2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlarrrrrrrrrrrrrr hepinizi öpüyorummmm

tatile çıkıyorum toplam 9 gün yokumm

kendinize çok iyi bakınnn dua edin yolculuğumuz rahat geçsinn oğluşumla

sizin yerinize de yüzücemm öptükkkkk
iyi tatiller şekerim bol bol eğlen kendine ve bebişe iyi bak canımmm

Azıcık uyuyalım dedik oğlumla ne konuşmuşunuz ama beee...
:)))
Çok güldüm ya eczaneden arıyor eşim, eczacı doktorun yazısını okuyamamış...
Bana soruyorlar arayıp, tek tek saydım ilaçları sanki ben yazmışım gibi...
:))
Eczacı haa tamam diyor sesi geliyor, süper yaa....

Ayyy bebişiyle yüzecekmiş güzel annesii.. Evet evet bizim için de yüzünnnn sağlıkla,enerji dolu gelin tatlımmm

ahahaha bence de.benımkı evde sımdı fotoları eklıyodum geldı tepeme kapattım hemen sayfayı sırlarımızı okumasın dımı:)) dıokı nıe kapatıyosun:))

evet canım o zaman sevdim seni zati gözüm tutmuştuuu bizde verdiler anacım iyi oldu kurye çocuğa yaradı

hadi ben çıkıyorum kendinize ve bebişlerinize cici bakınnn

Aynen canım bende seni seviomm

İyi olmuş kurye yesin onlar yiyeceğine

Sende kendine iyi bak görüşürüz canım...

kızlar size süprizim var kimsecikler yok ama olsun ben yazıyım nasılsa okursunuz öncelikle sancılarımız ve lekelenmemiz gelince dayanamadık doktora gittik veeeee beklenen an farklı bir doktora gitmiştik doktor amcamız pat cinsiyeti söledi öncelikle yaptığınız tahminler ;

tahminler

1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek

evet 6 kız 4 erkek olmasına rağmen bebişiim çoğnluğu yanıltarakkkkk erkek olduğunu gösterdi bize çok mutluyum prensim geliooo

hafta sonu giremeyebilirim o yüzden hemen söliyim istedim seviyoruz sizi teyyzoşlar

gözün aydın tatlımmm bak annesiiii bebişin üzüldüğünü görünce neşelendirmek istemiş seni pipiloşunu açıvermiş doktora yeyim yeyimmmm

Gözün aydın canım , tebrik ederim çok sevindim :))

Kızlar bu isimler arasında kararsız kaldık....
Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum...

Bora Ardından yağış getiren şiddetli rüzgar
Cem Bir şeyin toplamı, tamamı
Cihan Dünya
Doruk Dağ ya da tepenin en yüksek yeri/ Şahika
Emir Reis, aşiret başı, Emreden
Eray Ay gibi parlak erkek
Ender Seçkin, eşi benzeri az bulunan
Giray Uygun, eskiden Kırım hanlarına verilen ünvan
Hakan Büyük Han, Hanlar hanı (Hükümdar anlamına=Han)
Mete Büyük Hun imparatoru

aaaa inanmıyorum ya coooook sevınndım canı artık oğlum dıe sevebılırsın hem eşinde öle ıstıyodu göönlune göre olmuş ayyy benım ARAS ımada arkadaş hemmm kaç defa gıttın diğer dr göremdı demek değiştırmek gerek ayyy yerım ben onu ya

kızlar 2 gündür sağ kalçamda şiddetli bir bıçak saplanması ağrısı var ne yaptımsa geçmedi ilaç haricinde her şeyi denedim almak istemiyorum ilaç.napıcam ya.bütün günümü etkiledi,yürüyemiyorum eğilemiyorum

hayırlı olsun cnm bı paşa daha ekleyın lısteye bakımm:))

Son düzenleme:

bız emır dusunuyorduk soyadımıza cok uygun cunku ama bu aralar cok rövaçta o yuzden alternatıf arıyoruz cıhan guzel :))

benim favorim Mete

tebrik ederim sağlıkla al oğluşunu kucağına inşallah

iii tatiller canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…