah
kızlar diğer topiclere daldık.. ekim annelerinden oda alanlar bile var yaaa... o kadar çok kıyafet almışlar ki biz gerçekten hala bişi almamışız
aman bıdaha bekle bak dur ne zman giydırcem yatırcam dıe ben ağustos sonu falan yapcam en fazla ıkı gunluk iş amannnn yaparız kızlar sağlık olsunnn dımı ay kopyalasana bı bakalım hahaha topiği
:))))))) adama bak, yarısı senin suçun olmuş bir anda. bunlar böyle asla hatalarını kabullenmiyorlar
hıı daha fazla almak için bahanen mi oldu şimdi :))))
hıı daha fazla almak için bahanen mi oldu şimdi :))))
evet ya ben de önümüzdeki ay ramazan girmeden halledeym diyorum oda olayını.. abartmayalım kıyafet demeyin bana ben kendimi kaybediyorum ya((
ay ben de durdurdum bugün kendimi.. tam alıcam kalktım dolaştım, kapadım alışveriş sitelerini... sonunda yendim nefsimi...
artık almam gereken zaruri şeyleri alıcam... haftasonu e bebek ve jokere falan gidicez forum istanbula... bakalım... keyfi alışverişe hayır
yaaaaaaaaaaaaaa almayalım bir sürüde hediye gelecek abartmayalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbeni engelleyin en azından:26::26::26:
valla sorma lavinyaa çok zor şey almamak
kızlar biz çıkıyoruz... Allaha emanet...
yarın mesaimiz var... görüşürüz inşşş
öpüyorum hepiniziii
haha aman tatlım o hedıyelerden ümüdünü kes umutsuz vakaaa
bizde snei öptük bebişim görüşürüz:)
arkadaşlarım çok ve biliyorum kötü bir şey almazlar kuzum:) onun için umudum var yoksa öyle akraba vsden umudum hiççççççççççççççççç yokkkkkkkk:)
yaaaaaaaaaaaaaa almayalım bir sürüde hediye gelecek abartmayalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbeni engelleyin en azından:26::26::26:
öpüyorum hepiniziii
kızlar dün dominostan pizza istedik 35 dakikada getirdiler bedava oldu pizza bizde dayanamadık paranın bir kısmını kuryeye verdikacaba bugunde mi pizza istesekkk ay benim bebeğim çok şanslı kerata
öpüyorum hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?