2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

anaa bunların cinslerı aynı daha akşam avm ye pakettık baya ilerledık bana dıokı kıtledıkmı
bı anda coğullaştı kılıtledıkmı hahah

kızlar diğer topiclere daldık.. ekim annelerinden oda alanlar bile var yaaa... o kadar çok kıyafet almışlar ki biz gerçekten hala bişi almamışız

kızlar diğer topiclere daldık.. ekim annelerinden oda alanlar bile var yaaa... o kadar çok kıyafet almışlar ki biz gerçekten hala bişi almamışız

aman bıdaha bekle bak dur ne zman giydırcem yatırcam dıe ben ağustos sonu falan yapcam en fazla ıkı gunluk iş amannnn yaparız kızlar sağlık olsunnn dımı ay kopyalasana bı bakalım hahaha topiği

anaa bunların cinslerı aynı daha akşam avm ye pakettık baya ilerledık bana dıokı kıtledıkmı
bı anda coğullaştı kılıtledıkmı hahah

:))))))) adama bak, yarısı senin suçun olmuş bir anda. bunlar böyle asla hatalarını kabullenmiyorlar

hıı daha fazla almak için bahanen mi oldu şimdi :))))

evet ya ben de önümüzdeki ay ramazan girmeden halledeym diyorum oda olayını.. abartmayalım kıyafet demeyin bana ben kendimi kaybediyorum ya((

aman bıdaha bekle bak dur ne zman giydırcem yatırcam dıe ben ağustos sonu falan yapcam en fazla ıkı gunluk iş amannnn yaparız kızlar sağlık olsunnn dımı ay kopyalasana bı bakalım hahaha topiği

ay ben de durdurdum bugün kendimi.. tam alıcam kalktım dolaştım, kapadım alışveriş sitelerini... sonunda yendim nefsimi...

artık almam gereken zaruri şeyleri alıcam... haftasonu e bebek ve jokere falan gidicez forum istanbula... bakalım... keyfi alışverişe hayır

Son düzenleme:
:))))))) adama bak, yarısı senin suçun olmuş bir anda. bunlar böyle asla hatalarını kabullenmiyorlar

hıı daha fazla almak için bahanen mi oldu şimdi :))))

yaaaaaaaaaaaaaa almayalım bir sürüde hediye gelecek abartmayalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni engelleyin en azından:26::26::26:

kızlar biz çıkıyoruz... Allaha emanet...

yarın mesaimiz var... görüşürüz inşşş

öpüyorum hepiniziii

ha helal sana bak yenmışın ay ben ağustosa kadar tutcam kendımı ama bı daha tutmayın benı cnm aldın mı baya şey ay bnım oğlumun bı emziği var ama aklımda çok şey

valla sorma lavinyaa çok zor şey almamak

öpüyorum hepiniziii

bizde snei öptük bebişim görüşürüz:)

haha aman tatlım o hedıyelerden ümüdünü kes umutsuz vakaaa

arkadaşlarım çok ve biliyorum kötü bir şey almazlar kuzum:) onun için umudum var yoksa öyle akraba vsden umudum hiççççççççççççççççç yokkkkkkkk:)

haha ay supermış ee aldın mı cnm sen baya şey başladınmı ışverışe

yaaaaaaaaaaaaaa almayalım bir sürüde hediye gelecek abartmayalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beni engelleyin en azından:26::26::26:

aldıkların yeter nasılsa alma anacım başka :)

öpüyorum hepiniziii

bye bye

kızlar dün dominostan pizza istedik 35 dakikada getirdiler bedava oldu pizza bizde dayanamadık paranın bir kısmını kuryeye verdik acaba bugunde mi pizza istesekkk ay benim bebeğim çok şanslı kerata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…